انجمن‌های سرمایه

بازگشت   انجمن‌های سرمایه > تالارهای غیرتخصصی > کامپیوتر و اینترنت

Notices

پاسخ
 
ابزارهاي موضوع
قديمي November 16th, 2009, 17:20   #16
viking
Senior Member
 
viking's Avatar
 
تاريخ عضويت: May 2008
ارسالها: 168
تشکر: 51
تشکر از ايشان: 628 بار در 144 پست
viking (سطح 2)viking (سطح 2)viking (سطح 2)viking (سطح 2)viking (سطح 2)viking (سطح 2)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به viking
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله amin233 نمايش نوشته ها
با سلام

بله به خوبي دو مانيتور را همزمان تصوير هم يكسان و هم مجزا (بسته به تنظيمات نرم افزاري ) جواب گرفتم

همچنين به جر اين دو خروجي مانيتور يك خروجي تلوزيون هم داره

سي دي درآيور كارت گرافيك رو كامل نصب كني متوجه ميشي
در خدمتيم

خدانگهدار
ممنون از پیام شما

من دقیقا منظور شما رو از تنظیمات نرم افزاری متوجه نشدم !
در داخل NVIDIA Control Panel گزینه ای بنام Setup Multiple Displays هستش اگر منظور شما همان باشد؟

خواب در این صورت شما مثلا در یک مانیتور تصویر مثلا یک متاتریدر با منوی Start ویندوز را دارید و در مونیتور دیگر فرضا photoshop با یک منوی استارت جداگانه ؟

اگر اینگونه باشد جهت کنترل هر کدام از محیط توسط موس به چه شکل عمل میکنید؟
viking آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از viking:
قديمي November 16th, 2009, 17:22   #17
amin233
Senior Member
 
amin233's Avatar
 
تاريخ عضويت: Nov 2007
محل سكونت: ديارمن ديار نون
ارسالها: 115
تشکر: 1,512
تشکر از ايشان: 277 بار در 89 پست
amin233 (سطح 1)amin233 (سطح 1)amin233 (سطح 1)amin233 (سطح 1)amin233 (سطح 1)
ارسال پيغام بوسیله AIM به amin233 ارسال پيغام بوسیله Yahoo به amin233
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mehrdad_rp نمايش نوشته ها
ممنون
میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدید
یعنی مثلا سمت راست تصویر در مونیتور شماره 1 نمایش داده میشه و سمت چپ تصویر در مونیتور شماره 2
با نرم افزار خاصی کاری میکنید که این تصویر بین دو مانیتور تقسیم بشه یا نرم افزار خود کارت گرافیکی؟
کارت گرافیکیتون چیه؟

متاتریدر رو نمیتونم از یه حدی بزرگتر کنم و بکشم
عزيز مدل كارت گرافيكي ات چيه؟

اگه يكي از مدل هاي اينويديا باشه و دو مانيتور را همزمان ساپورت كنه آخرين ورژن نرم افزار انويديا را از روي يك درآيور كارت گرافيكي انويديا رو سيستمت نصب كن -هم ميتونه يك تصوير را تو دو مانيتور مثل هم نمايشبده -هم ميتونه يك تصوير را بصورت كشيده شده .نصف تو يكي و نصف ديگه رو تو اون يكي نشون بده و هم ميتونه يك تصوير را تو يكي و يك تصوير ديگه تو يكي ديگه نشون بده يعني دو تا دسكتاپ جدا بهت ميده مثلا يك متاتريد تو يك مانيتور و يك متا ديگه تو يك مانيتور ديگه جدا باشه

پس شد 3 حالات جداگانه

فهميده جونم-عزيزم

باي
__________________
يا رب نظر تو بر نگردد هرگز
amin233 آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از amin233:
قديمي November 16th, 2009, 17:23   #18
viking
Senior Member
 
viking's Avatar
 
تاريخ عضويت: May 2008
ارسالها: 168
تشکر: 51
تشکر از ايشان: 628 بار در 144 پست
viking (سطح 2)viking (سطح 2)viking (سطح 2)viking (سطح 2)viking (سطح 2)viking (سطح 2)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به viking
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله مسعود رهجو نمايش نوشته ها
کارت گرافیکی Matrox M9188
اگر میخواهید پول خرج کنید
این نخستین کارت گرافیک در دنیا است که توسط یک اسلات PCIx16 به کامپیوتر متصل می شود و می تواند همزمان ۸ مانتیور سی اینچی را با رزولیشن 2560x1600 پشتیبانی کند.

مدل Matrox M9188 دارای دو گیگابایت حافظه است و می تواند با ویندوز ۷ - ویستا - سرور - اکس پی و لینوکس کار کند. اگر ۸ مانیتور همزمان برایتان کافی نیست، نگران نباشید. این کارت می تواند با یک کارت دیگر به صورت دوقلو ( SLI) کار کند تا بتوانید همزمان ۱۶ مانیتور را به کامپیوتر اصلی متصل کنید.


درود

احتمالا باید نرم افزار خاصی نیز جهت کنترل هر مانیتور وجود داشته باشد! در ضمن جهت کنترل بهینه سیستم بنظر نیاز به یک سیستم قدرتمند می باشد.
viking آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي November 16th, 2009, 17:28   #19
مسعود رهجو
مدیر سابق تالار سیستمها و روشهای معامله
 
مسعود رهجو's Avatar
 
تاريخ عضويت: Feb 2007
محل سكونت: در آغوش خدا
ارسالها: 3,653
تشکر: 3,982
تشکر از ايشان: 30,639 بار در 4,644 پست
مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله viking نمايش نوشته ها
درود

احتمالا باید نرم افزار خاصی نیز جهت کنترل هر مانیتور وجود داشته باشد! در ضمن جهت کنترل بهینه سیستم بنظر نیاز به یک سیستم قدرتمند می باشد.
درود بر شما
1.در خود پکش این نرم افزار وجود داره این کارت بیشتر برای سیستم ها ی فوق امنیتی به کار میره چون قیمت بالایی داره و به صرفه نیست در مصارف خانگی استفاده شود مدل های ارزان تر هم هست که میشه از آنها استفاده کرد
2.صد درصد
__________________
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
مسعود رهجو آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از مسعود رهجو:
قديمي November 16th, 2009, 17:29   #20
viking
Senior Member
 
viking's Avatar
 
تاريخ عضويت: May 2008
ارسالها: 168
تشکر: 51
تشکر از ايشان: 628 بار در 144 پست
viking (سطح 2)viking (سطح 2)viking (سطح 2)viking (سطح 2)viking (سطح 2)viking (سطح 2)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به viking
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله مسعود رهجو نمايش نوشته ها
1.در خود پکش این نرم افزار وجود داره این کارت بیشتر برای سیستم ها ی فوق امنیتی به کار میره چون قیمت بالایی داره و به صرفه نیست در مصارف خانگی استفاده شود مدل های ارزان تر هم هست که میشه از آنها استفاده کرد
2.صد درصد
ممکن است چند مدل ارزانتر نیز معرفی کنید؟
viking آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي November 16th, 2009, 17:32   #21
مسعود رهجو
مدیر سابق تالار سیستمها و روشهای معامله
 
مسعود رهجو's Avatar
 
تاريخ عضويت: Feb 2007
محل سكونت: در آغوش خدا
ارسالها: 3,653
تشکر: 3,982
تشکر از ايشان: 30,639 بار در 4,644 پست
مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله viking نمايش نوشته ها
ممکن است چند مدل ارزانتر نیز معرفی کنید؟
چند مانیتور مد نظر شماست
__________________
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
مسعود رهجو آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي November 16th, 2009, 17:32   #22
amin233
Senior Member
 
amin233's Avatar
 
تاريخ عضويت: Nov 2007
محل سكونت: ديارمن ديار نون
ارسالها: 115
تشکر: 1,512
تشکر از ايشان: 277 بار در 89 پست
amin233 (سطح 1)amin233 (سطح 1)amin233 (سطح 1)amin233 (سطح 1)amin233 (سطح 1)
ارسال پيغام بوسیله AIM به amin233 ارسال پيغام بوسیله Yahoo به amin233
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله viking نمايش نوشته ها
ممنون از پیام شما

من دقیقا منظور شما رو از تنظیمات نرم افزاری متوجه نشدم !
در داخل NVIDIA Control Panel گزینه ای بنام Setup Multiple Displays هستش اگر منظور شما همان باشد؟

خواب در این صورت شما مثلا در یک مانیتور تصویر مثلا یک متاتریدر با منوی Start ویندوز را دارید و در مونیتور دیگر فرضا photoshop با یک منوی استارت جداگانه ؟

اگر اینگونه باشد جهت کنترل هر کدام از محیط توسط موس به چه شکل عمل میکنید؟
با سلام

وقتي كه مانيتور دوم را نصب كردي در همون قسمت Setup Multiple Displays عكس مانيتور دوم نيز ظاهر ميشود و بصورت شكل در قسمت هلپ راهنمايي كرده همچنين كليد ميانبر هم دارد و موس بصورت دنباله اي روي هر دو مانيتور جامپ ميشود
__________________
يا رب نظر تو بر نگردد هرگز

آخرین ويرايش توسط amin233 در November 16th, 2009 و ساعت 17:34
amin233 آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از amin233:
قديمي November 16th, 2009, 17:55   #23
مسعود رهجو
مدیر سابق تالار سیستمها و روشهای معامله
 
مسعود رهجو's Avatar
 
تاريخ عضويت: Feb 2007
محل سكونت: در آغوش خدا
ارسالها: 3,653
تشکر: 3,982
تشکر از ايشان: 30,639 بار در 4,644 پست
مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله viking نمايش نوشته ها
ممکن است چند مدل ارزانتر نیز معرفی کنید؟

The Three main ways to Setup Multiple Monitors

1) You can buy a pre-manufactured multiple monitor computer. They carry a multi-monitor computer line called SUPER PC that can support from 2 to 12 monitors (or more if you ask).

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]

2) You can get a USB to VGA Adapter, or USB to DVI Adapter that will allow you to add an extra monitor to your computer via any USB2.0 Port. You can also add multiple extra monitors by using multiple adapters. This is a great option for viewing documents, surfing the web, using Microsoft Office and many other business tasks. This is not a good option for intense graphical situations such as HDTV, Blu-ray, Gaming and 3D / CAD Workstation applications. For those types of scenarios, it is highly recommended that you purchase a high-powered multi-monitor workstation or a Matrox Dual or Triple Head2Go.

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]

3) You can replace or add an extra video card to your existing computer, depending on how many monitors you wish to support. Although this sounds easy enough, this is a rather complex solution for a beginner, especially when trying to find a compatible graphics card. For this reason, I am going to write an entirely seperate post on that topic and will link to it here, very soon.

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]

Once you have your multiple monitor system set up and ready to use, you will need to enable all of your monitors in your “Display Properties” Control Panel. Here is a great link to a complete and animated walkthrough of how to enable your multiple monitors in Windows.

How to Setup Multiple Monitors (Instructions)

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]

This is what it will look like when you are done:

Multi-Monitor Video Demos:
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
Source(s):
A beginners introduction to Multi-Monitor Computers:
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
__________________
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]

آخرین ويرايش توسط مسعود رهجو در November 16th, 2009 و ساعت 17:59
مسعود رهجو آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از مسعود رهجو:
قديمي November 16th, 2009, 17:57   #24
viking
Senior Member
 
viking's Avatar
 
تاريخ عضويت: May 2008
ارسالها: 168
تشکر: 51
تشکر از ايشان: 628 بار در 144 پست
viking (سطح 2)viking (سطح 2)viking (سطح 2)viking (سطح 2)viking (سطح 2)viking (سطح 2)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به viking
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله amin233 نمايش نوشته ها
با سلام

وقتي كه مانيتور دوم را نصب كردي در همون قسمت Setup Multiple Displays عكس مانيتور دوم نيز ظاهر ميشود و بصورت شكل در قسمت هلپ راهنمايي كرده همچنين كليد ميانبر هم دارد و موس بصورت دنباله اي روي هر دو مانيتور جامپ ميشود
بسیار عالی آیا در سرعت و کارایی سیستم تاثیر میگذارد ؟ مثلا در مورد اجرای دو نرم افزار قدرتمند؟ مثلا یک پروسه فتوشاپ در یک مانیتور اجرا شود و در مانیتور دیگر یک بازی مثل Prince of Persia ؟
viking آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از viking:
قديمي November 16th, 2009, 17:59   #25
viking
Senior Member
 
viking's Avatar
 
تاريخ عضويت: May 2008
ارسالها: 168
تشکر: 51
تشکر از ايشان: 628 بار در 144 پست
viking (سطح 2)viking (سطح 2)viking (سطح 2)viking (سطح 2)viking (سطح 2)viking (سطح 2)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به viking
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله مسعود رهجو نمايش نوشته ها
چند مانیتور مد نظر شماست
دو مانیتور 22 اینچ و یک LCD TV 42 اینچ
viking آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي November 16th, 2009, 18:20   #26
amin233
Senior Member
 
amin233's Avatar
 
تاريخ عضويت: Nov 2007
محل سكونت: ديارمن ديار نون
ارسالها: 115
تشکر: 1,512
تشکر از ايشان: 277 بار در 89 پست
amin233 (سطح 1)amin233 (سطح 1)amin233 (سطح 1)amin233 (سطح 1)amin233 (سطح 1)
ارسال پيغام بوسیله AIM به amin233 ارسال پيغام بوسیله Yahoo به amin233
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله viking نمايش نوشته ها
بسیار عالی آیا در سرعت و کارایی سیستم تاثیر میگذارد ؟ مثلا در مورد اجرای دو نرم افزار قدرتمند؟ مثلا یک پروسه فتوشاپ در یک مانیتور اجرا شود و در مانیتور دیگر یک بازی مثل Prince of Persia ؟
من زياد سنگين با سيستم كار نكردم

ولي فايرفاكس و دو تا متا تريد و مديا پلير و فاير وال ناد و.........
كلآ نرم افزار هايي كه براي يك تريدر لازم است ضربدر 2 را بخوبي جواب ميده چون بيشتر بر ميگرده به كارت گرافيك و زياد به سرعت سيستم ربط نداره البته تا 2 -3 تا مانيتور
__________________
يا رب نظر تو بر نگردد هرگز
amin233 آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي November 16th, 2009, 18:32   #27
viking
Senior Member
 
viking's Avatar
 
تاريخ عضويت: May 2008
ارسالها: 168
تشکر: 51
تشکر از ايشان: 628 بار در 144 پست
viking (سطح 2)viking (سطح 2)viking (سطح 2)viking (سطح 2)viking (سطح 2)viking (سطح 2)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به viking
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله amin233 نمايش نوشته ها
من زياد سنگين با سيستم كار نكردم

ولي فايرفاكس و دو تا متا تريد و مديا پلير و فاير وال ناد و.........
كلآ نرم افزار هايي كه براي يك تريدر لازم است ضربدر 2 را بخوبي جواب ميده چون بيشتر بر ميگرده به كارت گرافيك و زياد به سرعت سيستم ربط نداره البته تا 2 -3 تا مانيتور
بله منظورم در مورد موارد حرفه ای تر و قویتر بود. شما در حال حاضر امکان تست این مورد را دارید؟
viking آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي November 16th, 2009, 18:33   #28
mehrdad_rp
Senior Member
 
mehrdad_rp's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jan 2008
محل سكونت: تهران
ارسالها: 388
تشکر: 3,152
تشکر از ايشان: 1,192 بار در 362 پست
mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به mehrdad_rp
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله amin233 نمايش نوشته ها
عزيز مدل كارت گرافيكي ات چيه؟

اگه يكي از مدل هاي اينويديا باشه و دو مانيتور را همزمان ساپورت كنه آخرين ورژن نرم افزار انويديا را از روي يك درآيور كارت گرافيكي انويديا رو سيستمت نصب كن -هم ميتونه يك تصوير را تو دو مانيتور مثل هم نمايشبده -هم ميتونه يك تصوير را بصورت كشيده شده .نصف تو يكي و نصف ديگه رو تو اون يكي نشون بده و هم ميتونه يك تصوير را تو يكي و يك تصوير ديگه تو يكي ديگه نشون بده يعني دو تا دسكتاپ جدا بهت ميده مثلا يك متاتريد تو يك مانيتور و يك متا ديگه تو يك مانيتور ديگه جدا باشه

پس شد 3 حالات جداگانه

فهميده جونم-عزيزم

باي
ممنون
حالت اول که حله
حالت دوم هم حل شد
حات سومی در کار نبود ولی؟
شاید کارت گرافیک من نداره
(Asus Geforce 7300)
__________________
Limitations live only in our minds. But if we use our imaginations, our possibilities become limitless
mehrdad_rp آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي November 16th, 2009, 18:38   #29
amin233
Senior Member
 
amin233's Avatar
 
تاريخ عضويت: Nov 2007
محل سكونت: ديارمن ديار نون
ارسالها: 115
تشکر: 1,512
تشکر از ايشان: 277 بار در 89 پست
amin233 (سطح 1)amin233 (سطح 1)amin233 (سطح 1)amin233 (سطح 1)amin233 (سطح 1)
ارسال پيغام بوسیله AIM به amin233 ارسال پيغام بوسیله Yahoo به amin233
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله viking نمايش نوشته ها
بله منظورم در مورد موارد حرفه ای تر و قویتر بود. شما در حال حاضر امکان تست این مورد را دارید؟
نه متاسفانه
مانيتور دوم موقتا پيشم بود
__________________
يا رب نظر تو بر نگردد هرگز
amin233 آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از amin233:
قديمي November 16th, 2009, 18:41   #30
viking
Senior Member
 
viking's Avatar
 
تاريخ عضويت: May 2008
ارسالها: 168
تشکر: 51
تشکر از ايشان: 628 بار در 144 پست
viking (سطح 2)viking (سطح 2)viking (سطح 2)viking (سطح 2)viking (سطح 2)viking (سطح 2)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به viking
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mehrdad_rp نمايش نوشته ها
ممنون
حالت اول که حله
حالت دوم هم حل شد
حات سومی در کار نبود ولی؟
شاید کارت گرافیک من نداره
(Asus Geforce 7300)
من قبلا خودم کارت گرافیک 7300GS داشتم و اینکارو انجام نداد.
viking آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از viking:
پاسخ

Bookmarks

برچسب‌ها
چند, مانیتور, استفاده

ابزارهاي موضوع

قواعد ارسال
شما نمی‌توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی‌توانید پاسخ ارسال کنید
شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال کنید
شما نمی‌توانید پست‌های خود را ویرایش کنید

BB code فعال است
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
کدهای HTML غير فعال است


موضوعات مشابه
موضوع آغازگر موضوع انجمن پاسخ آخرین ارسال
صورتهاي مالي تلفيقي Homitrade بورس تهران 3 September 22nd, 2005 15:15

ساعت جاري 18:02 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.


Powered by vBulletin Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
تمام حقوق براي سايت سرمايه دات کام محفوظ می باشد.
نقل مطالب بدون کسب اجازه از مدیران سایت ممنوع است.