انجمن‌های سرمایه

بازگشت   انجمن‌های سرمایه > تالارهای غیرتخصصی > کامپیوتر و اینترنت

Notices

پاسخ
 
ابزارهاي موضوع
قديمي September 19th, 2009, 23:08   #31
mrm2007
Senior Member
 
mrm2007's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jan 2009
محل سكونت: نصف جهان
ارسالها: 149
تشکر: 175
تشکر از ايشان: 250 بار در 120 پست
mrm2007 (سطح 1)mrm2007 (سطح 1)mrm2007 (سطح 1)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله isar نمايش نوشته ها
سلام

نمیدونم این موضوع نرم افزاریه یا سخت افزاری.


یکی از دوستام یه نفرو پیدا کرده که اینترنت ماهواره ای نصب میکنه. میگفت که هزینش در حدود 2 میلیون تومان در میاد ولی مادام العمر. و با سرعت 4 5 مگ در ثانیه
این رفیق ما هم جوگیر شده که بگیره.

من بهش گفتم که عجله نکنه تا یکم تحقیق کنیم ببینیم اصلا این اینترنت از نظر حکومت قانونی هست یا نه؟ چون جایی که اسم ماهواره میاد آخرش معلومه.
در کل از استاد خواهش میکنم که در این زمینه اطلاعات بدهند.

تنکس
با سلام

با تائید حرف آقا کسرا , اولا قانونی که نیست هیچی , به 3 سوت هم محل رو میشه پیدا کرد و خب متوجه اتهامهش هم باشید.

البته یک راهی وجود داره که فقط دریافت از طریق ماهواره باشه و ارسال از طریق خط تلفن یا adsl که اون کلا بحثش فرق میکنه و هزینه اش هم کمتر از 100 تومنه.

-------------------------------------------
واعظان کین جلوه بر محراب و منبر میکنند ........ چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند
.........گو ییا باور ندارند روز داوری ................. کین همه قلب و دغل در کار داور میکنند
mrm2007 آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از mrm2007:
قديمي September 20th, 2009, 09:08   #32
alijob444
Senior Member
 
alijob444's Avatar
 
تاريخ عضويت: Feb 2008
ارسالها: 634
تشکر: 153
تشکر از ايشان: 1,582 بار در 591 پست
alijob444 (سطح 2)alijob444 (سطح 2)alijob444 (سطح 2)alijob444 (سطح 2)alijob444 (سطح 2)alijob444 (سطح 2)alijob444 (سطح 2)
0

دوستان ارزانترین هارد اکسترال بازار که یک ترابایت باشه قیمتش چنده با تشکر
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
alijob444 آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي September 20th, 2009, 12:28   #33
Hamed2420
مدیر سابق تالار "موضوعات عمومی" و "تالار اعضاء"
 
Hamed2420's Avatar
 
تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: تهرانپارس
ارسالها: 2,654
تشکر: 3,307
تشکر از ايشان: 7,865 بار در 2,029 پست
Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله alijob444 نمايش نوشته ها
دوستان ارزانترین هارد اکسترال بازار که یک ترابایت باشه قیمتش چنده با تشکر
سلام
بنده چند روز پیش یک عدد وسترن دیجیتال MY BOOK تهیه کردم به قیمت یکصد و هفت هزار تومان.

موفق باشید
Hamed2420 آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از Hamed2420:
قديمي September 20th, 2009, 20:23   #34
candletrader
مدیر سابق تالار "تحلیل تکنیکال"
 
candletrader's Avatar
 
تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: نه جائیکه دلم میخواد
ارسالها: 2,364
تشکر: 3,993
تشکر از ايشان: 7,608 بار در 1,780 پست
candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)
0

سلام
من تازه ویندوز اکس پی 3 نصب کردم(برام نصب کردند) ولی پس دو سه روز پیغام خطا میده که
Windows Genuine را نصب کنید. این یعنی چه؟ به سایتش هم لینک میده که حدود 150$ میشه . مخواستم ببینم چکار باید بکنم؟
مرحمت دارید
سعید محمدی
__________________
خوب ببینیم چرا اینچنینیم
candletrader آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي September 21st, 2009, 23:45   #35
Mohsen
مدیر ارشد
 
Mohsen's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jan 2006
محل سكونت: تهران
ارسالها: 3,128
تشکر: 2,195
تشکر از ايشان: 12,831 بار در 2,938 پست
Mohsen (سطح 9)Mohsen (سطح 9)Mohsen (سطح 9)Mohsen (سطح 9)Mohsen (سطح 9)Mohsen (سطح 9)Mohsen (سطح 9)Mohsen (سطح 9)Mohsen (سطح 9)Mohsen (سطح 9)Mohsen (سطح 9)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله candletrader نمايش نوشته ها
سلام
من تازه ویندوز اکس پی 3 نصب کردم(برام نصب کردند) ولی پس دو سه روز پیغام خطا میده که
Windows Genuine را نصب کنید. این یعنی چه؟ به سایتش هم لینک میده که حدود 150$ میشه . مخواستم ببینم چکار باید بکنم؟
مرحمت دارید
سعید محمدی
سلام آقا سعید
شب خوش

احتمالاً باید کاری مطابق توضیحات مندرج در لینک زیر انجام دهید :

http://geoaria.blogfa.com/post-183.aspx

موفق و سربلند باشید
Mohsen آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از Mohsen:
قديمي September 23rd, 2009, 18:54   #36
nirvana
Senior Member
 
nirvana's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jan 2007
محل سكونت: کرج
ارسالها: 934
تشکر: 4,121
تشکر از ايشان: 7,099 بار در 995 پست
nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به nirvana
0

با سلام خدمت دوستان گرامي .

سعيد جان ميتونيد از لينك زير هم استفاده كنيد . خودم براتون آپلود كردم . مشكل من رو كه حل كرد .

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]

با تشكر ، نيروانا
بدرود
__________________
شیفتگان پرواز را میل خزیدن نیست !!!
nirvana آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از nirvana:
قديمي October 3rd, 2009, 20:37   #37
arteshbod
Senior Member
 
arteshbod's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jun 2009
محل سكونت: فراسوی نیک و بد
ارسالها: 372
تشکر: 364
تشکر از ايشان: 1,139 بار در 358 پست
arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)
0

سلام ودرود

تقاضای مشاوره در خصوص موردی رو از دوستان دارم :

داستان از این قراره که قصد داریم به اتفاق 5 تن از همسایگان برای استفاده از ای دی اس ال یک شبکه درست کنیم . مشکل از این قراره که نمیدونیم یک مودم بی سیم انتخاب کنیم و یا یک مودم معمولی به همراه اکسس پوینت به لحاظ فنی کدوم مورد رو پیشنهاد میدهید ؟ از لحاظ امنیت و کارکرد و باقی موارد . ظاهرا استفاده از اکسس پوینت و یک مودم معمولی امنیت بیشتری داره. ولی خب از طرفی هزینش بیشتره ولی با صرفنظر از هزینه کدومش کارکرد بهتر و امنیت بهتری داره ؟ ظاهرابه یک سخت افزار دیگه هم نیازه که باید مستقلا روی هر سیستم قرار بگیره که اسمش یادم نیست .

بطور کلی در مورد شبکه های اینچنینی اطلاعات لازم دارم اگر کسی اطلاعات کاملی داره ممنون میشم بیان کنه و جزئیات این کار رو بیان کنه و در نهایت بین اون دو موردی که گفتم یکی رو پیشنهاد بده .

با تشکر
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
آدمی را بخاطر فضائلش از همه بیش کیفر میدهند . (فریدریش نیچه)
arteshbod آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي October 4th, 2009, 04:01   #38
ehsanshok
Senior Member
 
ehsanshok's Avatar
 
تاريخ عضويت: Mar 2009
محل سكونت: کرج
ارسالها: 509
تشکر: 1,959
تشکر از ايشان: 2,225 بار در 509 پست
ehsanshok (سطح 4)ehsanshok (سطح 4)ehsanshok (سطح 4)ehsanshok (سطح 4)ehsanshok (سطح 4)ehsanshok (سطح 4)ehsanshok (سطح 4)ehsanshok (سطح 4)ehsanshok (سطح 4)ehsanshok (سطح 4)ehsanshok (سطح 4)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به ehsanshok
0

با سلام.
یکی از آسانترین راه ها برای ایجاد شبکه در فواصل کمتر از 50 متر استفاده از گیرنده فرستنده های بلوتوث می باشد که بعلت تایید دوطرفه -برای شناسایی جهت تبادل اطلاعات- و همچنین برد کم (نهایتا 150متر) از امنیت خوبی هم برخوردار است. سرعت تبادل اطلاعات هم که برابر سرعت بلوتوث می باشد.
تا جایی که من میدانم این روش برای تبادل اطلاعات از روی هارد دیسک است؛ اما درخصوص اینکه "آیا میتوان از این روش برای استفاده از شبکه دیگری مثل اینترنت -که به یکی از کاربرها متصل است- استفاده کرد؟" اطلاعی ندارم.(ولی حدس میزنم شدنی است)
قیمت هر عدد از این گیرنده و فرستنده ها با توجه به برد مفیدشان تعیین میشود که در بهترین مدل ها -اگر اشتباه نکنم-به 30 هزارتومان میرسد.
یکی از دوستانم برای کارخانه یشان از این روش بجای استفاده از خطوط LAN بهره میبرد. از مزایای این روش هم عدم نیاز به سیم کشی آن است که در فواصل دور نیاز به سخت افزار های کمکی میانی دارد و در این روش نه به سیم و مشکلات آن برخواهیم خورد و نه نیاز به آن سخت افزار های کمکی است.
اگر این روش مشکل شما را حل میکند و اطلاعات بیشتری خواستید در پیام خصوصی بفرمایید که شما را به دوستم ارتباط دهم.
__________________
پاپولار پیشرفته، پیش بینی فاندمنتال، همراهی با بازار
ehsanshok آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از ehsanshok:
قديمي October 6th, 2009, 21:22   #39
mrm2007
Senior Member
 
mrm2007's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jan 2009
محل سكونت: نصف جهان
ارسالها: 149
تشکر: 175
تشکر از ايشان: 250 بار در 120 پست
mrm2007 (سطح 1)mrm2007 (سطح 1)mrm2007 (سطح 1)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله arteshbod نمايش نوشته ها
سلام ودرود

تقاضای مشاوره در خصوص موردی رو از دوستان دارم :

داستان از این قراره که قصد داریم به اتفاق 5 تن از همسایگان برای استفاده از ای دی اس ال یک شبکه درست کنیم . مشکل از این قراره که نمیدونیم یک مودم بی سیم انتخاب کنیم و یا یک مودم معمولی به همراه اکسس پوینت به لحاظ فنی کدوم مورد رو پیشنهاد میدهید ؟ از لحاظ امنیت و کارکرد و باقی موارد . ظاهرا استفاده از اکسس پوینت و یک مودم معمولی امنیت بیشتری داره. ولی خب از طرفی هزینش بیشتره ولی با صرفنظر از هزینه کدومش کارکرد بهتر و امنیت بهتری داره ؟ ظاهرابه یک سخت افزار دیگه هم نیازه که باید مستقلا روی هر سیستم قرار بگیره که اسمش یادم نیست .

بطور کلی در مورد شبکه های اینچنینی اطلاعات لازم دارم اگر کسی اطلاعات کاملی داره ممنون میشم بیان کنه و جزئیات این کار رو بیان کنه و در نهایت بین اون دو موردی که گفتم یکی رو پیشنهاد بده .

با تشکر
با سلام

1) ازنظر امنیت شبکه بیسیم : هیچگونه تفاوتی با یکدیگر ندارند! هر نوع اکسس پوینتی (چه داخل مودم چه جدا) در نوع های معمول از 3 نوع رمز نگاری اطلاعات استفاده میکند شامل WEP ,WPA , WPA2 که نوع WPA2 از همه مطمئن تر میباشد. در هر کدام ازا ین روشها یک کلید رمز نگاری در اکسس پوینت وارد میشود که هر دستگاهی برای وصل شدن به آن نیاز به دانستن آن کلید دارد (البته شما فقط یکبار کلید فوق رو در کامپیوتری که میخواهید به اکسس پوینت وصل بشه وارد میکنید (در نرم افزار مربوطه) و همیشه هست تا موقعی که کلید اصلی رو در اکسس پوینت عوض کنید دیگه نیازی به وارد کردن اون ندارید.)

2) شما برای وصل شدن به اکسس پوینت نیاز به کارت شبکه وایرلس دارید که هم در نوع PCI (داخل کامپیوتر) و هم در نوع USB (تقریبا دو برابر یک فلش) مو جوده که قیمت انواع معمولیش 25-30 تومنه.

3) برای افزایش امنیت در اکسس پوینت پیشنهاد میشه که ازفیلتر MAC Address هم استفاده کرد ( مک آدرس یک کد 12 رقمی منحصر به فرد است که نمایشگر تنها و تنها یک کارت شبکه منحصر به فرد است. با داشتن آن میشه نوع کارت شبکه, سازنده و ... را کاملا مشخص کرد). نحوه کار به اینصورت هست که شما باید مک آدرس هاس کارت های وایرلس رو در اکسس پوینت وارد کرده و دسترسی هر گونه کارت وایرلس رو با مک آدرس دیگری قطع کنید (اصطلا حا Deny - هر کارت شبکه ای موقع اتصال به یک شبکه MAC Address خو دش رو میفرسته). مثل یک لیست سیاه و سفید برای فیلتر هست. برای به دست آوردنش هم راه ساده است : یا روی کارتنش رو میخونید و یا در command Line ویندوز دستور زیر رو میزنید :
ipconfig /all
در جواب این دستور خطی که به صورت مثال همانند : Physical Address. . . . . . . . . : 00-FF-81-49-8E-B7
هست شامل مک آدرسه که همون 00-FF-81-49-8E-B7 هستش. فقط باید دقت کنید که اگه چند تا کارت شبکه (چه وایرلس چه بیسیمی ) روی کامپیوتر باشه تمام اطلاعات مربوط به همه اونها نمایش داده میشه و شما باید کارت درست رو بدونید که کدومه.
در صورت استفاده از این روش حتی لو رفتن کلید فوق هم مشکلی ایجاد نمیکنه چون مک آدرس کارت های دیگه در لیست سفید اکسس پوینت نیست.

4) در مورد بلوتوث هم استفاده اون بیشتر برای اتصال 2 کامپیوتر هست نه چند تا. ثانیا با شبکه وایرلس شما میتونید با همسایه به راحتی و حداقل باسرعت 50 برابر بلو توث فایل رد وبدل کنین. ثالثا با استفاده از بلوتوث برای استفاده از اینترنت حتما باید همیشه کامپیوتر کسی که مودم داخل منزلش هست روشن باشه در صورتی که با استفاده از مودم وایرلس تنها باید مودم روشن باشه.

در کل نظر شخصی من اینه که یک مودم با اکسس پوینت داخلی و نه جدا بگیرین.

اگر هم یک مقدار گنگ نوشتم ببخشید, کلا خیلی بیشتر از اینها است که من سعی کردم خلاصش کنم. از قدیم هم انشام افتضاح بوده!

موفق باشید.

آخرین ويرايش توسط mrm2007 در October 6th, 2009 و ساعت 21:27
mrm2007 آفلاين است پاسخ با نقل قول
5 تشکر کننده از mrm2007:
قديمي November 13th, 2009, 11:47   #40
GBPJPY
Member
 
تاريخ عضويت: Jan 2008
ارسالها: 77
تشکر: 235
تشکر از ايشان: 128 بار در 47 پست
GBPJPY (سطح 2)GBPJPY (سطح 2)GBPJPY (سطح 2)GBPJPY (سطح 2)GBPJPY (سطح 2)GBPJPY (سطح 2)
0

دوستان الان بهترین cpu موجود در بازار و قیمتش چه جوریه؟
ممنون
GBPJPY آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي November 13th, 2009, 12:55   #41
Kambiz_T.A
Senior Member
 
Kambiz_T.A's Avatar
 
تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: تهران
ارسالها: 561
تشکر: 1,654
تشکر از ايشان: 1,680 بار در 578 پست
Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله GBPJPY نمايش نوشته ها
دوستان الان بهترین cpu موجود در بازار و قیمتش چه جوریه؟
ممنون
با سلام

خدمت شما


CPU Intel Core 2 Extreme QX9650/3.0GHz سي پي يو اينتل

specification
Model
Brand Intel
Processors Type Desktop
Series Core 2 Extreme
Model BX80569QX9650
CPU Socket Type
CPU Socket Type LGA 775
Tech Spec
Core Yorkfield
Multi-Core Quad-Core
Name Core 2 Extreme QX9650
Operating Frequency 3.0GHz
FSB 1333MHz
L2 Cache 12MB
Manufacturing Tech 45 nm
64 bit Support Yes
Virtualization Technology Support Yes
Hyper-Threading Support No
Multimedia Instruction MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSE4, EM64T
Thermal Power 130W
Voltage 0.85V 1.3625V
Cooling Device Heatsink and Fan included

قيـــــــــمت : 1,030,000 تومان

موفق و پیروز باشید
__________________
موفقیت برای هر شخص و یک ملت وقتی میسر میشود که از معیار عقل بجای احساس استفاده شود
Kambiz_T.A آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از Kambiz_T.A:
قديمي November 20th, 2009, 00:57   #42
Hpanahi
Senior Member
 
Hpanahi's Avatar
 
تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: فرديس ( بهشت برین )
ارسالها: 699
تشکر: 1,440
تشکر از ايشان: 3,027 بار در 1,003 پست
Hpanahi (سطح 6)Hpanahi (سطح 6)Hpanahi (سطح 6)Hpanahi (سطح 6)Hpanahi (سطح 6)Hpanahi (سطح 6)Hpanahi (سطح 6)Hpanahi (سطح 6)Hpanahi (سطح 6)Hpanahi (سطح 6)Hpanahi (سطح 6)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به Hpanahi
0

سلام همگی
دوستان لپ تاپ من یه مدت هست که خیلی زیاد داغ میکنه و این داغ شدن زیادش هم باعث میشه سیستم یهو دنگ خاموش بشه
البته از این یارو پد فن میگن چی میگن خریدم میذارم زیرش با سه تا فن ولی خودم ناراحتم یه جورایی حال نمیده بذارم بقلم راحت نیستم
میخواستم بازش کنم شاید کثیف شده داخلش هوم ؟ چون دیگه داغون شده
مدل لپ تاپ
کامپک
presario c700
باز کنم چیکارش کنم حس کنجکاویم گل کرده
با تشکر
پناهی
__________________
یه روز خوب میاد اینو می دونم !
[SIGPIC][/SIGPIC]
Hpanahi آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي November 20th, 2009, 03:20   #43
tim1340
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Aug 2009
ارسالها: 362
تشکر: 30
تشکر از ايشان: 1,722 بار در 298 پست
tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)
0

اگر گارانتی ندارد ویا تمام شده چرا که نه.اگر مشکلی پیش امد میتوانم بصورت انلاین در صورت امکان کمک کنم.
tim1340 آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از tim1340:
قديمي November 21st, 2009, 20:39   #44
hamidrezamf
Senior Member
 
hamidrezamf's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jan 2007
ارسالها: 680
تشکر: 11,993
تشکر از ايشان: 2,105 بار در 658 پست
hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به hamidrezamf
0

سلام
من یه کارت capture از دوستم گرفتم و نصب کردم..موقع بالا اومدن ویندوز detect میکنه ولی نمیتونه نصب کنه و میگه درایورشو ندارم...در صورتی که دوستم گفت خود ویندوز میشناسه و درایور نداره..خودشم همینطور نصب کرده...
مدل NEC D72873GC ....این مدلیه که روی کارت نوشته...کسی میتونه کمکی کنه؟

ممنون.موفق باشید...
__________________
خدایا...تو بخواه...
غيرواقعي بودن مشخصات و آدرس بروكر IFCMarkets
http://forum.sarmaye.com/showthread.php?p=453320#post453320
hamidrezamf آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي November 21st, 2009, 22:51   #45
mrm2007
Senior Member
 
mrm2007's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jan 2009
محل سكونت: نصف جهان
ارسالها: 149
تشکر: 175
تشکر از ايشان: 250 بار در 120 پست
mrm2007 (سطح 1)mrm2007 (سطح 1)mrm2007 (سطح 1)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Hpanahi نمايش نوشته ها
سلام همگی
دوستان لپ تاپ من یه مدت هست که خیلی زیاد داغ میکنه و این داغ شدن زیادش هم باعث میشه سیستم یهو دنگ خاموش بشه
البته از این یارو پد فن میگن چی میگن خریدم میذارم زیرش با سه تا فن ولی خودم ناراحتم یه جورایی حال نمیده بذارم بقلم راحت نیستم
میخواستم بازش کنم شاید کثیف شده داخلش هوم ؟ چون دیگه داغون شده
مدل لپ تاپ
کامپک
presario c700
باز کنم چیکارش کنم حس کنجکاویم گل کرده
با تشکر
پناهی
با سلام

این مشکل اگه به هنگ کردن کلپ تاپ منجر میشه مربوط به فن پردازنده هست که احتمالا یا باید تمیز بشه و یا تعویض.
اگه گارانتی دستگاهتون تمام شده اگه یک جستجویی روی اینترنت بکنید میتونید به راحتی نحوه باز کردن اون رو پیدا کنین. معمولا چند عدد پیچ زیر لپ تاپ هست که بعد از باز شدن اونها یک قسمت از لپ تاپ |آزاد میشه که باعث میشه بتونید راحت کیبورد رو کشویی بیرون بکشید و به فن پردازنده دسترسی داشته باشین.

اگه به این لینک زیر برید کلیه منوال های مربوطه موجود است که Maintenance and service guide رو با حجم 4 مگ دانلود کنین و از اون استفاده کنید :
PHP Code:
http://tinyurl.com/33y9zy 
موفق باشید.
mrm2007 آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از mrm2007:
پاسخ

Bookmarks

برچسب‌ها
مشكلهاي, افزاری, جواب, سوالات, سخت

ابزارهاي موضوع

قواعد ارسال
شما نمی‌توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی‌توانید پاسخ ارسال کنید
شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال کنید
شما نمی‌توانید پست‌های خود را ویرایش کنید

BB code فعال است
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
کدهای HTML غير فعال است


ساعت جاري 01:01 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.


Powered by vBulletin Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
تمام حقوق براي سايت سرمايه دات کام محفوظ می باشد.
نقل مطالب بدون کسب اجازه از مدیران سایت ممنوع است.