انجمن‌های سرمایه

بازگشت   انجمن‌های سرمایه > تالارهای غیرتخصصی > کامپیوتر و اینترنت

Notices

پاسخ
 
ابزارهاي موضوع
قديمي November 22nd, 2009, 11:01   #46
aram2006
Senior Member
 
aram2006's Avatar
 
تاريخ عضويت: Oct 2008
محل سكونت: همين دور برا
ارسالها: 637
تشکر: 853
تشکر از ايشان: 2,548 بار در 690 پست
aram2006 (سطح 7)aram2006 (سطح 7)aram2006 (سطح 7)aram2006 (سطح 7)aram2006 (سطح 7)aram2006 (سطح 7)aram2006 (سطح 7)aram2006 (سطح 7)aram2006 (سطح 7)aram2006 (سطح 7)aram2006 (سطح 7)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله hamidrezamf نمايش نوشته ها
سلام
من یه کارت capture از دوستم گرفتم و نصب کردم..موقع بالا اومدن ویندوز detect میکنه ولی نمیتونه نصب کنه و میگه درایورشو ندارم...در صورتی که دوستم گفت خود ویندوز میشناسه و درایور نداره..خودشم همینطور نصب کرده...
مدل NEC D72873GC ....این مدلیه که روی کارت نوشته...کسی میتونه کمکی کنه؟

ممنون.موفق باشید...
اين فايل رو دانلود كن ببين نصب ميشه يا نه؟
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
__________________
هر قديسي گذشته اي دارد و هر گناهكاري آينده اي اشو
aram2006 آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از aram2006:
قديمي November 22nd, 2009, 12:46   #47
hamidrezamf
Senior Member
 
hamidrezamf's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jan 2007
ارسالها: 680
تشکر: 11,993
تشکر از ايشان: 2,105 بار در 658 پست
hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به hamidrezamf
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله aram2006 نمايش نوشته ها
اين فايل رو دانلود كن ببين نصب ميشه يا نه؟
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
امیر جان ممنون بابت لینک ..من تو سرچ این صفحه رو پیدا کرده بودم ,منتها برای دانلود میگه باید لاگین کنی...عضویتشم مجانی هست ولی لینک فعال سازی رو میگه فرستادم به ایمیلت ولی نمیفرسته!
شما هم یه تست بکنید ببینید همین مشکل رو دارید یا اینکه میتونید عضو بشید...
ممنون...
موفق و سلامت باشید..
__________________
خدایا...تو بخواه...
غيرواقعي بودن مشخصات و آدرس بروكر IFCMarkets
http://forum.sarmaye.com/showthread.php?p=453320#post453320
hamidrezamf آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از hamidrezamf:
قديمي November 22nd, 2009, 16:05   #48
hamidrezamf
Senior Member
 
hamidrezamf's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jan 2007
ارسالها: 680
تشکر: 11,993
تشکر از ايشان: 2,105 بار در 658 پست
hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به hamidrezamf
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله hamidrezamf نمايش نوشته ها
امیر جان ممنون بابت لینک ..من تو سرچ این صفحه رو پیدا کرده بودم ,منتها برای دانلود میگه باید لاگین کنی...عضویتشم مجانی هست ولی لینک فعال سازی رو میگه فرستادم به ایمیلت ولی نمیفرسته!
شما هم یه تست بکنید ببینید همین مشکل رو دارید یا اینکه میتونید عضو بشید...
ممنون...
موفق و سلامت باشید..
حل شد..
__________________
خدایا...تو بخواه...
غيرواقعي بودن مشخصات و آدرس بروكر IFCMarkets
http://forum.sarmaye.com/showthread.php?p=453320#post453320
hamidrezamf آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي January 11th, 2010, 11:35   #49
Mehrdad-FX
Senior Member
 
Mehrdad-FX's Avatar
 
تاريخ عضويت: Oct 2009
محل سكونت: Tehran
ارسالها: 857
تشکر: 8,469
تشکر از ايشان: 4,271 بار در 808 پست
Mehrdad-FX (سطح 5)Mehrdad-FX (سطح 5)Mehrdad-FX (سطح 5)Mehrdad-FX (سطح 5)Mehrdad-FX (سطح 5)Mehrdad-FX (سطح 5)Mehrdad-FX (سطح 5)Mehrdad-FX (سطح 5)Mehrdad-FX (سطح 5)Mehrdad-FX (سطح 5)Mehrdad-FX (سطح 5)
استفاده از TV بجای مانیتور

0

با سلام به استید سخت افزاری

من با سیستم Power Stop کار میکنم که چارت خیلی شلوغی داره و تو تایم M1 هم که هست و دیگه قوز بالای قوزه، خلاصه حسابی ترتیب چشمهارو میده

مدتیه تو فکر استفاده از TV هستم ولی اصلا با استفاده از کابل راحت نیستم. چند روز پیش تو برنامه Click بی بی سی یه سیستم وایرلس برای ارتباط لپ تاپ با TV معرفی کرد ولی متاسفانه بدون نام و نشان و آدرس. تستش که خیلی جالب بود. سرچ هم کردم چیز خاصی پیدا نکردم. میخواستم ببینم دوستان اطلاعاتی دارن راهنمائی کنن؟

با تشکر
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
Mehrdad-FX آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي January 18th, 2010, 03:07   #50
fazaha
Junior Member
 
تاريخ عضويت: Sep 2009
ارسالها: 5
تشکر: 1
تشکر از ايشان: 6 بار در 5 پست
fazaha (سطح 0)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Mehrdad-FX نمايش نوشته ها
با سلام به استید سخت افزاری

من با سیستم Power Stop کار میکنم که چارت خیلی شلوغی داره و تو تایم M1 هم که هست و دیگه قوز بالای قوزه، خلاصه حسابی ترتیب چشمهارو میده

مدتیه تو فکر استفاده از TV هستم ولی اصلا با استفاده از کابل راحت نیستم. چند روز پیش تو برنامه Click بی بی سی یه سیستم وایرلس برای ارتباط لپ تاپ با TV معرفی کرد ولی متاسفانه بدون نام و نشان و آدرس. تستش که خیلی جالب بود. سرچ هم کردم چیز خاصی پیدا نکردم. میخواستم ببینم دوستان اطلاعاتی دارن راهنمائی کنن؟

با تشکر
سلام ،
والا من برنامه کلیک رو ندیدم اما در کل چیزی که تست بگیرند لزوما نباید بهترین Performance هم باشد!
می دونین چی می گم؟
برای مثال ، راه های ارتباطی از طریق Bluetooth بار اول بسیار پر درد سر و دارای قطعی زیاد بودند!اما حالا خیلی بهتر شده در کل به عنوان کسی که چندین سال در حوزه کامپیوتر و شبکه فعالیت می کنم ، این کار صحیح نیست(حد اقل الان )
fazaha آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از fazaha:
قديمي January 18th, 2010, 13:22   #51
isar
Senior Member
 
isar's Avatar
 
تاريخ عضويت: Oct 2008
محل سكونت: گنبد کاووس
ارسالها: 1,386
تشکر: 6,698
تشکر از ايشان: 5,875 بار در 1,573 پست
isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به isar
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Mehrdad-FX نمايش نوشته ها
با سلام به استید سخت افزاری

من با سیستم Power Stop کار میکنم که چارت خیلی شلوغی داره و تو تایم M1 هم که هست و دیگه قوز بالای قوزه، خلاصه حسابی ترتیب چشمهارو میده

مدتیه تو فکر استفاده از TV هستم ولی اصلا با استفاده از کابل راحت نیستم. چند روز پیش تو برنامه Click بی بی سی یه سیستم وایرلس برای ارتباط لپ تاپ با TV معرفی کرد ولی متاسفانه بدون نام و نشان و آدرس. تستش که خیلی جالب بود. سرچ هم کردم چیز خاصی پیدا نکردم. میخواستم ببینم دوستان اطلاعاتی دارن راهنمائی کنن؟

با تشکر

سلام دوست عزیز

به قول معروف هر کسی را بهر کاری ساختند. که این در مورد اجسام و وسایل بیشتر صدق میکنه چون کاربردشون مشخصه.

TV کیفیت مانیتور رو به هیچ وجه نداره. البته نمیدونم منظور شما چه جور تلویزیونیه !

به هر حال بنده قبلا امتحان کردم. 10 سال پیش که مانیتور نداشتم. سیستم رو به TV وصل کرد. که سونی بود و مدل ترینیترون که صفحش واید و 20 اینچ بود.

با اینکه تلویزیونش اصل ژاپن و تصویرش بسیار شفاف بود، اما وقتی به کیس وصل میشد اصلا کیفیت نداشت.

تلویزیونهای جدید هم فکر نمکن خوب جواب بدن مگر اینکه از این تلویزیون گنده ها داشته باشی و سری 5 به بالا باشه. البته این رو حدسی گفتم و پایه علمی نداشت.
__________________
عاقبت خاک گل کوزه‏گران خواهیم شد...
isar آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از isar:
قديمي January 18th, 2010, 14:08   #52
Freedman
Member
 
Freedman's Avatar
 
تاريخ عضويت: Oct 2008
ارسالها: 62
تشکر: 580
تشکر از ايشان: 225 بار در 56 پست
Freedman (سطح 1)Freedman (سطح 1)Freedman (سطح 1)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Mehrdad-FX نمايش نوشته ها
با سلام به استید سخت افزاری

من با سیستم Power Stop کار میکنم که چارت خیلی شلوغی داره و تو تایم M1 هم که هست و دیگه قوز بالای قوزه، خلاصه حسابی ترتیب چشمهارو میده

مدتیه تو فکر استفاده از TV هستم ولی اصلا با استفاده از کابل راحت نیستم. چند روز پیش تو برنامه Click بی بی سی یه سیستم وایرلس برای ارتباط لپ تاپ با TV معرفی کرد ولی متاسفانه بدون نام و نشان و آدرس. تستش که خیلی جالب بود. سرچ هم کردم چیز خاصی پیدا نکردم. میخواستم ببینم دوستان اطلاعاتی دارن راهنمائی کنن؟

با تشکر

اگر نت بوک شما از پورت HDMI پشتیبانی کنه میتونیداونو به یک LCD وصل کنید واحتمالا کیفیت خوبی داره در کل راه حل خوبی نیست.
خود من چون کیفیت تصویر برام خیلی مهم بود حدود یک سال پیش یک لپ تاپ سونی "17 خریدم که واقعا ازش راضییم به جرات میتونم بگم هیچ لپ تاپی تصویر سونی رو نداره اگه دنبال کیفیت عالی تصویر وراحت چشمهای خودتون هستیدبه نظر من راه حلش اینه.
__________________
به يکباره جان در ستم سوختن ____________ مرا بهتر از با ستم ساختن
Freedman آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از Freedman:
قديمي January 18th, 2010, 18:25   #53
naser007
Senior Member
 
naser007's Avatar
 
تاريخ عضويت: Nov 2007
محل سكونت: تبریز
ارسالها: 2,285
تشکر: 2,102
تشکر از ايشان: 3,918 بار در 1,622 پست
naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به naser007
0

با سلام
بنده لپ تاپ Acer Aspire 3683N WXMI دارم ( یعنی تازه دست دومش روگرفتم)
سوالاتی داشتم
این سی دی راه انداز نداره ( همون درایور سخت افزار ها) از کجا می تونم تهیه یا دانلود کنم؟؟
روی این لپ تاپ دکمه بلوتوس هست اما من داخلش برنامه یا نرم افزاری نتونستم براش پیدا کنم
درایور وب کمش رو از کجا می تونم پیدا کنم ؟؟

اگر سوالم بی ربط با تاپیک بود لطفا مدیریت زحمت انتقال را بکشد
ممنونم ازتون
__________________
موقت
naser007 آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي January 18th, 2010, 18:37   #54
hnp2500
Senior Member
 
hnp2500's Avatar
 
تاريخ عضويت: Aug 2009
محل سكونت: تهران
ارسالها: 819
تشکر: 3,389
تشکر از ايشان: 1,627 بار در 600 پست
hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به hnp2500
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله naser007 نمايش نوشته ها
با سلام
بنده لپ تاپ Acer Aspire 3683N WXMI دارم ( یعنی تازه دست دومش روگرفتم)
سوالاتی داشتم
این سی دی راه انداز نداره ( همون درایور سخت افزار ها) از کجا می تونم تهیه یا دانلود کنم؟؟
روی این لپ تاپ دکمه بلوتوس هست اما من داخلش برنامه یا نرم افزاری نتونستم براش پیدا کنم
درایور وب کمش رو از کجا می تونم پیدا کنم ؟؟

اگر سوالم بی ربط با تاپیک بود لطفا مدیریت زحمت انتقال را بکشد
ممنونم ازتون
سلام
یک سری به این آدرس بزنید
البته دقیقاً مدل لب تاپ شما داخل لیست نیست، اما فکر می کنم 3680 مشابه باشه.
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
hnp2500 آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي January 18th, 2010, 18:39   #55
naser007
Senior Member
 
naser007's Avatar
 
تاريخ عضويت: Nov 2007
محل سكونت: تبریز
ارسالها: 2,285
تشکر: 2,102
تشکر از ايشان: 3,918 بار در 1,622 پست
naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به naser007
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله hnp2500 نمايش نوشته ها
سلام
یک سری به این آدرس بزنید
البته دقیقاً مدل لب تاپ شما داخل لیست نیست، اما فکر می کنم 3680 مشابه باشه.
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
سلام و سپاس از شما
اینجا رو گشتم چیزی نبود
آیا میشه از نمایندگی های acer سی دی ارجینال این لپ تات را گرفت؟؟
__________________
موقت
naser007 آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي January 18th, 2010, 18:43   #56
hnp2500
Senior Member
 
hnp2500's Avatar
 
تاريخ عضويت: Aug 2009
محل سكونت: تهران
ارسالها: 819
تشکر: 3,389
تشکر از ايشان: 1,627 بار در 600 پست
hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به hnp2500
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله naser007 نمايش نوشته ها
سلام و سپاس از شما
اینجا رو گشتم چیزی نبود
آیا میشه از نمایندگی های acer سی دی ارجینال این لپ تات را گرفت؟؟
اگه مدل 3680 را چک کنید در قسمت درایورها سه درایور برای وب کم داره، به نظرم بد نباشه امتحانش کنید
سیستم عامل لب تاپ شما هم vista home edition هست، درسته؟
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
hnp2500 آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي January 18th, 2010, 18:45   #57
naser007
Senior Member
 
naser007's Avatar
 
تاريخ عضويت: Nov 2007
محل سكونت: تبریز
ارسالها: 2,285
تشکر: 2,102
تشکر از ايشان: 3,918 بار در 1,622 پست
naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به naser007
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله hnp2500 نمايش نوشته ها
اگه مدل 3680 را چک کنید در قسمت درایورها سه درایور برای وب کم داره، به نظرم بد نباشه امتحانش کنید
سیستم عامل لب تاپ شما هم vista home edition هست، درسته؟
دوست عزیز با تشکر از زحمتی که کشیدید
اونا رو چک کردم
سیستم عامل هم XP sp3 میباشد
__________________
موقت
naser007 آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي January 18th, 2010, 18:52   #58
naser007
Senior Member
 
naser007's Avatar
 
تاريخ عضويت: Nov 2007
محل سكونت: تبریز
ارسالها: 2,285
تشکر: 2,102
تشکر از ايشان: 3,918 بار در 1,622 پست
naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به naser007
0

کلا" شنیدم که میگد تو این مدل فقط دکمه بلوتوس رو گذاشتند و سخت افزارش نیست آیا حقیقت داره؟
از مجا می تونم ببینم که وب کم من مدلش چیه؟؟
چون تو سایتش 3 تا درایور هست

در قسمت Device Mabager که می نویسه درایور برای usd20 camera
نظرتون چیه؟
__________________
موقت
naser007 آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي January 18th, 2010, 19:05   #59
hnp2500
Senior Member
 
hnp2500's Avatar
 
تاريخ عضويت: Aug 2009
محل سكونت: تهران
ارسالها: 819
تشکر: 3,389
تشکر از ايشان: 1,627 بار در 600 پست
hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به hnp2500
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله naser007 نمايش نوشته ها
دوست عزیز با تشکر از زحمتی که کشیدید
اونا رو چک کردم
سیستم عامل هم XP sp3 میباشد
در مورد bluetooth که هر لب تاپی که wireless داشته باشه، بلوتوس هم داره و قطعاً باید کار کنه. می تونید از لینک زیر یک نرم افزار کار با بلوتوس را دانلود کنید و آنرا امتحان کنید، اگه موبایلتون بلوتوس داره، چراغ بلوتوس لب تاپ را روشن کنید و بعد با لب تاپ تست کنید
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
اگر برنامه dr hardware را داشته باشید فکر کنم بتوانید مدل سخت افزار های سیستم را پیدا کنید.
آیا الان وب کم کار می کنه؟
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]

آخرین ويرايش توسط hnp2500 در January 18th, 2010 و ساعت 19:06 دليل: نقص
hnp2500 آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از hnp2500:
قديمي January 18th, 2010, 19:16   #60
naser007
Senior Member
 
naser007's Avatar
 
تاريخ عضويت: Nov 2007
محل سكونت: تبریز
ارسالها: 2,285
تشکر: 2,102
تشکر از ايشان: 3,918 بار در 1,622 پست
naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)naser007 (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به naser007
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله hnp2500 نمايش نوشته ها
در مورد bluetooth که هر لب تاپی که wireless داشته باشه، بلوتوس هم داره و قطعاً باید کار کنه. می تونید از لینک زیر یک نرم افزار کار با بلوتوس را دانلود کنید و آنرا امتحان کنید، اگه موبایلتون بلوتوس داره، چراغ بلوتوس لب تاپ را روشن کنید و بعد با لب تاپ تست کنید
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
اگر برنامه dr hardware را داشته باشید فکر کنم بتوانید مدل سخت افزار های سیستم را پیدا کنید.
آیا الان وب کم کار می کنه؟
با سلام
وایرلس که داریم اما بلوتوس نه درایورش هست نه برنامش
وبکم هم با همه اون 3 تا تست کردم کار نکرد

اون لینکم که دادید فک کنم برنامش برای موبایل هست نه لب تاب
__________________
موقت

آخرین ويرايش توسط naser007 در January 18th, 2010 و ساعت 19:21
naser007 آفلاين است پاسخ با نقل قول
پاسخ

Bookmarks

برچسب‌ها
مشكلهاي, افزاری, جواب, سوالات, سخت

ابزارهاي موضوع

قواعد ارسال
شما نمی‌توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی‌توانید پاسخ ارسال کنید
شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال کنید
شما نمی‌توانید پست‌های خود را ویرایش کنید

BB code فعال است
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
کدهای HTML غير فعال است


ساعت جاري 01:01 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.


Powered by vBulletin Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
تمام حقوق براي سايت سرمايه دات کام محفوظ می باشد.
نقل مطالب بدون کسب اجازه از مدیران سایت ممنوع است.