انجمن‌های سرمایه

بازگشت   انجمن‌های سرمایه > تالارهای غیرتخصصی > کامپیوتر و اینترنت

Notices

پاسخ
 
ابزارهاي موضوع
قديمي September 4th, 2009, 15:52   #1
Kasra
مدیر تالار بروکرها، مسئول تالار کامپیوتر و اینترنت
 
Kasra's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: تهران
ارسالها: 1,328
تشکر: 12
تشکر از ايشان: 10,328 بار در 1,400 پست
Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)
سوال و جواب و مشكلهای سخت افزاری

0

در این تاپیک موضوعات مربوط به سخت افزار پیگیری خواهد شد و چنانچه کاربران سایت سوال یا مشکلی در زمینه سخت افزار دارند می توانند در این قسمت مطرح کنند .

با تشکر
کسری
__________________
Cole Sear: Walking around like regular people. They don't see each other. They only see what they want to see. They don't know they're dead.
Kasra آفلاين است پاسخ با نقل قول
4 تشکر کننده از Kasra:
قديمي September 6th, 2009, 15:29   #2
kingnothing
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Mar 2009
محل سكونت: WwW.GuilanFX.CoM
ارسالها: 158
تشکر: 2,244
تشکر از ايشان: 453 بار در 167 پست
kingnothing (سطح 2)kingnothing (سطح 2)kingnothing (سطح 2)kingnothing (سطح 2)kingnothing (سطح 2)kingnothing (سطح 2)kingnothing (سطح 2)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به kingnothing
Angry

0

سلام دوستان
من یه مشکلی واسم پیش اومده
پول قبض تلفن واسه این ماه ما 000و32 تومان مبلغ مکالمه خارجه اومده!با توجه به اینکه ما اصلا تماس خارج از ایران نداشتیم و اینکه من از adsl استفاده می کنم و dial up نیستم.
رفتیم پرینت گرفتیم دیدم یه سری شماره هست واسه کشورهای مختلف که هیچ کدوم هم کشور روتین نیست مثل آنگولا!!نیجریه!!هلند !!!ایرلندو ....رفتیم مخابرات گفتن چون ازپ0ر0و0ک0س0ی استفاده کردی اینجوری شده و هیچ راهی نداری مگر اینکه برای اطمینان 00 خط ات رو ببندی و دیگه از پ0ر0و0ک0س0ی استفاده نکنی!!
من که رشته ی تحصیلیم شبکه ست به یارو گفتم همچین چیزی امکان نداره و کمی واسش توضیح دادم اما اون رو حرفش مطمئن بود!!!می خوام بدونم کسی اطلاعی در این زمینه داره؟اصلا همچین چیزی امکان داره؟!؟!
kingnothing آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از kingnothing:
قديمي September 6th, 2009, 15:44   #3
Kasra
مدیر تالار بروکرها، مسئول تالار کامپیوتر و اینترنت
 
Kasra's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: تهران
ارسالها: 1,328
تشکر: 12
تشکر از ايشان: 10,328 بار در 1,400 پست
Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله kingnothing نمايش نوشته ها
سلام دوستان
من یه مشکلی واسم پیش اومده
پول قبض تلفن واسه این ماه ما 000و32 تومان مبلغ مکالمه خارجه اومده!با توجه به اینکه ما اصلا تماس خارج از ایران نداشتیم و اینکه من از adsl استفاده می کنم و dial up نیستم.
رفتیم پرینت گرفتیم دیدم یه سری شماره هست واسه کشورهای مختلف که هیچ کدوم هم کشور روتین نیست مثل آنگولا!!نیجریه!!هلند !!!ایرلندو ....رفتیم مخابرات گفتن چون ازپ0ر0و0ک0س0ی استفاده کردی اینجوری شده و هیچ راهی نداری مگر اینکه برای اطمینان 00 خط ات رو ببندی و دیگه از پ0ر0و0ک0س0ی استفاده نکنی!!
من که رشته ی تحصیلیم شبکه ست به یارو گفتم همچین چیزی امکان نداره و کمی واسش توضیح دادم اما اون رو حرفش مطمئن بود!!!می خوام بدونم کسی اطلاعی در این زمینه داره؟اصلا همچین چیزی امکان داره؟!؟!
شما که از ADSL استفاده میکنید آیا دیگر خط تلفن به مودم Dial Up سیستمتان وصل نیست ؟
اگر اینگونه باشد اصلا احتمال شماره گیری کامپیوتر از طریق خط تلفن و وصل شدن به پ*رو*ک*سی سرور وجود ندارد .
ولی اگر کماکان کامپیوتر شما از طریق مودم Dial Up به خط تلفن وصل است دور از ذهن نیست که با کلیک روی لینک تبلیغاتی یا موارد مشابه ، نرم افزاری در کامپیوتر شما بارگزاری شده باشد که گاه و بیگاه شماره گیری کرده و مستقیما به سرورهای سایت مورد نظر وصل شده است .
کما اینکه بارها چنین مواردی حتی با قبض تلفن چند میلیون تومانی وجود داشته است .
__________________
Cole Sear: Walking around like regular people. They don't see each other. They only see what they want to see. They don't know they're dead.

آخرین ويرايش توسط Kasra در September 6th, 2009 و ساعت 15:46
Kasra آفلاين است پاسخ با نقل قول
5 تشکر کننده از Kasra:
قديمي September 6th, 2009, 18:57   #4
kingnothing
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Mar 2009
محل سكونت: WwW.GuilanFX.CoM
ارسالها: 158
تشکر: 2,244
تشکر از ايشان: 453 بار در 167 پست
kingnothing (سطح 2)kingnothing (سطح 2)kingnothing (سطح 2)kingnothing (سطح 2)kingnothing (سطح 2)kingnothing (سطح 2)kingnothing (سطح 2)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به kingnothing
Unhappy

0

سلام کسری جان
ممنون از اینکه جواب دادین
نه من 2سالی هست که اصلا dial up استفاهده نکردم.پس شما هم موضع من رو تایید می کنید.ممنون از راهنماییتون.
می خوام برم شکایت کنم ببینم به کجا می رسم.هرچند که می دونم به هیچ جا نمی رسم!
بازم ممنون
kingnothing آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از kingnothing:
قديمي September 7th, 2009, 13:24   #5
candletrader
مدیر سابق تالار "تحلیل تکنیکال"
 
candletrader's Avatar
 
تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: نه جائیکه دلم میخواد
ارسالها: 2,364
تشکر: 3,993
تشکر از ايشان: 7,608 بار در 1,780 پست
candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)
0

سلام
من خط تلفنم به کامپیوتر وصله و خط پر سرعت هم دارم ولی مودو دایال آپ (زولتریسک 3 چیپ)من کار نمیکنه و کامپیوتر اونا نمیشناسه آیا راهی هست که اونا راه اندازی کنم برای این کارت هم درایور وجود نداره و یا من پیدا نکردم حتی توی سایت سازنده هم من چیزی ندیدم. و آیا بعد از اون مشکل این دوستان را هم دارم یا نه؟
ممنونم
__________________
خوب ببینیم چرا اینچنینیم
candletrader آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از candletrader:
قديمي September 7th, 2009, 14:09   #6
Kasra
مدیر تالار بروکرها، مسئول تالار کامپیوتر و اینترنت
 
Kasra's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: تهران
ارسالها: 1,328
تشکر: 12
تشکر از ايشان: 10,328 بار در 1,400 پست
Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله candletrader نمايش نوشته ها
سلام
من خط تلفنم به کامپیوتر وصله و خط پر سرعت هم دارم ولی مودو دایال آپ (زولتریسک 3 چیپ)من کار نمیکنه و کامپیوتر اونا نمیشناسه آیا راهی هست که اونا راه اندازی کنم برای این کارت هم درایور وجود نداره و یا من پیدا نکردم حتی توی سایت سازنده هم من چیزی ندیدم. و آیا بعد از اون مشکل این دوستان را هم دارم یا نه؟
ممنونم
در قسمت Device Manager اگر درایوری برای مودم dial up نصب شده است Uninstall کنید ، پس از آن بگذارید سیستم از طریق اینترنت اسکن کند و درایور خود را پیدا کند ، معمولا پس از این کار درایور مورد نظر پیدا میشود . اگر نشد مجبورید به طریقی CD مربوطه را گیر بیاورید یا با گارانتی تماس بگیرید شاید داشته باشند .
البته قبل از آن سعی کنید اسم کامل مودم را به همراه کلمه درایور در گوگل جستجو کنید ، به احتمال زیاد پیدا میکنید .

اما در مورد مشکل شماره گیری بعضی نرم افزار های مخرب از طریق مودم Dial Up ، این شماره گیر ها (Dialers) نرم افزارهایی هستند که با نصب بر روی سیستم عامل ، چنانچه فرد از اینترنت تلفنی استفاده می نماید و یا از طریق مودم Dial Up به خط تلفن دسترسی دارد ، بدون اجازه ، از طریق شماره گیری سعی در برقراری ارتباط با سرور خود خواهند نمود .
اینگونه نرم افزارها در بیشتر موارد از طرف سایتهای هرزه نگاری منتشر می شوند . از آنجایی که سرور سازنده این نرم افزارها در کشورهای متفاوتی قرار دارد ، هنگامی که موفق به شماره گیری می شوند باعث خواهند شد هزینه مکالمات خارج از کشور برای خط تلفن فرد محاسبه شود .
ممکن است شماره گیر ها در قالب نرم افزارهایی که از طرف اینگونه وب سایتها جهت دانلود در اختیار عموم قرار داده شده ، پنهان شده باشند .
شماره گیر ها از طرف ضد ویرس های معتبر قابل شناسایی هستند و نسبت به سایر خطرات اینترنتی گستردگی فراوانی ندارند .
__________________
Cole Sear: Walking around like regular people. They don't see each other. They only see what they want to see. They don't know they're dead.

آخرین ويرايش توسط Kasra در September 7th, 2009 و ساعت 18:24
Kasra آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از Kasra:
قديمي September 8th, 2009, 01:30   #7
Ganji251
Senior Member
 
Ganji251's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: سنندج
ارسالها: 376
تشکر: 598
تشکر از ايشان: 1,310 بار در 341 پست
Ganji251 (سطح 4)Ganji251 (سطح 4)Ganji251 (سطح 4)Ganji251 (سطح 4)Ganji251 (سطح 4)Ganji251 (سطح 4)Ganji251 (سطح 4)Ganji251 (سطح 4)Ganji251 (سطح 4)Ganji251 (سطح 4)Ganji251 (سطح 4)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به Ganji251
0

سلام
یه نکته راجع به قبض تلفن
آیا شما از تلفن بی سیم در خونه استفاده نمی کنید؟ چون اگر استفاده کنید ممکن است یکی از همسایه های شما هم چنین دستگاهی داشته باشد و از خط شما استفاده کرده باشد.
در مسیر سیم تلفن تون دقت کنید ببیند جایی سیم زخمی نشده که کسی با آن شماره گیری کرده باشد.
__________________
روند دوست ماست.
Ganji251 آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از Ganji251:
قديمي September 8th, 2009, 01:41   #8
Ganji251
Senior Member
 
Ganji251's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: سنندج
ارسالها: 376
تشکر: 598
تشکر از ايشان: 1,310 بار در 341 پست
Ganji251 (سطح 4)Ganji251 (سطح 4)Ganji251 (سطح 4)Ganji251 (سطح 4)Ganji251 (سطح 4)Ganji251 (سطح 4)Ganji251 (سطح 4)Ganji251 (سطح 4)Ganji251 (سطح 4)Ganji251 (سطح 4)Ganji251 (سطح 4)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به Ganji251
مودم Zoltrix

0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله candletrader نمايش نوشته ها
سلام
من خط تلفنم به کامپیوتر وصله و خط پر سرعت هم دارم ولی مودو دایال آپ (زولتریسک 3 چیپ)من کار نمیکنه و کامپیوتر اونا نمیشناسه آیا راهی هست که اونا راه اندازی کنم برای این کارت هم درایور وجود نداره و یا من پیدا نکردم حتی توی سایت سازنده هم من چیزی ندیدم. و آیا بعد از اون مشکل این دوستان را هم دارم یا نه؟
ممنونم
چند تجربه راجع به مودم‌های زولتریکس:
دو تا شرکت کیش و راقی از مدعیان اصلی فروش این محصول هستند
محصول! یکی از این شرکت‌ها با نوعی از مادربرد گیگا ناسازگار است و خیلی عذاب آور است.
درایور یکی از این‌ها حتما باید باشد و الا نصب نمی شود.
جالب است باکس دو تاشون هم یکی است و جالبترش این است که هر دو شرکت ادعا می کند مال اون یکی تقلبی است
جالب است بدانی روی باکس هر دو تاشون نوشته شده است که Caller ID (نمایشگر شماره تماس گیرنده) دارند اما توی پرانتز نوشته شده برای آمریکا
جالبترش این است که لاقل من نتوانستم کالر آی دی هیچکدامشون را فعال کنم
جالب است بدانی من بیش از 10 تا درایور برای همین زولتریکس 3 چیپ دارم که هیچکدامشون به هم نمی خورن.
ولی در کل محصول بدی به نظر نمی آید. ولی بی خیال
بهتر است 8000 تومان بدی و یه موردم گیگا بخری و جایگزین زولتریکس بکنی. (عجب راه حلی!)

با آرزوی توفیق برای شما - گنجی
__________________
روند دوست ماست.
Ganji251 آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از Ganji251:
قديمي September 8th, 2009, 03:22   #9
candletrader
مدیر سابق تالار "تحلیل تکنیکال"
 
candletrader's Avatar
 
تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: نه جائیکه دلم میخواد
ارسالها: 2,364
تشکر: 3,993
تشکر از ايشان: 7,608 بار در 1,780 پست
candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)
0

سلام
من باز هم سوالی دارم:
مدتیه با گرافیک سیستم خودم مشکل دارم. هر بار که آپ میشم یکجور نشون میده یه بار درسته و یه بار آیکونها محو وتار هستند و یا بزرگ و ناقواره ! دو بار هم درایور کارت گرافیک خودم را نصب کردم (GForce 7600) ولی باز همون مشکل هستش. در همین بین مانیتورم (Samsung SyncMaster cw1931) نیز خراب شده که درستش کردم. آنتی ویروس بروز هم دارم(McCofee). البته پسرم بازیهای کامپیوتری مختلف روش نصب و بازی میکنه و بعضی وقتها هم بعد از بازی اینجوری میشه. آخرین بازی نصب شده کانتر می باشد. الان هم یک عیب جدید داره که صفحات را بدون رنگ زمینه برای متون و گرافیکهای مربوطه (مثل همین نوارهای آبی که زمینه همین فروم و یا در منوها هستش) نشون میده و پس از مدتی با یک صدای پیپ رنگها ظاهر میشوند. خلتصه اینکه از دستش کلافه شدم.
مشکل دیگه اینه وقتی با کلید روی کیبورد هایبرنیت میکنم سیستم هنگ میکنه و روی حالت preparing to hibernate قفل میشه ولی اگر برای این کلید شات داون تعریف کنم شات داون میشه.
اگر دوستان راهنمائی کنند سپاسگزار خواهم بود.
ممنوم
سعید محمدی
__________________
خوب ببینیم چرا اینچنینیم

آخرین ويرايش توسط candletrader در September 8th, 2009 و ساعت 03:24
candletrader آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از candletrader:
قديمي September 8th, 2009, 11:51   #10
Kasra
مدیر تالار بروکرها، مسئول تالار کامپیوتر و اینترنت
 
Kasra's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: تهران
ارسالها: 1,328
تشکر: 12
تشکر از ايشان: 10,328 بار در 1,400 پست
Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله candletrader نمايش نوشته ها
سلام
من باز هم سوالی دارم:
مدتیه با گرافیک سیستم خودم مشکل دارم. هر بار که آپ میشم یکجور نشون میده یه بار درسته و یه بار آیکونها محو وتار هستند و یا بزرگ و ناقواره ! دو بار هم درایور کارت گرافیک خودم را نصب کردم (GForce 7600) ولی باز همون مشکل هستش. در همین بین مانیتورم (Samsung SyncMaster cw1931) نیز خراب شده که درستش کردم. آنتی ویروس بروز هم دارم(McCofee). البته پسرم بازیهای کامپیوتری مختلف روش نصب و بازی میکنه و بعضی وقتها هم بعد از بازی اینجوری میشه. آخرین بازی نصب شده کانتر می باشد. الان هم یک عیب جدید داره که صفحات را بدون رنگ زمینه برای متون و گرافیکهای مربوطه (مثل همین نوارهای آبی که زمینه همین فروم و یا در منوها هستش) نشون میده و پس از مدتی با یک صدای پیپ رنگها ظاهر میشوند . خلتصه اینکه از دستش کلافه شدم.
مشکل دیگه اینه وقتی با کلید روی کیبورد هایبرنیت میکنم سیستم هنگ میکنه و روی حالت preparing to hibernate قفل میشه ولی اگر برای این کلید شات داون تعریف کنم شات داون میشه.
اگر دوستان راهنمائی کنند سپاسگزار خواهم بود.
ممنوم
سعید محمدی
با این شرح حال که فرمودید مشکل کارت گرافیکی شما سخت افزاری می باشد و با نصب دوباره درایور یا عوض کردن ویندوز یا ... برطرف نمی شود .
یا باید به گارانتی مراجعه کنید یا کارت گرافیکی جدید تهیه کنید .
در این مورد مشکل گرافیک درکتان میکنم که واقعا اعصاب خورد کن است و گاهی حتی با عوض کردن ویندوز یا ریست کردن کامپیوتر ، موقتا مشکل حل می شود ولی دوباره ...
به عنوان آخرین راه قبل از مراجعه به گارانتی ، یک بار کارت گرافیک را از روی مادربرد در بیاورید و دوباره جایگذاری کنید .
این روش شاید مسخره به نظر برسد ولی بعضی وقت ها میبینید که ناگهان مشکل حل شده است .
---------------
اون مشکل در مورد هایبرنیت نیاز به بررسی بیشتر دارد ، چون برای این مشکل یک یا دو دلیل نمیشه شمرد بلکه دلایل مختلفی از ایراد همین کارت گرافیکی یا مادربرد گرفته تا مشکل ویندوز یا ویروسی شدن یا Uninstall نشدن درست یک برنامه یا .... میتوان نام برد .
__________________
Cole Sear: Walking around like regular people. They don't see each other. They only see what they want to see. They don't know they're dead.

آخرین ويرايش توسط Kasra در September 8th, 2009 و ساعت 12:05
Kasra آفلاين است پاسخ با نقل قول
4 تشکر کننده از Kasra:
قديمي September 10th, 2009, 01:20   #11
Kasra
مدیر تالار بروکرها، مسئول تالار کامپیوتر و اینترنت
 
Kasra's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: تهران
ارسالها: 1,328
تشکر: 12
تشکر از ايشان: 10,328 بار در 1,400 پست
Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)
0

یک نکته مفید :
گاهی برای یکی از قطعات سخت افزاری کامپیوترتان درایور جدیدی نصب میکنید ولی میبینید که کار نمیکند ، یا میبینید اوضاع از قبل بدتر شد ، در این زمان اگر CD درایور قبلی را نداشته باشید ، بازگرداندن Driver قبلی ، در صورتی که Driver جدید سخت افزار درست کار نکند روشی ساده دارد که از دید بسیاری از کاربران پنهان مانده است :
از منوی Start به Control Panel رفته و بر روی System دوبار کلیک کنید.
در پنجره باز شده به تب Hardware رفته و بر روی دکمه Device Manager کلیک کنید.
(راه ساده تر برای دسترسی به Device Manager استفاده از دستور devmgmt.msc در پنجره Run است.)
حال در این پنجره به دنبال سخت افزاری که با آن مشکل دارید بگردید. برای مثال فرض میکنیم که کارت صدا با درایور جدید مشکل دارد. بر روی آن کلیک راست کرده و گزینه Properties را انتخاب کنید.
سپس تب Driver را انتخاب کرده و بر روی دکمه Roll Back Driver کلیک کنید.
پیغام را با Yes رد کرده تا درایور سخت افزار به وضعیت قبلی خود باز گردد.
__________________
Cole Sear: Walking around like regular people. They don't see each other. They only see what they want to see. They don't know they're dead.
Kasra آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از Kasra:
قديمي September 12th, 2009, 22:51   #12
arteshbod
Senior Member
 
arteshbod's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jun 2009
محل سكونت: فراسوی نیک و بد
ارسالها: 372
تشکر: 364
تشکر از ايشان: 1,139 بار در 358 پست
arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)
0

سلام و درود

از دوستان برای خرید یک مودم ADSL خوب درخواست مشاوره دارم . مودمی که الان دارم PLANET هست که واقعا اذیتم میکنه . با

اینکه نو هست اما مدام هنگ میکنه . اگه شبها خاموشش نکنم فردا به زحمت کار میکنه قصدر دارم عوضش کنم . از دوستانی که

دستی در شناخت سخت افزار دارند تقاضا دارم بهترین مودم رو به بنده معرفی کنند .



با تشکر
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
آدمی را بخاطر فضائلش از همه بیش کیفر میدهند . (فریدریش نیچه)
arteshbod آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از arteshbod:
قديمي September 12th, 2009, 23:28   #13
termes
Senior Member
 
termes's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jan 2008
محل سكونت: يه جاي پر ستاره
ارسالها: 1,086
تشکر: 11,024
تشکر از ايشان: 5,236 بار در 1,056 پست
termes (سطح 5)termes (سطح 5)termes (سطح 5)termes (سطح 5)termes (سطح 5)termes (سطح 5)termes (سطح 5)termes (سطح 5)termes (سطح 5)termes (سطح 5)termes (سطح 5)
ارسال پيغام بوسیله MSN به termes
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله arteshbod نمايش نوشته ها
سلام و درود

از دوستان برای خرید یک مودم ADSL خوب درخواست مشاوره دارم . مودمی که الان دارم PLANET هست که واقعا اذیتم میکنه . با

اینکه نو هست اما مدام هنگ میکنه . اگه شبها خاموشش نکنم فردا به زحمت کار میکنه قصدر دارم عوضش کنم . از دوستانی که

دستی در شناخت سخت افزار دارند تقاضا دارم بهترین مودم رو به بنده معرفی کنند .



با تشکر
اگر asus گیرتون بیاد واقعا عالیه.من دو تا دارم 4 ساله هنگی ندیدم.زیمنس هم خوبه.تی پی لینک مشکل هنگی داره و هم توی نصب بد قلقه گاهی وقتها.زایکسل هم عالیه .یو اس روباتیک اصلی هم گیر بیارید خوبه.
به نظرم از بین همه اینها وایرلس زایکسل یا زیمنس پیشنهاد مناسبی باشه
__________________
دیگر سکوت مرهم این زخم کهنه نیست
درمان سرود ماست که فریاد می شود
termes آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از termes:
قديمي September 12th, 2009, 23:53   #14
hamid415
Senior Member
 
hamid415's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: تهران
ارسالها: 362
تشکر: 1,306
تشکر از ايشان: 1,248 بار در 334 پست
hamid415 (سطح 4)hamid415 (سطح 4)hamid415 (سطح 4)hamid415 (سطح 4)hamid415 (سطح 4)hamid415 (سطح 4)hamid415 (سطح 4)hamid415 (سطح 4)hamid415 (سطح 4)hamid415 (سطح 4)hamid415 (سطح 4)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به hamid415
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله arteshbod نمايش نوشته ها
سلام و درود
از دوستان برای خرید یک مودم ADSL خوب درخواست مشاوره دارم . مودمی که الان دارم PLANET هست که واقعا اذیتم میکنه . با
اینکه نو هست اما مدام هنگ میکنه . اگه شبها خاموشش نکنم فردا به زحمت کار میکنه قصدر دارم عوضش کنم . از دوستانی که
دستی در شناخت سخت افزار دارند تقاضا دارم بهترین مودم رو به بنده معرفی کنند .
با تشکر
سلام
من چندسالی هست کارم شبکه و ADSL هست، در چندین شرکت PAP نیز کار کردم، تو این مدت مودمهای زیادی رو دیدم که شاید کسی اسمی از اونها هم نشنیده باشه، خیلی مواقع دیدم بعضیها چند سال با یک مودم بدون هیچ موشکلی کار می کنند و شخص دیگری با همون مودم هزار تا مشکل داره، در کل در خرید مودم باید شرایط خدمات دهندگان اینترنت رو هم در نظر گرفت مثلاً مودم Linksys مودم خیلی خوبی ( مخصوصاً برای کسانی که میخوان از Port Forwarding یا همون Virtual Server استفاده کنند) ولی متاًسفانه با بعضی از سرویس دهندگان اینترنت مشکل دارد و بعضی مواقع بی دلیل چراغ لینک چشمک زن می شود، از روی تجربه کم ترین مودم مشکل داری که دیدم Asus بوده البته با قیمت مناسب وگرنه مودمهای خوب زیاد هست اما قیمتهای بالایی دارن مثل USRobotics، من خودم سه سال از مودم Asus AM604 استفاده می کردم که یک پورت LAN و یک پورت USB داره و هم زمان نیز میشه دو کامپیوتر رو بهش متصل کرد، الان هم از مودم بی سیم Asus WL-604G استفاده می کنم و از هردو راضی بودم، قیمت نوع معمولی 40 تا 45 هزار تومان و مدل بی سیم نیز 90 تا 95 هزار تومان هست، فقط اگه مدل معمولی خریداری کردین حتماً firmware اون رو بروز کنید.
hamid415 آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از hamid415:
قديمي September 12th, 2009, 23:55   #15
Mohsen
مدیر ارشد
 
Mohsen's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jan 2006
محل سكونت: تهران
ارسالها: 3,128
تشکر: 2,195
تشکر از ايشان: 12,831 بار در 2,938 پست
Mohsen (سطح 9)Mohsen (سطح 9)Mohsen (سطح 9)Mohsen (سطح 9)Mohsen (سطح 9)Mohsen (سطح 9)Mohsen (سطح 9)Mohsen (سطح 9)Mohsen (سطح 9)Mohsen (سطح 9)Mohsen (سطح 9)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله arteshbod نمايش نوشته ها
سلام و درود

از دوستان برای خرید یک مودم ADSL خوب درخواست مشاوره دارم . مودمی که الان دارم PLANET هست که واقعا اذیتم میکنه . با

اینکه نو هست اما مدام هنگ میکنه . اگه شبها خاموشش نکنم فردا به زحمت کار میکنه قصدر دارم عوضش کنم . از دوستانی که

دستی در شناخت سخت افزار دارند تقاضا دارم بهترین مودم رو به بنده معرفی کنند .



با تشکر
سلام

من هم از Asus مدل AM602 بسيار راضي هستم .

موفق باشيد
Mohsen آفلاين است پاسخ با نقل قول
4 تشکر کننده از Mohsen:
پاسخ

Bookmarks

برچسب‌ها
مشكلهاي, افزاری, جواب, سوالات, سخت

ابزارهاي موضوع

قواعد ارسال
شما نمی‌توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی‌توانید پاسخ ارسال کنید
شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال کنید
شما نمی‌توانید پست‌های خود را ویرایش کنید

BB code فعال است
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
کدهای HTML غير فعال است


ساعت جاري 06:41 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.


Powered by vBulletin Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
تمام حقوق براي سايت سرمايه دات کام محفوظ می باشد.
نقل مطالب بدون کسب اجازه از مدیران سایت ممنوع است.