انجمن‌های سرمایه

بازگشت   انجمن‌های سرمایه > تالارهای غیرتخصصی > کامپیوتر و اینترنت

Notices

پاسخ
 
ابزارهاي موضوع
قديمي November 23rd, 2009, 12:41   #1
isar
Senior Member
 
isar's Avatar
 
تاريخ عضويت: Oct 2008
محل سكونت: گنبد کاووس
ارسالها: 1,386
تشکر: 6,698
تشکر از ايشان: 5,875 بار در 1,573 پست
isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به isar
مشکلات قطعی اینترنت

0





درود بر سروران گرامی

یکی از مشکلات ما تریدرهای ایرانی، قطع شدن مداوم اینترنت هستش که در تصویر بالا ملاحظه میکنید.

این قطعیها برای یک کاربر عادی اینترنت مشکلی ایجاد نمیکند و شاید اصلا به چشم نیاید. اما برای ما که اینترنت وسیله ای برای کسب درامد است بسیار مشکل ساز میشود.

این قضیه برای تریدرهای تایم بالا مشکل حادی ایجاد نمیکند اما برای اسکالپرها و تریدرهای تایم پایین ( مثل بنده که علاقه شدیدی به تایم 1 دقیقه دارم ) بسیار مشکل ساز است.


هر بار اینترنت قطع میشود و من پوزیشن باز دارم، دست به دعا میشوم چون چاره ای ندارم و راه کاری بلد نیستم. ISP که هیچ چیز رو گردن نمیگیره. مخابرات هم که در مسئولیت پذیری دست همه سازمانها رو بسته...


پیشنهادات و راه کارهای دوستان برای مقابله با این مسئله چیست ؟
__________________
عاقبت خاک گل کوزه‏گران خواهیم شد...
isar آفلاين است پاسخ با نقل قول
8 تشکر کننده از isar:
قديمي November 23rd, 2009, 12:46   #2
aram2006
Senior Member
 
aram2006's Avatar
 
تاريخ عضويت: Oct 2008
محل سكونت: همين دور برا
ارسالها: 637
تشکر: 853
تشکر از ايشان: 2,548 بار در 690 پست
aram2006 (سطح 7)aram2006 (سطح 7)aram2006 (سطح 7)aram2006 (سطح 7)aram2006 (سطح 7)aram2006 (سطح 7)aram2006 (سطح 7)aram2006 (سطح 7)aram2006 (سطح 7)aram2006 (سطح 7)aram2006 (سطح 7)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله isar نمايش نوشته ها




درود بر سروران گرامی

یکی از مشکلات ما تریدرهای ایرانی، قطع شدن مداوم اینترنت هستش که در تصویر بالا ملاحظه میکنید.

این قطعیها برای یک کاربر عادی اینترنت مشکلی ایجاد نمیکند و شاید اصلا به چشم نیاید. اما برای ما که اینترنت وسیله ای برای کسب درامد است بسیار مشکل ساز میشود.

این قضیه برای تریدرهای تایم بالا مشکل حادی ایجاد نمیکند اما برای اسکالپرها و تریدرهای تایم پایین ( مثل بنده که علاقه شدیدی به تایم 1 دقیقه دارم ) بسیار مشکل ساز است.


هر بار اینترنت قطع میشود و من پوزیشن باز دارم، دست به دعا میشوم چون چاره ای ندارم و راه کاری بلد نیستم. ISP که هیچ چیز رو گردن نمیگیره. مخابرات هم که در مسئولیت پذیری دست همه سازمانها رو بسته...


پیشنهادات و راه کارهای دوستان برای مقابله با این مسئله چیست ؟

بريم فرنگ...
__________________
هر قديسي گذشته اي دارد و هر گناهكاري آينده اي اشو
aram2006 آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از aram2006:
قديمي November 23rd, 2009, 12:52   #3
DIKTA
Senior Member
 
DIKTA's Avatar
 
تاريخ عضويت: Nov 2009
محل سكونت: زیر یک دیوار سنگی
ارسالها: 191
تشکر: 63
تشکر از ايشان: 423 بار در 144 پست
DIKTA (سطح 1)DIKTA (سطح 1)DIKTA (سطح 1)
0

اتفاقا فرنگ رفتن به نظر من ایده ی خوبیه چون شغل ما از معدود مشاغلی هست که در خارج از کشور بهتر میشه کار کرد هم از نظر کار کردن با بروکرهای طراز اول و هم از نظر استفاده از پولهای الکترونیکی و وی پی اس و انواع تحریمها و غیره
خلاصه اگه پول دارید ایران نمونید اگه رو خط سود باشید بعد سه سال میتونید راحت برید همین چند دقیقه پیش هم اینترنت من سرعتش کم شد بطوریکه متا تریدر هم کانکت نمیشد
بیا بریم دبی دبی
__________________
مستی نه از پیاله نه از خم شروع شد
از جاده ی سه شنبه شب قم شروع شد
DIKTA آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از DIKTA:
قديمي November 23rd, 2009, 13:25   #4
Morghe-Tofan
Member
 
Morghe-Tofan's Avatar
 
تاريخ عضويت: Nov 2009
محل سكونت: اردبيل - پشت میز کامپیوترم
ارسالها: 30
تشکر: 25
تشکر از ايشان: 133 بار در 23 پست
Morghe-Tofan (سطح 0)
ارسال پيغام بوسیله ICQ به Morghe-Tofan ارسال پيغام بوسیله AIM به Morghe-Tofan ارسال پيغام بوسیله Yahoo به Morghe-Tofan
0

سلام
بعضي از مواقع اين اشكال بخاطر قطع بودن اينترنت نيست بلكه بخاطر مشكلات فيزيكي بين كاربر تا اولين پورت مخابراتي و يا حتي از داخل كامپيوتر خود ما باشد كه در اغلب موارد هم قابل رفع است
شايد بد نباشه كه بدونيد نزديكي سيم تلفن با كابل برق در اغلب مواقع مي تونه عامل اينگونه قطعي هاي مقطعي باشه بهتره كسانيكه با اينترنت زياد كار مي كنند مخصوصا كساني كه از سرويسهاي ADSL استفاده مي كنند سيمهاي تلفن شونو يكبار بطور كامل چك كنند
يعني هم از داخل ساختمان و هم از خارج ساختمان تا اولين پست مخابراتي چك كنند و اگر در جايي ديدند كه سيم تلفن از نزديكي كابل برق رد ميشه در حد مقدور بين اين دو تا كابل ايجاد فاصله كنند فاصله معقول در چنين مواردي حداقل بيش از 20 سانت از يكديگر است
راه ديگه براي كاستن اين مشكل در صورتيكه امكان قرار دادن فاصله بين كابلها مقدور نباشد استفاده از ورقهاي ضد مغناطيس است كه بايد كابل تلفن را در نقاط اتصال عايق بندي كنيد
زمانيكه از يك كابل برق جريال الكتريكي گذر مي كنه اين جريان باعث بوجود آمدن شار مغناطيسي در اطراف كابل برق مي شه در صورتيكه اين كابل از نزديگي يك كابل تلفن عبور كنه شار مغناطيسي مورد بحث ما باعث تاثير گذاري و كندي و يا در برخي مواقع باعث توقف جريان الكترونها در كابل تلفن مي شه علت اين اتفاق پايين بودن شدت جريان حركت الكترونها در كابل تلفن نسبت به شدت جريان حركت الكترونها در كابل برق است
خطوط تلفني كه برروي آنها سرويس ADSL نصب هست به دليل بالاتر بودن ولتاژ نسبت به خطوطي كه سرويس ADSL روي آنها تعريف نشده (خطوط غير ADSL در حدود 9 و خطوط ADSL حدود 10الي 12 ولت ) بيشتر تحت تاثير اين شار يا تشعشع مي توانند قرار بگيرن
نمود اينگونه اشكالات هم مي تونه افت شديد ولتاژ در خط تلفن باشه اگر اين خط به مودم و كامپيوتر وصل باشه با يك دستور ping ساده مي توانيم مقدار pocket loss اون را به وضوح ببينيم
ناگفته نمونه در مواقعي كه چنين اشكالي در خطوط تلفن ما وجود داشته باشه و در لحظاتي كه ما برق مصرفي بيشتري داشته باشيم به دليل حركت بيشتر الكترونها در كابل برق اين تشعشعات و يا شار مغناطيسي بيشتر خواهد بود و در نتيجه اشكالات خط تلفن ما هم بيشتر خواهد بود
البته اين اشكال يا همان تاثير گذاري در زماني كه ما با خط تلفن در حال صحبت هستيم زياد ملموس نيست چون در زمان مكالمات تلفني از تمامي پنهاي باند موجود براي انتقال صوت استفاده نمي شه

اما نمونه ديگري از عوامل اين مشكلات در نوع سيستم عامل انتخابي مي باشه يعني سيستم عاملهايي مانند ويندوز XP كه refresh Time با تاخير بيشتري دارند اين مشكل بيشتر خودشو نشون ميدهد چون فاصله هر refresh با refresh بعدي بيشتره و اشكالات ارتباطي را نمي تونه هم پوشاني كنه
البته دلايل ديگه اي هم وجود داره كه با باز نگري برروي اونها اين گونه اشكالات را در حد بسيار زيادي مي تونيم توي سيستم كاهش بديم

شاد باشين

آخرین ويرايش توسط Morghe-Tofan در November 23rd, 2009 و ساعت 14:04
Morghe-Tofan آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي November 23rd, 2009, 19:04   #5
Morghe-Tofan
Member
 
Morghe-Tofan's Avatar
 
تاريخ عضويت: Nov 2009
محل سكونت: اردبيل - پشت میز کامپیوترم
ارسالها: 30
تشکر: 25
تشکر از ايشان: 133 بار در 23 پست
Morghe-Tofan (سطح 0)
ارسال پيغام بوسیله ICQ به Morghe-Tofan ارسال پيغام بوسیله AIM به Morghe-Tofan ارسال پيغام بوسیله Yahoo به Morghe-Tofan
0

يكي ديگه از مواردي كه مي تونه روي كيفيت ارتباط اينترني ما تاثير منفي بگذاره قرار دادن مودم هاي ارتباطي (external) در نزديك ابزارهايي كه مي تونه اونها هم ايجاد تشعشعات مغناطيسي كنه است كه عمومي ترين اونها قرار دادن مودمهاي ارتباطي در نزديكي مانيتور هست
مانيتورهاي كامپيوتر نيز داراي شار مغناطيسي هستند كه تشعشع اونها تا فاصله 50 سانتي متر مي تونه بر عملكرد مودمها و در نتيجه كيفيت ارتباط اينترنتي ما تاثير منفي بگذاره پس بهتره كه اين فاصله را هم رعايت كنيم

يكي ديگه از اين نوع خرابكاري ها داخلي قرار دادن گوشي موبايل در نزديكي مودمها هست كه علاوه بر تاثير افت سرعت مشابه با آن چيزي كه در بالا گفته شد مي تونه برروي setup باياس مودمها هم تاثير بگذاره و باعث بهم ريختگي اين نوع تنظيمات و در نهايت اختلال در امر data transfer ‌ما داشته باشه

يك مورد ديگه از اين گونه عوامل هم عدم هماهنگي setup ‌مودم ما با setup و initialize پورتهاي ISP ها هست مواقع زيادي پيش آمده كه اين عدم هماهنگي بين اين دو نوع تنظيم باعث تمديد ارتباط اوليه مودم ما با مودم يا پورت ISP كه اصطلاحا" بهش handcheck كردن گفته مي شود بوجود مياره
در اين صورت چاره اي به جز تغيير در setup مودم خودمون نداريم

يك دليل ديگه هم وجود داره يعني خرابي در كابل ارتباط ما تا مخابرات كه اصطلاحا" به اين مشكل "ارت" گفته مي شه براي تشخيص و اطمينان از وجود چنين مشكلي بهترين كار اين است كه گوشي تلفن را برداريم و بوق اونو با زدن يك تك شماره به سكوت تبديل كنيم خطوطي كه مشكل "ارت" داشته باشند تا قبل از اتمام يك دقيقه شروع به پخش نويز يا خش خش مي كنند راه ديگه تشخيص اين مشكل نصب يك مولتي متر ساده به خط تلفن و تشخيص ميزان ولتاژ خط هست
به اين صورت كه اگر ولتاژ خط در خدود 9 ولت براي خطهاي معمولي و براي خطهاي ADSL بين 10 الي 12 ولت باشه اين خط سالمه اگر كمتر باشه خط ما "ارت" داره
شايد كم زحمت ترين نوع و كم هزينه ترين نوع رفع مشكل همين مورد آخري باشه براي رفع اين مشكل كافي است به بخش mdf مخابرات محله خودتون با شماره ( 2222 + پيش شماره مركز تلفن شما ) تماس بگيرين تا كابل ارتباطي شما را رايگان عوض كنند البته بعد از عوض كردن اونو در اختيار يك بنده خداي ديگه اي مثل شما قرار مي دن
اميدوارم كه اين راهكارها به درد شما بخوره
شاد باشين

آخرین ويرايش توسط Morghe-Tofan در November 23rd, 2009 و ساعت 19:09
Morghe-Tofan آفلاين است پاسخ با نقل قول
6 تشکر کننده از Morghe-Tofan:
قديمي November 23rd, 2009, 19:09   #6
DIKTA
Senior Member
 
DIKTA's Avatar
 
تاريخ عضويت: Nov 2009
محل سكونت: زیر یک دیوار سنگی
ارسالها: 191
تشکر: 63
تشکر از ايشان: 423 بار در 144 پست
DIKTA (سطح 1)DIKTA (سطح 1)DIKTA (سطح 1)
0

یک ابزاری هست به اسم spliter که شبیه یک قوطی کبریت میمونه یک ورودی داره و دو خروجی که خط اصلی تلفن رو وصل میکنیم به وروردی و از یکی از خروجی ها که مشخص شده وصل میکنیم به مودم و اون یکی خروجی هم برای تلفن استفاده میکنیم البته این دو خروجی با هم فرق دارند و نباید از خروجی تلفن برای مودم استفاده کرد فایده ی بکار گیری این ابزار هم اینه که نویز های خط تلفن رو کاهش میده
__________________
مستی نه از پیاله نه از خم شروع شد
از جاده ی سه شنبه شب قم شروع شد

آخرین ويرايش توسط DIKTA در November 23rd, 2009 و ساعت 19:12
DIKTA آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از DIKTA:
قديمي November 23rd, 2009, 19:17   #7
Morghe-Tofan
Member
 
Morghe-Tofan's Avatar
 
تاريخ عضويت: Nov 2009
محل سكونت: اردبيل - پشت میز کامپیوترم
ارسالها: 30
تشکر: 25
تشکر از ايشان: 133 بار در 23 پست
Morghe-Tofan (سطح 0)
ارسال پيغام بوسیله ICQ به Morghe-Tofan ارسال پيغام بوسیله AIM به Morghe-Tofan ارسال پيغام بوسیله Yahoo به Morghe-Tofan
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله DIKTA نمايش نوشته ها
یک ابزاری هست به اسم spliter که شبیه یک قوطی کبریت میمونه یک ورودی داره و یک خروجی که خط اصلی تلفن رو وصل میکنیم به وروردی و از یکی از خروجی ها که مشخص شده وصل میکنیم به مودم و اون یکی خروجی هم برای تلفن استفاده میکنیم البته این دو خروجی با هم فرق دارند و نباید از خروجی تلفن برای مودم استفاده کرد فایده ی بکار گیری این ابزار هم اینه که نویز های خط تلفن رو کاهش میده

ببخشيد دوست من
اين ابزار اين كاررا انجام نميده كارايي اين ابزار همونطور كه از اسمش پيداست (تفكيك كننده = spliter) كارش جدا سازي فركانسهاي موجود برروي خط تلفن از يكديگر است و زماني كارايي داره كه شما از يك خط تلفن هم زمان براي مصارف ديگه اي مثل سرويس ADSL يا سرويسهايي از اين دست استفاده كنيد
اين دستگاه فركانسهايي كه قابليتهاي خط تلفن را ساپورت مي كنه را از فركانسهايي كه اينترنت ADSL را ساپورت مي كنه جدا سازي مي كنه نمونه اون هم زماني قابل مشاهده است كه شما مي تونيد هم زمان در مواقعي كه با ADSL كار مي كنيد از خط تلفن خودتون براي مكالمه و بدون تداخل استفاده كنيد
در داخل اين دستگاه كوچك تراپها يا تله هايي طراحي شده كه عامل تفكيل شدنفركانسها از يكديگر و ارسال اونها به خروجي مي شه
نمونه پيش رفته و كامل تر اون در داخل تلويزيون وجود داره كه شما وقتي تلويزيون را روشن مي كنيد عملا توسط تلويزيون تمامي فركانسهاي موجود را دريافت مي كنيد حتي بيسيم ارگانها رو اما در خروجي پس از حذف تعداد زيادي از اين فركانسها و تفكيك دو تا از اونها كه مورد نياز ما است يعني به زبان ساده يكي صوت و ديگري تصوير را مورد استفاده قرار مي دين

آخرین ويرايش توسط Morghe-Tofan در November 23rd, 2009 و ساعت 19:29
Morghe-Tofan آفلاين است پاسخ با نقل قول
9 تشکر کننده از Morghe-Tofan:
قديمي November 23rd, 2009, 19:23   #8
hnp2500
Senior Member
 
hnp2500's Avatar
 
تاريخ عضويت: Aug 2009
محل سكونت: تهران
ارسالها: 819
تشکر: 3,389
تشکر از ايشان: 1,627 بار در 600 پست
hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به hnp2500
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Morghe-Tofan نمايش نوشته ها
ببخشيد دوست من
اين ابزار اين كاررا انجام نميده كارايي اين ابزار همونطور كه از اسمش پيداست (تفكيك كننده) كارش جدا سازي فركانسهاي موجود برروي خط تلفن است و زماني كارايي داره كه شما از يك خط تلفن براي مصارف ديگه اي مثل سرويس ADSL استفاده كنيد
اين دستگاه فركانسهايي كه قابليتهاي خط تلفن را ساپورت مي كنه را از فركانسهايي كه اينترنت ADSL را ساپورت مي كنه جدا سازي مي كنه نمونه اون هم زماني قابل مشاهده است كه شما مي تونيد هم زمان در مواقعي كه با ADSL كار مي كنيد خط تلفن شما هم آزاده و مي تونيد از اين قابليت خط هم بدون تداخل استفاده كنيد
در داخل اين دستگاه كوچك تراپها يا تله هايي طراحي شده كه عامل تفكيل شده فركانسها و ارسال اونها به دو خروجي مي شه
نمونه پيش رفته و كامل تر اون در داخل تلويزيون وجود داره كه شما وقتي تلويزيون را روشن مي كنيد عملا توسط اون تمامي فركانسهاي موجود را دريافت مي كنيد حتي بيسيم ارگانها رو اما در خروجي پس از حذف يك تعدا زيادي از اين فركانسها و تفكيك دو تا از اونها كه به زبان ساده يك صوت و ديگري تصوير است را مورد استفاده قرار مي دين
با سلام
ضمن تایید صحبتهای شما باید این را اضافه کرد که قطعاً بکارگیری splitter در کاهش قطعی های اینترنت تاثیرگذار خواهد بود (تجربه این را ثابت می کند).
__________________
hnp2500 آفلاين است پاسخ با نقل قول
5 تشکر کننده از hnp2500:
قديمي November 23rd, 2009, 19:34   #9
Morghe-Tofan
Member
 
Morghe-Tofan's Avatar
 
تاريخ عضويت: Nov 2009
محل سكونت: اردبيل - پشت میز کامپیوترم
ارسالها: 30
تشکر: 25
تشکر از ايشان: 133 بار در 23 پست
Morghe-Tofan (سطح 0)
ارسال پيغام بوسیله ICQ به Morghe-Tofan ارسال پيغام بوسیله AIM به Morghe-Tofan ارسال پيغام بوسیله Yahoo به Morghe-Tofan
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله hnp2500 نمايش نوشته ها
با سلام
ضمن تایید صحبتهای شما باید این را اضافه کرد که قطعاً بکارگیری splitter در کاهش قطعی های اینترنت تاثیرگذار خواهد بود (تجربه این را ثابت می کند).

سلام
بله در بعضي موارد اينطوره
يعني چون اين دستگاه كوچك كارش تفكيك دو نو ع فركانس مفيد از فركانسهاي غير مفيد ديگه است در نتيجه در اغلب موارد فركانسهاي ديگه اي كه مي تونه حتي فركانسهاي نويز هم باشه را رو حذف كنه و در كيفيت در يافت به ما كمكي كني
اما بعضي مواقع نويزها در مركز مخابرات به دلايل مختلفي بوجود مياد و سوار بر موج حمل كننده يا "كارير" به Spliter ما ميرسه كه در اينصورت spliter ما در اين طرف خط نمي تونه اونها رو تفكيك كنه چون تفاوتي بين سيگنال نويز با سيگنال واقعي نمي بينه
Morghe-Tofan آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از Morghe-Tofan:
قديمي November 23rd, 2009, 19:35   #10
DIKTA
Senior Member
 
DIKTA's Avatar
 
تاريخ عضويت: Nov 2009
محل سكونت: زیر یک دیوار سنگی
ارسالها: 191
تشکر: 63
تشکر از ايشان: 423 بار در 144 پست
DIKTA (سطح 1)DIKTA (سطح 1)DIKTA (سطح 1)
0

بکار گیری این ابزارها و ترفند ها با اینکه ابتدایی و ساده به نظر میاد ولی تاثیر خیلی زیادی روی کار میزاره مثلا حتی اگر اتصال سوکت به کابل ضعیف باشد و کاملا پرس نشده باشد روی کیفیت اینترنت تاثیر گذار است و یا اگر اتصالات کابل تلفن از ابتدای جعبه تقسیم تا ورودی مودم با دقت انجام نشده باشد باز هم روی کیفیت تاثیر گذار است پیشنهاد میشه جاهایی که کابل اصلی تلفن دچار انشعاب یا اتصال میشوند به دقت مورد برسی قرار بگیرند و سطح تماس کابل اصلی با کابل انشعاب به حد اکثر برسد و از اتصالات گره مانند اجتناب شود و از اتصالات طولی به شکل تابیده شده استفاده شود
مطمئنا این موارد تاثیر گذار است
__________________
مستی نه از پیاله نه از خم شروع شد
از جاده ی سه شنبه شب قم شروع شد
DIKTA آفلاين است پاسخ با نقل قول
4 تشکر کننده از DIKTA:
قديمي November 23rd, 2009, 19:59   #11
amin233
Senior Member
 
amin233's Avatar
 
تاريخ عضويت: Nov 2007
محل سكونت: ديارمن ديار نون
ارسالها: 115
تشکر: 1,512
تشکر از ايشان: 277 بار در 89 پست
amin233 (سطح 1)amin233 (سطح 1)amin233 (سطح 1)amin233 (سطح 1)amin233 (سطح 1)
ارسال پيغام بوسیله AIM به amin233 ارسال پيغام بوسیله Yahoo به amin233
Post چند روش اينترنت رزرو

0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله isar نمايش نوشته ها




درود بر سروران گرامی

یکی از مشکلات ما تریدرهای ایرانی، قطع شدن مداوم اینترنت هستش که در تصویر بالا ملاحظه میکنید.

این قطعیها برای یک کاربر عادی اینترنت مشکلی ایجاد نمیکند و شاید اصلا به چشم نیاید. اما برای ما که اینترنت وسیله ای برای کسب درامد است بسیار مشکل ساز میشود.

این قضیه برای تریدرهای تایم بالا مشکل حادی ایجاد نمیکند اما برای اسکالپرها و تریدرهای تایم پایین ( مثل بنده که علاقه شدیدی به تایم 1 دقیقه دارم ) بسیار مشکل ساز است.


هر بار اینترنت قطع میشود و من پوزیشن باز دارم، دست به دعا میشوم چون چاره ای ندارم و راه کاری بلد نیستم. ISP که هیچ چیز رو گردن نمیگیره. مخابرات هم که در مسئولیت پذیری دست همه سازمانها رو بسته...


پیشنهادات و راه کارهای دوستان برای مقابله با این مسئله چیست ؟

با سلام

در مواقع قطع شدن اينترنت بايد چند روش ديگه براي اتصال به اينترنت داشته باشيم
من خودم4 روش اول را به ترتيب اجرا ميكنم

1-استفاده از
adsl
2-استفاده از ديال آپ با چند كارت اشتراك از isp هاي مختلف كه اگه يكي از اونها قطع شد با ديگري

3-استفاده از ديال آپ با اشتراك از isp اي كه در شهري ديگر وجود داشته باشد تا اگه ورودي ديتاي اون شهر قطع شد بشود دوباره كانكت شد

4-استفاده از GPRS و اتصال پي سي پاكت يا موبايل به كامپيوتر كه البته سرعت پايين ميباشد و بايد فقط متا تريد اجرا شود

5- استفاده از ايننترنت وايرلس (اكسس پوينت)

6-استفاده از وايمكس كه در تهران موجود است


---روش هاي بعدي هزينه زيادي دارد و براي افرادي كه خيلي براشون اينترنت مهمه ميتونن استفاده كنند


7- استفاده از GPRS توسط موبايل هاي ماهواره اي و اتصال اون به كامپيوتر كه من تا حالا استفاده نكردم و اطلاعات زيادي هم ندارم ولي فكر ميكنم امكان پذير باشد

8- استفاده از اينترنت ماهواره اي كه مسلما هزينه زيادي دارد

خدانگهدار
__________________
يا رب نظر تو بر نگردد هرگز
amin233 آفلاين است پاسخ با نقل قول
5 تشکر کننده از amin233:
قديمي November 23rd, 2009, 20:01   #12
diamond
Member
 
diamond's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jul 2006
ارسالها: 77
تشکر: 26
تشکر از ايشان: 96 بار در 37 پست
diamond (سطح 0)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Morghe-Tofan نمايش نوشته ها
سلام
بعضي از مواقع اين اشكال بخاطر قطع بودن اينترنت نيست بلكه بخاطر مشكلات فيزيكي بين كاربر تا اولين پورت مخابراتي و يا حتي از داخل كامپيوتر خود ما باشد كه در اغلب موارد هم قابل رفع است
شايد بد نباشه كه بدونيد نزديكي سيم تلفن با كابل برق در اغلب مواقع مي تونه .........
سلام
شما صحيح مي فرماييد دوست عزيز اما :
نويز برق بر روي سيم تلفن فقط باعث كم شدن سرعت خواهد شد كه در time=xxx ميتوان ديد كه مدت زمان پاسخ از مقصد يعني عدد xxx بيشتر خواهد شد .
ولي براي من و خيلي ديگه از دوستان كه ADSL دارند چند وقتيست كه ارتباط مادم با پورت مخابرات برقرار است اما پكت هاي اطلاعاتي از بين ميروند. كه نمونه ping آن را مي بينيد كه دوست گرامي ما گزاشتند. وقتي كه request time out در بين چندين packet كه صحيح دريافت شدند به اين صورت ديده ميشود نشان از قطعي چند ميلي ثانيه اي تا چند ثانيه اي بين مبدا و مقصد است. حدث ميزنم كه وجود ***** هاي داخلي در مخابرات و سيستم جديد فيلت....... باعث اين مورد شده است. البته در اين مورد بايد از صاحب فن پرسيد.
دليل آن !!!!؟؟؟ و مسوول آن !!!!! ؟؟؟
اميدوارم اين مشكل حل شود. كه حال من يكي رو هم گرفته.
diamond آفلاين است پاسخ با نقل قول
4 تشکر کننده از diamond:
قديمي November 23rd, 2009, 20:05   #13
DIKTA
Senior Member
 
DIKTA's Avatar
 
تاريخ عضويت: Nov 2009
محل سكونت: زیر یک دیوار سنگی
ارسالها: 191
تشکر: 63
تشکر از ايشان: 423 بار در 144 پست
DIKTA (سطح 1)DIKTA (سطح 1)DIKTA (سطح 1)
0

صحبت اینترنت ماهواره ای شد من شنیدم شدیدا غیر قانونیه و اگه از کسی بگیرن مجازات سنگینی داره درسته ؟ ولی ظاهرا فقط هزینه ی راه اندازیش زیاده من شنیدم حدود یک میلیون و بعدش دیگه هزینه ای نداره
البته در دو نوع شرکتی و قاچاقی قابل اجراست که نوع شرکتی اش بهرحال باز هم خیلی گرونه اما نوع قاچاقیش فقط هزینه ی نصب داره کسی اطلاعات بیشتری در این مورد داره ؟
__________________
مستی نه از پیاله نه از خم شروع شد
از جاده ی سه شنبه شب قم شروع شد
DIKTA آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از DIKTA:
قديمي November 23rd, 2009, 20:29   #14
saidfar
Senior Member
 
saidfar's Avatar
 
تاريخ عضويت: Feb 2009
محل سكونت: اصفهان
ارسالها: 164
تشکر: 1,381
تشکر از ايشان: 331 بار در 124 پست
saidfar (سطح 0)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به saidfar
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله amin233 نمايش نوشته ها
با سلام

در مواقع قطع شدن اينترنت بايد چند روش ديگه براي اتصال به اينترنت داشته باشيم
من خودم4 روش اول را به ترتيب اجرا ميكنم

1-استفاده از
adsl
2-استفاده از ديال آپ با چند كارت اشتراك از isp هاي مختلف كه اگه يكي از اونها قطع شد با ديگري

3-استفاده از ديال آپ با اشتراك از isp اي كه در شهري ديگر وجود داشته باشد تا اگه ورودي ديتاي اون شهر قطع شد بشود دوباره كانكت شد

4-استفاده از GPRS و اتصال پي سي پاكت يا موبايل به كامپيوتر كه البته سرعت پايين ميباشد و بايد فقط متا تريد اجرا شود

5- استفاده از ايننترنت وايرلس (اكسس پوينت)

6-استفاده از وايمكس كه در تهران موجود است


---روش هاي بعدي هزينه زيادي دارد و براي افرادي كه خيلي براشون اينترنت مهمه ميتونن استفاده كنند


7- استفاده از GPRS توسط موبايل هاي ماهواره اي و اتصال اون به كامپيوتر كه من تا حالا استفاده نكردم و اطلاعات زيادي هم ندارم ولي فكر ميكنم امكان پذير باشد

8- استفاده از اينترنت ماهواره اي كه مسلما هزينه زيادي دارد

خدانگهدار
اگه امکان داره هر کدوم از روشها را در شهرهای مختلف بگید چطور میشه وصل شد خیلی میتونه کمک کنه وکدوم هزینه کمتری داره؟ممنون
saidfar آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از saidfar:
قديمي November 23rd, 2009, 20:32   #15
Morghe-Tofan
Member
 
Morghe-Tofan's Avatar
 
تاريخ عضويت: Nov 2009
محل سكونت: اردبيل - پشت میز کامپیوترم
ارسالها: 30
تشکر: 25
تشکر از ايشان: 133 بار در 23 پست
Morghe-Tofan (سطح 0)
ارسال پيغام بوسیله ICQ به Morghe-Tofan ارسال پيغام بوسیله AIM به Morghe-Tofan ارسال پيغام بوسیله Yahoo به Morghe-Tofan
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله diamond نمايش نوشته ها
سلام
شما صحيح مي فرماييد دوست عزيز اما :
نويز برق بر روي سيم تلفن فقط باعث كم شدن سرعت خواهد شد كه در time=xxx ميتوان ديد كه مدت زمان پاسخ از مقصد يعني عدد xxx بيشتر خواهد شد .
ولي براي من و خيلي ديگه از دوستان كه ADSL دارند چند وقتيست كه ارتباط مادم با پورت مخابرات برقرار است اما پكت هاي اطلاعاتي از بين ميروند. كه نمونه ping آن را مي بينيد كه دوست گرامي ما گزاشتند. وقتي كه request time out در بين چندين packet كه صحيح دريافت شدند به اين صورت ديده ميشود نشان از قطعي چند ميلي ثانيه اي تا چند ثانيه اي بين مبدا و مقصد است. حدث ميزنم كه وجود ***** هاي داخلي در مخابرات و سيستم جديد فيلت....... باعث اين مورد شده است. البته در اين مورد بايد از صاحب فن پرسيد.
دليل آن !!!!؟؟؟ و مسوول آن !!!!! ؟؟؟
اميدوارم اين مشكل حل شود. كه حال من يكي رو هم گرفته.
سلام
بله بعضي مواقع باعث افت سرعت مي شه كه طبق فرمايش شما از همين طريق قابل مشاهده است اما بعضي مواقع با وجود اينكه شما ارتباط پورتتون وصل هست اما به دليل همون شار مغناطيسي كه گفته شد بحث قرينه سازي برروي الكترونهاي روي خط تلفن بوجود مياد و باعث حذف بار الكتريكي خط مخابراتي شما مي شه كه در اين مواقع با وجود اينكه ارتباط برقراره ولي عملا خط مخابراتي شما خواب رفته و هيچ ديتايي ترانسفر نميشه
در چنين مواقعي اگر ping سيستم فعال بشه باعث ايجاد و حركت مجدد الكترونها برروي خط تلفن مي كنه و ارتباط كم و بيش بر قرار ميشه نمونه اين حالت را موقعي مشاهده مي كنيد كه بعد از فعال كردن دستور ping ‌بعد از يك dilay كوچك خط شروع به data transfer مي كنه
در مورد اختلالاتي كه در مورد نصب ف ي ل ... مخابرات فرموديد دقيقا همينطوره مخابرات ايران توسط سيستمهاي routing ‌ كه طراحي كرده پكتهاي ما را چنديدن و چند بار از لايه هاي مختلف اين روتينگها عبور ميده تا آدرسهاي احتمالي و ناخواسته مورد نظر مخابرات از روي آنها برداشته يا حذف بشه و در صورت خلاف بودن درخواست كاربر را بعد از log كردن درخواست به آدرسهاي مورد نظر خودش ارجاع بده
همين عمليات چند مرحله اي قبل از خروج از پورت provider داخلي هم مي تونه باعث pocket loss هاي بيشتر و يا حتي در بعضي مواقع عدم توانايي در پيدا كردن name server مورد نظر براي رهيابي آدرس در سيستم router بين راهي بشه

آخرین ويرايش توسط Morghe-Tofan در November 23rd, 2009 و ساعت 20:36
Morghe-Tofan آفلاين است پاسخ با نقل قول
5 تشکر کننده از Morghe-Tofan:
پاسخ

Bookmarks

برچسب‌ها
قطعی, مشکلات, اینترنت

ابزارهاي موضوع

قواعد ارسال
شما نمی‌توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی‌توانید پاسخ ارسال کنید
شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال کنید
شما نمی‌توانید پست‌های خود را ویرایش کنید

BB code فعال است
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
کدهای HTML غير فعال است


موضوعات مشابه
موضوع آغازگر موضوع انجمن پاسخ آخرین ارسال
اینترنت رایگان در سراسر کشور Hoseini کامپیوتر و اینترنت 11 November 12th, 2007 21:14

ساعت جاري 14:17 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.


Powered by vBulletin Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
تمام حقوق براي سايت سرمايه دات کام محفوظ می باشد.
نقل مطالب بدون کسب اجازه از مدیران سایت ممنوع است.