انجمن‌های سرمایه

بازگشت   انجمن‌های سرمایه > تالارهای غیرتخصصی > کامپیوتر و اینترنت

Notices

پاسخ
 
ابزارهاي موضوع
قديمي September 13th, 2009, 03:50   #16
tim1340
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Aug 2009
ارسالها: 362
تشکر: 30
تشکر از ايشان: 1,722 بار در 298 پست
tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)
0

مودم 8811 TP-LINK با توجه به قیمت سی الی سی وپنج هزار تومنی خیلی خوب است. چهار سال است

استفاده میکنم کوچکترین مشکلی ندیدم.در ضمن هم از طریق کارت شبکه و هم از طریق یو اس بی میتوان به

اینترنت وصل شد.در مورد صورث حساب هم میتوانم بگویم اگر برنامه دیالر و امکان دیال اپ( هردو باهم)نیست

شما جریمه و مجازات انچه را که خود میدانی می پردازی که مثلا دزس عبرت باشد!!

دیگه از این کارهای بد نکنی ها !!
tim1340 آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي September 13th, 2009, 06:43   #17
hamid415
Senior Member
 
hamid415's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: تهران
ارسالها: 362
تشکر: 1,306
تشکر از ايشان: 1,248 بار در 334 پست
hamid415 (سطح 4)hamid415 (سطح 4)hamid415 (سطح 4)hamid415 (سطح 4)hamid415 (سطح 4)hamid415 (سطح 4)hamid415 (سطح 4)hamid415 (سطح 4)hamid415 (سطح 4)hamid415 (سطح 4)hamid415 (سطح 4)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به hamid415
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله kingnothing نمايش نوشته ها
سلام دوستان
من یه مشکلی واسم پیش اومده
پول قبض تلفن واسه این ماه ما 000و32 تومان مبلغ مکالمه خارجه اومده!با توجه به اینکه ما اصلا تماس خارج از ایران نداشتیم و اینکه من از adsl استفاده می کنم و dial up نیستم.
رفتیم پرینت گرفتیم دیدم یه سری شماره هست واسه کشورهای مختلف که هیچ کدوم هم کشور روتین نیست مثل آنگولا!!نیجریه!!هلند !!!ایرلندو ....رفتیم مخابرات گفتن چون ازپ0ر0و0ک0س0ی استفاده کردی اینجوری شده و هیچ راهی نداری مگر اینکه برای اطمینان 00 خط ات رو ببندی و دیگه از پ0ر0و0ک0س0ی استفاده نکنی!!
من که رشته ی تحصیلیم شبکه ست به یارو گفتم همچین چیزی امکان نداره و کمی واسش توضیح دادم اما اون رو حرفش مطمئن بود!!!می خوام بدونم کسی اطلاعی در این زمینه داره؟اصلا همچین چیزی امکان داره؟!؟!
سلام
دوست عزیز مشکل شما هیچ ربطی به پرو+کسی نداره، مخابرات هم اگه این جواب رو بهتون داده از بی اطلاعیشون بوده، این مشکل یه زمانی در مودم های Dial Up بود اونم نه بخاطر پرو+کسی بلکه همونطور که جناب کسری اشاره کردن بعضی از سایتها شما رو مجبور به دانلود نرم افزاری می کردند و این نرم افزار بعد نصب به سرعت شما رو دیسکانکت و شماره کشور مقصد رو میگرفت و وقتی هم وصل میشد مثل اینترنت هوشمند بود و اگر مودم صدا نمی کرد و شما هم متوجه نمی شدید امکان داشت به کارتون ادامه بدید بدونه اینکه بفهمید به کجا وصل هستید، اما در مورد مشکل شما باید بگم این مشکل از سمت سرویس دهنده ADSL هست و باید به اونها زنگ بزنید و مشکل رو بگید، این مشکل معمولا در پورت مرکز مخابرات پیش میاد و باعث میشه در بعضی مواقع خط شما با یه یوزر دیگه از همون شرکت قاطی بشه به این صورت که امکان داره شما صدا اونها رو موقع تماس تلفنی بشنوید یا اونا صدا شما رو بشنوند و یا هزینه تماسهاتون هم تداخل پیدا کنه.
hamid415 آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از hamid415:
قديمي September 13th, 2009, 10:29   #18
candletrader
مدیر سابق تالار "تحلیل تکنیکال"
 
candletrader's Avatar
 
تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: نه جائیکه دلم میخواد
ارسالها: 2,364
تشکر: 3,993
تشکر از ايشان: 7,607 بار در 1,780 پست
candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)
0

سلام
من حدود 2 ساله که از مودم Justecاستفاده میکنم و بعد از تعویض چند مودم از جمله روبوتیک و دی لینک این بهتر از همه جواب داد. علت اونم مربوط به لینک بین مرکز سرویس دهنده با مرکز مخابراتی واسطه بود که لینک بین ایندو بجای کابل نوری ماکروویو بود(است) که هم در دایال آپ و هم adsl مشکل ایجاد می کرد. حال اگر شما هم همین مشکل بین مراکز را دارید جاستک بهترین جواب را خواهد داد و الا دی لینک و روبو تیک نیز جز بهترینها هستند.
__________________
خوب ببینیم چرا اینچنینیم
candletrader آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از candletrader:
قديمي September 14th, 2009, 03:34   #19
tim1340
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Aug 2009
ارسالها: 362
تشکر: 30
تشکر از ايشان: 1,722 بار در 298 پست
tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)
0

سیستم مایکروویو نه(ماکروویو) به دلایل زیادی بهتر از سیستم کابلی است.احتمالا ایراد از جای دیگری است.
tim1340 آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي September 14th, 2009, 06:57   #20
kingnothing
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Mar 2009
محل سكونت: WwW.GuilanFX.CoM
ارسالها: 158
تشکر: 2,244
تشکر از ايشان: 453 بار در 167 پست
kingnothing (سطح 2)kingnothing (سطح 2)kingnothing (سطح 2)kingnothing (سطح 2)kingnothing (سطح 2)kingnothing (سطح 2)kingnothing (سطح 2)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به kingnothing
Angry

0

درود بر شما جناب گنجی عزیز و hamid415 گرامی
ممنون که راهنمایی کردید.باید بگم که آره تلفن ما بی سیمه و یه چیز جالب!!!!واسه همسایه ی دیوار به دیوار ما هم چند ماه پیش دقیقا همین مسئله پیش اومده بود!!!قرار شد که ایشون هم پرینت تلفنشون رو بیارن تا یه شکایت ریزی بکنیم!!!امیدوارم به نتیجه برسه!پول زوره واقعا!
kingnothing آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از kingnothing:
قديمي September 15th, 2009, 02:26   #21
elyas68
Senior Member
 
elyas68's Avatar
 
تاريخ عضويت: Nov 2006
محل سكونت: رشت
ارسالها: 486
تشکر: 15,525
تشکر از ايشان: 1,679 بار در 458 پست
elyas68 (سطح 4)elyas68 (سطح 4)elyas68 (سطح 4)elyas68 (سطح 4)elyas68 (سطح 4)elyas68 (سطح 4)elyas68 (سطح 4)elyas68 (سطح 4)elyas68 (سطح 4)elyas68 (سطح 4)elyas68 (سطح 4)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به elyas68
0

سلام
سيستمم هنگ كرد بس هنگ كرد ويندوز پريد مجبور شدم دوباره نصب كنم حتي موقع نصب هم هنگ كرد
كه دوباره از اول مجبور شدم نصب كنم الانم كه نصب كردم باز هنگ ميكنه ؟
مشكل از كجاست ؟ از گرد و خاك داخل كيس ميتونه باشه ؟ اخه اين چند روه زياد گرد و خاك داشتيم در كيسم كه باز
تشكر
elyas68 آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي September 15th, 2009, 02:32   #22
elyas68
Senior Member
 
elyas68's Avatar
 
تاريخ عضويت: Nov 2006
محل سكونت: رشت
ارسالها: 486
تشکر: 15,525
تشکر از ايشان: 1,679 بار در 458 پست
elyas68 (سطح 4)elyas68 (سطح 4)elyas68 (سطح 4)elyas68 (سطح 4)elyas68 (سطح 4)elyas68 (سطح 4)elyas68 (سطح 4)elyas68 (سطح 4)elyas68 (سطح 4)elyas68 (سطح 4)elyas68 (سطح 4)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به elyas68
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله candletrader نمايش نوشته ها
سلام
من خط تلفنم به کامپیوتر وصله و خط پر سرعت هم دارم ولی مودو دایال آپ (زولتریسک 3 چیپ)من کار نمیکنه و کامپیوتر اونا نمیشناسه آیا راهی هست که اونا راه اندازی کنم برای این کارت هم درایور وجود نداره و یا من پیدا نکردم حتی توی سایت سازنده هم من چیزی ندیدم. و آیا بعد از اون مشکل این دوستان را هم دارم یا نه؟
ممنونم
سلام براي منم زولتريكس بود
من از پيش فرض هاي خود ويندوز اولي رو انتخاب ميكردم نصب ميكردم يعني به يه اسم ديگه مثلا اينتل
البته رو زولتريكس هميشه جواب ميداد ولي بعضي وقت ها كه خونه دوستان كه مودماشون چيزاي ديگه بود اين كار رو ميكردم كامپيوتر رستارت و صفحه آبي معروف ميومد كه سيف مود ميودم بالا با سيستم رستور برميگشتم عقب
elyas68 آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از elyas68:
قديمي September 15th, 2009, 03:54   #23
alijob444
Senior Member
 
alijob444's Avatar
 
تاريخ عضويت: Feb 2008
ارسالها: 634
تشکر: 153
تشکر از ايشان: 1,582 بار در 591 پست
alijob444 (سطح 2)alijob444 (سطح 2)alijob444 (سطح 2)alijob444 (سطح 2)alijob444 (سطح 2)alijob444 (سطح 2)alijob444 (سطح 2)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله elyas68 نمايش نوشته ها
سلام
سيستمم هنگ كرد بس هنگ كرد ويندوز پريد مجبور شدم دوباره نصب كنم حتي موقع نصب هم هنگ كرد
كه دوباره از اول مجبور شدم نصب كنم الانم كه نصب كردم باز هنگ ميكنه ؟
مشكل از كجاست ؟ از گرد و خاك داخل كيس ميتونه باشه ؟ اخه اين چند روه زياد گرد و خاك داشتيم در كيسم كه باز
تشكر
احتمال نود درصد ایراد از هاردتون هست اینو میگم چون خودم هم این مشکل رو یکبار داشتم که آخر سر مجبور شدم هاردم رو عوض کنم
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
alijob444 آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از alijob444:
قديمي September 15th, 2009, 21:45   #24
mrm2007
Senior Member
 
mrm2007's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jan 2009
محل سكونت: نصف جهان
ارسالها: 149
تشکر: 175
تشکر از ايشان: 250 بار در 120 پست
mrm2007 (سطح 1)mrm2007 (سطح 1)mrm2007 (سطح 1)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله elyas68 نمايش نوشته ها
سلام
سيستمم هنگ كرد بس هنگ كرد ويندوز پريد مجبور شدم دوباره نصب كنم حتي موقع نصب هم هنگ كرد
كه دوباره از اول مجبور شدم نصب كنم الانم كه نصب كردم باز هنگ ميكنه ؟
مشكل از كجاست ؟ از گرد و خاك داخل كيس ميتونه باشه ؟ اخه اين چند روه زياد گرد و خاك داشتيم در كيسم كه باز
تشكر
با سلام

امکان اینکه به دلیل گرد و خاک باشه زیاده. من در محل کار باینکه پنجره ها معمولا بسته است و کولر گازی است ولی چنانچه هر 4 تا 6 ماه با باد کیس هارو پاک نکنیم ریست , هنگ و هزار تا مشکل دیگه رو شاخشه. امتحان بکنید چون بهتر از اینه که بخواهید به چیز دیگه ای مشکوک بشین. از هارد هم باشه معمولا یک صدای خاصی میکنه (معمولا نه همیشه)
mrm2007 آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از mrm2007:
قديمي September 16th, 2009, 18:46   #25
tim1340
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Aug 2009
ارسالها: 362
تشکر: 30
تشکر از ايشان: 1,722 بار در 298 پست
tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)
0

احتمال خرابی هارد و یا مشکلات ناشی از گرد وخاک زیاد است اما پیش از هر کاری سعی کنید بایوس را ریست نمایید.

کافیست که بایوس را از محل خود در اورده و مجددا جایگذاری نمایید.اگر به صفحه تنظیمات هنگام روشن نمودن

دسترسی دارید(کلید F8 ) تمام تنظیمات را به حالت پیش فرض در اورده و پس از ذخیره دوباره ری استارت کنید.

امیدوارم مشکلتان حل شود.
tim1340 آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از tim1340:
قديمي September 16th, 2009, 19:34   #26
Händler
Member
 
تاريخ عضويت: Jan 2009
ارسالها: 71
تشکر: 86
تشکر از ايشان: 203 بار در 65 پست
Händler (سطح 1)Händler (سطح 1)Händler (سطح 1)Händler (سطح 1)Händler (سطح 1)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله tim1340 نمايش نوشته ها
احتمال خرابی هارد و یا مشکلات ناشی از گرد وخاک زیاد است اما پیش از هر کاری سعی کنید بایوس را ریست نمایید.

کافیست که بایوس را از محل خود در اورده و مجددا جایگذاری نمایید.اگر به صفحه تنظیمات هنگام روشن نمودن

دسترسی دارید(کلید F8 ) تمام تنظیمات را به حالت پیش فرض در اورده و پس از ذخیره دوباره ری استارت کنید.

امیدوارم مشکلتان حل شود.

ببخشید بایوس را چطوری در می آرن؟

منظور شما باطری بوده یا واقعاً مموری بایوس را می توان به راحتی در آورد ؟
Händler آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از Händler:
قديمي September 16th, 2009, 23:35   #27
mrm2007
Senior Member
 
mrm2007's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jan 2009
محل سكونت: نصف جهان
ارسالها: 149
تشکر: 175
تشکر از ايشان: 250 بار در 120 پست
mrm2007 (سطح 1)mrm2007 (سطح 1)mrm2007 (سطح 1)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Händler نمايش نوشته ها
ببخشید بایوس را چطوری در می آرن؟

منظور شما باطری بوده یا واقعاً مموری بایوس را می توان به راحتی در آورد ؟
با سلام

توی مادربوردهای جدید که بایوس 99% روی برد مونتاژ شده و قابل در آوردن نیست! همون باتری تنها راحشه. البته بعضی مادر بوردها هم یک کلید یا جامپر جداگانه برای ریست بایوس دارن.

--------------------------------------------------------------
واعظان کین جلوه بر محراب و منبر میکنند ........ چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند
.........گو ییا باور ندارند روز داوری ................. کین همه قلب و دغل در کار داور میکنند

آخرین ويرايش توسط mrm2007 در September 16th, 2009 و ساعت 23:37
mrm2007 آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از mrm2007:
قديمي September 18th, 2009, 15:03   #28
tim1340
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Aug 2009
ارسالها: 362
تشکر: 30
تشکر از ايشان: 1,722 بار در 298 پست
tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)tim1340 (سطح 4)
0

از دقت نظر دوستان تشکر میکنم.اشتباه از طرف من بود.بجای باطری بایوس نوشتم و صحیح ان باطری است.

عذر بسیار .الان متوجه اشبباه خودم شدم.

با تشکر مجدد از دوستان که خطای مرا گوشزد نمودند.
tim1340 آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از tim1340:
قديمي September 19th, 2009, 20:23   #29
isar
Senior Member
 
isar's Avatar
 
تاريخ عضويت: Oct 2008
محل سكونت: گنبد کاووس
ارسالها: 1,386
تشکر: 6,698
تشکر از ايشان: 5,875 بار در 1,573 پست
isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به isar
0

سلام

نمیدونم این موضوع نرم افزاریه یا سخت افزاری.


یکی از دوستام یه نفرو پیدا کرده که اینترنت ماهواره ای نصب میکنه. میگفت که هزینش در حدود 2 میلیون تومان در میاد ولی مادام العمر. و با سرعت 4 5 مگ در ثانیه
این رفیق ما هم جوگیر شده که بگیره.

من بهش گفتم که عجله نکنه تا یکم تحقیق کنیم ببینیم اصلا این اینترنت از نظر حکومت قانونی هست یا نه؟ چون جایی که اسم ماهواره میاد آخرش معلومه.
در کل از استاد خواهش میکنم که در این زمینه اطلاعات بدهند.

تنکس
__________________
عاقبت خاک گل کوزه‏گران خواهیم شد...
isar آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي September 19th, 2009, 20:32   #30
Kasra
مدیر تالار بروکرها، مسئول تالار کامپیوتر و اینترنت
 
Kasra's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: تهران
ارسالها: 1,328
تشکر: 12
تشکر از ايشان: 10,328 بار در 1,400 پست
Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله isar نمايش نوشته ها
سلام

نمیدونم این موضوع نرم افزاریه یا سخت افزاری.


یکی از دوستام یه نفرو پیدا کرده که اینترنت ماهواره ای نصب میکنه. میگفت که هزینش در حدود 2 میلیون تومان در میاد ولی مادام العمر. و با سرعت 4 5 مگ در ثانیه
این رفیق ما هم جوگیر شده که بگیره.

من بهش گفتم که عجله نکنه تا یکم تحقیق کنیم ببینیم اصلا این اینترنت از نظر حکومت قانونی هست یا نه؟ چون جایی که اسم ماهواره میاد آخرش معلومه.
در کل از استاد خواهش میکنم که در این زمینه اطلاعات بدهند.

تنکس
سلام
نه.
برای استفاده خانگی و شخصی قانونی نیست .
__________________
Cole Sear: Walking around like regular people. They don't see each other. They only see what they want to see. They don't know they're dead.
Kasra آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از Kasra:
پاسخ

Bookmarks

برچسب‌ها
مشكلهاي, افزاری, جواب, سوالات, سخت

ابزارهاي موضوع

قواعد ارسال
شما نمی‌توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی‌توانید پاسخ ارسال کنید
شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال کنید
شما نمی‌توانید پست‌های خود را ویرایش کنید

BB code فعال است
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
کدهای HTML غير فعال است


ساعت جاري 11:51 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.


Powered by vBulletin Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
تمام حقوق براي سايت سرمايه دات کام محفوظ می باشد.
نقل مطالب بدون کسب اجازه از مدیران سایت ممنوع است.