انجمن‌های سرمایه

بازگشت   انجمن‌های سرمایه > تالارهای غیرتخصصی > کامپیوتر و اینترنت

Notices

پاسخ
 
ابزارهاي موضوع
قديمي September 4th, 2009, 15:36   #1
Kasra
مدیر تالار بروکرها، مسئول تالار کامپیوتر و اینترنت
 
Kasra's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: تهران
ارسالها: 1,328
تشکر: 12
تشکر از ايشان: 10,328 بار در 1,400 پست
Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)
معرفی نرم افزار ، پرسش و پاسخ نرم افزاری

0

دوستان عزیز

از این پس در این تاپیک به معرفی نرم افزارهای جدید کامپیوتری می پردازیم .
همچنین اینجا محلی خواهد بود تا چنانچه سوالی در مورد نرم افزار خاصی داشتید مطرح کنید تا دوستانی که تجربه کار با آن نرم افزار را داشته اند پاسخگوی سوال شما باشند .

با احترام
کسری
__________________
Cole Sear: Walking around like regular people. They don't see each other. They only see what they want to see. They don't know they're dead.
Kasra آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي September 4th, 2009, 16:50   #2
daivid
Senior Member
 
daivid's Avatar
 
تاريخ عضويت: May 2009
ارسالها: 154
تشکر: 238
تشکر از ايشان: 520 بار در 141 پست
daivid (سطح 3)daivid (سطح 3)daivid (سطح 3)daivid (سطح 3)daivid (سطح 3)daivid (سطح 3)daivid (سطح 3)daivid (سطح 3)daivid (سطح 3)daivid (سطح 3)daivid (سطح 3)
fractal_explorer

0

سلام

نرم افزار جالبی است برای ساخت فراکتالها که اشکال زیبایی را با انها میتوان ساخت.یک pdf هم به زبان فارسی همراه ان است که مطالب جالبی را در بر دارد.
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]

آخرین ويرايش توسط daivid در September 4th, 2009 و ساعت 16:54
daivid آفلاين است پاسخ با نقل قول
4 تشکر کننده از daivid:
قديمي September 4th, 2009, 17:14   #3
emilvr
Senior Member
 
emilvr's Avatar
 
تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: Persia Empire
ارسالها: 921
تشکر: 1,987
تشکر از ايشان: 3,836 بار در 919 پست
emilvr (سطح 6)emilvr (سطح 6)emilvr (سطح 6)emilvr (سطح 6)emilvr (سطح 6)emilvr (سطح 6)emilvr (سطح 6)emilvr (سطح 6)emilvr (سطح 6)emilvr (سطح 6)emilvr (سطح 6)
0

سلام

چند روزی میشه وقتی می خوام وارد بعضی از سایت ها بشم، با پیغام خطای : Network TimeOut در مرورگر موزیلا و پیغام Could not connect to remote server در Opera مواجه میشم.

این سایت ها، سایت هایی هستند که :

1 - از HTTPS ( Hypertext Transfer Protocol Secure)s استفاده می کنن.

2 - همگی دارای فرمهای لاگین یا ثبت نام هستند.

مثل :

سایت سرویس دهنده وبلاگ wordpress

که بعد از وارد کردن نام کاربری و پسورد پیغام های خطای بالا رو میده.

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]

این صفحه هم که صفحه ثبت نام اکانت جدید در لیبراتی هست به همین شکل پیغامهای خطای بالا رو میده.

و چند سایت دیگه

فایر وال و آنتی ویروس هم مرورگر ها رو بلاک نکردن.

مشکل اینترنت و سرعت هم ندارم چون سایر سایت ها بدون هیچ مشکلی و با سرعت مطلوبی باز میشن.

با مرورگرهای IE , MOZILLA FIRFOX , OPERA تست کردم در همگی پیغام خطا می داد

و نکته جالب اینکه تا یکی دو هفته پیش من این مشکل رو نداشتم یعنی خیلی راحت وارد این سایت ها میشدم.



کسی از دوستان با این مشکل مواجه شده؟ اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم
__________________
God is a concept،By which we measure،Our pain، I'll say it again، God is a concept،By which we measure،Our pain
emilvr آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از emilvr:
قديمي September 6th, 2009, 01:32   #4
alijob444
Senior Member
 
alijob444's Avatar
 
تاريخ عضويت: Feb 2008
ارسالها: 634
تشکر: 153
تشکر از ايشان: 1,582 بار در 591 پست
alijob444 (سطح 2)alijob444 (سطح 2)alijob444 (سطح 2)alijob444 (سطح 2)alijob444 (سطح 2)alijob444 (سطح 2)alijob444 (سطح 2)
0

دوستان یه سوال داشتم معنی point در اکانت رپید شیر چیست بنده اصلا سر در نمیاورم چون فرض مثال اگر یک اکانت یک ماهه داشته باشی محدودیت برای دانلود داری یا نه با تشکر از دوستان پاسخگو
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
alijob444 آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از alijob444:
قديمي September 6th, 2009, 14:07   #5
Hamed2420
مدیر سابق تالار "موضوعات عمومی" و "تالار اعضاء"
 
Hamed2420's Avatar
 
تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: تهرانپارس
ارسالها: 2,654
تشکر: 3,307
تشکر از ايشان: 7,865 بار در 2,029 پست
Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله alijob444 نمايش نوشته ها
دوستان یه سوال داشتم معنی point در اکانت رپید شیر چیست بنده اصلا سر در نمیاورم چون فرض مثال اگر یک اکانت یک ماهه داشته باشی محدودیت برای دانلود داری یا نه با تشکر از دوستان پاسخگو
سلام
وقت بخير
اولاً شما با اكانت يك ماهه و كلاً پرميوم، محدوديتي در دانلود نداريد.
پوينت در سايت رپيدشير يك سيستم جايزه است. اين پوينت ها يا بر اثر دانلود افراد free يا premium از فايل هاي شما ايجاد ميشه كه با هم فرق دارند و Free-RapidPoints و Premium-RapidPoints خوانده ميشن و يا اگر يك نفر از طرف لينك معرفي شما عضو سايت رپيدشير بشه، باز هم به حساب شما از اين پوينت ها وايز ميكنن. در آخر شما ميتونيد با اين امتيازهاتون از جوايز سايت استفاده كنيد و يا اينكه به اكانت هاي پرميوم مجاني تبديلش كنيد.

اين لينك هم سوال و جواب ها هست كه تمام اين اطلاعات رو درونش نوشته...

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]

موفق باشيد
Hamed2420 آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از Hamed2420:
قديمي September 6th, 2009, 17:55   #6
mamall
Senior Member
 
mamall's Avatar
 
تاريخ عضويت: Apr 2009
محل سكونت: دامنه هاي زيباي الوند
ارسالها: 205
تشکر: 2,862
تشکر از ايشان: 586 بار در 148 پست
mamall (سطح 0)
Post ELWAVE

0

با سلام

ال ويو 8 رو سيستم من نصب نميشه . موقع كپي كردن فايلها not responding ميده

ال ويو 7.1 هم اينو ميده

Hardware Key Not Found

لطفا" راهنمايي بفرماييد
__________________
از انساني كه تويي قصه ها ميتوانم كرد غم نان اگر بگذارد { شاملو }
mamall آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي September 6th, 2009, 22:23   #7
arteshbod
Senior Member
 
arteshbod's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jun 2009
محل سكونت: فراسوی نیک و بد
ارسالها: 372
تشکر: 364
تشکر از ايشان: 1,139 بار در 358 پست
arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)
0

سلام و درود

یک فایل ویدئویی 100 مگا بایتی را بصورت rar دانلود کرده ام ولی وقتی میخواهم از حالت فشرده خارج کنم این پیغام را میدهد :

you need to have the fllowing volume to continue extraction :

C:\Documents and Settings\d\My Documents\Download\smivie.part2.rar

insert a disk with this volume and press "ok" to try again to press"cancel"to break extraction

راه حل چیست ؟
با تشکر
arteshbod آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي September 6th, 2009, 23:01   #8
arteshbod
Senior Member
 
arteshbod's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jun 2009
محل سكونت: فراسوی نیک و بد
ارسالها: 372
تشکر: 364
تشکر از ايشان: 1,139 بار در 358 پست
arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)
0

سلام و درود

چجوری میتونم دو تا عکس رو که از هم جدا هستند در قالب یک عکس کنار هم بگذارم ؟ بغیر از فتو شاپ راه دیگه ای نداره ؟ مثلا استفاده از ابزار های معمولی میندوز
arteshbod آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از arteshbod:
قديمي September 7th, 2009, 01:13   #9
R.JAFARI
Senior Member
 
R.JAFARI's Avatar
 
تاريخ عضويت: May 2008
ارسالها: 164
تشکر: 1,256
تشکر از ايشان: 378 بار در 124 پست
R.JAFARI (سطح 1)R.JAFARI (سطح 1)R.JAFARI (سطح 1)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله arteshbod نمايش نوشته ها
سلام و درود

یک فایل ویدئویی 100 مگا بایتی را بصورت rar دانلود کرده ام ولی وقتی میخواهم از حالت فشرده خارج کنم این پیغام را میدهد :

you need to have the fllowing volume to continue extraction :

C:\Documents and Settings\d\My Documents\Download\smivie.part2.rar

insert a disk with this volume and press "ok" to try again to press"cancel"to break extraction

راه حل چیست ؟
با تشکر

سلام باید فایل شماره 2 رو هم داون لود کنی تا با اون اولی باهم باز بشه.


نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله arteshbod نمايش نوشته ها
سلام و درود

چجوری میتونم دو تا عکس رو که از هم جدا هستند در قالب یک عکس کنار هم بگذارم ؟ بغیر از فتو شاپ راه دیگه ای نداره ؟ مثلا استفاده از ابزار های معمولی میندوز
با paint ویندوز میشه اول میرید تو paint بعد میرید تو image > Attributes بعد باید مقدار اندازه صفهه رو بدید اون مقدار که لازمه رو انتخاب کنید بعد میاید در file >open فایل اولتون رو انتخاب میکنید بعد میرید edit >paste from رو میزنید فایل دومتون رو انتخاب میکنید ورو صفهه میزارید بعدشم save میکنید .

موفق باشید
R.JAFARI آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از R.JAFARI:
قديمي September 7th, 2009, 13:33   #10
candletrader
مدیر سابق تالار "تحلیل تکنیکال"
 
candletrader's Avatar
 
تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: نه جائیکه دلم میخواد
ارسالها: 2,364
تشکر: 3,993
تشکر از ايشان: 7,608 بار در 1,780 پست
candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)
0

سلام
آیا راهی برای افزایش سرعت در یک اشتراک adsl و استفاده کامل از پهنای باتد اون وجود داره؟
تفاوت ویندوز 7 با ایکس پی در چیه و آیا ویندوز 7 را توصیه میکنید و یا نه؟
ممنوم
__________________
خوب ببینیم چرا اینچنینیم
candletrader آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از candletrader:
قديمي September 7th, 2009, 16:20   #11
isar
Senior Member
 
isar's Avatar
 
تاريخ عضويت: Oct 2008
محل سكونت: گنبد کاووس
ارسالها: 1,386
تشکر: 6,698
تشکر از ايشان: 5,875 بار در 1,573 پست
isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به isar
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله candletrader نمايش نوشته ها
سلام
آیا راهی برای افزایش سرعت در یک اشتراک adsl و استفاده کامل از پهنای باتد اون وجود داره؟
تفاوت ویندوز 7 با ایکس پی در چیه و آیا ویندوز 7 را توصیه میکنید و یا نه؟
ممنوم
یکی از دوستام یه مدت از 7 استفاده میکرد. میگفت زود خراب میشه و اکس پی بهتره. البته الان ویستا داره.
__________________
عاقبت خاک گل کوزه‏گران خواهیم شد...
isar آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از isar:
قديمي September 7th, 2009, 16:45   #12
termes
Senior Member
 
termes's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jan 2008
محل سكونت: يه جاي پر ستاره
ارسالها: 1,086
تشکر: 11,024
تشکر از ايشان: 5,236 بار در 1,056 پست
termes (سطح 5)termes (سطح 5)termes (سطح 5)termes (سطح 5)termes (سطح 5)termes (سطح 5)termes (سطح 5)termes (سطح 5)termes (سطح 5)termes (سطح 5)termes (سطح 5)
ارسال پيغام بوسیله MSN به termes
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله arteshbod نمايش نوشته ها
سلام و درود

چجوری میتونم دو تا عکس رو که از هم جدا هستند در قالب یک عکس کنار هم بگذارم ؟ بغیر از فتو شاپ راه دیگه ای نداره ؟ مثلا استفاده از ابزار های معمولی میندوز
در خود پینت ویندوز این کار رو می توانید انجام بدید.دو عکس رو در دو صفحه پینت باز کنید و بعد از کرپ کردن یکی اون رو داخل اون یکی بچسبونید و حاشیه ها رو حذف کنید.
به همین راحتی
موفق باشید
__________________
دیگر سکوت مرهم این زخم کهنه نیست
درمان سرود ماست که فریاد می شود
termes آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از termes:
قديمي September 7th, 2009, 17:04   #13
termes
Senior Member
 
termes's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jan 2008
محل سكونت: يه جاي پر ستاره
ارسالها: 1,086
تشکر: 11,024
تشکر از ايشان: 5,236 بار در 1,056 پست
termes (سطح 5)termes (سطح 5)termes (سطح 5)termes (سطح 5)termes (سطح 5)termes (سطح 5)termes (سطح 5)termes (سطح 5)termes (سطح 5)termes (سطح 5)termes (سطح 5)
ارسال پيغام بوسیله MSN به termes
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله candletrader نمايش نوشته ها
سلام
آیا راهی برای افزایش سرعت در یک اشتراک adsl و استفاده کامل از پهنای باتد اون وجود داره؟
تفاوت ویندوز 7 با ایکس پی در چیه و آیا ویندوز 7 را توصیه میکنید و یا نه؟
ممنوم
عرض ارادت خدمت جناب محمدی
آقا ما همزمان رو سیستم ها وابسته به نیاز هر سه تا ویندوز رو داریم.برای کار معمول و وب اگر احتیاجی به نرم افزارهای قدیمی ندارید هیچی هفت نمیشه.هم سرعت خوب هم پایداری بالا و هم بی نهایت کاربرپسند فقط حتما باید از این نسخه آخری استفاده کنید.
اگر موجود ویستا دارید شکی در تغییرش نکنید و به هفت کوچ کنید ولی اگر سیستم رم زیاد بالایی نداره و اکس پی باز هستید کمی دست نگاه دارید تا ارتقا سخت افزاری
__________________
دیگر سکوت مرهم این زخم کهنه نیست
درمان سرود ماست که فریاد می شود
termes آفلاين است پاسخ با نقل قول
4 تشکر کننده از termes:
قديمي September 7th, 2009, 17:17   #14
Ashkan1
Senior Member
 
Ashkan1's Avatar
 
تاريخ عضويت: Oct 2007
ارسالها: 489
تشکر: 2,958
تشکر از ايشان: 1,703 بار در 435 پست
Ashkan1 (سطح 3)Ashkan1 (سطح 3)Ashkan1 (سطح 3)Ashkan1 (سطح 3)Ashkan1 (سطح 3)Ashkan1 (سطح 3)Ashkan1 (سطح 3)Ashkan1 (سطح 3)Ashkan1 (سطح 3)Ashkan1 (سطح 3)Ashkan1 (سطح 3)
0

سلام دوستان
من این نرم افزار MV RegClean کاربردی را بهتون پیشنهاد میدم
این نرم افزار پوشه های خالی را که در رجیستری ویندوز باقی میمونه را شناسایی و پاک میکنه و باعث سرعت سیستم شما میشه
من از این نرم افزار استفاده میکنم و راضی هستم.پیشنهاد میکنم دانلود کنید.
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
__________________
ابريق مي مرا شكستــــــي ربي،
بر من در عيش را به بستي ربي؛
Ashkan1 آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از Ashkan1:
قديمي September 8th, 2009, 22:10   #15
mrm2007
Senior Member
 
mrm2007's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jan 2009
محل سكونت: نصف جهان
ارسالها: 149
تشکر: 175
تشکر از ايشان: 250 بار در 120 پست
mrm2007 (سطح 1)mrm2007 (سطح 1)mrm2007 (سطح 1)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله emilvr نمايش نوشته ها
سلام

چند روزی میشه وقتی می خوام وارد بعضی از سایت ها بشم، با پیغام خطای : Network TimeOut در مرورگر موزیلا و پیغام Could not connect to remote server در Opera مواجه میشم.

این سایت ها، سایت هایی هستند که :

1 - از HTTPS ( Hypertext Transfer Protocol Secure)s استفاده می کنن.

2 - همگی دارای فرمهای لاگین یا ثبت نام هستند.

مثل :

سایت سرویس دهنده وبلاگ wordpress

که بعد از وارد کردن نام کاربری و پسورد پیغام های خطای بالا رو میده.

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]

این صفحه هم که صفحه ثبت نام اکانت جدید در لیبراتی هست به همین شکل پیغامهای خطای بالا رو میده.

و چند سایت دیگه

فایر وال و آنتی ویروس هم مرورگر ها رو بلاک نکردن.

مشکل اینترنت و سرعت هم ندارم چون سایر سایت ها بدون هیچ مشکلی و با سرعت مطلوبی باز میشن.

با مرورگرهای IE , MOZILLA FIRFOX , OPERA تست کردم در همگی پیغام خطا می داد

و نکته جالب اینکه تا یکی دو هفته پیش من این مشکل رو نداشتم یعنی خیلی راحت وارد این سایت ها میشدم.

کسی از دوستان با این مشکل مواجه شده؟ اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم
با سلام

مشکل از فایروال و آنتی ویروس شما نیست! مشکل از فایروال شماره 2 مخابراته که به تازگی راه افتاده . دلیل این کارشون هم اینه کلا اکثر سایتهای آ*ن*ت*ی ف*ی*ل*ت*ر و یا نرم افزار ها از این پروتکل استفاده میکنن و چون اطلاعات وقتی با این پروتکل Https رد وبدل میشن کد میشن در نتیجه نمیشه داخلشون رو دید وبا اینکار میخوان یک مقدار منصرفتون بکنند! البته اگر با نرم افزار های ... برید داخلشون میبینید که هیچ مشکلی نیست! البته چون طرز کارش تنها با لیست سایتها به صورت سیاه و سفید هست باید صبر کنید تا بالاخره اون کسی که سایتها رو چک میکنه سایت مورد نظر شمارو توی لیست سفید بزاره.(البته wordpress هم دارای وبلاگ های زیادی در ایرانه و ...) یک بار هم با یک شرکت دیگه امتحان کنید ببینید که اونها اینجوری هستن یا نه. گاهی مواقع این کارها یک مقدار طول میکشه که به همه شرکتها برسه.

پ.ن : من با adsl با سرعت بالا (1 مگ) هم نتونستم توی اون سایتهایی که گفتین برم!

آخرین ويرايش توسط mrm2007 در September 8th, 2009 و ساعت 22:13
mrm2007 آفلاين است پاسخ با نقل قول
پاسخ

Bookmarks

برچسب‌ها
پاسخ, پرسش, نرم, معرفی, افزار, افزاری

ابزارهاي موضوع

قواعد ارسال
شما نمی‌توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی‌توانید پاسخ ارسال کنید
شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال کنید
شما نمی‌توانید پست‌های خود را ویرایش کنید

BB code فعال است
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
کدهای HTML غير فعال است


ساعت جاري 06:42 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.


Powered by vBulletin Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
تمام حقوق براي سايت سرمايه دات کام محفوظ می باشد.
نقل مطالب بدون کسب اجازه از مدیران سایت ممنوع است.