انجمن‌های سرمایه

بازگشت   انجمن‌های سرمایه > تالارهای غیرتخصصی > کامپیوتر و اینترنت

Notices

پاسخ
 
ابزارهاي موضوع
قديمي January 23rd, 2009, 10:58   #61
R.Poustchi
Member
 
R.Poustchi's Avatar
 
تاريخ عضويت: Dec 2006
ارسالها: 54
تشکر: 118
تشکر از ايشان: 201 بار در 55 پست
R.Poustchi (سطح 1)R.Poustchi (سطح 1)R.Poustchi (سطح 1)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به R.Poustchi
0

خوب به سلامتی Lost هم دانلود شد بریم سراغ Ubuntu .
برای قعال کردن صفحه کلید فارسی اگه زمان نصب زبان فارسی رو فعال نکردید . میتونید به اینجا مراجعه بکنید .
System-> Prefences->Keyboaed
و بعد از اون وارد تب Layout میشید توی قسمت Selected Layout ->Add رو انتخاب میکنید و بعد از اون Layout فارسی رو انتخال میکنید . ( برای عوض کردن زبان میتونید از دوتا Alt استفاده کنید و یا توی تب Layout Option در قسمت Ctrl Key Posiontios ترکیب مورد نظرتون رو انتخاب کنید .)
برای راه اندازی ابزارهای شبکه (مودم - شبکه و وایرلس ) هم میتونید ‍‍System->Adminstration->Networkمراجعه کنید توی تب Connection ابزارهایی رو که شناخته رو میتونید ببنید اگه روش دوبار کلیک کنید وارد قسمت Properties اون میشید که میتونید تنظیمات رو اونحا انجام بدید .
R.Poustchi آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از R.Poustchi:
قديمي January 23rd, 2009, 11:18   #62
Kambiz_T.A
Senior Member
 
Kambiz_T.A's Avatar
 
تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: تهران
ارسالها: 561
تشکر: 1,654
تشکر از ايشان: 1,680 بار در 578 پست
Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)
لينك صحيح

0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله LionHeart نمايش نوشته ها
من هم هنوز پس از این همه گیر و دار نتونستم که مودم ADSL ام رو نصب کنم
ولی تو سایت [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ] (در قسمت انجمن ها ) احتمال 90% توش توضیح داده که چطور مودمت رو نصب کنی
در مورد سوال دومت هم که اگر تو خود اوبنتو دکمه ی PrtSCr بالای دکمه ی Insert رو بزنی عکس میگیره

یا علی
با سلام

دوست عزيز اين لينكي كه گذاشتيد ايراد دارد و اشتباها يك نقطه يا Dat زيادي گذاشتيد

جسارتا لينك صحيح را اينجا قرار دادم

لينك صحيح:[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]

موفق و پيروز باشيد
Kambiz_T.A آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از Kambiz_T.A:
قديمي January 23rd, 2009, 12:36   #63
szh.1367
Senior Member
 
szh.1367's Avatar
 
تاريخ عضويت: Oct 2007
محل سكونت: شیراز
ارسالها: 528
تشکر: 656
تشکر از ايشان: 1,600 بار در 554 پست
szh.1367 (سطح 3)szh.1367 (سطح 3)szh.1367 (سطح 3)szh.1367 (سطح 3)szh.1367 (سطح 3)szh.1367 (سطح 3)szh.1367 (سطح 3)szh.1367 (سطح 3)szh.1367 (سطح 3)szh.1367 (سطح 3)szh.1367 (سطح 3)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله vahidde نمايش نوشته ها
من ابونتو 8.10 رو گرفتم خيلي ساده تره كار باهاش تقريبا مثا ويندوزه
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله vahidde نمايش نوشته ها
سلام دوستان
خدايي اشكم در امد
اين مودم واير لس با پورت لن رو هيچ جا نديدم
كاش دوستان يا مديريت محترم سايت يه فكري به حال اموزش لينوكس ميكردند(مخصوصا با قضاياي هك حساب و ....)
تو انجمن ابونتو هم در اينمورد نبود
2 روزه ميگردم
تازه با كارت گرافيك انويديا هم سر ناسازگاري داره!
حالا اينو ميشه تحمل كرد !
اما اتصال به اينترنت رو چي كار كنيم
سلام

جواب سوال شما در مورد نصب و راه اندازی وایرلس در لینوکس ( ابونتو 8.10 ) اینجاست

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
szh.1367 آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از szh.1367:
قديمي January 23rd, 2009, 12:51   #64
LionHeart
Senior Member
 
LionHeart's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: تهران - امامت
ارسالها: 899
تشکر: 5,668
تشکر از ايشان: 2,834 بار در 860 پست
LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به LionHeart
مشکل در نصب ---> Modem D-Link-DSL 200

0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله R.Poustchi نمايش نوشته ها
دوست عزیز مودم شما Lan یا USB ؟
اگه usb باشه به سختی نصب میشه شاید هم اصلا نصب نشه .
سلام R.Poustchi

من مشکلی در نصب این مودم دارم (تقریبا 90% راه رو رفتم ولی اون 10 % رو نتوستم برم)
و دلیلش هم فکر میکنم اطلاعات پایینم هست ولی انشالله به کمک تمامی دوستان لینوکس کار بتونیم این مودم رو نصب کنیم


مشکلی که در نصب این مودم برای من پیش اومده برای اکثر دوستانی که این مودم رو دارند پیش اومده و من در سایت های مختلفی که سرچ کردم تا الان نتونستم مشکلم رو حل کنم
من شروع به نصب مودم می کنم(
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ] ) ابتدا پکیج که مربوط به نسخه اوبنتو هست رو دانلود میکنم سپس شروع به نصب مودم میکنم
تمامی مراحل رو به خوبی پیش میرم و چراغ دوم مودمم هم روشن میشه
(در ویندوز زمانیکه چراغ دوم مودمم روشن میشه میتونم با استفاده از کانکشن به اینترنت وصل شم)
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
ولی وقتی دستور PPPOECONF رو میزنم این پیغام رو میده
(این همون پیغامیست که اکثر دوستان به مشکل برخورده بودن )
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]




لطفا مرا راهنمایی کنید

یاعلی
__________________
به امید این روز زیبا ......


LionHeart آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از LionHeart:
قديمي January 23rd, 2009, 13:30   #65
R.Poustchi
Member
 
R.Poustchi's Avatar
 
تاريخ عضويت: Dec 2006
ارسالها: 54
تشکر: 118
تشکر از ايشان: 201 بار در 55 پست
R.Poustchi (سطح 1)R.Poustchi (سطح 1)R.Poustchi (سطح 1)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به R.Poustchi
0

سلام دوست عزیز

شما اول با SU ROOT توی ترمینال با ROOT وارد شو بعد دویاره pppoeconf رو امتحان بکن . این پیغام رو همون اول که pppoeconf رو اجرا میکنی میبینی یا بعد . متن پیغام میگه شما میخوای از طریق Lan به اینترنت وصل بشی در صورتی که شما باید از طریق پورتی که ایجاد کردی وصل بشی . من خودم از مودم USB تا به حال استفاده نکردم به نظرم مشکلت رو تو [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ] پیگیری کنی زودتر به نتیجه میرسی .
R.Poustchi آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از R.Poustchi:
قديمي January 23rd, 2009, 13:55   #66
majid_k
Senior Member
 
majid_k's Avatar
 
تاريخ عضويت: Aug 2007
ارسالها: 449
تشکر: 3,701
تشکر از ايشان: 1,317 بار در 470 پست
majid_k (سطح 2)majid_k (سطح 2)majid_k (سطح 2)majid_k (سطح 2)majid_k (سطح 2)majid_k (سطح 2)majid_k (سطح 2)majid_k (سطح 2)majid_k (سطح 2)majid_k (سطح 2)
0

سلام دوستان
من دارم صفحه اول این تاپیک رو میخونم یعنی واقعا سی دی رو میفرستن دم در خونه ؟
کسی از دوستان تا حالا دریافت کرده ؟؟
__________________
موفق باشید
majid_k آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي January 23rd, 2009, 14:21   #67
szh.1367
Senior Member
 
szh.1367's Avatar
 
تاريخ عضويت: Oct 2007
محل سكونت: شیراز
ارسالها: 528
تشکر: 656
تشکر از ايشان: 1,600 بار در 554 پست
szh.1367 (سطح 3)szh.1367 (سطح 3)szh.1367 (سطح 3)szh.1367 (سطح 3)szh.1367 (سطح 3)szh.1367 (سطح 3)szh.1367 (سطح 3)szh.1367 (سطح 3)szh.1367 (سطح 3)szh.1367 (سطح 3)szh.1367 (سطح 3)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله majid_k نمايش نوشته ها
سلام دوستان
من دارم صفحه اول این تاپیک رو میخونم یعنی واقعا سی دی رو میفرستن دم در خونه ؟
کسی از دوستان تا حالا دریافت کرده ؟؟
سلام

بله سی دی را برای شما ارسال می کنه اما حدودا 20 ، 30 روز طول می کشه ( البته دوستانی که تهران هستند خیلی زودتر بسته را دریافت می کنند )

قبلا سی دی را داخل بسته های شیک و توپی می فرستادن اما الان نمی دونم اداره پست بسته ها رو باز می کنه یا دیگه از اون دسته ها باحال خبری نیست

ولی در کل حقیقت داره
szh.1367 آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از szh.1367:
قديمي January 23rd, 2009, 14:50   #68
وحید
مسئول سابق تالار عمومی و تالار اعضاء
 
وحید's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2008
ارسالها: 778
تشکر: 6,770
تشکر از ايشان: 4,825 بار در 1,161 پست
وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به وحید
0

سلام
ممنونم از پاسخ شما
مثل اينكه نميشه فايل پيوست كرد ميخواستم عكس اون رو براتون بزارم
در اين ورژن(8.10)خيلي از اين دستورات نوشتني به صورت كليك انجام ميشه و اين دستورات كارايي ندارند
مودم رو شناخته چون پينگ داره
اما وقتي ميخوام كانكشن بسازم هيچ جايي براي دادن اي پي نداره!!
__________________
هرگز با آنچه نمی دانید مخالفت نکنید، زیرا بیشتر دانش در چیزهایی است که شما نمی دانید.امام علی(ع)
وحید آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از وحید:
قديمي January 23rd, 2009, 21:26   #69
szh.1367
Senior Member
 
szh.1367's Avatar
 
تاريخ عضويت: Oct 2007
محل سكونت: شیراز
ارسالها: 528
تشکر: 656
تشکر از ايشان: 1,600 بار در 554 پست
szh.1367 (سطح 3)szh.1367 (سطح 3)szh.1367 (سطح 3)szh.1367 (سطح 3)szh.1367 (سطح 3)szh.1367 (سطح 3)szh.1367 (سطح 3)szh.1367 (سطح 3)szh.1367 (سطح 3)szh.1367 (سطح 3)szh.1367 (سطح 3)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله vahidde نمايش نوشته ها
سلام
ممنونم از پاسخ شما
مثل اينكه نميشه فايل پيوست كرد ميخواستم عكس اون رو براتون بزارم
در اين ورژن(8.10)خيلي از اين دستورات نوشتني به صورت كليك انجام ميشه و اين دستورات كارايي ندارند
مودم رو شناخته چون پينگ داره
اما وقتي ميخوام كانكشن بسازم هيچ جايي براي دادن اي پي نداره!!
سلام

والا من با لینوکس کار نکردم و نمی دونم باید چه کاری انجام داد فقط اون سایت مرجع رو براتون قرار دادم که استفاده کنید اگر باز هم نتوانستید از اون سایت استفاده کنید می توانید در لینک زیر مطالب مفیدی در لینوکس پیدا کنید و یا از مدیر سایت زیر سوال کنید و مشکلتون را حل کنید

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
szh.1367 آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از szh.1367:
قديمي January 24th, 2009, 22:10   #70
HardyLaity
Senior Member
 
HardyLaity's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jun 2008
ارسالها: 142
تشکر: 107
تشکر از ايشان: 506 بار در 129 پست
HardyLaity (سطح 1)HardyLaity (سطح 1)HardyLaity (سطح 1)HardyLaity (سطح 1)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله vahidde نمايش نوشته ها
سلام
ممنونم از پاسخ شما
مثل اينكه نميشه فايل پيوست كرد ميخواستم عكس اون رو براتون بزارم
در اين ورژن(8.10)خيلي از اين دستورات نوشتني به صورت كليك انجام ميشه و اين دستورات كارايي ندارند
مودم رو شناخته چون پينگ داره
اما وقتي ميخوام كانكشن بسازم هيچ جايي براي دادن اي پي نداره!!
درود و سلام خدمت شما و دوستان سرمایه

اول از اینکه میبینم دوستان به دلایلی علاقه مند به استفاده از لینوکس شده‌اند خوشحالم

دوم هم از دوستانی که در فروم اوبنتو به من پیغام فرستادند و به یادم بودند تشکر میکنم و طبق دستور این دوستان با سواد اندکم در خدمت دوستان هستم

( یاد این گزارشات تلوزیون افتادم که طرف میاد اول کار ۱۰۰ سلام و درود میفرسته )

خوب بریم سراغ جواب

دوست من کاشکی یکم بیشتر توضیح میدادید مثلا مودمتون مدلش چیه و چگونه توی ویندوز به اینترنت متصل میشید تا راحتتر میشد جواب داد .

حالا من کلی در مورد وایرلس میگم امیدوارم مشکلتون حل بشه

دو راه حل دارید که اولی بسیار ساده هستش :

شما با ساپورت آی اس پی تون تماس بگیرید و بگید میخواهید مودمتون رو روتر کنید (‌یعنی تنظیمات کانکشن رو توی خود مودم ذخیره کنید )‌ که البته امکان داره که مودم یا آی اس پی شما قادر به ارائه یک همچین سرویسی نباشند ، ولی اگر باشند بعد از تنظیم مودمتون فقط کافیه که وارد اوبنتو بشید تا اینترنت رو به صورت اتوماتیک داشته باشید ( و البته داخل ویندوز هم همینطور هستش )

راه حل دوم :

شما به احتمال بالای ۹۰ ٪‌‌ از پروتکل pptp برای اتصال به اینترنت استفاده میکنید که این در اوبنتو به صورت پیش فرض وجود نداره

شما باید ۲ فایل بسیار کوچک زیر را دانلود کنید و در لینوکس اجرا ( نصب ) کنید

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]

توجه داشته باشید که دو فایل بالا مخصوص اوبنتو 8.10 نسخه 32 بیتی هستند و در صورتی که از نسخه دیگری استفاده میکنید بفرمائید تا لینکش رو بزارم

و نکته دیگه اینکه فایل اول ( pptp-linux ) پیش نیاز فایل دومه یعنی اول باید اون رو نصب کنید تا بتونید فایل دوم رو نصب کنید ( طریقه اجرا هم که مثل ویندوز روی فایلها ۲ تا کلیک میزنید )

خوب حالا سیستم شما آماده اتصال به اینترنت هستش

روی آیکون شبکتون کلیک کنید ( آیکون آن در کنار ساعت بالا سمت راست صفحه هستش ) اینجا باید لیست شبکه های اطرافتون رو ببینید ، و روی آی اس پی مورد نظرتون کلیک کنید

اینجا ۲ اتفاق ممکنه بیافته یا اینکه شما به شبکه وصل میشید یا اینکه ارور دریافت میکنید ( یعنی شما استاتیک آی پی باید تنظیم کنید )

اینجا شما بایستی تنظیمات شبکتون رو به سیستم معرفی کنید ، در همون پنجره‌ای که باز شده و در بالا لیست ترانسپوردرها تون رو میبینید دفت کنید . در پائین یک گزینه VPN Connections وجود داره به این منو برید و کزینه Configure VPN رو بزنید

اگرشما استاتیک آی پی دارید ، این به این معناست که بایستی آی پی بخصوصی رو برای اتصال به شبکه بدین در این حالت شما بایستی در صفحه باز شده به تب Wireless برید اینجا شما چون یک بار سعی کردید به شبکه وارد بشید نام شبکتون رو ملاحظه میکنید روی اون کلیک کنید و در منوی کناری Edit رو بزنید و در تب IPv4 Settings آی پی ، نت ماسک و گیت وی خودتون رو تنظیم کنید و OK کنید تا تنظیمات ذخیره بشند

ولی اگر آپی شما اتوماتیکه و توی ویندوز نیاز به تنظیم نداشته با مرحله بالا کاری ندارید

مرحله آخر ایجاد کانکشن هستش در همون پنجره Network Connections یک تب VPN دارید روی اون کلیک کنید و یک کانکشن جدید ADD کنید که ساده هستش ، تنظیمات رو انجام بدین ولی پسورد خودتون رو وارد نکنید ( متاسفانه در نسخه ۸.۱۰ یه باگ وجود داشت که نمیتونه پسوردتون رو ذخیره کنه ، البته این مشکل خیلی سریع حل شد . شما مرتبه اول که به اینترنت متصل میشید پسورد رو ازتون به صورت دستی میگیره ، بعد از اینکه اوبنتو رو آپدیت کردید میتونید به همین قسمت مراجعه کنید و پسوردتون رو برای همیشه ذخیره کنید )

از این به بعد بعد از ورود به اوبنتو باستی از همون منوی شبکتون ، آی اس پی خودتون رو انتخاب کنید و وقتی به شبکه متصل شدید از پائین همون منو کانکشنی که ساختید رو کلیک کنید تا به اینترنت متصل بشید

امیدوارم که تونسته باشم توضیح بدم اگر باز مشکل یا سئوالی بود مطرح بفرمائید

موفق باشید
__________________
راز موفقت در زندگی را فقط کسانی آموختند که در زندگی موفق نشدند .

آخرین ويرايش توسط HardyLaity در January 24th, 2009 و ساعت 22:18
HardyLaity آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از HardyLaity:
قديمي January 24th, 2009, 22:14   #71
majid_k
Senior Member
 
majid_k's Avatar
 
تاريخ عضويت: Aug 2007
ارسالها: 449
تشکر: 3,701
تشکر از ايشان: 1,317 بار در 470 پست
majid_k (سطح 2)majid_k (سطح 2)majid_k (سطح 2)majid_k (سطح 2)majid_k (سطح 2)majid_k (سطح 2)majid_k (سطح 2)majid_k (سطح 2)majid_k (سطح 2)majid_k (سطح 2)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله szh.1367 نمايش نوشته ها
سلام

بله سی دی را برای شما ارسال می کنه اما حدودا 20 ، 30 روز طول می کشه ( البته دوستانی که تهران هستند خیلی زودتر بسته را دریافت می کنند )

قبلا سی دی را داخل بسته های شیک و توپی می فرستادن اما الان نمی دونم اداره پست بسته ها رو باز می کنه یا دیگه از اون دسته ها باحال خبری نیست

ولی در کل حقیقت داره
سلام
با تشکر از شما

حالا برای چی مجانی این کار و انجام میدن ؟

درسته که میگن لینوکس آلوده به ویروس نمیشه ؟
__________________
موفق باشید

آخرین ويرايش توسط majid_k در January 24th, 2009 و ساعت 22:17
majid_k آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي January 24th, 2009, 22:25   #72
HardyLaity
Senior Member
 
HardyLaity's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jun 2008
ارسالها: 142
تشکر: 107
تشکر از ايشان: 506 بار در 129 پست
HardyLaity (سطح 1)HardyLaity (سطح 1)HardyLaity (سطح 1)HardyLaity (سطح 1)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله LionHeart نمايش نوشته ها

من مشکلی در نصب این مودم دارم (تقریبا 90% راه رو رفتم ولی اون 10 % رو نتوستم برم)
و دلیلش هم فکر میکنم اطلاعات پایینم هست ولی انشالله به کمک تمامی دوستان لینوکس کار بتونیم این مودم رو نصب کنیم

یاعلی
سلام لایون جان

آقا یه چیزی به نظرم اومد امیدوارم از اون حرفهای نابغه گونم نباشه

روی ADSL راحت میشه مودم رو روتر کرد ، اگر تونستی مودمت رو به اوبنتو شناسائی کنی و مشکلت فقط با کانکشنه یه بار آزمایش کن

توی ویندوز مودمت روتر کن و همون مراحلی که میری تا چراغهای مودمت روشن میشه رو برو ، احتمال قوی بعد از اون بصورت اتوماتیک خود مودمت اینترنت رو به سیستمت میده

موفق باشی
__________________
راز موفقت در زندگی را فقط کسانی آموختند که در زندگی موفق نشدند .
HardyLaity آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي January 24th, 2009, 22:41   #73
candletrader
مدیر سابق تالار "تحلیل تکنیکال"
 
candletrader's Avatar
 
تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: نه جائیکه دلم میخواد
ارسالها: 2,364
تشکر: 3,993
تشکر از ايشان: 7,606 بار در 1,780 پست
candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله LionHeart نمايش نوشته ها
سلام R.Poustchi

من مشکلی در نصب این مودم دارم (تقریبا 90% راه رو رفتم ولی اون 10 % رو نتوستم برم)
و دلیلش هم فکر میکنم اطلاعات پایینم هست ولی انشالله به کمک تمامی دوستان لینوکس کار بتونیم این مودم رو نصب کنیم


مشکلی که در نصب این مودم برای من پیش اومده برای اکثر دوستانی که این مودم رو دارند پیش اومده و من در سایت های مختلفی که سرچ کردم تا الان نتونستم مشکلم رو حل کنم
من شروع به نصب مودم می کنم(
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ] ) ابتدا پکیج که مربوط به نسخه اوبنتو هست رو دانلود میکنم سپس شروع به نصب مودم میکنم
تمامی مراحل رو به خوبی پیش میرم و چراغ دوم مودمم هم روشن میشه
(در ویندوز زمانیکه چراغ دوم مودمم روشن میشه میتونم با استفاده از کانکشن به اینترنت وصل شم)
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
ولی وقتی دستور PPPOECONF رو میزنم این پیغام رو میده
(این همون پیغامیست که اکثر دوستان به مشکل برخورده بودن )
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]




لطفا مرا راهنمایی کنید

یاعلی
سلام
این تیپ مودم در ویستا هم مشکل داره و من نتونستم ازش استفاده بکنم. فکر میکنم یک اشکال داخلی داره ولی مطمئن نیستم.
__________________
خوب ببینیم چرا اینچنینیم
candletrader آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي January 24th, 2009, 22:45   #74
HardyLaity
Senior Member
 
HardyLaity's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jun 2008
ارسالها: 142
تشکر: 107
تشکر از ايشان: 506 بار در 129 پست
HardyLaity (سطح 1)HardyLaity (سطح 1)HardyLaity (سطح 1)HardyLaity (سطح 1)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله majid_k نمايش نوشته ها
سلام
با تشکر از شما

حالا برای چی مجانی این کار و انجام میدن ؟

درسته که میگن لینوکس آلوده به ویروس نمیشه ؟
سلام

برای این مجانی ارسال میشه که همگانی بشه و مشکلاتش به سرعت حل بشه . توجه داشته باشید ارسال اوبنتو مجانیه ولی قرار دادهای خدمات و پشتیبانی برای موسسات و شرکتها هم وجود داره

در مورد سئوال دومتون هم جوابتون منفیه ، لینوکس هم آلوده به ویروس میشه ، البته به دلیل معماری فوق العاده لینوکس تعداد این ویروسها بسیار بسیار کم هستند ( تا اونجا که من میدونم بیش تر از ۲۰-۳۰ تا ویروس برای لینوکس پیدا نمیکنید )

و از اون جالبتر نحوه بر خورد با این ویروسها هستش ، توی لینوکس به جای اینکه بیاند و از ویروس کیلر و اینجور چیزها استفاده کنند میاند و از ریشه جلوی اون رو سد میکنند .

اگر بخوام ساده توضیح بدم توی ویندوز وقتی یه حفره امنیتی پیدا میشه ما مجبوریم که یه نگهبان جلوی اون حفره بگذاریم که البته این کار هم باعث کندی سیستم میشه و هم اینکه امکان داره با یه ترفند اون نگهبان ( آنتی ویروس ) رو دور زد

ولی توی لینوکس زمانی که توی دیوارهای محکمش یه حفره کشف میشه بلافاصله حفره رو میبندند و دیگه کسی از اونجا نمیتونه وارد بشه

عمر ویروسهای بسیار اندک لینوکس خیلی کوتاه هستش و تا بیاد تکون بخوره یه آپدیت برای لینوکس اومده و باید غزل خداحافظی رو بخونه

موفق باشید
__________________
راز موفقت در زندگی را فقط کسانی آموختند که در زندگی موفق نشدند .
HardyLaity آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از HardyLaity:
قديمي January 24th, 2009, 23:09   #75
وحید
مسئول سابق تالار عمومی و تالار اعضاء
 
وحید's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2008
ارسالها: 778
تشکر: 6,770
تشکر از ايشان: 4,825 بار در 1,161 پست
وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به وحید
0

سلام
خدا بهت بده هر چي ميخواي
اقا من كه ديگه از لينوكس نااميد شده بودم اما مودم من:
اين مودم من مثل adsl هستش با اين تفاوت كه چون اينجا ما adsl نداريم اين مودم رو ميزاريم رو پشت بام با يه انتن
بعد ديتيايي رو كه ميگيره با يه كابل كه ميخوره پشت كارت شبكه وصل ميكنيم
مودم نصب نداره داخل ويندوز هم نصب نداره در ابونتو هم من ازش پينگ گرفتم مشكلي نيست فقط بايد كارت شبكه رو به اين ابونتو بشناسونم با دادن اي پي و چيزاي ديگه
مشكل مدم نيست همين كانكشن هستش
در ويندوز در قسمتlocal area connection
internet protocol(tcp_ip(
اقا در سطح فهم خودم توضيح دادم
بسيار ممنونم از راهنمايي شما
__________________
هرگز با آنچه نمی دانید مخالفت نکنید، زیرا بیشتر دانش در چیزهایی است که شما نمی دانید.امام علی(ع)
وحید آفلاين است پاسخ با نقل قول
پاسخ

Bookmarks

برچسب‌ها
804, desktop, edition, lts, ubuntu, لینوکس, آموزش

ابزارهاي موضوع

قواعد ارسال
شما نمی‌توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی‌توانید پاسخ ارسال کنید
شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال کنید
شما نمی‌توانید پست‌های خود را ویرایش کنید

BB code فعال است
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
کدهای HTML غير فعال است


موضوعات مشابه
موضوع آغازگر موضوع انجمن پاسخ آخرین ارسال
کامپیوتر، اینترنت، سخت افزار و نرم افزار hossein shariat کامپیوتر و اینترنت 2756 September 4th, 2009 14:00

ساعت جاري 15:38 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.


Powered by vBulletin Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
تمام حقوق براي سايت سرمايه دات کام محفوظ می باشد.
نقل مطالب بدون کسب اجازه از مدیران سایت ممنوع است.