انجمن‌های سرمایه

بازگشت   انجمن‌های سرمایه > تالارهای غیرتخصصی > کامپیوتر و اینترنت

Notices

پاسخ
 
ابزارهاي موضوع
قديمي September 3rd, 2010, 03:23   #136
Misaghian
Member
 
Misaghian's Avatar
 
تاريخ عضويت: Nov 2008
ارسالها: 77
تشکر: 644
تشکر از ايشان: 423 بار در 97 پست
Misaghian (سطح 1)Misaghian (سطح 1)Misaghian (سطح 1)
0

سلام برا من فقط سایت ایران ایگولد بالا نمیاد با بقیه سایتها هیچ مشکلی ندارم حتی جیمل و یاهو

راهی هست این مشکل رو برطرف کنم... ضروریه..................................مم نون
Misaghian آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از Misaghian:
قديمي September 3rd, 2010, 03:45   #137
M.Safaei
Senior Member
 
M.Safaei's Avatar
 
تاريخ عضويت: Oct 2006
ارسالها: 303
تشکر: 2,554
تشکر از ايشان: 2,150 بار در 307 پست
M.Safaei (سطح 3)M.Safaei (سطح 3)M.Safaei (سطح 3)M.Safaei (سطح 3)M.Safaei (سطح 3)M.Safaei (سطح 3)M.Safaei (سطح 3)M.Safaei (سطح 3)M.Safaei (سطح 3)M.Safaei (سطح 3)M.Safaei (سطح 3)
1

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mostafa976 نمايش نوشته ها
اقا بيخودي شايعه درست نكنيد. هيچ خبري نيست جز همون روز قدس .
اقا اگه خبری نبود که وضعو اینجور نمی کردن که!!
M.Safaei آفلاين است پاسخ با نقل قول
4 تشکر کننده از M.Safaei:
قديمي September 3rd, 2010, 19:51   #138
gfxtree
Member
 
تاريخ عضويت: May 2008
ارسالها: 54
تشکر: 30
تشکر از ايشان: 33 بار در 19 پست
gfxtree (سطح 0)
0

دوستان سلام
ببخشيد كه اين سوال رو اينجا مطرح مي كنم
خواستم بدونم چطور مي شه در هات ميل ثبت نام كرد؟
من وارد سايتش مي شم ولي مستفيم لينك زير رو باز مي كنه

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]

و بعد از ثبت نام در آخر مدام پيغام خطا ميده و اين كار رو چند بار حتي با ف ي ل ت ر ش ك ن يا vpn‌ و غيره استفاده كردم ولي باز هم پيغام خطا داد. نشد كه نشد ثبت نام كنيم

راهي هست كه بشه تو اين هات ميل ثبت نام كرد و از چت ام اس ان مسنجرش هم استفاده كرد؟

پيشتر ار راهنمايتون تشكر مي كنم
gfxtree آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي September 7th, 2010, 12:47   #139
m.rezaee
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Sep 2006
ارسالها: 1,392
تشکر: 2,817
تشکر از ايشان: 5,827 بار در 1,477 پست
m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به m.rezaee
0

کسی میتون بگه قطعی اینترنت یعنی چی؟
چرا اینترنت فرت فرت قطع میشه؟
چرا در روز بین 10 تا 20 بار با زمانهای مختلف اینترنت قطع میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکل از کجاست مخابرات یا ای اس پی یا کامپیوتر واتصلات مودم من؟
لطفا یکی راهنمایی کنه
m.rezaee آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي September 7th, 2010, 13:15   #140
masoud123
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Feb 2009
محل سكونت: ایران - تهران
ارسالها: 243
تشکر: 11,259
تشکر از ايشان: 1,301 بار در 262 پست
masoud123 (سطح 3)masoud123 (سطح 3)masoud123 (سطح 3)masoud123 (سطح 3)masoud123 (سطح 3)masoud123 (سطح 3)masoud123 (سطح 3)masoud123 (سطح 3)masoud123 (سطح 3)masoud123 (سطح 3)masoud123 (سطح 3)
2

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله m.rezaee نمايش نوشته ها
کسی میتون بگه قطعی اینترنت یعنی چی؟
چرا اینترنت فرت فرت قطع میشه؟
چرا در روز بین 10 تا 20 بار با زمانهای مختلف اینترنت قطع میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکل از کجاست مخابرات یا ای اس پی یا کامپیوتر واتصلات مودم من؟
لطفا یکی راهنمایی کنه
سلام

دوست من عوامل زیادی میتونه دخیل باشه، ولی حداقل می تونی سمت خودت رو چک کنی که مطمئن بشی.

از سیم کشی تلفن مطمئن بشو، بعضی اوقات در محلهای اتصال سیمها(مثل دوشاخه و یا سیم خط تلفن ورودی) نزدیکی بیش از حد دو سیم (فاز و نل) باعث ایجاد حالت القاء می شود و مانند خازن عمل کرده و هر از گاهی بار خود را تخلیه می کنند(این مورد در مورد خودم اتفاق افتاده بود).

تلفن رو بردار و فقط یک عدد رو وارد کن، نباید هیچ نویزی داشته باشه و کاملا باید صاف باشه، که اگر نباشه احتمالا مشکل در سیم کشی وجود داره. اگر داخل ساختمان باشه باید خودت اقدام کنی ولی اگر بیرون باشه باید زنگ بزنی مخابرات و آنها موظف هستند تعمیر کنند.

برای ADSL حتما باید از اسپیلیتر استفاده کنی، گاهی اسپیلیترها بعد از مدتی مشکل دار می شوند.

بعضی از مودم های ADSL منبع تغذیه ندارند و برق مصرفی خود را از USB کامپیوتر میگیرد، که متاسفانه مشکل دارترین نوع مودم ها می باشند.

اگر مودم ADSL را از طریق USB به کامپیوتر وصل کرده اید، باید بدانید که زمانی که بار زیادی به کامپیوتر وارد می شود و CPU مشغول کار زیاد باشد، در صورتی که پاور کامپیوتر مناسب نباشد، در این مواقع مادربرد برق USB ها را قطع کرده تا CPU با کمبود جریان برق مواجه نشود، البته این مورد به ثانیه هم نمی کشد ولی همین ثانیه باعث قطع ارتباط اینترنت می گردد.

درایور مادربرد و کارت شبکه را دوباره نصب کنید و در صورت وجود آپدیت حتما آنرا آپدیت کنید.

اگر فایروال و یا آنتی ویروسی دارید، امتحان کنید ببینید که آیا بدون آنها هم همین مشکلات را دارید یا خیر.

سیم دوشاخه تا مودم و سیم اتصال مودم به کامپیوتر را چک کنید.

مودم ADSL خود را ریست کرده و دوباره تنظیمات آنرا از ISP خود گرفته و دوباره تنظیم کنید.

با یک آنتی ویروس و یک آنتی اسپایور سیستم را چک کرده و مطمئن شوید.

نصب دوباره ویندوز هم گاهی باعث بهبود می شود.

دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه اگر همه این موارد رو امتحان کردی و باز مشکل داشت، یا از طرف مخابرات هست یا ISP مربوطه که باید پیگیری کنی.

موفق باشید.
masoud123 آفلاين است پاسخ با نقل قول
4 تشکر کننده از masoud123:
قديمي September 7th, 2010, 14:28   #141
gfxtree
Member
 
تاريخ عضويت: May 2008
ارسالها: 54
تشکر: 30
تشکر از ايشان: 33 بار در 19 پست
gfxtree (سطح 0)
Smile در انتظار

0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله gfxtree نمايش نوشته ها
دوستان سلام
ببخشيد كه اين سوال رو اينجا مطرح مي كنم
خواستم بدونم چطور مي شه در هات ميل ثبت نام كرد؟
من وارد سايتش مي شم ولي مستفيم لينك زير رو باز مي كنه

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]

و بعد از ثبت نام در آخر مدام پيغام خطا ميده و اين كار رو چند بار حتي با ف ي ل ت ر ش ك ن يا vpn‌ و غيره استفاده كردم ولي باز هم پيغام خطا داد. نشد كه نشد ثبت نام كنيم

راهي هست كه بشه تو اين هات ميل ثبت نام كرد و از چت ام اس ان مسنجرش هم استفاده كرد؟

پيشتر ار راهنمايتون تشكر مي كنم

همچنان منتظر پاسخ سبزتان هستيم...
gfxtree آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي September 7th, 2010, 14:40   #142
masoud123
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Feb 2009
محل سكونت: ایران - تهران
ارسالها: 243
تشکر: 11,259
تشکر از ايشان: 1,301 بار در 262 پست
masoud123 (سطح 3)masoud123 (سطح 3)masoud123 (سطح 3)masoud123 (سطح 3)masoud123 (سطح 3)masoud123 (سطح 3)masoud123 (سطح 3)masoud123 (سطح 3)masoud123 (سطح 3)masoud123 (سطح 3)masoud123 (سطح 3)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله gfxtree نمايش نوشته ها
همچنان منتظر پاسخ سبزتان هستيم...
سلام

دوست من Hotmail نزدیک 2 سال هست که مسنجر خودش رو بروی ایرانی ها بسته،

من الان امتحان کردم، یکبار با IP ایران که ارور داد و یکبار هم توسط پرو--ک-سی که اجازه داد و به راحتی حساب رو باز کرد، البته گاهی بگیر و نگیر داره ولی میشه، سعی کن با یک پرو-ک-س-ی که از اروپا باشه امتحان کنی. کشورت رو هم جایی غیر از ایران بزنی، چون اگر کشورت رو ایران بزنی، بهت اجازه نمی ده از مسنجر استفاده کنی.

موفق باشید.
masoud123 آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از masoud123:
قديمي September 7th, 2010, 15:54   #143
hnp2500
Senior Member
 
hnp2500's Avatar
 
تاريخ عضويت: Aug 2009
محل سكونت: تهران
ارسالها: 819
تشکر: 3,389
تشکر از ايشان: 1,627 بار در 600 پست
hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به hnp2500
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله gfxtree نمايش نوشته ها
همچنان منتظر پاسخ سبزتان هستيم...
من همین الان با ip iran یک اکانت باز کردم و دارم کار می کنم و مشکلی هم ندارم!
میشه بگید چه خطایی می دهد؟
پ.ن. در ضمن کشور را هم ایران انتخاب کردم. اما با مسنجر کار نکردم که ببینم اجازه ورود می دهد یا نه
__________________
hnp2500 آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از hnp2500:
قديمي September 27th, 2010, 13:56   #144
m.rezaee
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Sep 2006
ارسالها: 1,392
تشکر: 2,817
تشکر از ايشان: 5,827 بار در 1,477 پست
m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به m.rezaee
0

انگاری فقط منم که مشکل اینترنت دارم
فکر کنم یه بیست ساعتی میشد که اینترم قطع بود یعنی همه جا قطع بود از دیشب تا صبح هی بیدار میشدم ببینم وصل شده یا نه کلافم کردن.....
نمیدونم چرا فقط اینجا مشکل داره یه بار شرکت مشکل داره یه بار مرکز مخابرات مشکل داره یه بار ...............
m.rezaee آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي September 29th, 2010, 08:51   #145
m.rezaee
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Sep 2006
ارسالها: 1,392
تشکر: 2,817
تشکر از ايشان: 5,827 بار در 1,477 پست
m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به m.rezaee
0

اینترنت دیشب ساعت حدود 8 قطع شد تا 2 که بیدار بودم وصل نشد الان وصل هست
تنها چیزی که میتونم بگم هم اینجا هم حضوری خیلی بی .......خیلی ....... خیلی بی مسئولیتیت
خودتون بر حسب نیازتون توی نقطه چین متناسب با خانواده و شخصیت و تربیت و اشل حقوقیتون یه کلمه بذارید
و در نهایت خیلی بی نا......
m.rezaee آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي September 29th, 2010, 09:17   #146
m.rezaee
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Sep 2006
ارسالها: 1,392
تشکر: 2,817
تشکر از ايشان: 5,827 بار در 1,477 پست
m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به m.rezaee
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله m.rezaee نمايش نوشته ها
اینترنت دیشب ساعت حدود 8 قطع شد تا 2 که بیدار بودم وصل نشد الان وصل هست
تنها چیزی که میتونم بگم هم اینجا هم حضوری خیلی بی .......خیلی ....... خیلی بی مسئولیتیت
خودتون بر حسب نیازتون توی نقطه چین متناسب با خانواده و شخصیت و تربیت و اشل حقوقیتون یه کلمه بذارید
و در نهایت خیلی بی نا......
سو تفاهم نشه منظور از کلمه خودتون اونایی که تو این کارن هست
m.rezaee آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي September 29th, 2010, 10:19   #147
m.rezaee
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Sep 2006
ارسالها: 1,392
تشکر: 2,817
تشکر از ايشان: 5,827 بار در 1,477 پست
m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به m.rezaee
0

بازهم قطعی اینترنت در استان قزوین

شبکه خبر کاسپین - کلیه سرویسهای دیتا و اینترنت استان از اواخر روز یکشنبه قطع گردیده و مشکل مذکور تا لحظه ارسال این خیر بصورت کامل بر طرف نشده است.
از اواخر روز یکشنبه و طی چند روز بعد یک بار دیگر اینترنت استان قزوین شاهد قطعی کامل بود. مشکلی که به نظر می رسد هنوز به صورت کامل هم بر طرف نشده و نیز با گذشت مدت زمانی بیش از ۸ ماه از بروز آن، کمترین اطلاع رسانی و پاسخگویی واضح و شفافی از جانب شرکت مخابرات از نوع و نحوه بروز آن در اختیار افکار عمومی و سرویس گیرندگان قرار نمی گیرد.
به گفته منابع خبری مختلف، اینترنت استان قزوین از اواسط زمستان سال گذشته دچار مشکل گردیده و این اشکال با کندی سرعت، عدم پایداری و نهایتا قطعی های مختلف در مسیرهای متفاوت آنهم بصورت هر روزه همراه بوده است. در این میان پیگیری سرویس گیرندگان و کلیه مشترکین هم نتوانست است به جوابی روش از جانب شرکت مخابرات استان حتی از صحن علنی مجلس ختم گردد و این شرکت کماکان سعی داشته است با سکوت و انکار موضوع به سادگی از آن بگذرد. این انکار تا آنجا پیش رفته است که حتی در صورتحسابهای صادره توسط شرکت مخابرات مبلغی به عنوان جبران خسارت قطعی کسر نگردیده است.
همچنین شرکت مخابرات استان قزوین با ارائه سرویس اینترنت پر سرعت ADSL وارد مرحله جدیدی از خدمات و رقابت با سایر شرکتهای فعال استان در این زمینه شده بود و سعی داشت با ارائه خدماتی بیش از آنچه که قانون برای آن مشخص کرده است در این بازار آشفته سهمی بزرگ داشته باشد که بنا به دلایل نامعلوم ارائه خدمات مذکور از اوایل هفته جاری متوقف گردید.
علاوه بر تمام این مسائل طی هفته های گذشته شرکتهای ارائه کننده خدمات اینترنت استان شاهد تغییر و افزایش تعرفه های خطوط E1 نیز بودند که در کنار مشکلات خطوط دیتای شرکت مخابرات سبب گردید تا قیمت تمام شده خطوط اینترنت Dial Up در استان افزایش یابد.
سه شنبه ۶ مهر ۱۳۸۹
یه خبر هم باید برای دیشب بذارن
خوب دیگه وقتی یه کارمند پشت میز نشین تقریبا دو برابر یه کارگری که تمام وقتش تو شرکت مفید هست حقوق ومزایای دولتی داره باید شاهد کوتاهی وکوتاه فکری یه سری باشیم وقتی هیچ ترسی از اینده شغلیشون نداشته باشن وقتی کسی نباشه که پاسخگو باشه
یه کافی نت گیم نت یا هر چیز دیگه رو فرض کنید که با قطع شدن مکرر در روز چند تا مشتریش رو از دست بده کی باید خسارت بده
من کافی نت یا گیم نت یا هر چیز دیگه ندارم
m.rezaee آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از m.rezaee:
قديمي September 29th, 2010, 15:42   #148
m.rezaee
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Sep 2006
ارسالها: 1,392
تشکر: 2,817
تشکر از ايشان: 5,827 بار در 1,477 پست
m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به m.rezaee
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله m.rezaee نمايش نوشته ها
اینترنت دیشب ساعت حدود 8 قطع شد تا 2 که بیدار بودم وصل نشد الان وصل هست
تنها چیزی که میتونم بگم هم اینجا هم حضوری خیلی بی .......خیلی ....... خیلی بی مسئولیتیت
خودتون بر حسب نیازتون توی نقطه چین متناسب با خانواده و شخصیت و تربیت و اشل حقوقیتون یه کلمه بذارید
و در نهایت خیلی بی نا......
نمیدونم کاربرای سایت توی نقطه چینها چی گذاشتن اما چیزایی که من گذاشتم اینقدر بد بود که روم نشد اینجا بذارم
تو یه کلمه میگم حرامتون باشه بی مسئولیتا تو هر شغلی که باشین
حالا
اگه با وایمکس ایرانسل یا اینترنت همراه اول یا هر چیز دیگه ای که به شرکت سرویس دهنده مثل فلان وفلان مربوط نباشه اشتراک بگیرم میتونم در مواردی که اینترم قطع میشه کانکت شم؟
کلا وقتی مخابرات یا ای اس پی ها مشکل دار میشن باید چیکار کرد؟ با چی میشه کانکت شد؟ اگه کسی فکر میکنه تبلیغ میشه لطفا تو پیام خصوصی برام پی ام بذاره
ممنون
m.rezaee آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از m.rezaee:
قديمي September 29th, 2010, 16:17   #149
masoud123
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Feb 2009
محل سكونت: ایران - تهران
ارسالها: 243
تشکر: 11,259
تشکر از ايشان: 1,301 بار در 262 پست
masoud123 (سطح 3)masoud123 (سطح 3)masoud123 (سطح 3)masoud123 (سطح 3)masoud123 (سطح 3)masoud123 (سطح 3)masoud123 (سطح 3)masoud123 (سطح 3)masoud123 (سطح 3)masoud123 (سطح 3)masoud123 (سطح 3)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله m.rezaee نمايش نوشته ها
نمیدونم کاربرای سایت توی نقطه چینها چی گذاشتن اما چیزایی که من گذاشتم اینقدر بد بود که روم نشد اینجا بذارم
تو یه کلمه میگم حرامتون باشه بی مسئولیتا تو هر شغلی که باشین
حالا
اگه با وایمکس ایرانسل یا اینترنت همراه اول یا هر چیز دیگه ای که به شرکت سرویس دهنده مثل فلان وفلان مربوط نباشه اشتراک بگیرم میتونم در مواردی که اینترم قطع میشه کانکت شم؟
کلا وقتی مخابرات یا ای اس پی ها مشکل دار میشن باید چیکار کرد؟ با چی میشه کانکت شد؟ اگه کسی فکر میکنه تبلیغ میشه لطفا تو پیام خصوصی برام پی ام بذاره
ممنون
سلام

می دونم چقدر سخته و می دونم که چقدر اذیت شدی و میشی، متاسفانه تا حرف می زنی میگن همینی که هست

اما راجب به سوالی که پرسیدی بهترین راه امتحان کردن اون هست، ممکنه بعضی اوقات فقط مخابرات منطقه شما مشکل داشته باشه که توسط وایمکس یا ایرانسل می تونی کاننکت بشی ولی اگر مخابرات کل استان یا شهرستان مورد نظرتون مشکل داشته باشه اونها هم نمی تونند کاری بکنند، چون دیتا فید همه اونها از یکجا میگیرند.

ولی می تونی یک کار راحت انجام بدی، یک سیم کارت ایرانسل بگیر و الان هم اکثر گوشی ها راحت به کامپیوتر وصل می شن، اگر اینترنتت قطع شد توسط گوشی که به کامپیوتر وصل کردی از طریق سیم کارت ایرانسل وصل بشو به نت، توی جایی که شما هستی رو نمی دونم ولی من در تهران وقتی وصل میشم سرعتی مابین 56 دایال آپ و 128 ای-دی-اس-ال داشته میشم که برای مواقعی که ADSL قطع میشه بد نیست. البته خوب گرونه ولی اگر از این تعرفه هایی که مثلا 24 ساعت بدون محدودیت 1000 تومان بگیری بهتره از بی اینترنتی هست.

بهرحال امتحان کن اگر جواب داد که در نهایت می تونی یک مودم GSM یا EDGE بگیری که با همون سیم کارت ولی شنیدم با سرعت بالاتری حدود 256 وصل میشه.

موفق باشید.
masoud123 آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از masoud123:
پاسخ

Bookmarks

برچسب‌ها
قطعی, مشکلات, اینترنت

ابزارهاي موضوع

قواعد ارسال
شما نمی‌توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی‌توانید پاسخ ارسال کنید
شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال کنید
شما نمی‌توانید پست‌های خود را ویرایش کنید

BB code فعال است
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
کدهای HTML غير فعال است


موضوعات مشابه
موضوع آغازگر موضوع انجمن پاسخ آخرین ارسال
اینترنت رایگان در سراسر کشور Hoseini کامپیوتر و اینترنت 11 November 12th, 2007 21:14

ساعت جاري 18:01 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.


Powered by vBulletin Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
تمام حقوق براي سايت سرمايه دات کام محفوظ می باشد.
نقل مطالب بدون کسب اجازه از مدیران سایت ممنوع است.