انجمن‌های سرمایه

بازگشت   انجمن‌های سرمایه > تالارهای غیرتخصصی > کامپیوتر و اینترنت

Notices

پاسخ
 
ابزارهاي موضوع
قديمي October 5th, 2009, 09:18   #31
Ali Tavakoli
Senior Member
 
Ali Tavakoli's Avatar
 
تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: همشهری دکتر علی شریعتی
ارسالها: 497
تشکر: 1,470
تشکر از ايشان: 2,930 بار در 493 پست
Ali Tavakoli (سطح 7)Ali Tavakoli (سطح 7)Ali Tavakoli (سطح 7)Ali Tavakoli (سطح 7)Ali Tavakoli (سطح 7)Ali Tavakoli (سطح 7)Ali Tavakoli (سطح 7)Ali Tavakoli (سطح 7)Ali Tavakoli (سطح 7)Ali Tavakoli (سطح 7)Ali Tavakoli (سطح 7)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به Ali Tavakoli
0

سلام
این ترفند در مورد آنتن دهی تلفن همراه است . چون خودم بهش رسیدم و جالب بود گفتم اینجا بزارم.

هر زمان در مکانی بودید که همراه شما آنتن نمیداد این ترفند می تواند به شما در پیدا کردن آنتن کمک کند . به این ترتیب که به تنظیمات شبکه گوشی خود بروید و در آنجا گزینه انتخاب اپراتور و یا انتخاب شبکه و یا هر چیزی در این مایه ها باتوجه به متفاوت بودن گوشیها ) را پیدا کرده . در این صورت شما به دو گزینه خواهید رسید که اولی جستجوی اتوماتیک است که در حالت پیش فرض روی این گزینه است . و شما باید این گزینه را به گزینه دوم یعنی جستجوی دستی تغییر دهید و بعد جستجو را بزنید . بنده با توجه به مکانم از بین شبکه های پیدا شده شبکه IRN70رو انتخاب می کنم و تلفن همراهم ناگهان شروع به پرکردن آنتن می کند .و لی شما باید به صورت تجربه و امتحان شبکه مورد استفاده منطقه رو پیدا کنید .
موفق باشید
__________________
چیزی که به زندگی شور و معنا می بخشد تعقیب است نه تسخیر ؛ راه است نه مقصد ؛ تلاش است نه کامیابی. دوآن شولتز
Ali Tavakoli آفلاين است پاسخ با نقل قول
7 تشکر کننده از Ali Tavakoli:
قديمي October 5th, 2009, 14:09   #32
isar
Senior Member
 
isar's Avatar
 
تاريخ عضويت: Oct 2008
محل سكونت: گنبد کاووس
ارسالها: 1,386
تشکر: 6,698
تشکر از ايشان: 5,875 بار در 1,573 پست
isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به isar
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Ali Tavakoli نمايش نوشته ها
سلام
این ترفند در مورد آنتن دهی تلفن همراه است . چون خودم بهش رسیدم و جالب بود گفتم اینجا بزارم.

هر زمان در مکانی بودید که همراه شما آنتن نمیداد این ترفند می تواند به شما در پیدا کردن آنتن کمک کند . به این ترتیب که به تنظیمات شبکه گوشی خود بروید و در آنجا گزینه انتخاب اپراتور و یا انتخاب شبکه و یا هر چیزی در این مایه ها باتوجه به متفاوت بودن گوشیها ) را پیدا کرده . در این صورت شما به دو گزینه خواهید رسید که اولی جستجوی اتوماتیک است که در حالت پیش فرض روی این گزینه است . و شما باید این گزینه را به گزینه دوم یعنی جستجوی دستی تغییر دهید و بعد جستجو را بزنید . بنده با توجه به مکانم از بین شبکه های پیدا شده شبکه IRN70رو انتخاب می کنم و تلفن همراهم ناگهان شروع به پرکردن آنتن می کند .و لی شما باید به صورت تجربه و امتحان شبکه مورد استفاده منطقه رو پیدا کنید .
موفق باشید
درود و تشکر خدمت جناب توکلی که همیشه سایرین رو از تجربیاتشون بهرمند میکنند.

خدمت دوستان عرض کنم که وقتی گوشی موبایل شما آنتن نداره، یعنی سیمکارت شما قادر نیست به شبکه وصل بشه. به عبارتی امواج شبکه خودش رو دریافت نمیکنه.
وقتی شما سرچ دستی انجام میدید، گوشی شما تمام شبکه هایی رو که در اون مکان ازشون امواج دریافت میکنه رو نشون میده. حالا اگر شما یکی از اون شبکه ها رو انتخاب کنید در واقع به شبکه ای بجر شبکه سیمکارتتون وصل شدید. که فکر کنم اسمش رو گذاشتن رومینگ. که این جناب رومینگ در قبض موبایل شما گذینه ای جداگانه داره که مخصوص همین مواقع هستش. یعنی شما شبکه ای بجز شبکه اصلی سیمکارتتون رو انتخاب کردید و باید هزینش رو بپردازید. هزینه مکالمه در این حالت خدا تومان هستش. پس جز در مواقع ضروری بیخیال این ترفند بشین.

البته تنظیم کردن گوشی در حالت سرچ دستی کار بسیار پسندیده ای محسوب میشه و مزایایی داره. در واقع خودش به تنهایی یک ترفند حساب میشه.
مزیت اولش اینه که اگر در مکانی باشید که گوشی آنتن نداشته باشه، در حالت سرچ اتوماتیک، گوشی دائما به دنبال آنتن میگرده و این کار شارژ باتری رو شدیدا کاهش میده. که اگر سرچ رو دستی کرده باشید، بدونه اجازه شما این کار رو انجام نمیده.
مزیت دومش اینه که در مناطق مرزی ( که جمهوری اسلامی با اون کشور همسایه رومینگ بین المللی دارند ) وقتی که آنتن گوشی ضعیف میشه، گوشی شما قویترین شبکه رو انتخاب میکنه که ممکنه شبکه کشور همسایه باشه و شما در رومینگ قرار بگیرید. خدمت دوستان عارضم که قرار گرفتن در شبکه رومینگ هزینه داره چه برسه به مکالمه در اون شبکه. البته این کار هم با تنظیم کردن گوشی در حالت سرچ دستی بدون اجازه شما انجام نمیشه.

انشااله که گوشیتون همیشه فول آنتن و اکویتیتون همیشه مثبت باشه
__________________
عاقبت خاک گل کوزه‏گران خواهیم شد...
isar آفلاين است پاسخ با نقل قول
7 تشکر کننده از isar:
قديمي October 5th, 2009, 14:20   #33
Ali Tavakoli
Senior Member
 
Ali Tavakoli's Avatar
 
تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: همشهری دکتر علی شریعتی
ارسالها: 497
تشکر: 1,470
تشکر از ايشان: 2,930 بار در 493 پست
Ali Tavakoli (سطح 7)Ali Tavakoli (سطح 7)Ali Tavakoli (سطح 7)Ali Tavakoli (سطح 7)Ali Tavakoli (سطح 7)Ali Tavakoli (سطح 7)Ali Tavakoli (سطح 7)Ali Tavakoli (سطح 7)Ali Tavakoli (سطح 7)Ali Tavakoli (سطح 7)Ali Tavakoli (سطح 7)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به Ali Tavakoli
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله isar نمايش نوشته ها
درود و تشکر خدمت جناب توکلی که همیشه سایرین رو از تجربیاتشون بهرمند میکنند.

خدمت دوستان عرض کنم که وقتی گوشی موبایل شما آنتن نداره، یعنی سیمکارت شما قادر نیست به شبکه وصل بشه. به عبارتی امواج شبکه خودش رو دریافت نمیکنه.
وقتی شما سرچ دستی انجام میدید، گوشی شما تمام شبکه هایی رو که در اون مکان ازشون امواج دریافت میکنه رو نشون میده. حالا اگر شما یکی از اون شبکه ها رو انتخاب کنید در واقع به شبکه ای بجر شبکه سیمکارتتون وصل شدید. که فکر کنم اسمش رو گذاشتن رومینگ. که این جناب رومینگ در قبض موبایل شما گذینه ای جداگانه داره که مخصوص همین مواقع هستش. یعنی شما شبکه ای بجز شبکه اصلی سیمکارتتون رو انتخاب کردید و باید هزینش رو بپردازید. هزینه مکالمه در این حالت خدا تومان هستش. پس جز در مواقع ضروری بیخیال این ترفند بشین.

البته تنظیم کردن گوشی در حالت سرچ دستی کار بسیار پسندیده ای محسوب میشه و مزایایی داره. در واقع خودش به تنهایی یک ترفند حساب میشه.
مزیت اولش اینه که اگر در مکانی باشید که گوشی آنتن نداشته باشه، در حالت سرچ اتوماتیک، گوشی دائما به دنبال آنتن میگرده و این کار شارژ باتری رو شدیدا کاهش میده. که اگر سرچ رو دستی کرده باشید، بدونه اجازه شما این کار رو انجام نمیده.
مزیت دومش اینه که در مناطق مرزی ( که جمهوری اسلامی با اون کشور همسایه رومینگ بین المللی دارند ) وقتی که آنتن گوشی ضعیف میشه، گوشی شما قویترین شبکه رو انتخاب میکنه که ممکنه شبکه کشور همسایه باشه و شما در رومینگ قرار بگیرید. خدمت دوستان عارضم که قرار گرفتن در شبکه رومینگ هزینه داره چه برسه به مکالمه در اون شبکه. البته این کار هم با تنظیم کردن گوشی در حالت سرچ دستی بدون اجازه شما انجام نمیشه.

انشااله که گوشیتون همیشه فول آنتن و اکویتیتون همیشه مثبت باشه
سلام جناب ایثار عزیز

نکته بسیار جالبی رو اشاره کردید و بنده هم بسیار مشتاق شدم ته و توه این قضیه رو دربیارم . زنگ زدم مخابرات سوال کردم .ایشون گفتند که تازمانی که در ایران باشید بجز مرزها ، شما با این کار وصل سایت WLL( شبکه بی سیم ) مخابرات ایران می شوید و هیچ هزینه ای ندارد و فقط در صورتی که در مرزها باشید و آنتن های خارج مرز را انتخاب کنید برای شما هزینه رومینگ خواهد آمد .

از تذکرت ممنونم که باعث روشن شدن این جریان شد.

موفق باشید .
__________________
چیزی که به زندگی شور و معنا می بخشد تعقیب است نه تسخیر ؛ راه است نه مقصد ؛ تلاش است نه کامیابی. دوآن شولتز
Ali Tavakoli آفلاين است پاسخ با نقل قول
7 تشکر کننده از Ali Tavakoli:
قديمي October 7th, 2009, 14:45   #34
mahanfx
Senior Member
 
mahanfx's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jul 2009
محل سكونت: Tehran
ارسالها: 143
تشکر: 1,365
تشکر از ايشان: 323 بار در 113 پست
mahanfx (سطح 1)mahanfx (سطح 1)mahanfx (سطح 1)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به mahanfx
0

man jahat baz kardane chandin masinjer eghdam kardam nashodesh
che konam
mahanfx آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي October 7th, 2009, 15:15   #35
FX student
Junior Member
 
FX student's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2009
ارسالها: 18
تشکر: 407
تشکر از ايشان: 123 بار در 18 پست
FX student (سطح 2)FX student (سطح 2)FX student (سطح 2)FX student (سطح 2)FX student (سطح 2)FX student (سطح 2)FX student (سطح 2)
0

جناب ماهان سلام
من برای بازکردن چند تا مسنجر یکبار این تنظیمات رو انجام دادم :
اول توی Run تایپ کنید regedit .پنجره جدیدی برای شما باز می شود که به ترتیب شاحه های ذیل را بگیر برو جلو >> HKEY_CuRRent_User=>Software=>Yahoo=>Pager=>Test حالا اینجا راست کلیک کنید و در قسمت New DWORD Value را بزنید اسمش را plural بگذارید و اینتر کنید.حالا plural را باز کنید و value data را 1 بذارید و ok را بزنید.تمام شد!!!
حالا هر چند تا مسنجر که دوست دارید باز کنید .
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
FX student آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از FX student:
قديمي October 12th, 2009, 20:54   #36
emilvr
Senior Member
 
emilvr's Avatar
 
تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: Persia Empire
ارسالها: 921
تشکر: 1,987
تشکر از ايشان: 3,836 بار در 919 پست
emilvr (سطح 6)emilvr (سطح 6)emilvr (سطح 6)emilvr (سطح 6)emilvr (سطح 6)emilvr (سطح 6)emilvr (سطح 6)emilvr (سطح 6)emilvr (سطح 6)emilvr (سطح 6)emilvr (سطح 6)
دسترسی به Themes های مخفی در ویندوز 7

0

سلام

اولین کاری که در هنگام نصب ویندوز 7 باید انجام بدین انتخاب زبان ، زمان و ... هستش، و اینجا درست همونجایی هستش که ویندوز تشخیص میده چه Theme رو به عنوان پیش فرض برای شما انتخاب کنه.

مثلا اگر در هنگام نصب ویندوز زبان انگلیسی و کشور محل اقامت رو ایالات متحده امریکا انتخاب کنید، ویندوز تم مخصوص این کشور رو برای شما به عنوان پیش فرض انتخاب می کنه.

اما شما می تونید با ترفند زیر از سایر تم های ویندوز 7 که به صورت مخفی هستند استفاده کنید، تمهایی که متعلق به زیبا ترین کشورهای دنیا هستند : بریتانیا، استرالیا، کانادا، افریقای جنوبی و امریکا

برای دسترسی به این تمها آدرس زیر رو در نوار آدرس پنجره ای مثل My Computer تایپ کنید :

نقل قول:
C:\Windows\Globalization\MCT
پنجره باز شده شامل چند پوشه به نامهای : MCT-AU , MCT-CA , MCT-GB , MCT-US , MCT-ZA

که به ترتیب مربوط به کشورهای : استرالیا، کانادا، بریتانیا، امریکا و افریقای جنوبی هستش.



در این پوشه ها هم می تونید با دابل کلیک بر روی تمها اونهارو نصب کنید و هم می تونید به طور مستقیم از عکسهای زیبا و مناظر دیدنی اون برای پیش زمینه ویندوز استفاده کنید.
__________________
God is a concept،By which we measure،Our pain، I'll say it again، God is a concept،By which we measure،Our pain

آخرین ويرايش توسط emilvr در October 12th, 2009 و ساعت 21:01
emilvr آفلاين است پاسخ با نقل قول
4 تشکر کننده از emilvr:
قديمي October 15th, 2009, 11:11   #37
nirvana
Senior Member
 
nirvana's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jan 2007
محل سكونت: کرج
ارسالها: 934
تشکر: 4,121
تشکر از ايشان: 7,099 بار در 995 پست
nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به nirvana
0

با سلام خدمت دوستان گرامي .

يك ترفندي بود كه ميشد يك برنامه رو چند بار باز كرد . مثلا يك متاتريدر رو هشت بار باز كرد . كسي از دوستان ميتونه راهنماييم كنه در اين باره ؟


با تشكر ؛ نيروانا
بدرود

پ . ن : با اون مدلي كه دوستمون در سه پست قبل گفتن من بلد نيستم متاتريدر رو چند بار باز كنم .
__________________
شیفتگان پرواز را میل خزیدن نیست !!!

آخرین ويرايش توسط nirvana در October 15th, 2009 و ساعت 11:23
nirvana آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي October 15th, 2009, 11:18   #38
arteshbod
Senior Member
 
arteshbod's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jun 2009
محل سكونت: فراسوی نیک و بد
ارسالها: 372
تشکر: 364
تشکر از ايشان: 1,139 بار در 358 پست
arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)
0

متا تریدر یک بروکر رو تو چند تا درایو مختلف نصب کن
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
آدمی را بخاطر فضائلش از همه بیش کیفر میدهند . (فریدریش نیچه)
arteshbod آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي October 15th, 2009, 12:10   #39
nirvana
Senior Member
 
nirvana's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jan 2007
محل سكونت: کرج
ارسالها: 934
تشکر: 4,121
تشکر از ايشان: 7,099 بار در 995 پست
nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به nirvana
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله arteshbod نمايش نوشته ها
متا تریدر یک بروکر رو تو چند تا درایو مختلف نصب کن
مرسي . خيلييييييييييييييييييييي گلي

ولي من سه تا درايو بيشتر ندارم . ولي فكر كنم كارم رو راحت ميكنه . از سه تا بروكر مختلف توي سه تا درايو استفاده ميكنم .

يك دنياااااااااااااااااااا خيلي مرسي

با تشكر ، نيروانا
بدرود
__________________
شیفتگان پرواز را میل خزیدن نیست !!!
nirvana آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از nirvana:
قديمي October 15th, 2009, 12:15   #40
isar
Senior Member
 
isar's Avatar
 
تاريخ عضويت: Oct 2008
محل سكونت: گنبد کاووس
ارسالها: 1,386
تشکر: 6,698
تشکر از ايشان: 5,875 بار در 1,573 پست
isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به isar
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله nirvana نمايش نوشته ها
مرسي . خيلييييييييييييييييييييي گلي

ولي من سه تا درايو بيشتر ندارم . ولي فكر كنم كارم رو راحت ميكنه . از سه تا بروكر مختلف توي سه تا درايو استفاده ميكنم .

يك دنياااااااااااااااااااا خيلي مرسي

با تشكر ، نيروانا
بدرود

البته این رو هم در نظر بگیر که باز کردن چندین متاتریدر یعنی استفاده چندین برابر از سیستم و فشار چندین برابر به سیستم.
__________________
عاقبت خاک گل کوزه‏گران خواهیم شد...
isar آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از isar:
قديمي October 15th, 2009, 12:39   #41
Kasra
مدیر تالار بروکرها، مسئول تالار کامپیوتر و اینترنت
 
Kasra's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: تهران
ارسالها: 1,328
تشکر: 12
تشکر از ايشان: 10,328 بار در 1,400 پست
Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله nirvana نمايش نوشته ها
مرسي . خيلييييييييييييييييييييي گلي

ولي من سه تا درايو بيشتر ندارم . ولي فكر كنم كارم رو راحت ميكنه . از سه تا بروكر مختلف توي سه تا درايو استفاده ميكنم .

يك دنياااااااااااااااااااا خيلي مرسي

با تشكر ، نيروانا
بدرود
سیاوش جان
لازم نیست از چند تا بروکر مختلف استفاده کنی . چند درایو هم لازم نداری .
فقط کافیست بعد از اینکه فایل اجرایی Setup متا تریدر را اجرا کردی ، هر بار در هنگام نصب در آنجا که اسم فولدر متاتریدر را برای نصب می پرسد ، اسم جدیدی برای فولدر انتخاب کنی . و چندین بار مراحل نصب را از اول انجام دهی و در هر بار یک متا تریدر جدید در همان درایو ولی با اسم فولدر متفاوت ایجاد میکنی .
در مورد فشار به سیستم ، اگه CPU و RAM سیستمتو بهم بگی میتونم بگم که چند تا متاتریدر به صورت همزمان و بهینه کار میکنند .

با تشکر
__________________
Cole Sear: Walking around like regular people. They don't see each other. They only see what they want to see. They don't know they're dead.
Kasra آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از Kasra:
قديمي October 15th, 2009, 13:29   #42
محمد هورزاد
Senior Member
 
محمد هورزاد's Avatar
 
تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: استرالیا
ارسالها: 2,053
تشکر: 16,967
تشکر از ايشان: 13,583 بار در 2,503 پست
محمد هورزاد (سطح 11)محمد هورزاد (سطح 11)محمد هورزاد (سطح 11)محمد هورزاد (سطح 11)محمد هورزاد (سطح 11)محمد هورزاد (سطح 11)محمد هورزاد (سطح 11)محمد هورزاد (سطح 11)محمد هورزاد (سطح 11)محمد هورزاد (سطح 11)محمد هورزاد (سطح 11)
0

سیاوش جان آدرس مهم است نه درایو

شما توی همون آدرس اصلی نصب کن (یا هر جا خواستی) موقع نصب جلوی آدرس یک عدد بنویس

مثلا :


C:\Program Files\Prime4x1

C:\Program Files\Prime4x2

C:\Program Files\Prime4x3

...

تا هر چی خواستی - اینطوری میتونی تا جایی که اون درایو جا داشته باشه متا نصب کنی

فقط بعد باید بری توی پوشه هر کدوم و شورتکات جدا توی دسکتاپ درست کنی واسش

اسم شورتکات ها رو هم باید عوض کنی

مثلا بذاری

Prime1

Prime2

Prime3

و الی آخر

---------------------------------------------

پ . ن : این پرایم به عنوان مثال عرض شد یه وقت مثه من یه همچین اشتباهی نکنین برین توی این بروکر حساب ... (شوخی)
__________________
خویش را اول مداوا کن - کمال اینست و بس
محمد هورزاد آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از محمد هورزاد:
قديمي October 15th, 2009, 13:40   #43
arteshbod
Senior Member
 
arteshbod's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jun 2009
محل سكونت: فراسوی نیک و بد
ارسالها: 372
تشکر: 364
تشکر از ايشان: 1,139 بار در 358 پست
arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)arteshbod (سطح 5)
0

حالا این ها رو برای چی میخواهی ؟

وقتی چند تا متا باز میکنی بخاطر ترافیکی که ایجا میشه یکی از بقیه عقب میمونه مثلا به میزان 3-4 پیپ بعضی ها از این موضوع استفاده میکنند ......

ای کلک
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
آدمی را بخاطر فضائلش از همه بیش کیفر میدهند . (فریدریش نیچه)

آخرین ويرايش توسط arteshbod در October 15th, 2009 و ساعت 13:54
arteshbod آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از arteshbod:
قديمي October 15th, 2009, 14:20   #44
nirvana
Senior Member
 
nirvana's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jan 2007
محل سكونت: کرج
ارسالها: 934
تشکر: 4,121
تشکر از ايشان: 7,099 بار در 995 پست
nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به nirvana
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله arteshbod نمايش نوشته ها
حالا این ها رو برای چی میخواهی ؟

وقتی چند تا متا باز میکنی بخاطر ترافیکی که ایجا میشه یکی از بقیه عقب میمونه مثلا به میزان 3-4 پیپ بعضی ها از این موضوع استفاده میکنند ......

ای کلک
سلام

فكر بد كردي ها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خب من كه نه تا مانيتور ندارم ميخوام يه چيدماني شبيه اين عكس رو درست كنم . اما روي يك بروكر اگه بخوام اينكار رو بكنم براي هر بار ديدن يك ارز بايد كلي اين چارت ها رو دوباره مرتب كنم . براي همين ميخواستم از چند بروكر با ارز هاي مختلف استفاده كنم .
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]

اي كلك

با تشكر ؛ نيروانا
بدرود
__________________
شیفتگان پرواز را میل خزیدن نیست !!!

آخرین ويرايش توسط nirvana در October 15th, 2009 و ساعت 14:27
nirvana آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي October 15th, 2009, 14:25   #45
nirvana
Senior Member
 
nirvana's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jan 2007
محل سكونت: کرج
ارسالها: 934
تشکر: 4,121
تشکر از ايشان: 7,099 بار در 995 پست
nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به nirvana
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله isar نمايش نوشته ها
البته این رو هم در نظر بگیر که باز کردن چندین متاتریدر یعنی استفاده چندین برابر از سیستم و فشار چندین برابر به سیستم.
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Kasra نمايش نوشته ها
سیاوش جان
لازم نیست از چند تا بروکر مختلف استفاده کنی . چند درایو هم لازم نداری .
فقط کافیست بعد از اینکه فایل اجرایی Setup متا تریدر را اجرا کردی ، هر بار در هنگام نصب در آنجا که اسم فولدر متاتریدر را برای نصب می پرسد ، اسم جدیدی برای فولدر انتخاب کنی . و چندین بار مراحل نصب را از اول انجام دهی و در هر بار یک متا تریدر جدید در همان درایو ولی با اسم فولدر متفاوت ایجاد میکنی .
در مورد فشار به سیستم ، اگه CPU و RAM سیستمتو بهم بگی میتونم بگم که چند تا متاتریدر به صورت همزمان و بهینه کار میکنند .

با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله محمد هورزاد نمايش نوشته ها
سیاوش جان آدرس مهم است نه درایو

شما توی همون آدرس اصلی نصب کن (یا هر جا خواستی) موقع نصب جلوی آدرس یک عدد بنویس

مثلا :


C:\Program Files\Prime4x1

C:\Program Files\Prime4x2

C:\Program Files\Prime4x3

...

تا هر چی خواستی - اینطوری میتونی تا جایی که اون درایو جا داشته باشه متا نصب کنی

فقط بعد باید بری توی پوشه هر کدوم و شورتکات جدا توی دسکتاپ درست کنی واسش

اسم شورتکات ها رو هم باید عوض کنی

مثلا بذاری

Prime1

Prime2

Prime3

و الی آخر

---------------------------------------------

پ . ن : این پرایم به عنوان مثال عرض شد یه وقت مثه من یه همچین اشتباهی نکنین برین توی این بروکر حساب ... (شوخی)

مرسي دوستاي خوبم . خيلي گلييييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييين . مرسي مرسي مرسي .

اين ويبولتن چرا شكل گل و بوس نداره ؟ ها ؟ مرسي .

با تشكر ، نيروانا
بدرود
__________________
شیفتگان پرواز را میل خزیدن نیست !!!
nirvana آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از nirvana:
پاسخ

Bookmarks

برچسب‌ها
ویندوز, نکات, ترفندها, ترفند، ویندوز, جالب

ابزارهاي موضوع

قواعد ارسال
شما نمی‌توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی‌توانید پاسخ ارسال کنید
شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال کنید
شما نمی‌توانید پست‌های خود را ویرایش کنید

BB code فعال است
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
کدهای HTML غير فعال است


موضوعات مشابه
موضوع آغازگر موضوع انجمن پاسخ آخرین ارسال
اصلاح صفحه کلید فارسی در سیستم عامل ویندوز 2000 و XP hghodsi کامپیوتر و اینترنت 5 September 22nd, 2008 12:41
نرم‌افزارهای مفید Hamed2420 کامپیوتر و اینترنت 14 September 11th, 2008 14:58
نصب ویندوز در 5 دقیقه iraj23 کامپیوتر و اینترنت 36 July 30th, 2008 17:46
مشکل ویندوز بهزاد اقبالی کامپیوتر و اینترنت 7 June 17th, 2008 02:59

ساعت جاري 16:14 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.


Powered by vBulletin Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
تمام حقوق براي سايت سرمايه دات کام محفوظ می باشد.
نقل مطالب بدون کسب اجازه از مدیران سایت ممنوع است.