انجمن‌های سرمایه

بازگشت   انجمن‌های سرمایه > تالارهای غیرتخصصی > کامپیوتر و اینترنت

Notices

پاسخ
 
ابزارهاي موضوع
قديمي January 18th, 2010, 19:19   #61
hnp2500
Senior Member
 
hnp2500's Avatar
 
تاريخ عضويت: Aug 2009
محل سكونت: تهران
ارسالها: 819
تشکر: 3,389
تشکر از ايشان: 1,627 بار در 600 پست
hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به hnp2500
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله naser007 نمايش نوشته ها
کلا" شنیدم که میگد تو این مدل فقط دکمه بلوتوس رو گذاشتند و سخت افزارش نیست آیا حقیقت داره؟
از مجا می تونم ببینم که وب کم من مدلش چیه؟؟
چون تو سایتش 3 تا درایور هست

در قسمت Device Mabager که می نویسه درایور برای usd20 camera
نظرتون چیه؟
این هم لینک دانلود dr hardware
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
hnp2500 آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از hnp2500:
قديمي January 18th, 2010, 19:23   #62
naser007
Senior Member
 
naser007's Avatar
 
تاريخ عضويت: Nov 2007
محل سكونت: تبریز
ارسالها: 2,285
تشکر: 2,102
تشکر از ايشان: 3,918 بار در 1,622 پست
naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به naser007
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله hnp2500 نمايش نوشته ها
این هم لینک دانلود dr hardware
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
متشکرم
الان تست کرده و نتیجه رو میگم خدمتتان
لطفا در مورد کار با این برنامه هم توضیح بفرمایید از کجا می تونم اسم دقیق سخت افزارها رو ببینم
__________________
موقت
naser007 آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي January 18th, 2010, 19:38   #63
davari_2009
Senior Member
 
davari_2009's Avatar
 
تاريخ عضويت: Apr 2009
محل سكونت: زیر آسمان آبی
ارسالها: 380
تشکر: 6,012
تشکر از ايشان: 877 بار در 311 پست
davari_2009 (سطح 3)davari_2009 (سطح 3)davari_2009 (سطح 3)davari_2009 (سطح 3)davari_2009 (سطح 3)davari_2009 (سطح 3)davari_2009 (سطح 3)davari_2009 (سطح 3)davari_2009 (سطح 3)davari_2009 (سطح 3)davari_2009 (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله AIM به davari_2009 ارسال پيغام بوسیله Yahoo به davari_2009
0

سلام به دوستان
مي خواستم بپرسم برنامه متا براي موبايل فقط روي windows mobile ها نصب مي شه يا روي بقيه گوشي ها مثلا n95 هم كار مي كنه
__________________
اللهم عجل لولیک الفرج
davari_2009 آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي January 18th, 2010, 19:57   #64
mrm2007
Senior Member
 
mrm2007's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jan 2009
محل سكونت: نصف جهان
ارسالها: 149
تشکر: 175
تشکر از ايشان: 250 بار در 120 پست
mrm2007 (سطح 1)mrm2007 (سطح 1)mrm2007 (سطح 1)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله davari_2009 نمايش نوشته ها
سلام به دوستان
مي خواستم بپرسم برنامه متا براي موبايل فقط روي windows mobile ها نصب مي شه يا روي بقيه گوشي ها مثلا n95 هم كار مي كنه

با سلام

دوست عزیز فقط مخصوص ویندوز موبایل میباشد.

یک تاپیک کلا در مورد ترید با موبایل در همین قسمت و جود دارد :

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]

موفق باشید
mrm2007 آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از mrm2007:
قديمي January 21st, 2010, 23:24   #65
pishgooye 2009
Junior Member
 
تاريخ عضويت: Oct 2009
محل سكونت: قم
ارسالها: 28
تشکر: 7
تشکر از ايشان: 61 بار در 26 پست
pishgooye 2009 (سطح 2)pishgooye 2009 (سطح 2)pishgooye 2009 (سطح 2)pishgooye 2009 (سطح 2)pishgooye 2009 (سطح 2)pishgooye 2009 (سطح 2)pishgooye 2009 (سطح 2)pishgooye 2009 (سطح 2)pishgooye 2009 (سطح 2)pishgooye 2009 (سطح 2)
0

با سلام
نحوه ی نصب یو اس بی بعد از تعویض ویندوز به چه شکل است ؟ از ایکن مای کامپیوتر سخت افزارها را برسی میکنم که جلوی یو اس بی یک علامت سوال زرد رنگ دارد و نصب اتوماتیک و جست و جویی هم که انجام میدهد بی فایده است . برای نصب این درایو باید چکار کنیم . ؟
__________________
مولایم , این جمعه هم نیامدی .( به امید روزی که این امضا را بردارم )
pishgooye 2009 آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي January 21st, 2010, 23:39   #66
omid_fx
Senior Member
 
omid_fx's Avatar
 
تاريخ عضويت: Apr 2005
محل سكونت: اصفهان
ارسالها: 345
تشکر: 139
تشکر از ايشان: 823 بار در 287 پست
omid_fx (سطح 1)omid_fx (سطح 1)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به omid_fx
Z590

0

کی سونی سری Z داره؟
سایتش میگه 7 ساعت شارژ میده ولی به من بیشتر از 3 نمیده؟!
فنش همیشه روشته؟
سایت میگه GPS داره؟! کجاست این GPS
ممنون
__________________
(( دستهایی که کمک میکنند مقدس تر از لبهایی هستند که دعا میکنند ))
omid_fx آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي February 5th, 2010, 00:35   #67
aska
Senior Member
 
aska's Avatar
 
تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: ایران
ارسالها: 1,544
تشکر: 1,395
تشکر از ايشان: 2,394 بار در 824 پست
aska (سطح 2)aska (سطح 2)aska (سطح 2)aska (سطح 2)aska (سطح 2)aska (سطح 2)aska (سطح 2)aska (سطح 2)aska (سطح 2)
0

درود
دوستان در حین اجرای یک اندیکاتور سنگین سی پی یو نصفش پره و رم هم نصفش ولی چند دقیقه طول می کشه که اجرا بشه
چرا؟ و چکار میشه کرد؟
زنده باشید
__________________
حرکت کن!
aska آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي February 5th, 2010, 08:53   #68
فرشاد صارمی فر
مدیر تالار سیستمها و روشهای معامله
 
فرشاد صارمی فر's Avatar
 
تاريخ عضويت: Oct 2007
محل سكونت: شیراز
ارسالها: 1,645
تشکر: 2,407
تشکر از ايشان: 21,485 بار در 1,703 پست
فرشاد صارمی فر (سطح 8)فرشاد صارمی فر (سطح 8)فرشاد صارمی فر (سطح 8)فرشاد صارمی فر (سطح 8)فرشاد صارمی فر (سطح 8)فرشاد صارمی فر (سطح 8)فرشاد صارمی فر (سطح 8)فرشاد صارمی فر (سطح 8)فرشاد صارمی فر (سطح 8)فرشاد صارمی فر (سطح 8)فرشاد صارمی فر (سطح 8)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به فرشاد صارمی فر
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله aska نمايش نوشته ها
درود
دوستان در حین اجرای یک اندیکاتور سنگین سی پی یو نصفش پره و رم هم نصفش ولی چند دقیقه طول می کشه که اجرا بشه
چرا؟ و چکار میشه کرد؟
زنده باشید
این به خاطر الگوریتم اندیکاتور هست یا اینکه از Object های زیادی استفاده میکنه.ولی بیشتر دلیلش الگوریتم اندیکاتوره
فرشاد صارمی فر آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از فرشاد صارمی فر:
قديمي February 14th, 2010, 20:20   #69
behnamgeorgio
Senior Member
 
behnamgeorgio's Avatar
 
تاريخ عضويت: Nov 2008
محل سكونت: اصفهان شهر زیباییها
ارسالها: 222
تشکر: 350
تشکر از ايشان: 848 بار در 181 پست
behnamgeorgio (سطح 1)behnamgeorgio (سطح 1)behnamgeorgio (سطح 1)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به behnamgeorgio
0

سلام این مشگل چیه من نمیتونم با win7وارد فروم ایران ایگلد بشم کمک؟؟؟؟

Oops! This link appears to be broken.
Suggestions:
  • Reload this page later
  • [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
  • Go to [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
  • Search on Google:
همش این پیغامو میده
behnamgeorgio آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي March 24th, 2010, 00:39   #70
majid_k
Senior Member
 
majid_k's Avatar
 
تاريخ عضويت: Aug 2007
ارسالها: 449
تشکر: 3,701
تشکر از ايشان: 1,317 بار در 470 پست
majid_k (سطح 2)majid_k (سطح 2)majid_k (سطح 2)majid_k (سطح 2)majid_k (سطح 2)majid_k (سطح 2)majid_k (سطح 2)majid_k (سطح 2)majid_k (سطح 2)majid_k (سطح 2)
0

سلام دوست عزیز
من یه گوشی تاچ2 خریدم اما نمیتونم متا رو روش نصب کنم لطفا منو راهنمایی کنید من دو نرم افزار از دو بروکر فیبو و الپاری دانلود کردم که برای موبایل و پی دی ای بودند که هیچکدوم رو نمیتونم نصب کنم و برای هر دو پیغام میده که این فایل برای پاکت پی سی نامعتبره
در ضمن سایت های فارسی رو هم نا مفهوم میاره یعنی یه سری مربع فقط میاره
طبق گفته شما بسته های افزایشی gprs رو هم فعال کردم اما بازم هزینه اش فرقی نکرد یه سایت رو باز کردم 22 تومن کم کرد
__________________
موفق باشید
majid_k آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي March 24th, 2010, 16:45   #71
mrm2007
Senior Member
 
mrm2007's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jan 2009
محل سكونت: نصف جهان
ارسالها: 149
تشکر: 175
تشکر از ايشان: 250 بار در 120 پست
mrm2007 (سطح 1)mrm2007 (سطح 1)mrm2007 (سطح 1)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله majid_k نمايش نوشته ها
سلام دوست عزیز
من یه گوشی تاچ2 خریدم اما نمیتونم متا رو روش نصب کنم لطفا منو راهنمایی کنید من دو نرم افزار از دو بروکر فیبو و الپاری دانلود کردم که برای موبایل و پی دی ای بودند که هیچکدوم رو نمیتونم نصب کنم و برای هر دو پیغام میده که این فایل برای پاکت پی سی نامعتبره
در ضمن سایت های فارسی رو هم نا مفهوم میاره یعنی یه سری مربع فقط میاره
طبق گفته شما بسته های افزایشی gprs رو هم فعال کردم اما بازم هزینه اش فرقی نکرد یه سایت رو باز کردم 22 تومن کم کرد
با سلام

حدس میزنم که فایلهایی که از سایت بروکرها گرفته اید دارای پسوندexe هستند؟ درسته؟ اگر اینطوره اینها فایلهای نصب از طریق کامپیوترند. برای نصب گوشی رو با کابل usb وصل کنید. باید activesync هم روی کامپیوترتون داشته باشید.(برای ویندوز xp) - در ویندوز 7 نیاز به ویندوز موبایل سنتر دارین. وقتی گوشیتون با اکتیو سینک وصل شد فایل exe رو اجرا میکنید , بعدش روی گوشیتون پیغامهای مربوط به نصب میاد ادامه بدین و برین تا تموم بشه.

در ضمن نسخه pda مخصوص گوشیهای دارای صفحه تاچ اسکرین (لمسی) هست و نسخه اسمارت فون مخصوص گوشیهای ویندوزی بدون تاچ.

یک راه حل دیگه هم هست که برین و درسایت بروکر و فایل مربوطه با پسوند CAB دریافت کنین. اون رو به گوشیتون منتقل کنین و از روی گوشی اجرا کنین تا مراحل نصب بیاد.

موفق باشید.
mrm2007 آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از mrm2007:
قديمي April 7th, 2010, 03:06   #72
isar
Senior Member
 
isar's Avatar
 
تاريخ عضويت: Oct 2008
محل سكونت: گنبد کاووس
ارسالها: 1,386
تشکر: 6,698
تشکر از ايشان: 5,875 بار در 1,573 پست
isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به isar
Exclamation تجربه

0

سلام

دیروز یک DVD - WR گرفتم به نام Liteon که هم دیتا و هم پاورش، ساتا بود

آوردم خونه که نصبش کنم، دیدم ای دل غافل !!!!!!!!!!!!! پس پاور رو به کجاش وصل کنم !!!

خلاصه هر چی گشتم سوراخ سنبه ای شبیه ساتا در پاورم و سیم میماش پیدا کردم.


نهایتا امروز دوباره برگشتم تا تبدیلش رو بخرم.


این رو گفتم تا دوستان یادشون باشه هنگام خرید DVD برای کامپیوتر، اطمینان داشته باشید که به سیستمشون میخوره.

مثلا ممکنه DVD بخرید که ساتا باشه، بعد بیاید ببیید مامانبوردتون ساتا نداره و ...


موفق باشید
__________________
عاقبت خاک گل کوزه‏گران خواهیم شد...
isar آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي April 10th, 2010, 01:52   #73
isar
Senior Member
 
isar's Avatar
 
تاريخ عضويت: Oct 2008
محل سكونت: گنبد کاووس
ارسالها: 1,386
تشکر: 6,698
تشکر از ايشان: 5,875 بار در 1,573 پست
isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به isar
Shit inside the keyboard !!!!!!!!!!!!

0

سلام

چند روز پیش کلید K ( ن ) در کیبوردم مشکل داشت و به سختی تایپ میکرد.

مجبور شدم کیبیورد رو باز کنم.
توش که چیزی نبود، اما وقتی همین کلید K رو دراوردم....
چشمتون روز بد نبینه. چه کثافتی بود!!!!!!!!!!!!!!

خلاصه تمام کلیدها رو دونه دونه دراوردم. ( خیلی وقتم رو گرفت )

بقدری کثیف کثیف کثیف بود که این واژه ها توان شرح دادنش رو ندارند.
گردوخاک ، مو ! ، پرز ! ، پوست انواع تخمه ، لایه قرمز دور بادمزمینی ،و....
خلاصه هرچی ما پست کامپیوتر خورده بودیم، زیر این دکمه ها یافت میشد. و ایراد کلید K هم این بود که یک تیکه پوست تخمه ژاپنی زیرش رفته بود !!!!!!!!!!!!

تک تک کلیدها رو شستم، قاب روی کیبورد رو هم با مایع دستشویی شستم و بعد با اسپری عینکم، الکل سفید رو به همه جاش پاشیدم.

هنوز باورم نمیشه که دستم رو روی چه کثافتی میگذاشتم و با همون دست و هرچی گیرم میومد میخوردم !!!!!!!

توصیه میکنم حتما کیبوردتون رو تمیز کنید.
__________________
عاقبت خاک گل کوزه‏گران خواهیم شد...
isar آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از isar:
قديمي April 12th, 2010, 03:03   #74
isar
Senior Member
 
isar's Avatar
 
تاريخ عضويت: Oct 2008
محل سكونت: گنبد کاووس
ارسالها: 1,386
تشکر: 6,698
تشکر از ايشان: 5,875 بار در 1,573 پست
isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به isar
Question سوال

0

سلام

این DVD - WR که گرفتم، میگن روی CD و DVD چاپ میزنه !

کسی میدونه چطوریه ؟

LITON
__________________
عاقبت خاک گل کوزه‏گران خواهیم شد...
isar آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي April 12th, 2010, 11:35   #75
epsi369
Senior Member
 
epsi369's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2009
ارسالها: 171
تشکر: 1,083
تشکر از ايشان: 383 بار در 116 پست
epsi369 (سطح 1)epsi369 (سطح 1)
0

یه سری دی وی دی های مخصوص داره که پشتش هیچی ننوشته و مخصوص همین کار هست . رایترای اچ پی که اینطوری بود
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]


epsi369 آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از epsi369:
پاسخ

Bookmarks

برچسب‌ها
مشكلهاي, افزاری, جواب, سوالات, سخت

ابزارهاي موضوع

قواعد ارسال
شما نمی‌توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی‌توانید پاسخ ارسال کنید
شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال کنید
شما نمی‌توانید پست‌های خود را ویرایش کنید

BB code فعال است
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
کدهای HTML غير فعال است


ساعت جاري 01:02 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.


Powered by vBulletin Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
تمام حقوق براي سايت سرمايه دات کام محفوظ می باشد.
نقل مطالب بدون کسب اجازه از مدیران سایت ممنوع است.