انجمن‌های سرمایه

بازگشت   انجمن‌های سرمایه > تالارهای غیرتخصصی > کامپیوتر و اینترنت

Notices

پاسخ
 
ابزارهاي موضوع
قديمي October 15th, 2009, 14:39   #46
alishai
Junior Member
 
تاريخ عضويت: Mar 2009
ارسالها: 9
تشکر: 213
تشکر از ايشان: 43 بار در 10 پست
alishai (سطح 1)alishai (سطح 1)alishai (سطح 1)
0

اگر کامپوترتو ریستارت کنی‌ ، به محض اینکه صفحه دسکتاپ رو دیدی ۴-۵ بر روی متا تریدرت کلیک کن (یعنی‌ قبل از اینکه سیستمت بیاد بالا)اونوقت میبینی‌ چند تا متا باز میشه
alishai آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از alishai:
قديمي October 15th, 2009, 16:57   #47
timkal
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Apr 2008
محل سكونت: Iran
ارسالها: 112
تشکر: 18
تشکر از ايشان: 217 بار در 85 پست
timkal (سطح 3)timkal (سطح 3)timkal (سطح 3)timkal (سطح 3)timkal (سطح 3)timkal (سطح 3)timkal (سطح 3)timkal (سطح 3)timkal (سطح 3)timkal (سطح 3)timkal (سطح 3)
0

نرم افزارهای متعددی وجود دارند که صفحه مانیتور را به دو/چهار و یا هشت قسمت تقسیم میکنند مانند اینکه چند مانیتور دارید.البته بدیهیست که هرچه سایز مانیتور بالا باشد و ترجیحا ال.سی.دی نتیجه بهتر است.متاسفانه چون
الان دسترسی به سیستم خود را ندارم نامش را یادم نمیاید اما با یک سرچ حتم دارم چند تا پیدا میکنید.
timkal آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از timkal:
قديمي October 31st, 2009, 08:49   #48
mehdi_LA
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: Los Angeles
ارسالها: 114
تشکر: 1,919
تشکر از ايشان: 424 بار در 142 پست
mehdi_LA (سطح 2)mehdi_LA (سطح 2)mehdi_LA (سطح 2)mehdi_LA (سطح 2)mehdi_LA (سطح 2)mehdi_LA (سطح 2)mehdi_LA (سطح 2)
0

آیا تاکنون به این موضوع اندیشیده‌اید که به وسیله Paint ویندوز که یک ابزار ساده نقاشی و ویرایش تصویر است، می‌توانید نگاتیوهای عکس خود را به عکس‌های رنگی تبدیل کنید؟ و عملأ بدون نیاز به هیچ‌گونه تجهیزات تخصصی عکاسی نگاتیو‌های خود را چاپ کنید. تنها به وسیله یک دوربین دیجیتال که می‌تواند دوربین موبایل باشد و نرم افزار Paint موجود در محیط ویندوز. البته نتیجه دارای کیفیت بالایی نخواهد بود اما کار شما را راه خواهد انداخت. هم‌اکنون به معرفی این ترفند می‌پردازیم.

ابتدا شما بایستی تصویر نگاتیو خود را وارد کامپیوتر کنید.
برای این‌کار اگر می‌توانید از اسکنر استفاده کنید و یا راه ساده‌تر اینکه توسط دوربین دیجیتال یا دوربین موبایل خود از نگاتیو به شکل دقیق عکس بگیرید. تنها دقت کنید محیط نور مناسبی داشته باشد و فلش دوربین نیز غیر‌فعال باشد. ترجیحأ پشت زمینه تصویر نیز سفید رنگ باشد.
پس از وارد کردن عکس به کامپیوتر، تصویر مورد نظر را به وسیله Paint ویندوز باز کنید.
بدین منظور از منوی Start به All Programs و سپس Accessories رفته و Paint را انتخاب کنید.
سپس از منوی File بر روی Open کلیک کرده و عکس مورد نظر را Open کنید.
پس از وارد شدن تصویر در محیط Paint، کافی است کلیدهای ترکیبی Ctrl+I را زده و یا از منوی Image گزینه Invert Colors را انتخاب کنید.
خواهید دید نگاتیو شما تبدیل به یک عکس رنگی و واضح شده است.
اکنون می‌توانید با استفاده از File > Save as از تصویر رنگی خود خروجی بگیرید.
این‌کار توسط نرم افزارهای پیشرفته‌تر نظیر Adobe Photoshop به شکل حرفه ای‌تر صورت می‌پذیرد.
mehdi_LA آفلاين است پاسخ با نقل قول
6 تشکر کننده از mehdi_LA:
قديمي November 4th, 2009, 09:58   #49
L0RD
Senior Member
 
تاريخ عضويت: May 2006
ارسالها: 610
تشکر: 2,884
تشکر از ايشان: 2,738 بار در 764 پست
L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)
0

نمیدونم 13 آبان چه ربطی به یاهو مسنجر داره ولی ظاهرا یک بلایی سرش اوردند...الان هم فقط 2 نفر در لیست من آنلاین هستند که خارج از کشور هستند.

دوستان میتونند به منو pereferences برند و در قسمت connections گزینه conect via p+r+o+x+y server و HTTP p+r+o+x+yرو انتخاب کنید.با اینکار مشکل من حل شد.

موفق باشید.
L0RD آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از L0RD:
قديمي November 6th, 2009, 14:41   #50
hamidmi2004
Senior Member
 
hamidmi2004's Avatar
 
تاريخ عضويت: Mar 2009
ارسالها: 126
تشکر: 1,300
تشکر از ايشان: 401 بار در 109 پست
hamidmi2004 (سطح 1)hamidmi2004 (سطح 1)hamidmi2004 (سطح 1)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله L0RD نمايش نوشته ها
نمیدونم 13 آبان چه ربطی به یاهو مسنجر داره ولی ظاهرا یک بلایی سرش اوردند...الان هم فقط 2 نفر در لیست من آنلاین هستند که خارج از کشور هستند.

دوستان میتونند به منو pereferences برند و در قسمت connections گزینه conect via p+r+o+x+y server و HTTP p+r+o+x+yرو انتخاب کنید.با اینکار مشکل من حل شد.

موفق باشید.

دوست عزیز بعضی مواقع حتی اگر اونیم که شما میگید انجام بدیم یاهو وصل نمیشه
یه راه حل بسیار خوب وجود داره که دیگه مشکلی با یاهو مسنجراتون نداشته باشین
و اون یاهو مسنجری جدید با حجم 700 کیلو بایتیه من لینک دانلودشو قرا ر میدم امیدوارم همه استفاده کنن

سایت : [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]

امید وارم دوستان استفاده کنن مشکلشون حل شه من خودم راحت استفاده میکنم و دیگه مشکلی با مسنجرم ندارم.
hamidmi2004 آفلاين است پاسخ با نقل قول
4 تشکر کننده از hamidmi2004:
قديمي November 8th, 2009, 20:33   #51
swing trading
Senior Member
 
swing trading's Avatar
 
تاريخ عضويت: Apr 2007
ارسالها: 108
تشکر: 31
تشکر از ايشان: 95 بار در 54 پست
swing trading (سطح 1)swing trading (سطح 1)swing trading (سطح 1)swing trading (سطح 1)swing trading (سطح 1)
0

این نرم افزار دارای محدودیت هست پس لطفا از مشاهده وب سایت های ویدئو و یا آپ لود و یا دانلود خود داری کنید زیرا محدودیت شما تمام خواهد شد و تنها خود شما دچار مشکل میشوید . دقت کنید با نصب این نرم افزار میتوانید مشکل یاهوو را هم برطرف کنین همچنین پیشنهاد مکنیم از یاهوو نه و یا ده استفاده نمایید .

نکته : راهنمای نرمافزار داخل خود فایل قرار داده شده است طبق عکس های داخل فایل تنظیمات را انجام بدهید .

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]


[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]

منبع:....
__________________
استاپ خوردن با دلیل بهتر از سود کردن بی دلیل
swing trading آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از swing trading:
قديمي November 10th, 2009, 23:29   #52
mercury
Senior Member
 
mercury's Avatar
 
تاريخ عضويت: Dec 2007
ارسالها: 657
تشکر: 104
تشکر از ايشان: 4,166 بار در 976 پست
mercury (سطح 8)mercury (سطح 8)mercury (سطح 8)mercury (سطح 8)mercury (سطح 8)mercury (سطح 8)mercury (سطح 8)mercury (سطح 8)mercury (سطح 8)mercury (سطح 8)mercury (سطح 8)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به mercury
0

سلام

وقتی پشت کامپیوتر می نشینید و اونو روشن می کنید موقع بالا اومدن سیستم یک سری نرم افزار به صورت

خودکار اجرا می شوند که برخی از اینها همانند نرم افزارهای امنیتی لازم الاجرا می باشند ولی بعضی از این نرم

افزارها در اون لحظه مورد نیاز نیستند و با اجرا شدنشون موجب کندی بالا اومدن سیستم می شوند و در برخی موارد

به جهت ازدیاد و انباشته شدن این نرم افزارها حتی با پیغام های خطا مواجه می شویم.

برای این مشکل می توانیم از این راه وارد شویم و نرم افزارهای بی استفاده را غیر فعال کنیم تا بی جهت به

سیستم فشار نیاد.

از Start به کادر Run می رویم و عبارت msconfig را تایپ می کنیم بعد در پنجره باز شده سربرگ Startup را انتخاب

می کنیم یک لیستی ارائه می کند که می توانیم با برداشتن تیک هر نرم افزار از اجرا شدنش جلوگیری کنیم.
__________________
مزاج دهر تبه شد در این بلا حافظ * کجاست فکر حکیمی و رای برهمنی
mercury آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از mercury:
قديمي November 11th, 2009, 10:09   #53
kingnothing
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Mar 2009
محل سكونت: WwW.GuilanFX.CoM
ارسالها: 158
تشکر: 2,244
تشکر از ايشان: 453 بار در 167 پست
kingnothing (سطح 2)kingnothing (سطح 2)kingnothing (سطح 2)kingnothing (سطح 2)kingnothing (سطح 2)kingnothing (سطح 2)kingnothing (سطح 2)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به kingnothing
Thumbs down ctfmon

0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mercury نمايش نوشته ها

از Start به کادر Run می رویم و عبارت msconfig را تایپ می کنیم بعد در پنجره باز شده سربرگ Startup را انتخاب

می کنیم یک لیستی ارائه می کند که می توانیم با برداشتن تیک هر نرم افزار از اجرا شدنش جلوگیری کنیم.
با تشکر از mercury عزیز
حواستون باشه تیک گزینه ی ctfmon رو برندارید چون مربوط به خود ویندوزه

شاد باشید
kingnothing آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از kingnothing:
قديمي November 14th, 2009, 12:10   #54
mercury
Senior Member
 
mercury's Avatar
 
تاريخ عضويت: Dec 2007
ارسالها: 657
تشکر: 104
تشکر از ايشان: 4,166 بار در 976 پست
mercury (سطح 8)mercury (سطح 8)mercury (سطح 8)mercury (سطح 8)mercury (سطح 8)mercury (سطح 8)mercury (سطح 8)mercury (سطح 8)mercury (سطح 8)mercury (سطح 8)mercury (سطح 8)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به mercury
مسیر پیش فرض برای دانلود فایلها

0

برنامه Internet explorer به طور پیش فرض از دایرکتوری My Documents برای دانلود فایلها استفاده می کند. اگر می

خواهید این مسیر را تغییر دهید در قسمت run از منوی شروع برنامه regedit را اجرا کنید و به مسیر زیر بروید :

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer

مقدار 'download directory' را به مسیری که می خواهید مسیر پیش فرض دانلود در برنامه IE باشد ، تغییر دهید.
__________________
مزاج دهر تبه شد در این بلا حافظ * کجاست فکر حکیمی و رای برهمنی
mercury آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از mercury:
قديمي November 19th, 2009, 08:08   #55
rasoulg
Senior Member
 
rasoulg's Avatar
 
تاريخ عضويت: Feb 2007
محل سكونت: قم
ارسالها: 778
تشکر: 2,130
تشکر از ايشان: 2,699 بار در 723 پست
rasoulg (سطح 3)rasoulg (سطح 3)rasoulg (سطح 3)rasoulg (سطح 3)rasoulg (سطح 3)rasoulg (سطح 3)rasoulg (سطح 3)rasoulg (سطح 3)rasoulg (سطح 3)rasoulg (سطح 3)rasoulg (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به rasoulg
0

رمز ها در اینترنت اکسپلورر و فایرفاکس مخفی نمی باشد !!
قطعا دوستان دو پنجره مربوط به درخواست ذخیره کردن رمز های وارد شده در دو مرورگر فایرفاکس ( Firefox ) و اینترنت اکسپلورر ( IE ) دیده اند . این دو پنجره زمانی در مرورگر شما اجرا می شود که شما یک نام کاربری و پسورد جدیدی را برای ورود به یک سایت ، وبلاگ ، ایمیل ، انجمن و بسیاری از موارد دیگر وارد می کنید . بعد از اینکه این پنجره باز می شود شما بروی دکمه Yes ( در اینترنت اکسپلورر ) کلیک می کنید این رمز عبور توسط IE در بخشی از رجیستری ویندوز کامپیوتر به صورت مخفی ذخیره می شود . همچنین با کلیک بروی دکمه Remember ( در فایرفاکس ) رمز عبور در این مرورگر ذخیره می شود . متاسفانه خیلی از کابران تصور می کنند دسترسی به این پسورد ها کار مشکلی می باشد و امکان دسترسی به این پسورد ها وجود ندارد و نام کاربری و پسورد خود را به این شکل ذخیره می کنند ، در حالی که بدون توجه به این نکته که این پسورد ها به راحتی قابل دسترسی می باشد . در کل امروز قصد دارم نحوه دسترسی به این پسورد ها را در این دو مرورگر به دوستان آموزش بدهم ...

آموزش کامپیوتر و نرم افزار :: MPcomputer - رمز ها در اینترنت اکسپلورر و فایرفاکس مخفی نمی باشد
برای دسترسی به پسورد های ذخیره شده در مرورگر IE فقط کافیست نرم افزار IE PassView که حجم آن 35 کیلوبایت می باشد را اجرا کنند تا این نرم افزار به راحتی تمامی پسورد های ذخیره شده در مرورگر اینترنت اکسپلورر را به شما نمایش بدهد .

خیلی از کاربران اینترنت از مرورگر فایرفاکس استفاده می کنند در حالی که از این موضوع اطلاعی ندارند که خود مرورگر فایرفاکس این قابلیت را دارد که می تواند رمز های ذخیره شده در خود را نشان دهد . برای نمایش پسورد ها در مرورگر فایرفاکس کافیست بعد از ورود به پنجره Options بروی برگه Security کلیک کنید سپس در این برگه بروی دکمه Saved Passwords کلیک کنید در پنجره جدید مجددا بروی دکمه Show Passwords کلیک کنید تا رمز های ذخیره شده در مرورگر فایرفاکس نمایش داده شود.
به نظر من برای افزایش امنیت پسورد ها در مرورگر اینترنت اکسپلورر می توانید این قابلیت را غیر فعال کنید و اگر هم پسوردی را از قبل در مرورگر خود ذخیره کرده اید و می خواهید آنرا پاک کنید می توانید به پستی با عنوان پاک کردن کلمات تایپ شده در مرورگر IE مراجعه کنید. همچنین در مرورگر فایرفاکس با قرار یک پسورد ( Master Password ) از نمایش پسورد ها در این مرورگر نیز می توانید جلوگیری کنید .

منبع : [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
__________________
هرکه ناموخت ازگذشت روزگار
هیچ ناموزد زهیچ آموزگار

آخرین ويرايش توسط rasoulg در November 19th, 2009 و ساعت 08:15
rasoulg آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از rasoulg:
قديمي November 19th, 2009, 08:18   #56
rasoulg
Senior Member
 
rasoulg's Avatar
 
تاريخ عضويت: Feb 2007
محل سكونت: قم
ارسالها: 778
تشکر: 2,130
تشکر از ايشان: 2,699 بار در 723 پست
rasoulg (سطح 3)rasoulg (سطح 3)rasoulg (سطح 3)rasoulg (سطح 3)rasoulg (سطح 3)rasoulg (سطح 3)rasoulg (سطح 3)rasoulg (سطح 3)rasoulg (سطح 3)rasoulg (سطح 3)rasoulg (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به rasoulg
0

پاک کردن کلمات تایپ شده در مرورگر IE (مثل موتورهای جستجوگر و .... )
یکی از مشکلاتی که خیلی از دوستان و کاربرانی که از مرورگر IE استفاده می کنند این است که وقتی کلمه ای را در موتورهای جستجوگر تایپ می کنند این کلمات در هارد کامپیوتر ذخیره می شود و وقتی شما قصد دارید دوباره از این موتور جستجوگر استفاده کنید کلماتی را که قبلا تایپ کرده اید به صورت یک منوی کشویی نمایش داده خواهند شد و متاسفانه این کلمات با استفاده از clean up و یا پاک کردن کوکی ها ، پاک نمی شوند و به خاطر همین خیلی از دوستان برای پاک کردن این کلمات به سراغ نرم افزار های مختلف می روند در حالی که با خود مرورگر IE به راحتی می توان این مشکل را بر طرف کرد .

1- در مرورگر IE بروی نوار ابزار Tools کلیک کنید و از منوی آن بروی عبارت Internet Options کلیک کنید
2- بعد از باز شدن پنجره Internet Options بروی برگه Content کلیک کنید
3- در این برگه بروی دکمه AutoComplete کلیک کنید .
4- در صفحه جدید (AutoComplete settings ) بروی دکمه Clear Forms کلیک کنید .

با انجام این کار تمامی کلماتی که در موتور های جستجوگر تایپ کرده اید پاک می شوند . همچنین تمامی کلماتی که به عنوان username و password در سایت های مختلف برای ورود به حساب کاربری خود وارد می کرده اید نیز پاک می شود .
منبع : [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
__________________
هرکه ناموخت ازگذشت روزگار
هیچ ناموزد زهیچ آموزگار
rasoulg آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از rasoulg:
قديمي November 19th, 2009, 08:21   #57
rasoulg
Senior Member
 
rasoulg's Avatar
 
تاريخ عضويت: Feb 2007
محل سكونت: قم
ارسالها: 778
تشکر: 2,130
تشکر از ايشان: 2,699 بار در 723 پست
rasoulg (سطح 3)rasoulg (سطح 3)rasoulg (سطح 3)rasoulg (سطح 3)rasoulg (سطح 3)rasoulg (سطح 3)rasoulg (سطح 3)rasoulg (سطح 3)rasoulg (سطح 3)rasoulg (سطح 3)rasoulg (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به rasoulg
0

بدست آوردن زمان دقیق توسط گوگل
سایت گوگل ( Google ) علاوه بر موتور جستجوگر کوگل امکانات بسیار فراوانی را به طور رایگان در اختیار کاربران اینترنت قرار می دهد امکاناتی که در نوع خود بی نظیر هستند همچون Gmail - Webmaster tools - Page Creator و .... . در کنار این امکاناتی که ما به راحتی می توانیم با مراجعه به سایت گوگل به آنها دسترسی پیدا کنیم امکاناتی نیز وجود دارد که به طور مخفی می باشد از جمله ساعت مخفی موتور جستجوگر گوگل . این امکان گوگل برای من بسیار مفیده زیرا خیلی اوقات ساعت ویندوز من زمان دقیق رو نشون نمیده و برای تنظیم ساعتم از گوگل کمک می گیرم !!! برای بدست آوردن زمان دقیق فقط کافیست عبارت Time رو در موتور جستجوگر گوگل تایپ کنید تا این سایت بر اساس موقعیت مکانی که در آن هستید زمان دقیق را نشان دهد ( مطابق تصویر زیر ) . همچنین اگر بخواهید زمان دقیق کشور دیگری را بدانید در مقابل عبارت Time نام آن کشور را بنویسید تا موتور جستجو گر گوگل زمان دقیق آن کشور را نیز به شما نشان دهد .
منبع : [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
__________________
هرکه ناموخت ازگذشت روزگار
هیچ ناموزد زهیچ آموزگار
rasoulg آفلاين است پاسخ با نقل قول
4 تشکر کننده از rasoulg:
قديمي November 19th, 2009, 12:15   #58
CFDTrader
Member
 
CFDTrader's Avatar
 
تاريخ عضويت: Oct 2009
ارسالها: 45
تشکر: 76
تشکر از ايشان: 354 بار در 44 پست
CFDTrader (سطح 2)CFDTrader (سطح 2)CFDTrader (سطح 2)CFDTrader (سطح 2)CFDTrader (سطح 2)CFDTrader (سطح 2)CFDTrader (سطح 2)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Kasra نمايش نوشته ها
سیاوش جان
در مورد فشار به سیستم ، اگه CPU و RAM سیستمتو بهم بگی میتونم بگم که چند تا متاتریدر به صورت همزمان و بهینه کار میکنند .

با تشکر
کسری گرامی با دروود .

من مشکل سخت افزار ندارم .[System: OS[Server 2008] Ram:16G CP: 4 core Core2Duo 2 Hard: 1T]

تازه رم رو به 128G میتونم ارتقا بدم . ولی بیشتر از 36 MT4 نمی تونم باز کنم . من حداقل 128 تا 386 MT4 باید ران کنم .

کسی نیست نظری داشته باشه؟؟؟؟!!!!! PM هم بدید بسیار ممنون میشم .

آخرین ويرايش توسط CFDTrader در November 19th, 2009 و ساعت 12:38
CFDTrader آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي November 19th, 2009, 12:26   #59
DIKTA
Senior Member
 
DIKTA's Avatar
 
تاريخ عضويت: Nov 2009
محل سكونت: زیر یک دیوار سنگی
ارسالها: 191
تشکر: 63
تشکر از ايشان: 423 بار در 144 پست
DIKTA (سطح 1)DIKTA (سطح 1)DIKTA (سطح 1)
0

عرض ارادت
گوگل جدیدا برای افتتاح یک ایمیل جدید شماره موبایل میخواهد تا اس ام اس بده و کانفیرم کنه ولی من هر کاری کردم نشد کسی میدونه چجوریه ؟ ایران رو انتخاب کردم و شماره موبایل هم همه جورش رو امتحان کردم ولی نشد
__________________
مستی نه از پیاله نه از خم شروع شد
از جاده ی سه شنبه شب قم شروع شد
DIKTA آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي November 19th, 2009, 15:06   #60
isar
Senior Member
 
isar's Avatar
 
تاريخ عضويت: Oct 2008
محل سكونت: گنبد کاووس
ارسالها: 1,386
تشکر: 6,698
تشکر از ايشان: 5,875 بار در 1,573 پست
isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به isar
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله DIKTATOR نمايش نوشته ها
عرض ارادت
گوگل جدیدا برای افتتاح یک ایمیل جدید شماره موبایل میخواهد تا اس ام اس بده و کانفیرم کنه ولی من هر کاری کردم نشد کسی میدونه چجوریه ؟ ایران رو انتخاب کردم و شماره موبایل هم همه جورش رو امتحان کردم ولی نشد

سلام

یعنی چی نشد ؟!

یعنی شماره رو قبول نکرد یا هنوز اس ام اس رو نفرستاده ؟
__________________
عاقبت خاک گل کوزه‏گران خواهیم شد...
isar آفلاين است پاسخ با نقل قول
پاسخ

Bookmarks

برچسب‌ها
ویندوز, نکات, ترفندها, ترفند، ویندوز, جالب

ابزارهاي موضوع

قواعد ارسال
شما نمی‌توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی‌توانید پاسخ ارسال کنید
شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال کنید
شما نمی‌توانید پست‌های خود را ویرایش کنید

BB code فعال است
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
کدهای HTML غير فعال است


موضوعات مشابه
موضوع آغازگر موضوع انجمن پاسخ آخرین ارسال
اصلاح صفحه کلید فارسی در سیستم عامل ویندوز 2000 و XP hghodsi کامپیوتر و اینترنت 5 September 22nd, 2008 12:41
نرم‌افزارهای مفید Hamed2420 کامپیوتر و اینترنت 14 September 11th, 2008 14:58
نصب ویندوز در 5 دقیقه iraj23 کامپیوتر و اینترنت 36 July 30th, 2008 17:46
مشکل ویندوز بهزاد اقبالی کامپیوتر و اینترنت 7 June 17th, 2008 02:59

ساعت جاري 02:39 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.


Powered by vBulletin Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
تمام حقوق براي سايت سرمايه دات کام محفوظ می باشد.
نقل مطالب بدون کسب اجازه از مدیران سایت ممنوع است.