انجمن‌های سرمایه

بازگشت   انجمن‌های سرمایه > تالارهای غیرتخصصی > کامپیوتر و اینترنت

Notices

پاسخ
 
ابزارهاي موضوع
قديمي July 21st, 2008, 19:54   #16
iran7000
Senior Member
 
iran7000's Avatar
 
تاريخ عضويت: Oct 2006
ارسالها: 456
تشکر: 2,752
تشکر از ايشان: 1,542 بار در 427 پست
iran7000 (سطح 3)iran7000 (سطح 3)iran7000 (سطح 3)iran7000 (سطح 3)iran7000 (سطح 3)iran7000 (سطح 3)iran7000 (سطح 3)iran7000 (سطح 3)iran7000 (سطح 3)iran7000 (سطح 3)iran7000 (سطح 3)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله keivanpro نمايش نوشته ها
سلام دوستان من از شرکت فناوا نمایندگی اراک استفاده میکنم شرکت اصلیش تو تهرانه الان حدود دو ماهی میشه که ازش سرویس میگیرم فعلا ازش راضیم سرعتشم خوبه اگه بعدا باش مشکل پیدا کردم اعلام میکنم
سرعتش خوبه فیلترش خیلی خیلی کمه با یک فیلتر شکن ساده توی خود google تمام سایت ها را باز میکنه
با این قیمت هایی که دوستان گفتن من به این شرکت امیدوار شدم قبلش فکر میکردم گرون میگیره میخواستم عوضش کنم پشیمون شدم
128 با ترافیک 1 گیگ کلا با هزینه آبونمان و عوارض16000 تومان میگیره
قطعی خیلی خیلی کم داره کلا ازش راضیم

موفق باشید

با درود

دوست عزیز با ترافیک یک گیگ واقعا چیکار می شه کرد. کمتر از یک هفته تموم می شه.

در کل اینترنت در ایران گران و کیفیت آن بسیار پایین هست.

اون سرویس 128 یک گیگ رو آسیاتک با پول آبونمان حول و حوش 10000 تومان هست.
iran7000 آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي July 21st, 2008, 19:59   #17
L0RD
Senior Member
 
تاريخ عضويت: May 2006
ارسالها: 610
تشکر: 2,884
تشکر از ايشان: 2,738 بار در 764 پست
L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)
0

دوست عزیز با ترافیک 1 گیگ از گرون هم گروتر میده!
L0RD آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي July 21st, 2008, 21:20   #18
Hamed2420
مدیر سابق تالار "موضوعات عمومی" و "تالار اعضاء"
 
Hamed2420's Avatar
 
تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: تهرانپارس
ارسالها: 2,654
تشکر: 3,307
تشکر از ايشان: 7,865 بار در 2,029 پست
Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)
0

با سلام

این چند وقت با اینترنت داتک خیلی مشکل داشتم. دوستانی که از سپنتا و یا شاتل خدمات میگیرن لطف کنند بنویسند که از خدماتشون راضی هستن و اینکه با چه سرویسی چند کیلوبایت دانلود میکنند.

ممنون میشم
Hamed2420 آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي July 21st, 2008, 21:24   #19
شكيب
Senior Member
 
شكيب's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jan 2006
ارسالها: 161
تشکر: 83
تشکر از ايشان: 349 بار در 168 پست
شكيب (سطح 1)شكيب (سطح 1)
0

از دوستان کسی هست که از شرکت شاتل اینترنت پرسرعت بگیره؟

وضعیت خطوط چطوریه ؟
شكيب آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي July 21st, 2008, 21:28   #20
L0RD
Senior Member
 
تاريخ عضويت: May 2006
ارسالها: 610
تشکر: 2,884
تشکر از ايشان: 2,738 بار در 764 پست
L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)
0

من از سپنتا استفاده میکنم تا حالا برای دانلود مشکلی نداشتم و سرعت عالیه.

چند روزی هست که خطوط E1 مشکل داره در تهران و قطعی ها در همه isp ها دیده میشه.

در کل مشکلی نیست
L0RD آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي July 21st, 2008, 21:31   #21
L0RD
Senior Member
 
تاريخ عضويت: May 2006
ارسالها: 610
تشکر: 2,884
تشکر از ايشان: 2,738 بار در 764 پست
L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله شكيب نمايش نوشته ها
از دوستان کسی هست که از شرکت شاتل اینترنت پرسرعت بگیره؟

وضعیت خطوط چطوریه ؟
پارسال از شاتل استفاده میکردم

سرویس ADSL2+ داشتم.قطعی زیاد داره و ساپورت ضعیف.

کافیه خط شما مشکل دار بشه بهیچ عنوان نمیتونید با شرکت ارتباط برقرار کنید ! بعد از مدتی که درست شد خطوطشون آزاد میشه.
L0RD آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي July 21st, 2008, 23:33   #22
مجتبی
Senior Member
 
مجتبی's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: FXNeed.com
ارسالها: 923
تشکر: 2,968
تشکر از ايشان: 4,407 بار در 950 پست
مجتبی (سطح 5)مجتبی (سطح 5)مجتبی (سطح 5)مجتبی (سطح 5)مجتبی (سطح 5)مجتبی (سطح 5)مجتبی (سطح 5)مجتبی (سطح 5)مجتبی (سطح 5)مجتبی (سطح 5)مجتبی (سطح 5)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به مجتبی
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله L0RD نمايش نوشته ها
من از سپنتا استفاده میکنم تا حالا برای دانلود مشکلی نداشتم و سرعت عالیه.

چند روزی هست که خطوط E1 مشکل داره در تهران و قطعی ها در همه isp ها دیده میشه.

در کل مشکلی نیست
من خیلی تعریف سپنتا رو شنیدم. مزایایی از قبیل share نکردن و...
البته خدم صبا نت دارم و خداییش راضیم
مجتبی آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي July 22nd, 2008, 04:15   #23
hamidrezamf
Senior Member
 
hamidrezamf's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jan 2007
ارسالها: 680
تشکر: 11,993
تشکر از ايشان: 2,105 بار در 658 پست
hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به hamidrezamf
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله شكيب نمايش نوشته ها
از دوستان کسی هست که از شرکت شاتل اینترنت پرسرعت بگیره؟

وضعیت خطوط چطوریه ؟
با سلام
حدود 9 ماه (کم یا زیاد) هست که از شاتل ADSL دارم...
بقیه رو نمی دونم ولی خیلی از شاتل راضی هستم...جدای از این چند روز که بعضی از مراکز مخابراتی دچار اختلال شدن و چند بار قطعی داشته , هیچوقت قطعی نداشتم...
سرعتش هم راضیم..256k اش رو دارم ,حدود 30 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنم...
پشتیبانیشونم خوب بوده تا حالا ....
فقط اون اول یه کم سر راه اندازی اذیت کردن..
موفق باشید...
__________________
خدایا...تو بخواه...
غيرواقعي بودن مشخصات و آدرس بروكر IFCMarkets
http://forum.sarmaye.com/showthread.php?p=453320#post453320
hamidrezamf آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي July 22nd, 2008, 11:59   #24
mehrdad_rp
Senior Member
 
mehrdad_rp's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jan 2008
محل سكونت: تهران
ارسالها: 388
تشکر: 3,152
تشکر از ايشان: 1,192 بار در 362 پست
mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به mehrdad_rp
0

اینو دیدین ؟
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
__________________
Limitations live only in our minds. But if we use our imaginations, our possibilities become limitless
mehrdad_rp آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي July 22nd, 2008, 16:28   #25
شكيب
Senior Member
 
شكيب's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jan 2006
ارسالها: 161
تشکر: 83
تشکر از ايشان: 349 بار در 168 پست
شكيب (سطح 1)شكيب (سطح 1)
0

دوستان لطف میکنند اگر شماره تماس یا ادرس سایت شرکتهای ارایه دهنده سرویس رو بگن.
شكيب آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي July 22nd, 2008, 16:32   #26
شكيب
Senior Member
 
شكيب's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jan 2006
ارسالها: 161
تشکر: 83
تشکر از ايشان: 349 بار در 168 پست
شكيب (سطح 1)شكيب (سطح 1)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله hamidrezamf نمايش نوشته ها
با سلام
حدود 9 ماه (کم یا زیاد) هست که از شاتل ADSL دارم...

فقط اون اول یه کم سر راه اندازی اذیت کردن..
موفق باشید...
منظورتون دقیقا چیه؟ سر قیمت چونه زدن ؟
شكيب آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي July 22nd, 2008, 16:34   #27
شكيب
Senior Member
 
شكيب's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jan 2006
ارسالها: 161
تشکر: 83
تشکر از ايشان: 349 بار در 168 پست
شكيب (سطح 1)شكيب (سطح 1)
0

نمیدونم این سوال من مربوط به تاپیک میشه یا نه .

از دوستان کسی هست که از سرویس wimax استفاده کنه ؟

شرکت لایزر این سرویس رو پشتیبانی میکنه .
شكيب آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي July 22nd, 2008, 18:33   #28
hamidrezamf
Senior Member
 
hamidrezamf's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jan 2007
ارسالها: 680
تشکر: 11,993
تشکر از ايشان: 2,105 بار در 658 پست
hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به hamidrezamf
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله شكيب نمايش نوشته ها
منظورتون دقیقا چیه؟ سر قیمت چونه زدن ؟
با سلام
نه..چونه که نداره..قیمتها مشخصه...اتفاقا" از نظر مالی چه اولش چه مواقع تمدید خیلی دقیق هستن و اینترنتی هم میشه شارژ کرد(اگرچه من همون بانک میریزم)...منظورم از اذیت سر مودم بود که چون خودم قبلا" با یه شرکت دیگه adsl داشتم و مودم داشتم یه کم بازی درآوردن و میگفتن سیستم ما مودم شما رو ساپورت نمی کنه و باید از همین مدلهایی که ما خودمون میدیم استفاده کنید...منم به کمک دوستان همین فروم(خصوصا" hamid333) مودمم رو کانفیگ کردم و ردیف شد...
موفق باشید..
__________________
خدایا...تو بخواه...
غيرواقعي بودن مشخصات و آدرس بروكر IFCMarkets
http://forum.sarmaye.com/showthread.php?p=453320#post453320
hamidrezamf آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي July 22nd, 2008, 19:25   #29
Kambiz_T.A
Senior Member
 
Kambiz_T.A's Avatar
 
تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: تهران
ارسالها: 561
تشکر: 1,654
تشکر از ايشان: 1,680 بار در 578 پست
Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله hamidrezamf نمايش نوشته ها
با سلام
نه..چونه که نداره..قیمتها مشخصه...اتفاقا" از نظر مالی چه اولش چه مواقع تمدید خیلی دقیق هستن و اینترنتی هم میشه شارژ کرد(اگرچه من همون بانک میریزم)...منظورم از اذیت سر مودم بود که چون خودم قبلا" با یه شرکت دیگه adsl داشتم و مودم داشتم یه کم بازی درآوردن و میگفتن سیستم ما مودم شما رو ساپورت نمی کنه و باید از همین مدلهایی که ما خودمون میدیم استفاده کنید...منم به کمک دوستان همین فروم(خصوصا" hamid333) مودمم رو کانفیگ کردم و ردیف شد...
موفق باشید..
با سلام

ممكن توضيح بدهيد كه چطور يك مودم adsl را به مودم adsl2+ تبديل كنيم ؟

با تشكر
Kambiz_T.A آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي July 22nd, 2008, 20:12   #30
L0RD
Senior Member
 
تاريخ عضويت: May 2006
ارسالها: 610
تشکر: 2,884
تشکر از ايشان: 2,738 بار در 764 پست
L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)L0RD (سطح 4)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Kambiz_T.A نمايش نوشته ها
با سلام

ممكن توضيح بدهيد كه چطور يك مودم adsl را به مودم adsl2+ تبديل كنيم ؟

با تشكر
بعضی از مودمها کنسول یا همون پنل داخلی دارند که میشه تنظیماتشون رو عوش کرد و در بعضیهای دیگه باید نرم افزاری انجام بشه.

بطور مثال مودم من HUAWEI هستش و 3 پورت داره که میشه راحت با زدن آیپی 192.168.1.1 وارد کنسول مودم شد و تنظیمات کلی روتر ، فایروال و یا وایرلس رو تنظیم کرد و یا از قسمت تنظیمات خط Mode خط رو تغییر داد ( از adsl به adsl2 )یکی از مزیتهای این نوع مودمها اینه که میشه کانکشن adsl رو در خود مودم ساخت که بطور اتومات بعد هر بار قعطی خودش کانکت میشه و هیچ وقت مشکل بسته شدن کانکشن رو نخواهید داشت.


موفق باشید.
L0RD آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از L0RD:
پاسخ

Bookmarks

برچسب‌ها
adsl, وضعیت, خطوط

ابزارهاي موضوع

قواعد ارسال
شما نمی‌توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی‌توانید پاسخ ارسال کنید
شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال کنید
شما نمی‌توانید پست‌های خود را ویرایش کنید

BB code فعال است
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
کدهای HTML غير فعال است


ساعت جاري 16:14 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.


Powered by vBulletin Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
تمام حقوق براي سايت سرمايه دات کام محفوظ می باشد.
نقل مطالب بدون کسب اجازه از مدیران سایت ممنوع است.