انجمن‌های سرمایه

بازگشت   انجمن‌های سرمایه > تالارهای غیرتخصصی > کامپیوتر و اینترنت

Notices

پاسخ
 
ابزارهاي موضوع
قديمي December 28th, 2010, 00:07   #556
timkal
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Apr 2008
محل سكونت: Iran
ارسالها: 112
تشکر: 18
تشکر از ايشان: 217 بار در 85 پست
timkal (سطح 3)timkal (سطح 3)timkal (سطح 3)timkal (سطح 3)timkal (سطح 3)timkal (سطح 3)timkal (سطح 3)timkal (سطح 3)timkal (سطح 3)timkal (سطح 3)timkal (سطح 3)
0

با سلام
داخل نت پد كليك راست كنيد و در گزينه ( insert unicode control character ) همه تيكها را برداريد.
timkal آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از timkal:
قديمي February 11th, 2011, 14:05   #557
ar460ash
Senior Member
 
ar460ash's Avatar
 
تاريخ عضويت: Nov 2007
ارسالها: 633
تشکر: 10,912
تشکر از ايشان: 2,134 بار در 596 پست
ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)
0

سلام

برای من مشکلی ایجاد شده (مخصوصااین چند روز).

هر چند دقیقه یک بار متا تریدر من برای چند ثانیه قفل میشه!!!

کسی از دوستان میتونه راهنمایی بکنه؟

اینترنتم رو هم از داتک میگیرم.

مرسی و موفق باشید
__________________
تنها دنبال راهی باش که با بازار همرا ه شوی
ar460ash آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از ar460ash:
قديمي February 13th, 2011, 12:43   #558
ar460ash
Senior Member
 
ar460ash's Avatar
 
تاريخ عضويت: Nov 2007
ارسالها: 633
تشکر: 10,912
تشکر از ايشان: 2,134 بار در 596 پست
ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله ar460ash نمايش نوشته ها
سلام

برای من مشکلی ایجاد شده (مخصوصااین چند روز).

هر چند دقیقه یک بار متا تریدر من برای چند ثانیه قفل میشه!!!

کسی از دوستان میتونه راهنمایی بکنه؟

اینترنتم رو هم از داتک میگیرم.

مرسی و موفق باشید
گفتم این رو دوباره بیارم بالا شاید یکی از دوستان بتونه راهنمایی کنه
__________________
تنها دنبال راهی باش که با بازار همرا ه شوی
ar460ash آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از ar460ash:
قديمي February 13th, 2011, 13:14   #559
hnp2500
Senior Member
 
hnp2500's Avatar
 
تاريخ عضويت: Aug 2009
محل سكونت: تهران
ارسالها: 819
تشکر: 3,389
تشکر از ايشان: 1,627 بار در 600 پست
hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)hnp2500 (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به hnp2500
2

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله ar460ash نمايش نوشته ها
گفتم این رو دوباره بیارم بالا شاید یکی از دوستان بتونه راهنمایی کنه
با عرض سلام و روز بخیر
1. آیا منظورتان این هست که قیمت در متاتریدر بروز نمی شود یا اینکه کلاً متاتریدر هنگ می کند. (اگر cpu usage را چک کنید متوجه می شوید)
2. اگر قیمت در متاتریدر بروز نمی شود، ممکن هست اشکال در ارتباط اینترنتی شما باشد. برای فهمیدن این موضوع می توانید از دستور ping برای چک کردن سرعت ارتباط شما با سرور بروکر اطلاع پیدا کنید. به عنوان مثال ip سرور بروکر را پیدا کنید و با دستور ping 212.214.70.71 (212.214.70.71 آی پی سرور بروکر هست که باید با آدرس سرور بروکر خودتان جایگزین کنید).
3. اما اگر cpu usage سیستم بالا می رود ممکن هست مربوط به سنگین بودن چارتهای باز شده در متیتریدر باشد که با حذف چارت و ایندیکاتور های اضافی می توانید نتیجه را بررسی نمائید
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
hnp2500 آفلاين است پاسخ با نقل قول
4 تشکر کننده از hnp2500:
قديمي February 13th, 2011, 20:26   #560
ar460ash
Senior Member
 
ar460ash's Avatar
 
تاريخ عضويت: Nov 2007
ارسالها: 633
تشکر: 10,912
تشکر از ايشان: 2,134 بار در 596 پست
ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)ar460ash (سطح 3)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله hnp2500 نمايش نوشته ها
با عرض سلام و روز بخیر
1. آیا منظورتان این هست که قیمت در متاتریدر بروز نمی شود یا اینکه کلاً متاتریدر هنگ می کند. (اگر cpu usage را چک کنید متوجه می شوید)
2. اگر قیمت در متاتریدر بروز نمی شود، ممکن هست اشکال در ارتباط اینترنتی شما باشد. برای فهمیدن این موضوع می توانید از دستور ping برای چک کردن سرعت ارتباط شما با سرور بروکر اطلاع پیدا کنید. به عنوان مثال ip سرور بروکر را پیدا کنید و با دستور ping 212.214.70.71 (212.214.70.71 آی پی سرور بروکر هست که باید با آدرس سرور بروکر خودتان جایگزین کنید).
3. اما اگر cpu usage سیستم بالا می رود ممکن هست مربوط به سنگین بودن چارتهای باز شده در متیتریدر باشد که با حذف چارت و ایندیکاتور های اضافی می توانید نتیجه را بررسی نمائید
سلام

جناب hnp ممنون بابت توجهتون.

ارتباط متاتریدرم کاملا برای چند ثانیه قطع میشه ولی توی همون زمان میتونم صفحات اینترنتی رو باز کنم(گاهی اوقات هم نمیتونم).با داتک هم تماس گرفتم و تست پینگ هم انجام دادم میگن وصلید و مشکلی ندارید ولی متا تریدر مثلا 15 ثانیه قفل میشه بعد شروع میکنه به دادن قیمتهای جدید.گاهی اوقات هم دستور خرید که میدم روی صفحه میاد wait ولی بعد از اینکه دوباره وصل میشه میبینم خرید انجام شده.

چارت سنگینی هم ندارم یک rsi ساده با یک اکسپرت sl , tp که خودتون زحمتش رو کشیدید(باز هم ممنون بابت لطفتون) و 4 تا نمودار باز از 2 ارز همین.

دفعه آخری که تماس گرفتم مسوول داتک میگفت شاید به خاطر محدودیتهایی باشه که از طرف بالا اعمال شده؟!!

راه حلی به نظرتون میرسه؟

مرسی
__________________
تنها دنبال راهی باش که با بازار همرا ه شوی

آخرین ويرايش توسط ar460ash در February 13th, 2011 و ساعت 20:29
ar460ash آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از ar460ash:
قديمي March 12th, 2011, 02:40   #561
AmirBabak
مدیر تالار نرم افزارهای معامله و تحلیل بازار و تالارهای زیرمجموعه
 
AmirBabak's Avatar
 
تاريخ عضويت: Apr 2007
محل سكونت: نارمک
ارسالها: 1,686
تشکر: 4,953
تشکر از ايشان: 14,016 بار در 1,535 پست
AmirBabak (سطح 11)AmirBabak (سطح 11)AmirBabak (سطح 11)AmirBabak (سطح 11)AmirBabak (سطح 11)AmirBabak (سطح 11)AmirBabak (سطح 11)AmirBabak (سطح 11)AmirBabak (سطح 11)AmirBabak (سطح 11)AmirBabak (سطح 11)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به AmirBabak
0

با سلام
دوستان بنده دنبال یک نرم افزار منشی تلفنی با امکان ضبط مکالماتم هستم، منتها لپ تاپ بنده مثل همه لپ تاپهای جدیدتر فکس مودم ندارد و من با کابل شبکه به مودم اکسترنال ADSL متصل میشم.
میخواستم ببینم نرم افزار منشی تلفنی، برای لپ تاپ های فاقد فکس مودم وجود داره یا خیر؟

با تشکر.
AmirBabak آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از AmirBabak:
قديمي March 12th, 2011, 17:27   #562
FXRAMIN
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Feb 2007
ارسالها: 1,011
تشکر: 34,992
تشکر از ايشان: 2,463 بار در 921 پست
FXRAMIN (سطح 2)FXRAMIN (سطح 2)FXRAMIN (سطح 2)FXRAMIN (سطح 2)FXRAMIN (سطح 2)FXRAMIN (سطح 2)
0

كسي از دوستان در مورد اينترنت سيار كه با يك فلش مموري و مودم كار ميكنن اطلاعات داره واقعا حجم دانلود نامحدود است و سرعتش از اينترنت adsl بهتره ؟ازكجا و چه ماركيشو بگيرم بهتره ميخوام سريع بگيرم براي عيد نياز دارم براي مسافرت ميخوام اينترنت در دسترس داشته باشم


موفق باشيد
يا حق
FXRAMIN آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از FXRAMIN:
قديمي March 13th, 2011, 18:27   #563
heysam
Senior Member
 
heysam's Avatar
 
تاريخ عضويت: Nov 2008
محل سكونت: همدان
ارسالها: 145
تشکر: 755
تشکر از ايشان: 408 بار در 126 پست
heysam (سطح 0)
0

يه نوع مودم هستش به اندازه فلش مموري كه از سيم كارت هاي ايرانسل يا همراه اول براي وصل شدن به اينترنت استفاده مي كنه ، كه به كامپيوتر و لب تاب وصل ميشه .مثل همون گوشي موبايل و مزيتي نسبت به اون از لحاظ سرعت اينترنت نداره .
heysam آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از heysam:
قديمي March 13th, 2011, 22:37   #564
mehran2008
Senior Member
 
mehran2008's Avatar
 
تاريخ عضويت: May 2009
محل سكونت: تبریز - تهران
ارسالها: 343
تشکر: 1,888
تشکر از ايشان: 898 بار در 292 پست
mehran2008 (سطح 3)mehran2008 (سطح 3)mehran2008 (سطح 3)mehran2008 (سطح 3)mehran2008 (سطح 3)mehran2008 (سطح 3)mehran2008 (سطح 3)mehran2008 (سطح 3)mehran2008 (سطح 3)mehran2008 (سطح 3)mehran2008 (سطح 3)
1

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله FXRAMIN نمايش نوشته ها
كسي از دوستان در مورد اينترنت سيار كه با يك فلش مموري و مودم كار ميكنن اطلاعات داره واقعا حجم دانلود نامحدود است و سرعتش از اينترنت adsl بهتره ؟ازكجا و چه ماركيشو بگيرم بهتره ميخوام سريع بگيرم براي عيد نياز دارم براي مسافرت ميخوام اينترنت در دسترس داشته باشم


موفق باشيد
يا حق
با سلام

برای این که بتونید از اینترنت سیار استفاده کنید، باید ابتدا یک GSM مودم (همون چیزی که دوستان می فرمایند اندازه فلشه، اسمش GSM مودمه) تهیه کنید. بعد یه سیمکارت میزارید توش و اگر سیمکارتتون ایرانسل باشه، باید تو طرح بندازید سیمکارتتون رو. طرح های مختلفی هم داره که تا جایی که من اطلاع دارم همه محدودت حجمی دارند. البته محدودییتشون زیاد دست و پاگیر نیست. سرعت اینترنش هم میشه گفت خوبه.

من خودم چند وقتیه دارم از این فناوری استفاده می کنم. مارک مودمم HSDPA است که 68 هزار تومان گرفته ام. طرح ایرانسلی هم که استفاده می کنم، اشتراک ماهانه است که 2.5 گیگ محدودیت داره. سرعتش بسته به شرایطه ولی در اکثر مواقع میشه گفت بهتر از دایال آپ است. حتی اگه برخی موارد خوش شانس باشید، تا حدود 128 خانگی هم سرعتش میرسه.

قبل از این که استفاده کنم، فکر می کردم سرعتش خیلی پایین باشه ولی میشه گفت سرعتش در حد قابل قبوله. البته به آنتن دهی هم خیلی بستگی داره.

امیدوارم تونسته باشم جواب سوالهاتون رو بدم.
__________________
دریای آرام ناخدای قهرمان نمی سازد
mehran2008 آفلاين است پاسخ با نقل قول
4 تشکر کننده از mehran2008:
قديمي March 13th, 2011, 23:35   #565
mahanfx
Senior Member
 
mahanfx's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jul 2009
محل سكونت: Tehran
ارسالها: 143
تشکر: 1,365
تشکر از ايشان: 323 بار در 113 پست
mahanfx (سطح 1)mahanfx (سطح 1)mahanfx (سطح 1)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به mahanfx
0

سلام البته اگه خواستید مودم نخرید هم میشود .
من هم با گوشی k800 و هم n900 نوکیا امتحان کردم.
اول به اینترنت گوشی وصل میشوید و بعد با نصب pc suite گوشی خود به اینترنت وصل میشید .
سرعت با موقعی که از مودم سیار استفاده میکنید یکیه .فقط امکان داره برخی مواقع گوشیتون از دسترس خارج بشه .
طرح های نامحدود هم دیگه برداشته شد.
سرعت هم بسته به تراکم جغرافیای فرق میکنه .من تهران بودم سرعت متوسط بود .
اصفهان بهتر شد ،اباده شیراز خیلی بهترتر بود.
__________________
در دنیا هیچ بن بستی نیست. یا راهی‌ خواهم یافت، یا راهی‌ خواهم ساخت
mahanfx آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از mahanfx:
قديمي May 4th, 2011, 22:42   #566
m.kazem
Member
 
m.kazem's Avatar
 
تاريخ عضويت: Feb 2010
ارسالها: 32
تشکر: 65
تشکر از ايشان: 26 بار در 19 پست
m.kazem (سطح 0)
0

سلام
میتونید با نصب بلوتوس بر روی پی سی تون و کانکت کردن پی سی به موبایل و شناساندن مودم موبایل به پی سی از اینترنت بلوتوس برای کاربری راحت تر از گوشی استفاده کنید
__________________
سلام رفیق
m.kazem آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از m.kazem:
قديمي May 8th, 2011, 03:07   #567
barbod_mhd
Junior Member
 
تاريخ عضويت: Mar 2007
ارسالها: 9
تشکر: 10
تشکر از ايشان: 10 بار در 6 پست
barbod_mhd (سطح 0)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mehran2008 نمايش نوشته ها
با سلام

برای این که بتونید از اینترنت سیار استفاده کنید، باید ابتدا یک GSM مودم (همون چیزی که دوستان می فرمایند اندازه فلشه، اسمش GSM مودمه) تهیه کنید. بعد یه سیمکارت میزارید توش و اگر سیمکارتتون ایرانسل باشه، باید تو طرح بندازید سیمکارتتون رو. طرح های مختلفی هم داره که تا جایی که من اطلاع دارم همه محدودت حجمی دارند. البته محدودییتشون زیاد دست و پاگیر نیست. سرعت اینترنش هم میشه گفت خوبه.

من خودم چند وقتیه دارم از این فناوری استفاده می کنم. مارک مودمم HSDPA است که 68 هزار تومان گرفته ام. طرح ایرانسلی هم که استفاده می کنم، اشتراک ماهانه است که 2.5 گیگ محدودیت داره. سرعتش بسته به شرایطه ولی در اکثر مواقع میشه گفت بهتر از دایال آپ است. حتی اگه برخی موارد خوش شانس باشید، تا حدود 128 خانگی هم سرعتش میرسه.

قبل از این که استفاده کنم، فکر می کردم سرعتش خیلی پایین باشه ولی میشه گفت سرعتش در حد قابل قبوله. البته به آنتن دهی هم خیلی بستگی داره.

امیدوارم تونسته باشم جواب سوالهاتون رو بدم.
من فکر می کردم سرعتش در حد GPRS باشه . دانلودش چند کیلو بایته دوست عزیز؟
barbod_mhd آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از barbod_mhd:
قديمي May 8th, 2011, 15:37   #568
Tiesto
Member
 
Tiesto's Avatar
 
تاريخ عضويت: Mar 2011
محل سكونت: اصفهان
ارسالها: 43
تشکر: 901
تشکر از ايشان: 358 بار در 87 پست
Tiesto (سطح 0)
0

سلام به همگی کسی میدونه چطور میشه نرم افزار deep freeze رو از کار انداخت ؟
البته بدونه این که رمزش رو بلد باشیم.


با تشکر
__________________
Victory Or Death
Tiesto آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي May 13th, 2011, 09:38   #569
a_esmaeily
Junior Member
 
تاريخ عضويت: Mar 2011
ارسالها: 3
تشکر: 0
تشکر از ايشان: 0 بار در 0 پست
a_esmaeily (سطح 0)
0

كسي از دوستان نرم افزار ****** شده DT6روداره؟
a_esmaeily آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي May 14th, 2011, 21:50   #570
a_esmaeily
Junior Member
 
تاريخ عضويت: Mar 2011
ارسالها: 3
تشکر: 0
تشکر از ايشان: 0 بار در 0 پست
a_esmaeily (سطح 0)
0

سلام

کسی این تاپیک رو دیگه پی گیری نمی کنه؟
a_esmaeily آفلاين است پاسخ با نقل قول
پاسخ

Bookmarks

برچسب‌ها
پاسخ, پرسش, نرم, معرفی, افزار, افزاری

ابزارهاي موضوع

قواعد ارسال
شما نمی‌توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی‌توانید پاسخ ارسال کنید
شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال کنید
شما نمی‌توانید پست‌های خود را ویرایش کنید

BB code فعال است
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
کدهای HTML غير فعال است


ساعت جاري 00:58 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.


Powered by vBulletin Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
تمام حقوق براي سايت سرمايه دات کام محفوظ می باشد.
نقل مطالب بدون کسب اجازه از مدیران سایت ممنوع است.