انجمن‌های سرمایه

بازگشت   انجمن‌های سرمایه > تالارهای غیرتخصصی > کامپیوتر و اینترنت

Notices

پاسخ
 
ابزارهاي موضوع
قديمي September 9th, 2009, 22:55   #16
.: Lithium :.
Member
 
.: Lithium :.'s Avatar
 
تاريخ عضويت: Jan 2008
محل سكونت: >> قزوین <<
ارسالها: 85
تشکر: 180
تشکر از ايشان: 143 بار در 52 پست
.: Lithium :. (سطح 1).: Lithium :. (سطح 1).: Lithium :. (سطح 1).: Lithium :. (سطح 1)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به .: Lithium :.
0

سلام
دوستان کسی میدونه درایور های لپ تاپ sony vaio مدل AR-850 رو کجا میتونم پیدا کنم؟
برای نصب وبکم و میکروفون احتیاج دارم.
با تشکر
__________________
ای کاش زندگی هم CTRL+Z داشت
.: Lithium :. آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از .: Lithium :.:
قديمي September 9th, 2009, 23:36   #17
arteshbod
Senior Member
 
arteshbod's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jun 2009
محل سكونت: فراسوی نیک و بد
ارسالها: 372
تشکر: 364
تشکر از ايشان: 1,139 بار در 358 پست
arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)
0

سلام و درود

دوستان من با باز کردن گوگل مشکل دارم . هر وقت ادرسش رو تایپ میکنم این پیغام رو میده "
server not found

در صورتی که اینترنتم هیچ مشکلی ندارد و همه ی سایتها را بدون مشکل باز میکند . با توجه به اینکه ایمیل اولم جی میل است واقعا برام مشکل ساز هست و این مشکل باید سریعتر برطرف بشه .
arteshbod آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از arteshbod:
قديمي September 9th, 2009, 23:53   #18
Kasra
مدیر تالار بروکرها، مسئول تالار کامپیوتر و اینترنت
 
Kasra's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: تهران
ارسالها: 1,328
تشکر: 12
تشکر از ايشان: 10,328 بار در 1,400 پست
Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله B.I.O.H.A.Z.A.R.D نمايش نوشته ها
سلام
دوستان کسی میدونه درایور های لپ تاپ sony vaio مدل AR-850 رو کجا میتونم پیدا کنم؟
برای نصب وبکم و میکروفون احتیاج دارم.
با تشکر
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
__________________
Cole Sear: Walking around like regular people. They don't see each other. They only see what they want to see. They don't know they're dead.
Kasra آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از Kasra:
قديمي September 9th, 2009, 23:57   #19
Kasra
مدیر تالار بروکرها، مسئول تالار کامپیوتر و اینترنت
 
Kasra's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: تهران
ارسالها: 1,328
تشکر: 12
تشکر از ايشان: 10,328 بار در 1,400 پست
Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله arteshbod نمايش نوشته ها
سلام و درود

دوستان من با باز کردن گوگل مشکل دارم . هر وقت ادرسش رو تایپ میکنم این پیغام رو میده "
server not found

در صورتی که اینترنتم هیچ مشکلی ندارد و همه ی سایتها را بدون مشکل باز میکند . با توجه به اینکه ایمیل اولم جی میل است واقعا برام مشکل ساز هست و این مشکل باید سریعتر برطرف بشه .
احتمالا مشکل از ISP شما است . برای مطمئن شدن از این موضوع با اینترنت یک شرکت دیگر امتحان کنید ببینید میتوانید وارد سایت شوید یا نه ؟
__________________
Cole Sear: Walking around like regular people. They don't see each other. They only see what they want to see. They don't know they're dead.
Kasra آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از Kasra:
قديمي September 12th, 2009, 22:11   #20
vahidgh
Senior Member
 
vahidgh's Avatar
 
تاريخ عضويت: Feb 2007
محل سكونت: اتاق انتظار
ارسالها: 479
تشکر: 810
تشکر از ايشان: 662 بار در 309 پست
vahidgh (سطح 1)vahidgh (سطح 1)vahidgh (سطح 1)vahidgh (سطح 1)vahidgh (سطح 1)
0

سلام

نرم افزار java که بشه باهاش فایل های pdf رو توی موبایل خوند سراغ دارید؟(یه خورده بی ربطه با تاپیک ،ببخشد،نخواستم تاپیک جدید بزنم)
اگر ممکنه نرم افزاری به غیر از mobilepdf معرفی کنید جون این نرم افزار درست کار نمیکنه.البته برای من اینجوریه.

با تشکر
__________________
اگر ازدو گام به عقب نهراسیدو درسه گام به جلو طمع نکنید به اندازه سال های نوری از توده ی مردم جلو هستید"پریچر"
vahidgh آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي September 13th, 2009, 10:19   #21
candletrader
مدیر سابق تالار "تحلیل تکنیکال"
 
candletrader's Avatar
 
تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: نه جائیکه دلم میخواد
ارسالها: 2,364
تشکر: 3,993
تشکر از ايشان: 7,607 بار در 1,780 پست
candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)
0

سلام
من چند روز پیش یک متا جدید نصب کردم که روی مسیر متای قبلی اجرا کردم و الان متوجه شدم تمامی اطلاعات قبلیم از دست رفته و خصوصا اندیکاتورها و تمپلتهای قبلی که نیاز داشتم نیز پاک شده. آیا راه حلی وجود داره که اونا را باز یابی کنم. آخرین ری استوری که انجام دادم حدود سه ماه پیش بوده و طی این مدت تغییرات زیادی در محتوای نرم افزارهای سیستم داشته ام که نمیخوام از بین بره.
متای من در درایو دیگری بجز درایو اصلی دسکتاپ من می باشد.
اگر از دوستان کمکی بر میاد ممنون میشم راهنمائی کنند.
سپاسگزارم.
__________________
خوب ببینیم چرا اینچنینیم
candletrader آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از candletrader:
قديمي September 13th, 2009, 10:41   #22
termes
Senior Member
 
termes's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jan 2008
محل سكونت: يه جاي پر ستاره
ارسالها: 1,086
تشکر: 11,024
تشکر از ايشان: 5,236 بار در 1,056 پست
termes (سطح 5)termes (سطح 5)termes (سطح 5)termes (سطح 5)termes (سطح 5)termes (سطح 5)termes (سطح 5)termes (سطح 5)termes (سطح 5)termes (سطح 5)termes (سطح 5)
ارسال پيغام بوسیله MSN به termes
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله candletrader نمايش نوشته ها
سلام
من چند روز پیش یک متا جدید نصب کردم که روی مسیر متای قبلی اجرا کردم و الان متوجه شدم تمامی اطلاعات قبلیم از دست رفته و خصوصا اندیکاتورها و تمپلتهای قبلی که نیاز داشتم نیز پاک شده. آیا راه حلی وجود داره که اونا را باز یابی کنم. آخرین ری استوری که انجام دادم حدود سه ماه پیش بوده و طی این مدت تغییرات زیادی در محتوای نرم افزارهای سیستم داشته ام که نمیخوام از بین بره.
متای من در درایو دیگری بجز درایو اصلی دسکتاپ من می باشد.
اگر از دوستان کمکی بر میاد ممنون میشم راهنمائی کنند.
سپاسگزارم.
درود
برای اینکه باز هم به این درد مبتلا نشوید همیشه یک کپی از دایرکتوری متا روی یک درایو دیگه داشتید و بعد از نصب متای جدید جایگزین کنید تا حتی دیتا ها رو هم داشته باشید.
برای این مشکل پیشامده از نرم افزارهای بازیابی استفاده کنید که تصور می کنم اگر مشغول باز ساخت اطلاعات قبلی باشید کار راحت تری باشد.
ارادت
__________________
دیگر سکوت مرهم این زخم کهنه نیست
درمان سرود ماست که فریاد می شود
termes آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از termes:
قديمي September 13th, 2009, 11:11   #23
Man1
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Apr 2009
ارسالها: 223
تشکر: 356
تشکر از ايشان: 428 بار در 142 پست
Man1 (سطح 2)Man1 (سطح 2)Man1 (سطح 2)Man1 (سطح 2)Man1 (سطح 2)Man1 (سطح 2)Man1 (سطح 2)
0

دوستان قبل از اینکه ویندوز بالا بیاد یک صفحه ابی رنگ ظاهر میشه میگه یکی از دسکها یا درایوها باید چک بشه و این در سه مرحله است دوتاش انجام میشه سومی هیچ اتفاقی نمی افته و مینویسه صفر درصد کانفیرم باید از نو ری استارت کنم و وقتی دوباره این صفحه ابی اومد قبل از اینکه دوباره بخواد یکی از دیسکها رو چک کنه کلید اینتر را بزنم تا قطع بشه و ویندوز بالا بیاد حالا چطور میشه اینو حذف کرد که بدون چک کردن درایو یا دیسک ویندوز به حالت معمولش بالا بیاد.
با تشکر.
Man1 آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از Man1:
قديمي September 13th, 2009, 11:18   #24
termes
Senior Member
 
termes's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jan 2008
محل سكونت: يه جاي پر ستاره
ارسالها: 1,086
تشکر: 11,024
تشکر از ايشان: 5,236 بار در 1,056 پست
termes (سطح 5)termes (سطح 5)termes (سطح 5)termes (سطح 5)termes (سطح 5)termes (سطح 5)termes (سطح 5)termes (سطح 5)termes (سطح 5)termes (سطح 5)termes (سطح 5)
ارسال پيغام بوسیله MSN به termes
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Man1 نمايش نوشته ها
دوستان قبل از اینکه ویندوز بالا بیاد یک صفحه ابی رنگ ظاهر میشه میگه یکی از دسکها یا درایوها باید چک بشه و این در سه مرحله است دوتاش انجام میشه سومی هیچ اتفاقی نمی افته و مینویسه صفر درصد کانفیرم باید از نو ری استارت کنم و وقتی دوباره این صفحه ابی اومد قبل از اینکه دوباره بخواد یکی از دیسکها رو چک کنه کلید اینتر را بزنم تا قطع بشه و ویندوز بالا بیاد حالا چطور میشه اینو حذف کرد که بدون چک کردن درایو یا دیسک ویندوز به حالت معمولش بالا بیاد.
با تشکر.
ویندوز اکس پی اگر منظور شماست و بعد از هر بار که شما فرصت کافی بهش بدید این چرخه پایان نگیره در مرحله اول ویندوز رو از نو نصب کنید و در حین نصب فرمت کامل انجام بدید و باز هم اگر برقرار بود هاردتون بدسکتور گرفته.
قبل از همه این کارها یک دیفراگمنت کامل هم انجام بدید.
__________________
دیگر سکوت مرهم این زخم کهنه نیست
درمان سرود ماست که فریاد می شود
termes آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از termes:
قديمي September 13th, 2009, 11:49   #25
daivid
Senior Member
 
daivid's Avatar
 
تاريخ عضويت: May 2009
ارسالها: 154
تشکر: 238
تشکر از ايشان: 520 بار در 141 پست
daivid (سطح 3)daivid (سطح 3)daivid (سطح 3)daivid (سطح 3)daivid (سطح 3)daivid (سطح 3)daivid (سطح 3)daivid (سطح 3)daivid (سطح 3)daivid (سطح 3)daivid (سطح 3)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله candletrader نمايش نوشته ها
سلام
من چند روز پیش یک متا جدید نصب کردم که روی مسیر متای قبلی اجرا کردم و الان متوجه شدم تمامی اطلاعات قبلیم از دست رفته و خصوصا اندیکاتورها و تمپلتهای قبلی که نیاز داشتم نیز پاک شده. آیا راه حلی وجود داره که اونا را باز یابی کنم. آخرین ری استوری که انجام دادم حدود سه ماه پیش بوده و طی این مدت تغییرات زیادی در محتوای نرم افزارهای سیستم داشته ام که نمیخوام از بین بره.
متای من در درایو دیگری بجز درایو اصلی دسکتاپ من می باشد.
اگر از دوستان کمکی بر میاد ممنون میشم راهنمائی کنند.
سپاسگزارم.
سلام

نمیدونم با ریکاوری میشه یا نه ولی امتحانش ضرری نداره
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
daivid آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از daivid:
قديمي September 13th, 2009, 21:53   #26
mamall
Senior Member
 
mamall's Avatar
 
تاريخ عضويت: Apr 2009
محل سكونت: دامنه هاي زيباي الوند
ارسالها: 205
تشکر: 2,862
تشکر از ايشان: 586 بار در 148 پست
mamall (سطح 0)
0

با سلام

دوستان چند روزي است كه تعدادي از ايكون هاي دسكتاپ من يه دفعه غيب ميشه

با انتي ويروس اسكن كردم چيزي نشون نميده

تقريبا" از وقتي فاير فوكس رو اپديت كردم اينجوري شده

لطفا" راهنمايي بفرماييد.
__________________
از انساني كه تويي قصه ها ميتوانم كرد غم نان اگر بگذارد { شاملو }
mamall آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي September 13th, 2009, 23:27   #27
adavari
Senior Member
 
adavari's Avatar
 
تاريخ عضويت: Feb 2009
محل سكونت: اصفهان
ارسالها: 102
تشکر: 469
تشکر از ايشان: 693 بار در 115 پست
adavari (سطح 5)adavari (سطح 5)adavari (سطح 5)adavari (سطح 5)adavari (سطح 5)adavari (سطح 5)adavari (سطح 5)adavari (سطح 5)adavari (سطح 5)adavari (سطح 5)adavari (سطح 5)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله arteshbod نمايش نوشته ها
سلام و درود

دوستان من با باز کردن گوگل مشکل دارم . هر وقت ادرسش رو تایپ میکنم این پیغام رو میده "
server not found

در صورتی که اینترنتم هیچ مشکلی ندارد و همه ی سایتها را بدون مشکل باز میکند . با توجه به اینکه ایمیل اولم جی میل است واقعا برام مشکل ساز هست و این مشکل باید سریعتر برطرف بشه .

سلام

من هم بعضی وقتها با گوگل این مشکلو دارم. فکر نمی کنی به خاطر استفاده از ************ باشه؟

مشکل من که همینه. وقتی بدون ************ وارد بشم حل میشه.

یا علی مددی
adavari آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از adavari:
قديمي September 13th, 2009, 23:31   #28
adavari
Senior Member
 
adavari's Avatar
 
تاريخ عضويت: Feb 2009
محل سكونت: اصفهان
ارسالها: 102
تشکر: 469
تشکر از ايشان: 693 بار در 115 پست
adavari (سطح 5)adavari (سطح 5)adavari (سطح 5)adavari (سطح 5)adavari (سطح 5)adavari (سطح 5)adavari (سطح 5)adavari (سطح 5)adavari (سطح 5)adavari (سطح 5)adavari (سطح 5)
0

آقای ارتشبد من نمیدونستم این کلمه ی کذایی خودش سه ستاره شده. منظورم این کلمه بوده:

پ- ر - و - ک -س -ی

یا علی مددی
adavari آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از adavari:
قديمي September 14th, 2009, 18:09   #29
Kasra
مدیر تالار بروکرها، مسئول تالار کامپیوتر و اینترنت
 
Kasra's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: تهران
ارسالها: 1,328
تشکر: 12
تشکر از ايشان: 10,328 بار در 1,400 پست
Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)
نرم افزار Google Talk

0

مدت زمان زیادی از عرضه نرم افزار Google Talk ، مسنجر گوگل میگذرد. اما به علت علاقه شدید ایرانیان به استفاده از یاهو مسنجر ، مسنجر توانمند گوگل به نوعی در کشور ما مورد ظلم واقع شده است. این نرم افزار قابلیت ها و توانایی های منحصری به فردی دارد که میتواند با اولین استفاده شما را مجذوب خود کند. در صورتی که از کاربران دائمی گوگل و همچنین Gmail هستید ، میتوانید با بهره گیری از GTalk دیگر خود را کاملأ گوگلی کنید.

چند ترفند Google Talk :

Bold کردن متن
ممکن است دوست داشته باشید در هنگام وارد کردن متن در صفحه چت ، نوشته خود را به حالت Bold یا توپر در بیاورید. برای این کار کافی است نوشته خود را در میان دو * قرار دهید. به عنوان مثال:
* این متن به شکل توپر نمایش داده خواهد شد *

Italic کردن متن
یکی از دیگر از قابلیتهای GTalk در داخل صفحه چت امکان کج کردن یا Italic کردن متن است. بدین منظور نیز متن خود را در میان دو _ قرار دهید. همانند:
_ این نوشته ایتالیک خواهد بود _

رفتن به سطر بعدی
در کلیه نرم افزارهایی که امکان تایپ کردن وجود دارد با زدن دکمه Enter مکان نما به سطر بعدی خواهد رفت ، اما در GTalk با زدن Enter متن شما ارسال خواهد شد. برای رفتن به سطر بعدی در قسمت تایپ کردن پنجره چت ، کافی است دکمه Shift را نگاه دارید و سپسEnter بزنید.

Minimize کردن پنجره چت
در صورتی که مشغول چت کردن هستید میتوانید تنها با فشردن دو کلید ترکیبی Alt + Esc پنجره چتی که باز است را به حالت Minimize یا کمینه در بیاورید.

Restore نمودن پنجره چت
یکی دیگر از توانایی های جالب Google Talk امکان Restore یا بازیابی پنجره چت است. بدین شکل که ممکن است اشتباهأ یک پنجره چت خود را ببندید. با استفاده از این ترفند میتوانید پنجره بسته شده را مجدد باز نموده و متون چت را نیز داشته باشید. برای این کار کلید Win را به همراه Esc بزنید.

باز کردن چندین Google Talk
در حالت عادی شما میتوانید تنها یک بار نرم افزار GTalk را اجرا کنید و آن را در حالت اجرا داشته باشید. اما با این ترفند میتوانید چندین پنجره متعدد باز کرده و با اکانت های دیگرتان نیز لوگین کنید. بدین منظور از منوی Start وارد Run شوید و عبارت زیر را به طور کامل و دقیق وارد کرده و Enter بزنید:

C:/Program Files/Google/Google Talk/googletalk.exe" /nomutex"

شما میتوانید آخرین ورژن GTalk را از [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ] دانلود نمایید.
__________________
Cole Sear: Walking around like regular people. They don't see each other. They only see what they want to see. They don't know they're dead.
Kasra آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي September 15th, 2009, 01:20   #30
alijob444
Senior Member
 
alijob444's Avatar
 
تاريخ عضويت: Feb 2008
ارسالها: 634
تشکر: 153
تشکر از ايشان: 1,582 بار در 591 پست
alijob444 (سطح 2)alijob444 (سطح 2)alijob444 (سطح 2)alijob444 (سطح 2)alijob444 (سطح 2)alijob444 (سطح 2)alijob444 (سطح 2)
0

نوعی نرم افزار هستند که بهشون نرم افزارهای همراه میگن من بیشتر این نرم افزارها رو دارم ولی نسخه اکسل این نوع نرم افزارها رو ندارم اگر کسی داره لطف کنه و اینجا بزاره برای دانلود چون خیلی به کارم میاد
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
alijob444 آفلاين است پاسخ با نقل قول
پاسخ

Bookmarks

برچسب‌ها
پاسخ, پرسش, نرم, معرفی, افزار, افزاری

ابزارهاي موضوع

قواعد ارسال
شما نمی‌توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی‌توانید پاسخ ارسال کنید
شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال کنید
شما نمی‌توانید پست‌های خود را ویرایش کنید

BB code فعال است
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
کدهای HTML غير فعال است


ساعت جاري 02:39 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.


Powered by vBulletin Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
تمام حقوق براي سايت سرمايه دات کام محفوظ می باشد.
نقل مطالب بدون کسب اجازه از مدیران سایت ممنوع است.