انجمن‌های سرمایه

بازگشت   انجمن‌های سرمایه > تالارهای غیرتخصصی > کامپیوتر و اینترنت

Notices

پاسخ
 
ابزارهاي موضوع
قديمي December 6th, 2009, 01:42   #46
isar
Senior Member
 
isar's Avatar
 
تاريخ عضويت: Oct 2008
محل سكونت: گنبد کاووس
ارسالها: 1,386
تشکر: 6,698
تشکر از ايشان: 5,875 بار در 1,573 پست
isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به isar
0

سلام

کاری با علتش ندارم.

سرعت اینترنت به شدت پایینه

فیلر میلر هم هیچ کاری ازش بر نمیاد

حتی در باز کردن سایت های معمولی هم مشکل دارم

سایر دوستان چطور ؟
__________________
عاقبت خاک گل کوزه‏گران خواهیم شد...
isar آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از isar:
قديمي December 6th, 2009, 10:10   #47
Hamed2420
مدیر سابق تالار "موضوعات عمومی" و "تالار اعضاء"
 
Hamed2420's Avatar
 
تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: تهرانپارس
ارسالها: 2,654
تشکر: 3,307
تشکر از ايشان: 7,865 بار در 2,029 پست
Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله isar نمايش نوشته ها
سلام

کاری با علتش ندارم.

سرعت اینترنت به شدت پایینه

فیلر میلر هم هیچ کاری ازش بر نمیاد

حتی در باز کردن سایت های معمولی هم مشکل دارم

سایر دوستان چطور ؟
سلام
سرعت HTTP رو در این روزها کاهش دادن اما با دانلود مشکلی ندارم. در ضمن اگر از نسخه جدید نرم افزار Opera استفاده کنید، سیستم Turbo داره که در این مواقع که شیر اینترنت رو میبندن بسیار به درد بخور هست.
Hamed2420 آفلاين است پاسخ با نقل قول
7 تشکر کننده از Hamed2420:
قديمي December 7th, 2009, 15:09   #48
isar
Senior Member
 
isar's Avatar
 
تاريخ عضويت: Oct 2008
محل سكونت: گنبد کاووس
ارسالها: 1,386
تشکر: 6,698
تشکر از ايشان: 5,875 بار در 1,573 پست
isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به isar
0

سلام

نظر دوستان در مورد اینا چیه ؟

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ] ( انتهای پیج توضیح داده )

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ] ( انتهای پیج توضیح داده )



پ.ن : هیچ تبلیغی در کار نیست. هدف فقط آشناییه بیشتر و انتخابی بهتر است.
__________________
عاقبت خاک گل کوزه‏گران خواهیم شد...
isar آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از isar:
قديمي December 7th, 2009, 22:42   #49
Ashkan1
Senior Member
 
Ashkan1's Avatar
 
تاريخ عضويت: Oct 2007
ارسالها: 489
تشکر: 2,958
تشکر از ايشان: 1,703 بار در 435 پست
Ashkan1 (سطح 3)Ashkan1 (سطح 3)Ashkan1 (سطح 3)Ashkan1 (سطح 3)Ashkan1 (سطح 3)Ashkan1 (سطح 3)Ashkan1 (سطح 3)Ashkan1 (سطح 3)Ashkan1 (سطح 3)Ashkan1 (سطح 3)Ashkan1 (سطح 3)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله isar نمايش نوشته ها
سلام

نظر دوستان در مورد اینا چیه ؟

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ] ( انتهای پیج توضیح داده )

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ] ( انتهای پیج توضیح داده )



پ.ن : هیچ تبلیغی در کار نیست. هدف فقط آشناییه بیشتر و انتخابی بهتر است.
سلام
صبا نت الان 3 ماهه با سرعت 128 و 9 گیگ حجم را داره 39200تومان میده که این شرکت 6 گیگ حجم را داره این قیمت میده.از بقیه قیمت هاش اطلاعی ندارم ولی شاید بشه با این قیمت قیاس کرد.
__________________
ابريق مي مرا شكستــــــي ربي،
بر من در عيش را به بستي ربي؛
Ashkan1 آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از Ashkan1:
قديمي December 7th, 2009, 23:24   #50
amin233
Senior Member
 
amin233's Avatar
 
تاريخ عضويت: Nov 2007
محل سكونت: ديارمن ديار نون
ارسالها: 115
تشکر: 1,512
تشکر از ايشان: 277 بار در 89 پست
amin233 (سطح 1)amin233 (سطح 1)amin233 (سطح 1)amin233 (سطح 1)amin233 (سطح 1)
ارسال پيغام بوسیله AIM به amin233 ارسال پيغام بوسیله Yahoo به amin233
0

با سلام

صبا نت چند ماهه تو شهر ما هم نمايندگي زده من ميخواهم adsl ام رو تغيير بدم و از همين صبا نت بگيرم چون قيمت هاش مناسبه

بچه هايي كه از صبا نت اكونت دارند ؟ سرعتش چطوره ؟ قطعي داره يا نه؟ كلا راضي هستيد يا نه؟

اين هم قيمتهاش

http://sabanet.ir/images/tarefe-saba.jpg
__________________
يا رب نظر تو بر نگردد هرگز
amin233 آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي December 10th, 2009, 12:43   #51
isar
Senior Member
 
isar's Avatar
 
تاريخ عضويت: Oct 2008
محل سكونت: گنبد کاووس
ارسالها: 1,386
تشکر: 6,698
تشکر از ايشان: 5,875 بار در 1,573 پست
isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به isar
Angry خدا لعنت کنه مخالفان آبادانی و پیشرفت رو

0

بخاطر قطعی اینترنت نتونستم پوزیشنم رو در سود ببندم.

باز خدا رو شکر در صفر بستم
__________________
عاقبت خاک گل کوزه‏گران خواهیم شد...
isar آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از isar:
قديمي December 14th, 2009, 20:31   #52
realfx
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Apr 2008
ارسالها: 119
تشکر: 96
تشکر از ايشان: 211 بار در 86 پست
realfx (سطح 0)
0

سلام

دوستان, من یک سرویس adsl تک کاربره 256 کیلو با قابلیت IP استاتیک ( با استفاده از هاپ می تونم با این IP استاتیک همزمان از اینترنت دربیش از یک سیستم استفاده کنم) حدود 4 سال پیش از شرکت داتک گرفتم. خوشبختانه تا حدود 3 الی 4 ماه پیش مشکلی رو که می خوام بگم وجود نداشت اما از اون موقع تا حالا پیغام زیر در نوار ابزار در یک پنجره زرد رنگ بطور مکرر هر یکی دو ساعت یکبار ظاهر میشه و سبب قطع شدن مقطعی به مدت حدود 5 الی 10 دقیقه میشه. متن پیغام اینه:
There is an IP address conflict with another system on the network
کسی از دوستان فنی میتونه راهنمایی کنه که مشکل از چیه و چطور میشه اونو رفع کرد؟
اگه جای طرح این سوال تو این تاپیک نیست ببخشید.

با تشکر
realfx آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از realfx:
قديمي December 14th, 2009, 22:58   #53
kingnothing
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Mar 2009
محل سكونت: WwW.GuilanFX.CoM
ارسالها: 158
تشکر: 2,244
تشکر از ايشان: 453 بار در 167 پست
kingnothing (سطح 2)kingnothing (سطح 2)kingnothing (سطح 2)kingnothing (سطح 2)kingnothing (سطح 2)kingnothing (سطح 2)kingnothing (سطح 2)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به kingnothing
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله realfx نمايش نوشته ها
سلام

دوستان, من یک سرویس adsl تک کاربره 256 کیلو با قابلیت IP استاتیک ( با استفاده از هاپ می تونم با این IP استاتیک همزمان از اینترنت دربیش از یک سیستم استفاده کنم) حدود 4 سال پیش از شرکت داتک گرفتم. خوشبختانه تا حدود 3 الی 4 ماه پیش مشکلی رو که می خوام بگم وجود نداشت اما از اون موقع تا حالا پیغام زیر در نوار ابزار در یک پنجره زرد رنگ بطور مکرر هر یکی دو ساعت یکبار ظاهر میشه و سبب قطع شدن مقطعی به مدت حدود 5 الی 10 دقیقه میشه. متن پیغام اینه:
There is an IP address conflict with another system on the network
کسی از دوستان فنی میتونه راهنمایی کنه که مشکل از چیه و چطور میشه اونو رفع کرد؟
اگه جای طرح این سوال تو این تاپیک نیست ببخشید.

با تشکر
درود بر شما
روی ایکون 2تا کامپیوتر پایین صفحه نمایش کلیک کنید و در پنجره باز شده از تبsupport/repair رو بزنید
موفق باشید
kingnothing آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از kingnothing:
قديمي December 15th, 2009, 00:53   #54
amin233
Senior Member
 
amin233's Avatar
 
تاريخ عضويت: Nov 2007
محل سكونت: ديارمن ديار نون
ارسالها: 115
تشکر: 1,512
تشکر از ايشان: 277 بار در 89 پست
amin233 (سطح 1)amin233 (سطح 1)amin233 (سطح 1)amin233 (سطح 1)amin233 (سطح 1)
ارسال پيغام بوسیله AIM به amin233 ارسال پيغام بوسیله Yahoo به amin233
0

با سلام

بچه ها قضيه وايمكث ايران سل چيه؟

كسي اطلاعات كافي داره‌ ؟


اي
__________________
يا رب نظر تو بر نگردد هرگز
amin233 آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از amin233:
قديمي December 16th, 2009, 14:15   #55
realfx
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Apr 2008
ارسالها: 119
تشکر: 96
تشکر از ايشان: 211 بار در 86 پست
realfx (سطح 0)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله kingnothing نمايش نوشته ها
درود بر شما
روی ایکون 2تا کامپیوتر پایین صفحه نمایش کلیک کنید و در پنجره باز شده از تبsupport/repair رو بزنید
موفق باشید
با سلام و تشکر

چون از سرویس adsl استفاده می کنم ایکون 2تا کامپیوتر پایین صفحه نمایش ندارم. از start/control panel/internet connections روی local area connection رایت کلیک سپس repair را کلیک کردم.

ولی باز هم بصورت مکرر مشکلی که گفتم پیش می آید.
realfx آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي December 16th, 2009, 14:35   #56
isar
Senior Member
 
isar's Avatar
 
تاريخ عضويت: Oct 2008
محل سكونت: گنبد کاووس
ارسالها: 1,386
تشکر: 6,698
تشکر از ايشان: 5,875 بار در 1,573 پست
isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به isar
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله realfx نمايش نوشته ها
با سلام و تشکر

چون از سرویس adsl استفاده می کنم ایکون 2تا کامپیوتر پایین صفحه نمایش ندارم. از start/control panel/internet connections روی local area connection رایت کلیک سپس repair را کلیک کردم.

ولی باز هم بصورت مکرر مشکلی که گفتم پیش می آید.

برای نمایش آیکن اون 2 تا کامپیوتر از این مسیر برید

Control Panel
Network Connection یا هر چیز دیگه ای که هست
local area connection رو راست کلیک کرده و properties رو بزنید
حالا اون پایین گزینه show icon... راتیک بزنید.
__________________
عاقبت خاک گل کوزه‏گران خواهیم شد...
isar آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از isar:
قديمي December 16th, 2009, 17:49   #57
kingnothing
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Mar 2009
محل سكونت: WwW.GuilanFX.CoM
ارسالها: 158
تشکر: 2,244
تشکر از ايشان: 453 بار در 167 پست
kingnothing (سطح 2)kingnothing (سطح 2)kingnothing (سطح 2)kingnothing (سطح 2)kingnothing (سطح 2)kingnothing (سطح 2)kingnothing (سطح 2)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به kingnothing
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله realfx نمايش نوشته ها
سلام

دوستان, من یک سرویس adsl تک کاربره 256 کیلو با قابلیت IP استاتیک ( با استفاده از هاپ می تونم با این IP استاتیک همزمان از اینترنت دربیش از یک سیستم استفاده کنم) حدود 4 سال پیش از شرکت داتک گرفتم. خوشبختانه تا حدود 3 الی 4 ماه پیش مشکلی رو که می خوام بگم وجود نداشت اما از اون موقع تا حالا پیغام زیر در نوار ابزار در یک پنجره زرد رنگ بطور مکرر هر یکی دو ساعت یکبار ظاهر میشه و سبب قطع شدن مقطعی به مدت حدود 5 الی 10 دقیقه میشه. متن پیغام اینه:
There is an IP address conflict with another system on the network
کسی از دوستان فنی میتونه راهنمایی کنه که مشکل از چیه و چطور میشه اونو رفع کرد؟
اگه جای طرح این سوال تو این تاپیک نیست ببخشید.

با تشکر
درود بر شما
این پیغام به این دلیل می آد که ویندوز آی پی روتر و سرور اصلی رو یکی می گیره. در واقع معنیش این نیست که کسی از آی پی شما استفاده می کنه.
این مسیر رو طی کنید
Run / CMD / ipconfig
اینجا باید همه آدرسهای آی پی با هم فرق داشته باشه.ولی شما میبینید که بعضیها آدرسها مثه هم هستش.

روی کارت شبکه ای که مودم بهش متصل است Right Click کنید و Properties رو اجرا کنید
در صفحهء General و قسمت newtworking گزینهء Internet Protocol (TCP/TP) رو پیدا کنید و با Duble Click به تنظیمات داخلش برید
گزینهء User the following IP Address فعال کنید
در قسمت IP Address عدد 192.168.10.1 دگمهء Ok رو فشار بدید
موفق باشید
kingnothing آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از kingnothing:
قديمي December 18th, 2009, 16:15   #58
Konjkav
Member
 
Konjkav's Avatar
 
تاريخ عضويت: Dec 2009
محل سكونت: تهران
ارسالها: 75
تشکر: 268
تشکر از ايشان: 294 بار در 60 پست
Konjkav (سطح 1)Konjkav (سطح 1)Konjkav (سطح 1)Konjkav (سطح 1)
تفاوت Dialap و ADSL

0

من پس از سالها انتظار بالاخره تونستم ADSL بگیرم در واقع چند ماهی میشه !
یادش بخیر باورتون میشه که من با سرویس Dial up اکسپرت اجرا میکردم روی GBPJPY اونم شب تا صبح
اگه شما هم مثل من مدتها در حسرت ADSL بودین هربار که کامپیوتر رو روشن میکردید و اون آیکون دوتا کامپیوتر
چند تا چشمک میزد و بعد کانکت میشد! قند تو دلتون آب میشد!
چکار کنیم محرومیت و هزار درد! (خواهش میکنم لنگه کفش پرت نکنید!!!)
Konjkav آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي December 19th, 2009, 00:48   #59
isar
Senior Member
 
isar's Avatar
 
تاريخ عضويت: Oct 2008
محل سكونت: گنبد کاووس
ارسالها: 1,386
تشکر: 6,698
تشکر از ايشان: 5,875 بار در 1,573 پست
isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به isar
Thumbs up

0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Konjkav نمايش نوشته ها
من پس از سالها انتظار بالاخره تونستم ADSL بگیرم در واقع چند ماهی میشه !
یادش بخیر باورتون میشه که من با سرویس Dial up اکسپرت اجرا میکردم روی GBPJPY اونم شب تا صبح
اگه شما هم مثل من مدتها در حسرت ADSL بودین هربار که کامپیوتر رو روشن میکردید و اون آیکون دوتا کامپیوتر
چند تا چشمک میزد و بعد کانکت میشد! قند تو دلتون آب میشد!
چکار کنیم محرومیت و هزار درد! (خواهش میکنم لنگه کفش پرت نکنید!!!)

کجا ساکنی برادر ؟ من خوب درکت میکنم.

من هر وقت به کسی برخورد میکنم که هنور از دایل آپ استفاده میکنه، با خودم فکر میکنم که حتما نیاز چندانی به اینترنت نداره.

حالا فکرش رو بکن ژاپنیها هم نسبت به ما ایرانیها همچین حسی داشته باشن
__________________
عاقبت خاک گل کوزه‏گران خواهیم شد...
isar آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي December 19th, 2009, 10:15   #60
Konjkav
Member
 
Konjkav's Avatar
 
تاريخ عضويت: Dec 2009
محل سكونت: تهران
ارسالها: 75
تشکر: 268
تشکر از ايشان: 294 بار در 60 پست
Konjkav (سطح 1)Konjkav (سطح 1)Konjkav (سطح 1)Konjkav (سطح 1)
0

ایثار جان لازم نیست حتما در روستاهای دور افتاده بلوچستان باشم بلکه در ناف تهران مرکز مخابراتی
دیالمه!
باورت میشه؟
قبلا تنها شرکتی که میتونست اینجا اینترنت بده شرکت .... بود که با شکمسیری تمام و با کلی منت و چند ماه تو صف بودن ADSL 128k رو ماهی 50.000 میداد کافیه همین الان یه سرچی تو اینترنت بزنید و ببینید که بندگان خدا چند سال برای adsl ذجه میزدند

خداروشکر چند وقتیه چند تا شرکت دیگر هم اومدند و انحصار رو شکوندند.

پ.ن:حالا اگر جای من باشید میفهمید که چرا وقتی که کامپیوتر رو روشن میکنم و اون آیکون دوتا امپیوتر ADSL
چند تا چشمک میزنه و بعد کانکت میشه قند تو دلم آب میشهi!
Konjkav آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از Konjkav:
پاسخ

Bookmarks

برچسب‌ها
قطعی, مشکلات, اینترنت

ابزارهاي موضوع

قواعد ارسال
شما نمی‌توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی‌توانید پاسخ ارسال کنید
شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال کنید
شما نمی‌توانید پست‌های خود را ویرایش کنید

BB code فعال است
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
کدهای HTML غير فعال است


موضوعات مشابه
موضوع آغازگر موضوع انجمن پاسخ آخرین ارسال
اینترنت رایگان در سراسر کشور Hoseini کامپیوتر و اینترنت 11 November 12th, 2007 21:14

ساعت جاري 01:02 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.


Powered by vBulletin Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
تمام حقوق براي سايت سرمايه دات کام محفوظ می باشد.
نقل مطالب بدون کسب اجازه از مدیران سایت ممنوع است.