انجمن‌های سرمایه

بازگشت   انجمن‌های سرمایه > تالارهای غیرتخصصی > کامپیوتر و اینترنت

Notices

پاسخ
 
ابزارهاي موضوع
قديمي June 26th, 2008, 15:45   #31
LionHeart
Senior Member
 
LionHeart's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: تهران - امامت
ارسالها: 899
تشکر: 5,668
تشکر از ايشان: 2,834 بار در 860 پست
LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به LionHeart
Lightbulb

0

من الان مدتی وقتم رو گذاشتم رو لیتوکس تازه یه چیزایی یاد گرفتم که همه این هارو رو مدیون Hardy هستم

من اگه اینترنت ADSL ام وصل بشه دیگه مشکلم حل میشه

مدل MODEM هم چند پست قبل در تاپیک نصب متا گفته بودم Dlink ->Dsl200 هست خیلی جاها Search کردم ولی چیزی پیدا نکردم
__________________
به امید این روز زیبا ......


LionHeart آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي June 26th, 2008, 16:34   #32
HardyLaity
Senior Member
 
HardyLaity's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jun 2008
ارسالها: 142
تشکر: 107
تشکر از ايشان: 506 بار در 129 پست
HardyLaity (سطح 1)HardyLaity (سطح 1)HardyLaity (سطح 1)HardyLaity (سطح 1)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله LionHeart نمايش نوشته ها
من الان مدتی وقتم رو گذاشتم رو لیتوکس تازه یه چیزایی یاد گرفتم که همه این هارو رو مدیون Hardy هستم

من اگه اینترنت ADSL ام وصل بشه دیگه مشکلم حل میشه

مدل MODEM هم چند پست قبل در تاپیک نصب متا گفته بودم Dlink ->Dsl200 هست خیلی جاها Search کردم ولی چیزی پیدا نکردم
حالا یادم اومد من پیر مردو گیج میکنی خوب اگه adsl داری که میریم سراغ اون خیلی بهتره

اول بگو با usb وصلش کردی به کامپیوتر یا کابل شبکه

اگه با usb وصل کردی ببین پشتش جای کابل شبکه داره که با اون وصل کنی فکر کنم کار حل بشه

اگه لن نداره خوب حالا باید چیکار کنیم همون کاری که گفتم یعنی اسکن مودم کن اون مودم adsl رو هم شناسائی میکنه . بعد اون تکست فایلها رو بیار بخونیم ببینیم چی میگه

اینم یه لینک خوب که کامل توضیح داده ( کجا ها را سرچ کردی پس )

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
__________________
راز موفقت در زندگی را فقط کسانی آموختند که در زندگی موفق نشدند .

آخرین ويرايش توسط HardyLaity در June 26th, 2008 و ساعت 17:01 دليل: افزودن لینک
HardyLaity آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از HardyLaity:
قديمي June 26th, 2008, 17:21   #33
LionHeart
Senior Member
 
LionHeart's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: تهران - امامت
ارسالها: 899
تشکر: 5,668
تشکر از ايشان: 2,834 بار در 860 پست
LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به LionHeart
Talking

0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله HardyLaity نمايش نوشته ها
حالا یادم اومد من پیر مردو گیج میکنی خوب اگه adsl داری که میریم سراغ اون خیلی بهتره

اول بگو با usb وصلش کردی به کامپیوتر یا کابل شبکه

اگه با usb وصل کردی ببین پشتش جای کابل شبکه داره که با اون وصل کنی فکر کنم کار حل بشه

اگه لن نداره خوب حالا باید چیکار کنیم همون کاری که گفتم یعنی اسکن مودم کن اون مودم adsl رو هم شناسائی میکنه . بعد اون تکست فایلها رو بیار بخونیم ببینیم چی میگه

اینم یه لینک خوب که کامل توضیح داده ( کجا ها را سرچ کردی پس )

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]

دمت گرم به قول معروف با این جواب هایی که میدی میشه بفهمی که یه حورایی خدای لینوکسی
__________________
به امید این روز زیبا ......


LionHeart آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از LionHeart:
قديمي June 27th, 2008, 00:02   #34
LionHeart
Senior Member
 
LionHeart's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: تهران - امامت
ارسالها: 899
تشکر: 5,668
تشکر از ايشان: 2,834 بار در 860 پست
LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به LionHeart
Smile

0

سلام خدمت آقای Hardy Laity
من این فایل را رو لینوکس اجرا کردم ولی نه بصورتی که شما گفتین

ابتدا این فایل رو از ویندوز دانلود کردم و بعد بردمش تو لینوکس
بعد روش کلیک کردم و بعد قسمت Run Terminal رو زدم که یک فایل به نام modem و روی دسکتاپ ساخت

خوندم ولی چیزی دستگیرم نشد فکر کنم نشناخت البته اونو رویه یه سایت Upload کردم لطفا شما یه نگاه بهش بندازین و مرا راهنمایی کنین

اینم لینکش [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
راستی تا یادم نرفته مودمم به صورت Usb وصل میشه

ارادت
__________________
به امید این روز زیبا ......



آخرین ويرايش توسط LionHeart در June 27th, 2008 و ساعت 00:14
LionHeart آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي June 27th, 2008, 00:13   #35
LionHeart
Senior Member
 
LionHeart's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: تهران - امامت
ارسالها: 899
تشکر: 5,668
تشکر از ايشان: 2,834 بار در 860 پست
LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به LionHeart
0

راستی جناب Hardy laity

من یه فایل تو ویندوز که دارم مثلا همین فایل اسکن مودم اول ریختمش تو کول دیسک بعد اونجا اجراش کردم

آیا اونجا میشه به پارتیشن های NTFS ویندوز دسترسی پیدا کرد

ارادت
__________________
به امید این روز زیبا ......


LionHeart آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي June 27th, 2008, 00:55   #36
HardyLaity
Senior Member
 
HardyLaity's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jun 2008
ارسالها: 142
تشکر: 107
تشکر از ايشان: 506 بار در 129 پست
HardyLaity (سطح 1)HardyLaity (سطح 1)HardyLaity (سطح 1)HardyLaity (سطح 1)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله LionHeart نمايش نوشته ها
راستی جناب Hardy laity

من یه فایل تو ویندوز که دارم مثلا همین فایل اسکن مودم اول ریختمش تو کول دیسک بعد اونجا اجراش کردم

آیا اونجا میشه به پارتیشن های NTFS ویندوز دسترسی پیدا کرد

ارادت
خوب اولا که تو اوبونتو دسترسی به کلیه پارتیشنهات از هر نوعی که باشه داری Places > Computer پس کافیه فایلهاتو یه جای مشخص کپی کنی مثلا توی d یه فولدر بساز ubuntu بعد فایلها رو بریز توش راحت میتونی بهش دسترسی پیدا کنی

خوب بریم سراغ نصب مودم adsl

اول اینو دانلود کن

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]

بعد تو منوهات بگرد یه جا این اضافه میشه eciadsl-config-tk احتمالا توی ادمینتستریشن یا پرفرنسیزت باید باشه

اومد بالا خیلی راحت میتونی ستش کنی اگه مشخصات فنی خواست این لینک پائین مشخصات فنی مودمته

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]

اینو هم یه جا سیو کن یا بنویس اما مرحله بعد

تنظیم یوزر پسوردت و vpi و vci هستش اگه ایا رو نمیدونی از ساپورت آی اس پیت بپرس و Provider DNS رو تیک نزن . حالا یه لیست میاره که مودمت توش نیست Other را انتخاب کن گزینه‌ی بعد Modem chipset است که یکی از اینا رو انتخاب کن synch03.bin یا synch01.bin یاsynch02.bin دو گزینه بعدی مربوط به usb که 0 باید وارد بشه . سپس Synch .bin file که باید شما EciAdsl synchronization فایل synch01.bin یا هر کدوم که انتخاب کردی را در شاخه ای که درایور نصب شده etc/eciadsl کپی کن DHCP و Static IP این گزینه‌ها را تغییر نده خوب ذخیره و خروج کنید. نوع ppp خود را هم LLC_SNAP_RFC1483_BRIDGED_ETH_NO_FCS انتخاب کنید .

حالا این دستور رو تو ترمینال بزن

eciadsl-start

باید حل شده باشه ضمنا این مطالب و من دارم از همون لینکی که بالا بهت دادم در میارم خدای لینوکس چیه

برو راش بنداز با اوبونتو . اگه کار نکرد یکی دیگه از synchxx.bin اینها رو تست کن شاید یه جای مودم هم یه همچین چیزی پیدا کنی مثل لیبل پشت مودمت که نخواهی این ۳ تا رو تست کنی

قبل اینکه بری تو اوبونتو بگو کشور سازنده مدمت چیه تا دقیق ببینیم کدوم ورژن رو باید انتخاب کنی اگه مودمت سنگاپوریه synch01.bin اینو باید انتخاب کنی
__________________
راز موفقت در زندگی را فقط کسانی آموختند که در زندگی موفق نشدند .

آخرین ويرايش توسط HardyLaity در June 27th, 2008 و ساعت 01:00
HardyLaity آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از HardyLaity:
قديمي June 27th, 2008, 13:01   #37
LionHeart
Senior Member
 
LionHeart's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: تهران - امامت
ارسالها: 899
تشکر: 5,668
تشکر از ايشان: 2,834 بار در 860 پست
LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به LionHeart
0

سلام من اون صفحه رو خوندم دیشب
مودمم روسیه ای

خوب من رفتم تو لینوکس اول او پکیجی که بر اساس دبیان رو نصب کردم

بعد رفتم تو ترمینال این دستور eciadsl-config-text رو زدم

بعد پیغام داد Authentication Failure هر چی هم باهاش ور رفتم نشد این نکاتی رو که بالا گفتین بعضی هاش او اون مقاله نبود برای همین باید برم دوباره تو لینوکس و تستشون کنم


ارادت
__________________
به امید این روز زیبا ......


LionHeart آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از LionHeart:
قديمي June 27th, 2008, 13:46   #38
HardyLaity
Senior Member
 
HardyLaity's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jun 2008
ارسالها: 142
تشکر: 107
تشکر از ايشان: 506 بار در 129 پست
HardyLaity (سطح 1)HardyLaity (سطح 1)HardyLaity (سطح 1)HardyLaity (سطح 1)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله LionHeart نمايش نوشته ها
سلام من اون صفحه رو خوندم دیشب
مودمم روسیه ای

خوب من رفتم تو لینوکس اول او پکیجی که بر اساس دبیان رو نصب کردم

بعد رفتم تو ترمینال این دستور eciadsl-config-text رو زدم

بعد پیغام داد Authentication Failure هر چی هم باهاش ور رفتم نشد این نکاتی رو که بالا گفتین بعضی هاش او اون مقاله نبود برای همین باید برم دوباره تو لینوکس و تستشون کنم


ارادت
شما باید با رووت این دستور رو میدادید به صورت زیر

sudo eciadsl-config-text

بعد از شما یوزر نیم و پسورد ادمین رو میگیره و برنامه رو اجرا میکنه
__________________
راز موفقت در زندگی را فقط کسانی آموختند که در زندگی موفق نشدند .
HardyLaity آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از HardyLaity:
قديمي June 27th, 2008, 13:47   #39
LionHeart
Senior Member
 
LionHeart's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: تهران - امامت
ارسالها: 899
تشکر: 5,668
تشکر از ايشان: 2,834 بار در 860 پست
LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به LionHeart
0

جناب Hardy جان
من یه چند تا عکس از دسکتاپ گرفتم براتون بذارم
__________________
به امید این روز زیبا ......


LionHeart آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي June 27th, 2008, 14:12   #40
LionHeart
Senior Member
 
LionHeart's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: تهران - امامت
ارسالها: 899
تشکر: 5,668
تشکر از ايشان: 2,834 بار در 860 پست
LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به LionHeart
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله HardyLaity نمايش نوشته ها
شما باید با رووت این دستور رو میدادید به صورت زیر

sudo eciadsl-config-text

بعد از شما یوزر نیم و پسورد ادمین رو میگیره و برنامه رو اجرا میکنه
خوب من این کار رو کردم و این برنامه هم اجرا شد

تا مراحل آخر هم رفت یه قسمت synch رو که گفته بود کپی کنید رو متوجه نشدم
__________________
به امید این روز زیبا ......


LionHeart آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از LionHeart:
قديمي June 27th, 2008, 14:17   #41
LionHeart
Senior Member
 
LionHeart's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: تهران - امامت
ارسالها: 899
تشکر: 5,668
تشکر از ايشان: 2,834 بار در 860 پست
LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به LionHeart
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله HardyLaity نمايش نوشته ها
تنظیم یوزر پسوردت و vpi و vci هستش اگه ایا رو نمیدونی از ساپورت آی اس پیت بپرس و Provider DNS رو تیک نزن . حالا یه لیست میاره که مودمت توش نیست Other را انتخاب کن گزینه‌ی بعد Modem chipset است که یکی از اینا رو انتخاب کن synch03.bin یا synch01.bin یاsynch02.bin دو گزینه بعدی مربوط به usb که 0 باید وارد بشه . سپس Synch .bin file که باید شما EciAdsl synchronization فایل synch01.bin یا هر کدوم که انتخاب کردی را در شاخه ای که درایور نصب شده etc/eciadsl کپی کن DHCP و Static IP این گزینه‌ها را تغییر نده خوب ذخیره و خروج کنید. نوع ppp خود را هم LLC_SNAP_RFC1483_BRIDGED_ETH_NO_FCS انتخاب کنید .

قبل اینکه بری تو اوبونتو بگو کشور سازنده مدمت چیه تا دقیق ببینیم کدوم ورژن رو باید انتخاب کنی اگه مودمت سنگاپوریه synch01.bin اینو باید انتخاب کنی
دقیقا همین جا آخه تو اون لینکی که داده بودین chipset Modem یه چیز دیگه بود

این لینکش [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]

آیا با این تفاسیر احتیاج به کپی فایلی هست اگه هست اسم فایل رو بفرمایید
چون اگه همون Synch باشه من اصلا نمیدونم این فایل کجاست و کجا باید کپی کنم


ارادت
__________________
به امید این روز زیبا ......



آخرین ويرايش توسط LionHeart در June 27th, 2008 و ساعت 14:20
LionHeart آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي June 27th, 2008, 14:43   #42
HardyLaity
Senior Member
 
HardyLaity's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jun 2008
ارسالها: 142
تشکر: 107
تشکر از ايشان: 506 بار در 129 پست
HardyLaity (سطح 1)HardyLaity (سطح 1)HardyLaity (سطح 1)HardyLaity (سطح 1)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله LionHeart نمايش نوشته ها
دقیقا همین جا آخه تو اون لینکی که داده بودین chipset Modem یه چیز دیگه بود

این لینکش [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]

آیا با این تفاسیر احتیاج به کپی فایلی هست اگه هست اسم فایل رو بفرمایید
چون اگه همون Synch باشه من اصلا نمیدونم این فایل کجاست و کجا باید کپی کنم


ارادت
مودمت اینه ؟ پس چرا اسمشو قبلا کامل ننوشته بودی
D-Link DSL200 generation III

چراغهای مودمت الان روشنه ؟
__________________
راز موفقت در زندگی را فقط کسانی آموختند که در زندگی موفق نشدند .
HardyLaity آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از HardyLaity:
قديمي June 27th, 2008, 14:54   #43
LionHeart
Senior Member
 
LionHeart's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: تهران - امامت
ارسالها: 899
تشکر: 5,668
تشکر از ايشان: 2,834 بار در 860 پست
LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به LionHeart
0

من این فایل رو اجرا کردم ولی چراغ دوم مودمم روشن نمیشه

مراحل پیکر بندی رو انجام میدم زمانی که فرمان Sudo eciadsl-start رو میزنم بازم چراغ روشن نمیشه
__________________
به امید این روز زیبا ......


LionHeart آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي June 27th, 2008, 15:14   #44
LionHeart
Senior Member
 
LionHeart's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: تهران - امامت
ارسالها: 899
تشکر: 5,668
تشکر از ايشان: 2,834 بار در 860 پست
LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به LionHeart
Smile

0














مراحل نصب رو رفتم که عکس آخرین مرحله پیکر بندی رو گذاشتم

و مرحله eciadsl-start رو هم عکس هاشو گذاشتم ولی بازم چراغ دوم روشن نشد

( این مودم من این جوریه که وقتی Usb رو وصل می کنی یه چراغش روشن میشه وقتی که برنامه اش نصب میشه چراغ دومش هم روشن میشه)


ارادت
__________________
به امید این روز زیبا ......



آخرین ويرايش توسط LionHeart در June 27th, 2008 و ساعت 15:22
LionHeart آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي June 27th, 2008, 19:09   #45
LionHeart
Senior Member
 
LionHeart's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: تهران - امامت
ارسالها: 899
تشکر: 5,668
تشکر از ايشان: 2,834 بار در 860 پست
LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به LionHeart
Smile

0

سلام خدمت Hardy Laity

چه خبر با زحمت های ما

آقا ما رفتیم تو لینوکس این چیزهایی که شما گفتین رو خیلی اجرا کردیم ولی جواب نداد چراغ دوم مودم روشن نمیشه

من تنها قسمتی که انجام نمیدم این جاست چون اصلا متوجه نمیشم که باید چی کار بکنم

(سپس Synch .bin file که باید شما EciAdsl synchronization فایل gs7470_synch20.bin را در شاخه ای که درایور نصب شده etc/eciadsl کپی کنید DHCP و Static IP این گزینه‌ها را تغییر ندهید خوب ذخیره و خروج کنید. نوع ppp خود را هم LLC_SNAP_RFC1483_BRIDGED_ETH_NO_FCS انتخاب کنید )

یعنی من رفتم در قسمت etc و بعد از اون eciadsl هم درست شده بود ولی من نمیدونم این فایل gs7470_synch .bin کجاست که کپی اش کنم بعد بخواهم درetc/eciadsl این جا Paste کنم
فکر کنم تنها موردی باشه که اگه درست بشه مودم نصبه



پ.ن : می گم خود این نصب این مودم پروسه ای شده ولی اگه نصب بشه .........


ارادت
__________________
به امید این روز زیبا ......


LionHeart آفلاين است پاسخ با نقل قول
پاسخ

Bookmarks

برچسب‌ها
804, desktop, edition, lts, ubuntu, لینوکس, آموزش

ابزارهاي موضوع

قواعد ارسال
شما نمی‌توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی‌توانید پاسخ ارسال کنید
شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال کنید
شما نمی‌توانید پست‌های خود را ویرایش کنید

BB code فعال است
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
کدهای HTML غير فعال است


موضوعات مشابه
موضوع آغازگر موضوع انجمن پاسخ آخرین ارسال
کامپیوتر، اینترنت، سخت افزار و نرم افزار hossein shariat کامپیوتر و اینترنت 2756 September 4th, 2009 14:00

ساعت جاري 15:43 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.


Powered by vBulletin Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
تمام حقوق براي سايت سرمايه دات کام محفوظ می باشد.
نقل مطالب بدون کسب اجازه از مدیران سایت ممنوع است.