انجمن‌های سرمایه

بازگشت   انجمن‌های سرمایه > درباره سایت سرمایه (About Sarmaye Website) > پیشنهادات و انتقادات (Suggestion and Feedbacks)

Notices

پاسخ
 
ابزارهاي موضوع
قديمي December 26th, 2009, 00:32   #61
محمد هورزاد
Senior Member
 
محمد هورزاد's Avatar
 
تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: مشهد
ارسالها: 2,053
تشکر: 16,961
تشکر از ايشان: 13,580 بار در 2,502 پست
محمد هورزاد (سطح 11)محمد هورزاد (سطح 11)محمد هورزاد (سطح 11)محمد هورزاد (سطح 11)محمد هورزاد (سطح 11)محمد هورزاد (سطح 11)محمد هورزاد (سطح 11)محمد هورزاد (سطح 11)محمد هورزاد (سطح 11)محمد هورزاد (سطح 11)محمد هورزاد (سطح 11)
0

سلام

من هم با سرور جدید مشکل دارم

صفحات به کندی و بسیار بسیار دیر باز می شود .

پخش زنده هم درست کار نمی کند .

با سایتهای دیگر مشکلی ندارم .

مرورگر : فایرفاکس (آخرین ورژن)

اینترنت من :

ADSL

fan ava

256

ممنون
__________________
خویش را اول مداوا کن - کمال اینست و بس
محمد هورزاد آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از محمد هورزاد:
قديمي December 26th, 2009, 01:06   #62
.....
Senior Member
 
.....'s Avatar
 
تاريخ عضويت: Dec 2007
محل سكونت: هر کجا که یک خط adsl مقداری سکوت و مراعات وجود داشته باشد.
ارسالها: 910
تشکر: 2,045
تشکر از ايشان: 3,413 بار در 779 پست
..... (سطح 8)..... (سطح 8)..... (سطح 8)..... (سطح 8)..... (سطح 8)..... (سطح 8)..... (سطح 8)..... (سطح 8)..... (سطح 8)..... (سطح 8)..... (سطح 8)
ارسال پيغام بوسیله MSN به ..... ارسال پيغام بوسیله Yahoo به .....
Smile

0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله محمد هورزاد نمايش نوشته ها
سلام

من هم با سرور جدید مشکل دارم

صفحات به کندی و بسیار بسیار دیر باز می شود .

پخش زنده هم درست کار نمی کند .

با سایتهای دیگر مشکلی ندارم .

مرورگر : فایرفاکس (آخرین ورژن)

اینترنت من :

ADSL

fan ava

256

ممنون

در تایید نوشته دوست گرامیم جناب آقای هورزاد عزیز .
بنده هم مشکلات مشابه دوستان رو دارم که استفاده از فروم رو مشقت بار کرده .

سپنتا 128

لازم به ذکر است که مشکل باز کردن صفحه ...تنها مربوط به سرمایه بوده و سایر صفحات وب با کیفیت قبلی بازگشایی میشوند .

با تشکر.
__________________
ای کریمی که از خزانه غیب. گبر و ترسا وظیفه خور داری ....دوستان را کجا کنی نومید . تو که با دشمن این نظر داری....
..... آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از .....:
قديمي December 26th, 2009, 14:57   #63
hadiearn
Senior Member
 
hadiearn's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jun 2007
محل سكونت: ایران سرای من است .
ارسالها: 371
تشکر: 1,250
تشکر از ايشان: 1,084 بار در 288 پست
hadiearn (سطح 3)hadiearn (سطح 3)hadiearn (سطح 3)hadiearn (سطح 3)hadiearn (سطح 3)hadiearn (سطح 3)hadiearn (سطح 3)hadiearn (سطح 3)hadiearn (سطح 3)hadiearn (سطح 3)hadiearn (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به hadiearn
0

برای من هم همین مشکل همچنان وجود دارد
صفحه پحش زنده هم اصلا کار نمیکند و ثابت است
نکته اینکه فایل های فلش هم در این سایت لود نمیشوند
البته فکر میکنم مشکل از سرویس دهنده من یعنی فناوا باشد چون سایت های دیگر هم که دارای فایل فلش هستند نیز همین مشکل را دارند و فایل فلش انها نیز لود نمی شود
در ضمن خیلی وقتها نیز سایت سرمایه کلا برای من لود نمیشود
مشکل از مرورگرو سیستمو این چیزا نیست چون من با چند سیستم تو خونه تست کردم
و در نهایت چون مشکل با استفاده از ف..ی.لت..ر ش.... حل میشه فکر میکنم مشکل اصلی از سرویس دهنده است
در ضمن سرعت من 512 فناوا است

پ ن :
باز دوباره این چه بازیه که دارن سرمون در میارن خدا میدونه .....
من الان با خیلی سایت ها مشکل پیدا کردم اولش کم بود ولی الان داره کم کم زیاد میشه
که مهمترینشون برای من سرمایه است
.......
__________________
<<<*** اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج ***>>>
hadiearn آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي December 26th, 2009, 20:28   #64
mercury
Senior Member
 
mercury's Avatar
 
تاريخ عضويت: Dec 2007
ارسالها: 657
تشکر: 104
تشکر از ايشان: 4,166 بار در 976 پست
mercury (سطح 8)mercury (سطح 8)mercury (سطح 8)mercury (سطح 8)mercury (سطح 8)mercury (سطح 8)mercury (سطح 8)mercury (سطح 8)mercury (سطح 8)mercury (سطح 8)mercury (سطح 8)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به mercury
0

فکر کنم فایلهای فلش هم جزء سیاهه ف*ی*ل*ت*ر*ی*ن*گ شرکت مخابرات شده اند.

به نظر من مدیریت سایت هر چه زودتر فکری برای این مورد بکنند.

می توان تبلیغاتی را که بر مبنای فلش هستند حذف کرد و جایگزینی مناسب برای آنها یافت.

چون باز کردن سایت بدون قند شکن اصلاً مقدور نیست.
__________________
مزاج دهر تبه شد در این بلا حافظ * کجاست فکر حکیمی و رای برهمنی
mercury آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي December 26th, 2009, 20:45   #65
Reza
مدیر سایت
 
تاريخ عضويت: Feb 2004
ارسالها: 2,331
تشکر: 391
تشکر از ايشان: 10,975 بار در 1,009 پست
Reza امتياز غيرفعال است
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mercury نمايش نوشته ها
فکر کنم فایلهای فلش هم جزء سیاهه ف*ی*ل*ت*ر*ی*ن*گ شرکت مخابرات شده اند.

به نظر من مدیریت سایت هر چه زودتر فکری برای این مورد بکنند.

می توان تبلیغاتی را که بر مبنای فلش هستند حذف کرد و جایگزینی مناسب برای آنها یافت.

چون باز کردن سایت بدون قند شکن اصلاً مقدور نیست.
با سلام

همانطور که قبلا هم اعلام کردم، سرور و سایت سرمایه در وضعیت عادی قرار دارند. ظاهرا مشک از آنجا ناشی شده است که برخی ISP ها محدودیت هایی در دریافت فایلهای فلش ایجاد کرده اند که این موضوع موجب کندی لود شدن سایت سرمایه نیز شده است.

پیشنهاد می کنم دوستانی که با مشکل کندی شدید در لود شدن سایت مواجه هستند، flash player را از روی کامپیوتر خود uninstall کنند. در این صورت باید مشکل تا حد زیادی برطرف شود. (لطفا یکی از دوستان این راه را آزمایش و نتیجه را اعلام کند)

با تشکر
Reza آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي December 26th, 2009, 21:31   #66
isar
Senior Member
 
isar's Avatar
 
تاريخ عضويت: Oct 2008
محل سكونت: گنبد کاووس
ارسالها: 1,386
تشکر: 6,698
تشکر از ايشان: 5,875 بار در 1,573 پست
isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به isar
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Reza نمايش نوشته ها
با سلام

همانطور که قبلا هم اعلام کردم، سرور و سایت سرمایه در وضعیت عادی قرار دارند. ظاهرا مشک از آنجا ناشی شده است که برخی ISP ها محدودیت هایی در دریافت فایلهای فلش ایجاد کرده اند که این موضوع موجب کندی لود شدن سایت سرمایه نیز شده است.

پیشنهاد می کنم دوستانی که با مشکل کندی شدید در لود شدن سایت مواجه هستند، flash player را از روی کامپیوتر خود uninstall کنند. در این صورت باید مشکل تا حد زیادی برطرف شود. (لطفا یکی از دوستان این راه را آزمایش و نتیجه را اعلام کند)

با تشکر
احتیاجی به اینکار نیست
مدت زیادیه که از این استفاده میکنم و خیلی راضیم

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
__________________
عاقبت خاک گل کوزه‏گران خواهیم شد...
isar آفلاين است پاسخ با نقل قول
4 تشکر کننده از isar:
قديمي December 26th, 2009, 21:43   #67
hadiearn
Senior Member
 
hadiearn's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jun 2007
محل سكونت: ایران سرای من است .
ارسالها: 371
تشکر: 1,250
تشکر از ايشان: 1,084 بار در 288 پست
hadiearn (سطح 3)hadiearn (سطح 3)hadiearn (سطح 3)hadiearn (سطح 3)hadiearn (سطح 3)hadiearn (سطح 3)hadiearn (سطح 3)hadiearn (سطح 3)hadiearn (سطح 3)hadiearn (سطح 3)hadiearn (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به hadiearn
http://forum.sarmaye.com/newreply.php?do=newreply&p=364979

0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Reza نمايش نوشته ها
با سلام

همانطور که قبلا هم اعلام کردم، سرور و سایت سرمایه در وضعیت عادی قرار دارند. ظاهرا مشک از آنجا ناشی شده است که برخی ISP ها محدودیت هایی در دریافت فایلهای فلش ایجاد کرده اند که این موضوع موجب کندی لود شدن سایت سرمایه نیز شده است.

پیشنهاد می کنم دوستانی که با مشکل کندی شدید در لود شدن سایت مواجه هستند، flash player را از روی کامپیوتر خود uninstall کنند. در این صورت باید مشکل تا حد زیادی برطرف شود. (لطفا یکی از دوستان این راه را آزمایش و نتیجه را اعلام کند)

با تشکر
من فلش پلیر رو پاک کردم ولی مشکل همچنان باقی است واکثر صفحات همچون همین صفحه را نیز باید چند بار بزنم تا کامل لود شود .
بعد ار تعطیلی من با سرویس دهنده تماس میگیرم ببینم اونا چی میگن
__________________
<<<*** اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج ***>>>
hadiearn آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي December 27th, 2009, 11:58   #68
hadiearn
Senior Member
 
hadiearn's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jun 2007
محل سكونت: ایران سرای من است .
ارسالها: 371
تشکر: 1,250
تشکر از ايشان: 1,084 بار در 288 پست
hadiearn (سطح 3)hadiearn (سطح 3)hadiearn (سطح 3)hadiearn (سطح 3)hadiearn (سطح 3)hadiearn (سطح 3)hadiearn (سطح 3)hadiearn (سطح 3)hadiearn (سطح 3)hadiearn (سطح 3)hadiearn (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به hadiearn
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله isar نمايش نوشته ها
احتیاجی به اینکار نیست
مدت زیادیه که از این استفاده میکنم و خیلی راضیم

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]


ممنون ایثار جون
با استفاده از این به طور کلی مشکلات لود شدن حل گردید
__________________
<<<*** اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج ***>>>

آخرین ويرايش توسط hadiearn در December 27th, 2009 و ساعت 12:06
hadiearn آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از hadiearn:
قديمي February 12th, 2010, 22:14   #69
Reza
مدیر سایت
 
تاريخ عضويت: Feb 2004
ارسالها: 2,331
تشکر: 391
تشکر از ايشان: 10,975 بار در 1,009 پست
Reza امتياز غيرفعال است
0

با سلام

با توجه به اعلام برخی دوستان مبنی بر کندی لود شدن صفحات سایت، بررسی های زیادی در روزهای گذشته در این مورد انجام دادم و راه حل هایی برای بهبود این وضعیت پیدا کردم. (لازم به ذکر است مشکل اصلی به وضعیت اینترنت کشور مربوط می شود. اما با روشهایی می توان اثرات این مشکل را کاهش داد)

از دیروز نیز تغییرات فنی در سایت انجام شده است و لذا مشکل کندی لود شدن صفحات سایت که برخی دوستان با آن مواجه بودند باید تا حد قابل ملاحظه ای برطرف شده باشد.

لطفا در صورتی که هنوز با مشکل کندی غیر عادی لود شدن صفحات سایت مواجه هستید، موارد زیر را اعلام کنید:
- مشخصات خط اینترنت (نوع، سرعت . . .)
- شرکتی که سرویس اینترنت خود را از آن تهیه کردید
- Browser که برای مشاهده سایت از آن استفاده می کنید
- لود شدن کامل صفحه اول سایت چند ثانیه زمان نیاز دارد؟

با تشکر
Reza آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از Reza:
قديمي February 12th, 2010, 22:42   #70
tlash
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Feb 2009
ارسالها: 266
تشکر: 651
تشکر از ايشان: 418 بار در 156 پست
tlash (سطح 0)
سلام

0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Reza نمايش نوشته ها
با سلام

با توجه به اعلام برخی دوستان مبنی بر کندی لود شدن صفحات سایت، بررسی های زیادی در روزهای گذشته در این مورد انجام دادم و راه حل هایی برای بهبود این وضعیت پیدا کردم. (لازم به ذکر است مشکل اصلی به وضعیت اینترنت کشور مربوط می شود. اما با روشهایی می توان اثرات این مشکل را کاهش داد)

از دیروز نیز تغییرات فنی در سایت انجام شده است و لذا مشکل کندی لود شدن صفحات سایت که برخی دوستان با آن مواجه بودند باید تا حد قابل ملاحظه ای برطرف شده باشد.

لطفا در صورتی که هنوز با مشکل کندی غیر عادی لود شدن صفحات سایت مواجه هستید، موارد زیر را اعلام کنید:
- مشخصات خط اینترنت (نوع، سرعت . . .)
- شرکتی که سرویس اینترنت خود را از آن تهیه کردید
- Browser که برای مشاهده سایت از آن استفاده می کنید
- لود شدن کامل صفحه اول سایا چند ثانیه زمان نیاز دارد؟

با تشکر


مشکل از دو هفته قبل شروع شد و اصلا با اکسپلورر نمی توان سر مایه را باز کرد.

اینترنت من از شرکت نداگستر(صبا) می با شد.
tlash آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي February 12th, 2010, 23:28   #71
AmirBabak
مدیر تالار نرم افزارهای معامله و تحلیل بازار و تالارهای زیرمجموعه
 
AmirBabak's Avatar
 
تاريخ عضويت: Apr 2007
محل سكونت: نارمک
ارسالها: 1,686
تشکر: 4,953
تشکر از ايشان: 14,016 بار در 1,535 پست
AmirBabak (سطح 11)AmirBabak (سطح 11)AmirBabak (سطح 11)AmirBabak (سطح 11)AmirBabak (سطح 11)AmirBabak (سطح 11)AmirBabak (سطح 11)AmirBabak (سطح 11)AmirBabak (سطح 11)AmirBabak (سطح 11)AmirBabak (سطح 11)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به AmirBabak
0

آقا رضا من ADSL شاتل 128 دارم.
سرعت بارگذاری سایت سرمایه در اوقات مختلف متفاوت است. مثلاً آخر شب ها بسیار کند است(برای من)، بطوری که صفحات بد لود می شوند.(تصویر ضمیمه- که قبلاً آماده کرده بودم واسه بررسی)
عكس ضميمه
نوع فايل: jpg namayesh.jpg‏ (41.9 کیلوبایت, 37 نمایش)
AmirBabak آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي February 12th, 2010, 23:35   #72
Reza
مدیر سایت
 
تاريخ عضويت: Feb 2004
ارسالها: 2,331
تشکر: 391
تشکر از ايشان: 10,975 بار در 1,009 پست
Reza امتياز غيرفعال است
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله tlash نمايش نوشته ها
مشکل از دو هفته قبل شروع شد و اصلا با اکسپلورر نمی توان سر مایه را باز کرد.

اینترنت من از شرکت نداگستر(صبا) می با شد.
اگر فقط با اکسپلورر مشکل دارید، یکبار کش اکسپلورر را خالی کنید. شاید مشکل برطرف شود.
Reza آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي February 12th, 2010, 23:35   #73
Reza
مدیر سایت
 
تاريخ عضويت: Feb 2004
ارسالها: 2,331
تشکر: 391
تشکر از ايشان: 10,975 بار در 1,009 پست
Reza امتياز غيرفعال است
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله AmirBabak نمايش نوشته ها
آقا رضا من ADSL شاتل 128 دارم.
سرعت بارگذاری سایت سرمایه در اوقات مختلف متفاوت است. مثلاً آخر شب ها بسیار کند است(برای من)، بطوری که صفحات بد لود می شوند.(تصویر ضمیمه- که قبلاً آماده کرده بودم واسه بررسی)
جناب امیربابک، ظاهرا شاتل از ساعت 1 نیمه شب تا 5-6 صبح مصرف ترافیک را محاسبه نمی کند و به همین دلیل مشترکان شاتل بعد از ساعت 1 نیمه شب شروع به دانلود می کنند و سرعت اینترنت بسیار افت می کند.

لطفا اگر دوباره با کندی سایت مواجه شدید، این مورد و همچنین سرعت لود شدن فروم های دیگر را بررسی و نتیجه را اعلام کنید.

با تشکر
Reza آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از Reza:
قديمي February 13th, 2010, 00:05   #74
مسعود رهجو
مدیر سابق تالار سیستمها و روشهای معامله
 
مسعود رهجو's Avatar
 
تاريخ عضويت: Feb 2007
محل سكونت: در آغوش خدا
ارسالها: 3,653
تشکر: 3,982
تشکر از ايشان: 30,639 بار در 4,644 پست
مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)
0

با سلام

من با لایزر 256 adsl
ساعت 21:30 مشکل ورود داشتم سرعت بسیار کند بود لود home page حدودا یک دقیقه و 10 ثانیه تا بار گذاری
اما الان مشکلی وجود ندارد به سرعت وارد شدم
یادم رفت این را بگم
مرور گر فایر فاکس نسخه آخر
__________________
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]

آخرین ويرايش توسط مسعود رهجو در February 13th, 2010 و ساعت 00:08
مسعود رهجو آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي February 13th, 2010, 18:09   #75
FXRAMIN
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Feb 2007
ارسالها: 1,011
تشکر: 34,992
تشکر از ايشان: 2,463 بار در 921 پست
FXRAMIN (سطح 2)FXRAMIN (سطح 2)FXRAMIN (سطح 2)FXRAMIN (سطح 2)FXRAMIN (سطح 2)FXRAMIN (سطح 2)
0

دایال اب 44 کیلو بایت (هنوز ما در این منطقه شهرمان adsl نیامده ) صفحه اول سایت روز 5 شنبه که روز خاص بود اصلا باز نشد حتی بعد از 5 دقیقه ولی امروز به حدود 50 ثانیه باز میشه


موفق باشید
یا حق
FXRAMIN آفلاين است پاسخ با نقل قول
پاسخ

Bookmarks

برچسب‌ها
انتقال, جدید, سایت, سرور

ابزارهاي موضوع

قواعد ارسال
شما نمی‌توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی‌توانید پاسخ ارسال کنید
شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال کنید
شما نمی‌توانید پست‌های خود را ویرایش کنید

BB code فعال است
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
کدهای HTML غير فعال است


ساعت جاري 12:02 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.


Powered by vBulletin Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
تمام حقوق براي سايت سرمايه دات کام محفوظ می باشد.
نقل مطالب بدون کسب اجازه از مدیران سایت ممنوع است.