انجمن‌های سرمایه

بازگشت   انجمن‌های سرمایه > تالارهای غیرتخصصی > کامپیوتر و اینترنت

Notices

پاسخ
 
ابزارهاي موضوع
قديمي June 27th, 2008, 22:18   #46
HardyLaity
Senior Member
 
HardyLaity's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jun 2008
ارسالها: 142
تشکر: 107
تشکر از ايشان: 506 بار در 129 پست
HardyLaity (سطح 1)HardyLaity (سطح 1)HardyLaity (سطح 1)HardyLaity (سطح 1)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله LionHeart نمايش نوشته ها
سلام خدمت Hardy Laity

چه خبر با زحمت های ما

آقا ما رفتیم تو لینوکس این چیزهایی که شما گفتین رو خیلی اجرا کردیم ولی جواب نداد چراغ دوم مودم روشن نمیشه

من تنها قسمتی که انجام نمیدم این جاست چون اصلا متوجه نمیشم که باید چی کار بکنم

(سپس Synch .bin file که باید شما EciAdsl synchronization فایل gs7470_synch20.bin را در شاخه ای که درایور نصب شده etc/eciadsl کپی کنید DHCP و Static IP این گزینه‌ها را تغییر ندهید خوب ذخیره و خروج کنید. نوع ppp خود را هم LLC_SNAP_RFC1483_BRIDGED_ETH_NO_FCS انتخاب کنید )

یعنی من رفتم در قسمت etc و بعد از اون eciadsl هم درست شده بود ولی من نمیدونم این فایل gs7470_synch .bin کجاست که کپی اش کنم بعد بخواهم درetc/eciadsl این جا Paste کنم
فکر کنم تنها موردی باشه که اگه درست بشه مودم نصبه



پ.ن : می گم خود این نصب این مودم پروسه ای شده ولی اگه نصب بشه .........


ارادت
این فایلی که میخوای اینجاس دانلودش کن

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]

پینوشت : دوستان فکر نکنن نصب اوبونتو اینقدرها سخته ها این مودم جناب LionHeart بین مودمهای لینوکس دقیقا حکم جرجیس رو داره من تا به حال تو نصب اوبونتو یه همچین مشکلاتی نداشتم در ۹۰٪ مواقع حتی یک درایور هم نصب نمیکنم
__________________
راز موفقت در زندگی را فقط کسانی آموختند که در زندگی موفق نشدند .
HardyLaity آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از HardyLaity:
قديمي June 27th, 2008, 22:39   #47
LionHeart
Senior Member
 
LionHeart's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: تهران - امامت
ارسالها: 899
تشکر: 5,668
تشکر از ايشان: 2,834 بار در 860 پست
LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به LionHeart
Smile

0

سلام
من گوله ای رفتم تو لینوکس و اومدم این فایل رو باز کردم

همون gs7470_synch 20.bin رو اومدم کپی کنم تو etc\eciadsl یه همچین پیغامی داد


که دیدم برای permission هاشه رفتم تو peropertios که permission تغیر بدم ولی همه چی غیر فعال بود لطفا مرا راهنمایی کنید


ارادت
__________________
به امید این روز زیبا ......

[SIGPIC][/SIGPIC]
LionHeart آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي August 20th, 2008, 11:24   #48
mobinizadeh
Junior Member
 
تاريخ عضويت: Aug 2008
ارسالها: 1
تشکر: 0
تشکر از ايشان: 0 بار در 0 پست
mobinizadeh (سطح 0)
0

سعید جان سلام
از آموزش این توزیع لینوکس خیلی استفاده کردم . اگه لطف کنی در مورد نسخه فارسی لینوکس شریف هم یه کمی توضیح بدی ممنون می شم .
mobinizadeh آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي September 18th, 2008, 16:06   #49
fs13670609
Junior Member
 
تاريخ عضويت: Sep 2008
ارسالها: 1
تشکر: 0
تشکر از ایشان: 3 بار در يک پست
fs13670609 (سطح 0)
0

با سلام خدمت استاد محترم
جناب من امروز عضو این سایت شدم و هم اکنون دارم از ویندوز فایل Ubunto v رو دانلود می کنم و قصد دارم بعد 7 سال خدایی ویندوز طی یک عملیات انحاری سی دی ویندوز رو به زباله دان تاریخ بفرستم
فقط تردید تو ذهنمه که آیا با این سیستم عامل جدید مشکل خواهم داشت یا نه
مودم ADSL من SMC مدل SMC7901BRA2 هست ساخت چین نصبش در درجه اول واسم مهمه چون اتصالم به اینترنت لازمه
ویروس کش در چه شرایطی نصب میشه کرد
آفیس ویندوز چه نقشی در سیستم عامل جدید میتونه داشته باشه
اگر زمانی در نصب داریور های سایر سخت افزار ها نظیر کارت تی وی مشکل ایجاد شد چطور میشه حلش کرد
کپچر و تی وی چطور کار می کنه در سیستم جدید
نرم افزارهای جدید از کجا پیدا میشه کرد
اگر این سیستم عامل رو بصورت اصلی نصب کنم پارتیشن بندی هاردم عوض میشه یا اف دیسک میشه یا چی
ببخشید سوال هام زیاد شد اما می خوام قبل از هرکاری جواب اینا رو بدونم
پیشاپیش از شما نهایت تشکر رو دارم
fs13670609 آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از fs13670609:
قديمي January 20th, 2009, 12:49   #50
behrouz-fx
Senior Member
 
behrouz-fx's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jul 2007
ارسالها: 627
تشکر: 12,809
تشکر از ايشان: 3,297 بار در 761 پست
behrouz-fx (سطح 6)behrouz-fx (سطح 6)behrouz-fx (سطح 6)behrouz-fx (سطح 6)behrouz-fx (سطح 6)behrouz-fx (سطح 6)behrouz-fx (سطح 6)behrouz-fx (سطح 6)behrouz-fx (سطح 6)behrouz-fx (سطح 6)behrouz-fx (سطح 6)
0

سلام
بیا بالا ...........
به به
__________________
knowledge is the power
behrouz-fx آفلاين است پاسخ با نقل قول
4 تشکر کننده از behrouz-fx:
قديمي January 21st, 2009, 01:43   #51
محمد هورزاد
Senior Member
 
محمد هورزاد's Avatar
 
تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: استرالیا
ارسالها: 2,053
تشکر: 16,967
تشکر از ايشان: 13,583 بار در 2,503 پست
محمد هورزاد (سطح 11)محمد هورزاد (سطح 11)محمد هورزاد (سطح 11)محمد هورزاد (سطح 11)محمد هورزاد (سطح 11)محمد هورزاد (سطح 11)محمد هورزاد (سطح 11)محمد هورزاد (سطح 11)محمد هورزاد (سطح 11)محمد هورزاد (سطح 11)محمد هورزاد (سطح 11)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله fs13670609 نمايش نوشته ها
با سلام خدمت استاد محترم
جناب من امروز عضو این سایت شدم و هم اکنون دارم از ویندوز فایل Ubunto v رو دانلود می کنم و قصد دارم بعد 7 سال خدایی ویندوز طی یک عملیات انحاری سی دی ویندوز رو به زباله دان تاریخ بفرستم
فقط تردید تو ذهنمه که آیا با این سیستم عامل جدید مشکل خواهم داشت یا نه
مودم ADSL من SMC مدل SMC7901BRA2 هست ساخت چین نصبش در درجه اول واسم مهمه چون اتصالم به اینترنت لازمه
ویروس کش در چه شرایطی نصب میشه کرد
آفیس ویندوز چه نقشی در سیستم عامل جدید میتونه داشته باشه
اگر زمانی در نصب داریور های سایر سخت افزار ها نظیر کارت تی وی مشکل ایجاد شد چطور میشه حلش کرد
کپچر و تی وی چطور کار می کنه در سیستم جدید
نرم افزارهای جدید از کجا پیدا میشه کرد
اگر این سیستم عامل رو بصورت اصلی نصب کنم پارتیشن بندی هاردم عوض میشه یا اف دیسک میشه یا چی
ببخشید سوال هام زیاد شد اما می خوام قبل از هرکاری جواب اینا رو بدونم
پیشاپیش از شما نهایت تشکر رو دارم

با توجه به توصیه آقا رضا (مدیر محترم سایت ) مبنی بر مهاجرت به لینوکس ...

لطفا یکی از دوستان که اطلاعات داره جواب این دوستمون رو بده چون سوالهای منم همینهاست ...

ممنون .
__________________
خویش را اول مداوا کن - کمال اینست و بس
محمد هورزاد آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از محمد هورزاد:
قديمي January 21st, 2009, 02:06   #52
R.Poustchi
Member
 
R.Poustchi's Avatar
 
تاريخ عضويت: Dec 2006
ارسالها: 54
تشکر: 118
تشکر از ايشان: 201 بار در 55 پست
R.Poustchi (سطح 1)R.Poustchi (سطح 1)R.Poustchi (سطح 1)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به R.Poustchi
0

من در حد سواد خودم حواب سوالات رو می دم اگه کم و کسری داره دوستان اصلاح کنن
مودم ADSL من SMC مدل SMC7901BRA2 هست ساخت چین نصبش در درجه اول واسم مهمه چون اتصالم به اینترنت لازمه
در صورتی که مودم ADSl شما از نوع LAN باشه به راحتی نصب میشه . نصب مودم با پورت USB یه مقدار سخته که چون قیمت LAN , USB تفاوت چندانی نداره بهتره از مودم با پورت LAN استفاده بشه .
ویروس کش در چه شرایطی نصب میشه کرد
توی Linux نیاز به antivirus ندارید چون ویروسها و تروجانها عمدتا" مخصوص ویندوز نوشته شدن . البته به راحتی میتونین توی Linux انتقال اطلاعات از طریق پورتها رو مونیتور بکنید و یا اونها رو مسدود کنید .
آفیس ویندوز چه نقشی در سیستم عامل جدید میتونه داشته باشه
تویUbuntu و سایر توزیعهای Linux میتونید از Open Office به عنوان جانشین Office استفاده کنید و میتونه تمام نیازهاتون رو بر آورده کنده .
اگر زمانی در نصب داریور های سایر سخت افزار ها نظیر کارت تی وی مشکل ایجاد شد چطور میشه حلش کرد
کپچر و تی وی چطور کار می کنه در سیستم جدید
نرم افزارهای جدید از کجا پیدا میشه کرد

به راحتی میتونید توی Google سرچ کنید و درایورهای مورد نطرتون رو دانلود کنید . البته برای همه سخت افزارها نمیشه ولی برای اکثرشون میتونید داریور رو پیدا کنید . توی سایت technotux هم میتونه در این زمینه مطلاب مفیدی پیدا کنید .
اگر این سیستم عامل رو بصورت اصلی نصب کنم پارتیشن بندی هاردم عوض میشه یا اف دیسک میشه یا چی
سیستم پارتیشن بندی Linux با ویندوز تفاوت اساسی داره . برای داشتن دو سیستم عامل ویندور و لینوکس میتونید اول مقداری از هاردتون رو پارتیشن بندی نکنید (با Fdisk فضائی بهش تخصیص ندید ) بعد اول ویندوز رو نصب کنید و در کنارش linux رو نصب کنید .
توزیعهای Suse , Ubuntu , Parsix کلا توزیعهای خوش دستی هستند .
برای اطلاعات بیشتر میتونید به سایتهای Technotux , Ubuntu.it مراجعه کنید .
R.Poustchi آفلاين است پاسخ با نقل قول
5 تشکر کننده از R.Poustchi:
قديمي January 22nd, 2009, 02:58   #53
وحید
مسئول سابق تالار عمومی و تالار اعضاء
 
وحید's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2008
ارسالها: 778
تشکر: 6,770
تشکر از ايشان: 4,825 بار در 1,161 پست
وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به وحید
0

سلام دوستان
من مودم واير لس دارم
1 چه طوري نسبش كنم؟
2 اي پي و .. كجا بايد وارد كنم
3 چطوري از محيطش عكس بگيرم
پيشاپيش از پاسخ شما كمال تشكر را دارم
__________________
هرگز با آنچه نمی دانید مخالفت نکنید، زیرا بیشتر دانش در چیزهایی است که شما نمی دانید.امام علی(ع)
وحید آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از وحید:
قديمي January 22nd, 2009, 21:44   #54
وحید
مسئول سابق تالار عمومی و تالار اعضاء
 
وحید's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2008
ارسالها: 778
تشکر: 6,770
تشکر از ايشان: 4,825 بار در 1,161 پست
وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به وحید
0

سلام
كككمممككككك
اقا همه چيش رو حل كردم مونده اينكه خودش يه كانكشن پيش فرض داره كه يه سرس اي پي هم خودش داره
من چطوري بايد اي پي و چيزاي ديگه رو بدم
((همون هك بشيم راحت تره تا بخوايم تو اين راه بيوفتيم))
__________________
هرگز با آنچه نمی دانید مخالفت نکنید، زیرا بیشتر دانش در چیزهایی است که شما نمی دانید.امام علی(ع)
وحید آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از وحید:
قديمي January 22nd, 2009, 23:31   #55
alijob444
Senior Member
 
alijob444's Avatar
 
تاريخ عضويت: Feb 2008
ارسالها: 634
تشکر: 153
تشکر از ايشان: 1,582 بار در 591 پست
alijob444 (سطح 2)alijob444 (سطح 2)alijob444 (سطح 2)alijob444 (سطح 2)alijob444 (سطح 2)alijob444 (سطح 2)alijob444 (سطح 2)
0

آقا چطوری میشه باهاش فارسی نوشت من هرچی گشتم پیدا نکردم مثل ویندوز مگر قسمت لنگویید نداره
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
alijob444 آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي January 22nd, 2009, 23:51   #56
R.Poustchi
Member
 
R.Poustchi's Avatar
 
تاريخ عضويت: Dec 2006
ارسالها: 54
تشکر: 118
تشکر از ايشان: 201 بار در 55 پست
R.Poustchi (سطح 1)R.Poustchi (سطح 1)R.Poustchi (سطح 1)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به R.Poustchi
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله vahidde نمايش نوشته ها
سلام
كككمممككككك
اقا همه چيش رو حل كردم مونده اينكه خودش يه كانكشن پيش فرض داره كه يه سرس اي پي هم خودش داره
من چطوري بايد اي پي و چيزاي ديگه رو بدم
((همون هك بشيم راحت تره تا بخوايم تو اين راه بيوفتيم))
اگه شما مودم وایرلس با کانکشن Lan داری و یا از کارت شبکه وایرلس استفاده میکنی توی Ubuntu کنار ساعت مثل ویندوزدوتا مونیتور مبینی که اگه روش راست کلیلک کنی و بری توی قسمت Properties میتونی Device مورد نظرتو پیدا کنی و اونجا به راحتی براش IP تعریف کنی . این جائی که شما رفتی توی قسمت تنظیمات مودم DialUp هست و شما باید تنظیمات شبکه رو تغییر بدی .برای استفاده از مودم DialUp هم اگه سیستم بشناسه همونجا میتونه تنظیم کنی .
ببخشید من الان مشغول دانلود Lost م و نمیتونم برم تو Ubuntu تا دقیقتر راهنمائی کنم .
R.Poustchi آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از R.Poustchi:
قديمي January 23rd, 2009, 00:04   #57
LionHeart
Senior Member
 
LionHeart's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: تهران - امامت
ارسالها: 899
تشکر: 5,668
تشکر از ايشان: 2,834 بار در 860 پست
LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به LionHeart
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله vahidde نمايش نوشته ها
سلام دوستان
من مودم واير لس دارم
1 چه طوري نسبش كنم؟
2 اي پي و .. كجا بايد وارد كنم
3 چطوري از محيطش عكس بگيرم
پيشاپيش از پاسخ شما كمال تشكر را دارم
من هم هنوز پس از این همه گیر و دار نتونستم که مودم ADSL ام رو نصب کنم
ولی تو سایت [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ] (در قسمت انجمن ها ) احتمال 90% توش توضیح داده که چطور مودمت رو نصب کنی
در مورد سوال دومت هم که اگر تو خود اوبنتو دکمه ی PrtSCr بالای دکمه ی Insert رو بزنی عکس میگیره

یا علی
__________________
به امید این روز زیبا ......

[SIGPIC][/SIGPIC]
LionHeart آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از LionHeart:
قديمي January 23rd, 2009, 00:21   #58
R.Poustchi
Member
 
R.Poustchi's Avatar
 
تاريخ عضويت: Dec 2006
ارسالها: 54
تشکر: 118
تشکر از ايشان: 201 بار در 55 پست
R.Poustchi (سطح 1)R.Poustchi (سطح 1)R.Poustchi (سطح 1)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به R.Poustchi
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله LionHeart نمايش نوشته ها
من هم هنوز پس از این همه گیر و دار نتونستم که مودم ADSL ام رو نصب کنم
ولی تو سایت [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ] (در قسمت انجمن ها ) احتمال 90% توش توضیح داده که چطور مودمت رو نصب کنی
در مورد سوال دومت هم که اگر تو خود اوبنتو دکمه ی PrtSCr بالای دکمه ی Insert رو بزنی عکس میگیره

یا علی
دوست عزیز مودم شما Lan یا USB ؟
اگه usb باشه به سختی نصب میشه شاید هم اصلا نصب نشه .
R.Poustchi آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از R.Poustchi:
قديمي January 23rd, 2009, 03:11   #59
وحید
مسئول سابق تالار عمومی و تالار اعضاء
 
وحید's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2008
ارسالها: 778
تشکر: 6,770
تشکر از ايشان: 4,825 بار در 1,161 پست
وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به وحید
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله R.Poustchi نمايش نوشته ها
اگه شما مودم وایرلس با کانکشن Lan داری و یا از کارت شبکه وایرلس استفاده میکنی توی Ubuntu کنار ساعت مثل ویندوزدوتا مونیتور مبینی که اگه روش راست کلیلک کنی و بری توی قسمت Properties میتونی Device مورد نظرتو پیدا کنی و اونجا به راحتی براش IP تعریف کنی . این جائی که شما رفتی توی قسمت تنظیمات مودم DialUp هست و شما باید تنظیمات شبکه رو تغییر بدی .برای استفاده از مودم DialUp هم اگه سیستم بشناسه همونجا میتونه تنظیم کنی .
ببخشید من الان مشغول دانلود Lost م و نمیتونم برم تو Ubuntu تا دقیقتر راهنمائی کنم .
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله LionHeart نمايش نوشته ها
من هم هنوز پس از این همه گیر و دار نتونستم که مودم ADSL ام رو نصب کنم
ولی تو سایت [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ] (در قسمت انجمن ها ) احتمال 90% توش توضیح داده که چطور مودمت رو نصب کنی
در مورد سوال دومت هم که اگر تو خود اوبنتو دکمه ی PrtSCr بالای دکمه ی Insert رو بزنی عکس میگیره

یا علی
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله R.Poustchi نمايش نوشته ها
دوست عزیز مودم شما Lan یا USB ؟
اگه usb باشه به سختی نصب میشه شاید هم اصلا نصب نشه .
سلام دوستان
دست شما درد نكنه
من ابونتو 8.10 رو گرفتم خيلي ساده تره كار باهاش تقريبا مثا ويندوزه
از كجا بفهمم كه مودم رو شناخته يا نه؟
ميخوام هم ديالاپ داشته باشم هم شايد اون يكي قطع بشه سويچ كنم
اين ساخت كانكشن رو بيشتر توضيح بديد
با تشكر
__________________
هرگز با آنچه نمی دانید مخالفت نکنید، زیرا بیشتر دانش در چیزهایی است که شما نمی دانید.امام علی(ع)
وحید آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي January 23rd, 2009, 05:54   #60
وحید
مسئول سابق تالار عمومی و تالار اعضاء
 
وحید's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2008
ارسالها: 778
تشکر: 6,770
تشکر از ايشان: 4,825 بار در 1,161 پست
وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به وحید
0

سلام دوستان
خدايي اشكم در امد
اين مودم واير لس با پورت لن رو هيچ جا نديدم
كاش دوستان يا مديريت محترم سايت يه فكري به حال اموزش لينوكس ميكردند(مخصوصا با قضاياي هك حساب و ....)
تو انجمن ابونتو هم در اينمورد نبود
2 روزه ميگردم
تازه با كارت گرافيك انويديا هم سر ناسازگاري داره!
حالا اينو ميشه تحمل كرد !
اما اتصال به اينترنت رو چي كار كنيم
__________________
هرگز با آنچه نمی دانید مخالفت نکنید، زیرا بیشتر دانش در چیزهایی است که شما نمی دانید.امام علی(ع)
وحید آفلاين است پاسخ با نقل قول
پاسخ

Bookmarks

برچسب‌ها
804, desktop, edition, lts, ubuntu, لینوکس, آموزش

ابزارهاي موضوع

قواعد ارسال
شما نمی‌توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی‌توانید پاسخ ارسال کنید
شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال کنید
شما نمی‌توانید پست‌های خود را ویرایش کنید

BB code فعال است
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
کدهای HTML غير فعال است


موضوعات مشابه
موضوع آغازگر موضوع انجمن پاسخ آخرین ارسال
کامپیوتر، اینترنت، سخت افزار و نرم افزار hossein shariat کامپیوتر و اینترنت 2756 September 4th, 2009 15:00

ساعت جاري 01:02 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.


Powered by vBulletin Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
تمام حقوق براي سايت سرمايه دات کام محفوظ می باشد.
نقل مطالب بدون کسب اجازه از مدیران سایت ممنوع است.