انجمن‌های سرمایه

بازگشت   انجمن‌های سرمایه > تالارهای غیرتخصصی > کامپیوتر و اینترنت

Notices

پاسخ
 
ابزارهاي موضوع
قديمي October 5th, 2009, 19:43   #61
amin233
Senior Member
 
amin233's Avatar
 
تاريخ عضويت: Nov 2007
محل سكونت: ديارمن ديار نون
ارسالها: 115
تشکر: 1,512
تشکر از ايشان: 277 بار در 89 پست
amin233 (سطح 1)amin233 (سطح 1)amin233 (سطح 1)amin233 (سطح 1)amin233 (سطح 1)
ارسال پيغام بوسیله AIM به amin233 ارسال پيغام بوسیله Yahoo به amin233
0

سلام

اينهايي كه شما دانلود كردي نسخه 2 و3 است
تازه پرتابلشو هم نصب كردي

ورژن 4 اونم همراه با شبكه يعني فايروالشو و نسخه 32 بيتي و خونگي شو تازه نه نسخه تجاري شو بايد نصب كني روزانه هم آپديتش كني تا اينترنتت وسيستمت در امنيت باشه

اگه راهنمايي خواستي برو تو سايت [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]

موفق باشي
__________________
يا رب نظر تو بر نگردد هرگز

آخرین ويرايش توسط amin233 در October 5th, 2009 و ساعت 19:46
amin233 آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از amin233:
قديمي October 6th, 2009, 00:41   #62
ar460ash
Senior Member
 
ar460ash's Avatar
 
تاريخ عضويت: Nov 2007
ارسالها: 633
تشکر: 10,912
تشکر از ايشان: 2,134 بار در 596 پست
ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله amin233 نمايش نوشته ها
سلام

اينهايي كه شما دانلود كردي نسخه 2 و3 است
تازه پرتابلشو هم نصب كردي

ورژن 4 اونم همراه با شبكه يعني فايروالشو و نسخه 32 بيتي و خونگي شو تازه نه نسخه تجاري شو بايد نصب كني روزانه هم آپديتش كني تا اينترنتت وسيستمت در امنيت باشه

اگه راهنمايي خواستي برو تو سايت [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]

موفق باشي

اقا من رفتم اینها رو دانلود کردم

توی پروسه نصب ک ر ... نوشته:


بعد از دانلود آن را از حالت فشرده خارج نمایید.
وارد نرم افزار نود 32 شده و در حال advanced وارد منوی setup شوید.
بر روی گزینه antivirus and antyspyware شوید.
تیک گزینه enable Self-defense را برداشته و سیستم را ریست کنید.
سیپس وارد پوشه ****** شده و از پوشه mara-fix فایل eset-fix.exe را اجرا نمایید و پیغام های نمایش داده شده را تایید نمایید"

من هم این کار رو انجام میدم ولی وقتی ریست میکنم و mara-fix رو اجرا میکنم پیغام میده که تیک مربوطه رو بردار.

ممنون میشم راهنمایی کنید.
__________________
تنها دنبال راهی باش که با بازار همرا ه شوی
ar460ash آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از ar460ash:
قديمي October 6th, 2009, 01:13   #63
kowsar
Member
 
تاريخ عضويت: Feb 2009
ارسالها: 64
تشکر: 157
تشکر از ايشان: 85 بار در 40 پست
kowsar (سطح 1)kowsar (سطح 1)
مشكل در اجراي eset smart security

0

[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]سلام دوستان من اخرين ورژن ESET.Smart.Security.4.0.467 را نصب كردن تمامي كارها را درست انجام ميدهد و از لحاظ اپ ديت شدن هم مشكلي ندارد فقط اين پيغام را ميدهد و انني3ويروس و فايروال ان فعال نميشود چه بايد كرد
kowsar آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي October 6th, 2009, 01:17   #64
kowsar
Member
 
تاريخ عضويت: Feb 2009
ارسالها: 64
تشکر: 157
تشکر از ايشان: 85 بار در 40 پست
kowsar (سطح 1)kowsar (سطح 1)
عم اجراي برنامه ESET.Smart.Security.4.0.467

0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله kowsar نمايش نوشته ها
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]سلام دوستان من اخرين ورژن ESET.Smart.Security.4.0.467 را نصب كردن تمامي كارها را درست انجام ميدهد و از لحاظ اپ ديت شدن هم مشكلي ندارد فقط اين پيغام را ميدهد و انني3ويروس و فايروال ان فعال نميشود چه بايد كرد


ببخشيد لينك عكس قبل مشكل داشت
kowsar آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي October 6th, 2009, 15:38   #65
ar460ash
Senior Member
 
ar460ash's Avatar
 
تاريخ عضويت: Nov 2007
ارسالها: 633
تشکر: 10,912
تشکر از ايشان: 2,134 بار در 596 پست
ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله ar460ash نمايش نوشته ها
اقا من رفتم اینها رو دانلود کردم

توی پروسه نصب ک ر ... نوشته:


بعد از دانلود آن را از حالت فشرده خارج نمایید.
وارد نرم افزار نود 32 شده و در حال advanced وارد منوی setup شوید.
بر روی گزینه antivirus and antyspyware شوید.
تیک گزینه enable Self-defense را برداشته و سیستم را ریست کنید.
سیپس وارد پوشه ****** شده و از پوشه mara-fix فایل eset-fix.exe را اجرا نمایید و پیغام های نمایش داده شده را تایید نمایید"

من هم این کار رو انجام میدم ولی وقتی ریست میکنم و mara-fix رو اجرا میکنم پیغام میده که تیک مربوطه رو بردار.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه؟
__________________
تنها دنبال راهی باش که با بازار همرا ه شوی
ar460ash آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از ar460ash:
قديمي October 7th, 2009, 11:27   #66
Hamed2420
مدیر سابق تالار "موضوعات عمومی" و "تالار اعضاء"
 
Hamed2420's Avatar
 
تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: تهرانپارس
ارسالها: 2,654
تشکر: 3,307
تشکر از ايشان: 7,865 بار در 2,029 پست
Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله ar460ash نمايش نوشته ها
کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه؟
اگر به امنيت سيستم خودتون اهميت ميديد، بهترين كار اين هست كه يك آنتي ويروس يا اينترنت سكيوريتي اورجينال خريداري كنيد.

موفق باشيد
Hamed2420 آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از Hamed2420:
قديمي October 7th, 2009, 15:36   #67
ar460ash
Senior Member
 
ar460ash's Avatar
 
تاريخ عضويت: Nov 2007
ارسالها: 633
تشکر: 10,912
تشکر از ايشان: 2,134 بار در 596 پست
ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Hamed2420 نمايش نوشته ها
اگر به امنيت سيستم خودتون اهميت ميديد، بهترين كار اين هست كه يك آنتي ويروس يا اينترنت سكيوريتي اورجينال خريداري كنيد.

موفق باشيد
ممنون

شما چی پیشنهاد میکنید؟

از کجا میشه تهیه کرد؟و از کجا میشه فهمید اریجیناله؟

من موقعی که لپتابم رو خریده بودم مک کافی اریجینال روش بود خیلی حال میداد خودش به روز میکرد ولی بعد از انقاش گرفتار شدم.
__________________
تنها دنبال راهی باش که با بازار همرا ه شوی
ar460ash آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از ar460ash:
قديمي October 8th, 2009, 02:39   #68
Hamed2420
مدیر سابق تالار "موضوعات عمومی" و "تالار اعضاء"
 
Hamed2420's Avatar
 
تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: تهرانپارس
ارسالها: 2,654
تشکر: 3,307
تشکر از ايشان: 7,865 بار در 2,029 پست
Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله ar460ash نمايش نوشته ها
ممنون

شما چی پیشنهاد میکنید؟

از کجا میشه تهیه کرد؟و از کجا میشه فهمید اریجیناله؟

من موقعی که لپتابم رو خریده بودم مک کافی اریجینال روش بود خیلی حال میداد خودش به روز میکرد ولی بعد از انقاش گرفتار شدم.
من دو سه سالی هست که از بیت دیفندر استفاده میکنم و کاملاً راضی هستم و از اونجایی که همسایه عزیزمون هکر قابلی هست همه جوره امتحانش رو پس داده

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]

میتونید از مجتمع پایتخت خرید کنید و یا اینکه از سایت بالا کمک بگیرید.

در ضمن نرم افزار های دیگری مثل NOD و Kaspersky هم به شدت توصیه میشن بخصوص کسپر.

موفق باشید
Hamed2420 آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از Hamed2420:
قديمي October 11th, 2009, 11:41   #69
isar
Senior Member
 
isar's Avatar
 
تاريخ عضويت: Oct 2008
محل سكونت: گنبد کاووس
ارسالها: 1,386
تشکر: 6,698
تشکر از ايشان: 5,875 بار در 1,573 پست
isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به isar
0

درود بر عزیزان

آیا راهی هست که بتونم دانلود سیستم رو ببندم ؟

میخوام دانلود سیستم رو ببندم و هر وقت خواستم بازش کنم.

با تشکر
__________________
عاقبت خاک گل کوزه‏گران خواهیم شد...
isar آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي October 11th, 2009, 14:50   #70
a.m.f
Senior Member
 
a.m.f's Avatar
 
تاريخ عضويت: Mar 2006
محل سكونت: تهران
ارسالها: 554
تشکر: 465
تشکر از ايشان: 465 بار در 173 پست
a.m.f (سطح 2)a.m.f (سطح 2)a.m.f (سطح 2)a.m.f (سطح 2)a.m.f (سطح 2)a.m.f (سطح 2)a.m.f (سطح 2)a.m.f (سطح 2)
ارسال پيغام بوسیله MSN به a.m.f ارسال پيغام بوسیله Yahoo به a.m.f
0

سلام مشکلی دارم که مربوط به ویروس کش Nod32 میشه . ظاهرا" نمیذاره در یاهو مسنجر من بتونم مطالب که مینویسم و یا برام نوشته میشه رو در باکس مربوطه ببینم .کسی میدونه چکار باید کرد ؟
__________________
برنده به بررسي دقيق يك مشكل ميپردازد ; بازنده از كنار مشكل گذشته , و آنرا حل نشده رها ميكند .
a.m.f آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي October 11th, 2009, 15:04   #71
Hamed2420
مدیر سابق تالار "موضوعات عمومی" و "تالار اعضاء"
 
Hamed2420's Avatar
 
تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: تهرانپارس
ارسالها: 2,654
تشکر: 3,307
تشکر از ايشان: 7,865 بار در 2,029 پست
Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله isar نمايش نوشته ها
درود بر عزیزان

آیا راهی هست که بتونم دانلود سیستم رو ببندم ؟

میخوام دانلود سیستم رو ببندم و هر وقت خواستم بازش کنم.

با تشکر
سلام. من يك راه سخت به نظرم ميرسه...
نرم افزارهاي اينترنت سكيوريتي داراي فايروال هاي بسيار قوي هستند كه ميتونيد rule هاي دسترسي به اينترنت رو براي هر نرم افزاري كه دوست داريد تنظيم كنيد و دسترسي بقيه نرم افزار ها به نت Deny خواهد شد.

آخرین ويرايش توسط Hamed2420 در October 11th, 2009 و ساعت 15:08
Hamed2420 آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از Hamed2420:
قديمي October 11th, 2009, 19:02   #72
mrm2007
Senior Member
 
mrm2007's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jan 2009
محل سكونت: نصف جهان
ارسالها: 149
تشکر: 175
تشکر از ايشان: 250 بار در 120 پست
mrm2007 (سطح 1)mrm2007 (سطح 1)mrm2007 (سطح 1)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله isar نمايش نوشته ها
درود بر عزیزان

آیا راهی هست که بتونم دانلود سیستم رو ببندم ؟

میخوام دانلود سیستم رو ببندم و هر وقت خواستم بازش کنم.

با تشکر
با سلام

شما نمیتونید کاملا دانلود رو ببندید تنها میتونید روی فایلهایی با پسوند مشخص مثلا (zip, rar, exe , mp3, wma ...) محدودیت بزارین که دانلود نشن.(چون اگه کلا دانلود رو ببندید صفحات عادی رو هم نمیتونید ببینید)

برای اینکار هم دو راه دارین :

1) با استفاده از فایروال و تنظیمات اون (همانطور که یکی از دوستان در پستهای قبلی گفتن) که دردسرش زیاده.

2) اگه ADSL دارین و مودمتون دارای حالت روتری داره , معمولا یک حالت فیلتر هم داخلشون هست که به راحتی میتونید یک فیلتر تعریف کنید که چه فایلهایی رو نگذاره که اصلا ببینید. (یه چیزی مثل فیلتر های اینترنت خودمون)

البته راههای دیگه هم هست که این دو تا ساده ترین هاشه.

موفق باشید
-----------------------------------------------------------------------
واعظان کین جلوه بر محراب و منبر میکنند ........ چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند
.........گو ییا باور ندارند روز داوری ................. کین همه قلب و دغل در کار داور میکنند
mrm2007 آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي October 12th, 2009, 14:48   #73
realfx
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Apr 2008
ارسالها: 119
تشکر: 96
تشکر از ايشان: 211 بار در 86 پست
realfx (سطح 0)
0

با سلام

من میخام یه آدی جدید در یاهو بگیرم . موقع ثبت اطلاعات "کد پستی"( postal code ) رو میخاد. وقتی کد پستی رو وارد می کنم قبول نمی کنه. می گه در محدوده کشور شما چنین کد پستی وجود نداره. عدد های الکی دیگه ای هم وارد کردم قبول نکرد . کسی از دوستان میدونه علت چیه ؟

با تشکر
realfx آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي October 12th, 2009, 14:55   #74
isar
Senior Member
 
isar's Avatar
 
تاريخ عضويت: Oct 2008
محل سكونت: گنبد کاووس
ارسالها: 1,386
تشکر: 6,698
تشکر از ايشان: 5,875 بار در 1,573 پست
isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به isar
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله realfx نمايش نوشته ها
با سلام

من میخام یه آدی جدید در یاهو بگیرم . موقع ثبت اطلاعات "کد پستی"( postal code ) رو میخاد. وقتی کد پستی رو وارد می کنم قبول نمی کنه. می گه در محدوده کشور شما چنین کد پستی وجود نداره. عدد های الکی دیگه ای هم وارد کردم قبول نکرد . کسی از دوستان میدونه علت چیه ؟

با تشکر
این یاهو هر روز یه بازی جدید در میاره.

+98 یا 0098 رو امتحان کن. البته گاهی 98765 هم جواب میده
__________________
عاقبت خاک گل کوزه‏گران خواهیم شد...
isar آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از isar:
قديمي October 12th, 2009, 16:39   #75
amin233
Senior Member
 
amin233's Avatar
 
تاريخ عضويت: Nov 2007
محل سكونت: ديارمن ديار نون
ارسالها: 115
تشکر: 1,512
تشکر از ايشان: 277 بار در 89 پست
amin233 (سطح 1)amin233 (سطح 1)amin233 (سطح 1)amin233 (سطح 1)amin233 (سطح 1)
ارسال پيغام بوسیله AIM به amin233 ارسال پيغام بوسیله Yahoo به amin233
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله ar460ash نمايش نوشته ها
اقا من رفتم اینها رو دانلود کردم

توی پروسه نصب ک ر ... نوشته:


بعد از دانلود آن را از حالت فشرده خارج نمایید.
وارد نرم افزار نود 32 شده و در حال advanced وارد منوی setup شوید.
بر روی گزینه antivirus and antyspyware شوید.
تیک گزینه enable Self-defense را برداشته و سیستم را ریست کنید.
سیپس وارد پوشه ****** شده و از پوشه mara-fix فایل eset-fix.exe را اجرا نمایید و پیغام های نمایش داده شده را تایید نمایید"

من هم این کار رو انجام میدم ولی وقتی ریست میکنم و mara-fix رو اجرا میکنم پیغام میده که تیک مربوطه رو بردار.

ممنون میشم راهنمایی کنید.
با سلام ببخشيد كه دير شد

نسخه اي كه تو سايت don32.ir هست را بايد خريداري كنيد
شما از نسخه اي كه تو پست 59 است استفاده كنيد كرگ اون هم توش هست

موفق باشيد
__________________
يا رب نظر تو بر نگردد هرگز
amin233 آفلاين است پاسخ با نقل قول
پاسخ

Bookmarks

برچسب‌ها
پاسخ, پرسش, نرم, معرفی, افزار, افزاری

ابزارهاي موضوع

قواعد ارسال
شما نمی‌توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی‌توانید پاسخ ارسال کنید
شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال کنید
شما نمی‌توانید پست‌های خود را ویرایش کنید

BB code فعال است
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
کدهای HTML غير فعال است


ساعت جاري 11:51 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.


Powered by vBulletin Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
تمام حقوق براي سايت سرمايه دات کام محفوظ می باشد.
نقل مطالب بدون کسب اجازه از مدیران سایت ممنوع است.