انجمن‌های سرمایه

بازگشت   انجمن‌های سرمایه > تالارهای غیرتخصصی > کامپیوتر و اینترنت

Notices

پاسخ
 
ابزارهاي موضوع
قديمي January 9th, 2008, 12:34   #61
سعید حاج حیدری
Senior Member
 
سعید حاج حیدری's Avatar
 
تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: كرج
ارسالها: 1,727
تشکر: 1,596
تشکر از ايشان: 4,255 بار در 1,272 پست
سعید حاج حیدری (سطح 3)سعید حاج حیدری (سطح 3)سعید حاج حیدری (سطح 3)سعید حاج حیدری (سطح 3)سعید حاج حیدری (سطح 3)سعید حاج حیدری (سطح 3)سعید حاج حیدری (سطح 3)سعید حاج حیدری (سطح 3)سعید حاج حیدری (سطح 3)سعید حاج حیدری (سطح 3)سعید حاج حیدری (سطح 3)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله arshiaaziz2000 نمايش نوشته ها
سلام
من از گوشی سونی اریکسون k750 استفاده می کنم و مارک لپ تاپ ام هم compaq
چطوری می تونم برنامه متا رو روی لپ تاپ ببینم نرم افزار خاصی می خواد ؟ یا هر چیز دیگه بی زحمت کامل توضیح دهید ممنون

با اجازه دوستان
اگر نرم افزار متاتریدر را می خواهد همون متاتریدر معمولی است که همه استفاده می کنند برای لپ تاپ هم فرقی نمی کنه می تونید از سایت زیر دنلود کنید

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
__________________
هيچ چيزي زير خورشيد خدا تازه نيست! اساس تحليل تكنيكال هم تكرار پترنها رفتار قيمتي حدود حمايت و مقاومت و ...هست.
سعید حاج حیدری آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي January 9th, 2008, 14:22   #62
rsa
Member
 
rsa's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2007
ارسالها: 44
تشکر: 885
تشکر از ايشان: 47 بار در 22 پست
rsa (سطح 0)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به rsa
0

با سلام خدمت همه دوستان و تشکر از بابت این تاپیک

ممکن است در مورد امکان نحوه استفاده از اینترنت ایرانسل در لپ تاپ بیشتر توضیح دهید.

- آیا لپ تاپهایی که GPRS دارند فقط این امکان را دارند ؟ یا می توان با امکان ایجاد ارتباط بین موبایل (ایرانسل) و لپ تاپ در لپ تاپ به اینترنت وصل شد؟

با تشکر
rsa آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي January 9th, 2008, 15:36   #63
saba1515
Member
 
تاريخ عضويت: Sep 2007
ارسالها: 75
تشکر: 870
تشکر از ايشان: 174 بار در 80 پست
saba1515 (سطح 0)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله rsa_hesab نمايش نوشته ها
با سلام خدمت همه دوستان و تشکر از بابت این تاپیک

ممکن است در مورد امکان نحوه استفاده از اینترنت ایرانسل در لپ تاپ بیشتر توضیح دهید.

- آیا لپ تاپهایی که GPRS دارند فقط این امکان را دارند ؟ یا می توان با امکان ایجاد ارتباط بین موبایل (ایرانسل) و لپ تاپ در لپ تاپ به اینترنت وصل شد؟

با تشکر
با سلام
پست شماره 50 همین تاپیک جواب سوال شما رو داره.
saba1515 آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از saba1515:
قديمي January 9th, 2008, 15:42   #64
168432489
Junior Member
 
تاريخ عضويت: Jun 2007
ارسالها: 11
تشکر: 10
تشکر از ايشان: 20 بار در 3 پست
168432489 (سطح 0)
0

.....
168432489 آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي January 9th, 2008, 17:09   #65
rsa
Member
 
rsa's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2007
ارسالها: 44
تشکر: 885
تشکر از ايشان: 47 بار در 22 پست
rsa (سطح 0)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به rsa
0

با تشکر مجدد

من متوجه نحوه ایجاد کانکشن نشدم ..بعد از تعریف موبایل به جای مودم کانکشن را چگونه درست می کنیم ؟
rsa آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي January 9th, 2008, 18:13   #66
a_skeletor
Senior Member
 
a_skeletor's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jul 2006
محل سكونت: :)
ارسالها: 1,216
تشکر: 1,255
تشکر از ايشان: 2,140 بار در 996 پست
a_skeletor (سطح 1)a_skeletor (سطح 1)a_skeletor (سطح 1)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله rsa_hesab نمايش نوشته ها
با سلام خدمت همه دوستان و تشکر از بابت این تاپیک

ممکن است در مورد امکان نحوه استفاده از اینترنت ایرانسل در لپ تاپ بیشتر توضیح دهید.

- آیا لپ تاپهایی که GPRS دارند فقط این امکان را دارند ؟ یا می توان با امکان ایجاد ارتباط بین موبایل (ایرانسل) و لپ تاپ در لپ تاپ به اینترنت وصل شد؟

با تشکر
سلام سلام
گوشی شما چیست ؟
__________________
تریدر موفق بدون در نظر گرقتن سود و زیان ، فقط به رعایت صحیح قوانین شخصی می اندیشد
a_skeletor آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از a_skeletor:
قديمي January 9th, 2008, 18:47   #67
rsa
Member
 
rsa's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2007
ارسالها: 44
تشکر: 885
تشکر از ايشان: 47 بار در 22 پست
rsa (سطح 0)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به rsa
0

جناب a_skeletor

با سلام و تشکر از توجه شما گوشی من در حال حاضر Nokia 6630 می باشد.
rsa آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي January 10th, 2008, 10:13   #68
aska
Senior Member
 
aska's Avatar
 
تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: ایران
ارسالها: 1,544
تشکر: 1,395
تشکر از ايشان: 2,394 بار در 824 پست
aska (سطح 2)aska (سطح 2)aska (سطح 2)aska (سطح 2)aska (سطح 2)aska (سطح 2)aska (سطح 2)aska (سطح 2)aska (سطح 2)
0

در جواب دوست عزیز chartist وسایر دوستانی که مشکل دارند
برای اتصال گوشی به کامپوتر یا لبتاپ با کابل usb :
-1اتصال usb بین موبایل و کامپوتر برقرار کنید
2-درایور گوشی مربوطه رو از سایت اون دانلود کرده و روی کامپیوتر نصب کنید(من برای سونی اریکسون از [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ] دانلود کردم)
3-از all programs/accessories/communication/new connection wizard رو انتخاب کرده و مراحل ساخت یک کانکشن دیال آپ رو انجام بدید که در طول این مراحل جایی که از شما مودم رو می خواد گوشی رو که نصب کرده اید انتخاب کنید و جایی که شماره تلفن می خواد"
*99***1#
" رو وارد کنید و بدون یوزر نیم و پسورد
در ضمن اگر مودم رو اشتباه انتخاب کرده باشید یا به هر علتی بعد از ایجاد کانکشن روی اون راست کلیک کرده و پراپرتیس رو انتخاب و مودمش رو انتخاب یا تغییر بدید
موفق باشید
__________________
حرکت کن!
aska آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي January 12th, 2008, 12:02   #69
Ahmad_reza
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Mar 2006
ارسالها: 150
تشکر: 33
تشکر از ايشان: 204 بار در 98 پست
Ahmad_reza (سطح 1)Ahmad_reza (سطح 1)Ahmad_reza (سطح 1)
0

چندروز پیش یه خبر رو جایی دیدم در مورد ابداع گوشیهایی داری پروجکشن با قابلیت پخش تصاویر با کیفیت DVD بر روی دیوار

اگر کسی از دوستان اطلاعات کاملی در این زمینه داره به اطلاع بقیه دوستان هم برسونه
__________________
فرصتها را میسازیم،بدست نمی آوریم - آینده را باید ساخت
Ahmad_reza آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي January 13th, 2008, 13:27   #70
mehrdad_rp
Senior Member
 
mehrdad_rp's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jan 2008
محل سكونت: تهران
ارسالها: 388
تشکر: 3,152
تشکر از ايشان: 1,192 بار در 362 پست
mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به mehrdad_rp
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Ahmad_reza نمايش نوشته ها
چندروز پیش یه خبر رو جایی دیدم در مورد ابداع گوشیهایی داری پروجکشن با قابلیت پخش تصاویر با کیفیت DVD بر روی دیوار

اگر کسی از دوستان اطلاعات کاملی در این زمینه داره به اطلاع بقیه دوستان هم برسونه
از گوشی های موجود در بازار میشه نوکیا N93i رو نام برد که این قابلیت رو داره
البته مصرف باطری بسیار بالایی داره
__________________
Limitations live only in our minds. But if we use our imaginations, our possibilities become limitless
mehrdad_rp آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي January 13th, 2008, 14:30   #71
aska
Senior Member
 
aska's Avatar
 
تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: ایران
ارسالها: 1,544
تشکر: 1,395
تشکر از ايشان: 2,394 بار در 824 پست
aska (سطح 2)aska (سطح 2)aska (سطح 2)aska (سطح 2)aska (سطح 2)aska (سطح 2)aska (سطح 2)aska (سطح 2)aska (سطح 2)
0

سلام عزیزان
چه جوری میشه روی گوشی سونی اریکسون ایمیل دریافت کرد که وقتی ایمیل اومد زنگ بزنه؟
کاربردشم اینه که اندیکاتور رو روی سیستم توخونه بذاریم و هر وقت که موقع شلیک شد با ایمیل روی گوشی خبرمون کنه
اگه کسی بلده لطفا ما نا بلدا رو راه بنمایید
مرسی
__________________
حرکت کن!
aska آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي January 15th, 2008, 10:17   #72
mehrdad_rp
Senior Member
 
mehrdad_rp's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jan 2008
محل سكونت: تهران
ارسالها: 388
تشکر: 3,152
تشکر از ايشان: 1,192 بار در 362 پست
mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به mehrdad_rp
0

تنظیمات pop3 در موبایلهای نوکیا رو میتوید در این لینک ببینید :

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
(شامل 3 تا عکس)

اگر همین تنظیمات رو بتونید در سایر گوشی ها هم وارد کنید معمولا جواب میده

البته فراموش نکنید که در تنظیمات ایمیلتون هم pop3 رو فعال کنید

در ضمن یاهو pop3 رایگان نداره ولی گوگل داره
__________________
Limitations live only in our minds. But if we use our imaginations, our possibilities become limitless
mehrdad_rp آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از mehrdad_rp:
قديمي January 20th, 2008, 08:29   #73
businessmanint
Member
 
businessmanint's Avatar
 
تاريخ عضويت: Aug 2007
ارسالها: 44
تشکر: 27
تشکر از ايشان: 22 بار در 12 پست
businessmanint (سطح 0)
0

دوستان اونوقت این هزینه ایرانسل باش کانکت می شن چقدر میفته؟ فکر کنم باید روزی 2 3 تا شارژ 5000 تومنی ایرنسل بگیرم.
businessmanint آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي January 20th, 2008, 17:45   #74
a_skeletor
Senior Member
 
a_skeletor's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jul 2006
محل سكونت: :)
ارسالها: 1,216
تشکر: 1,255
تشکر از ايشان: 2,140 بار در 996 پست
a_skeletor (سطح 1)a_skeletor (سطح 1)a_skeletor (سطح 1)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله businessmanint نمايش نوشته ها
دوستان اونوقت این هزینه ایرانسل باش کانکت می شن چقدر میفته؟ فکر کنم باید روزی 2 3 تا شارژ 5000 تومنی ایرنسل بگیرم.
سلام سلام
اولا لازم نیست که متاتریدر همیشه وصل باشه میشه سر ساعت هایی که ترید می کنید بازش کنید
چون بعضی وقتها هم قطع میشه اصلا به درد اسکالپ نمی خوره
ولی اگه یه روز کامل روشن باشه حدودا 1 مگ دانلود میشه که با کارت پیام رسان میشه 500 تومن
من به شخصه دیگه کلا با موبایل ترید می کنم ماهی یه کارت 10 تومنی می خرم
__________________
تریدر موفق بدون در نظر گرقتن سود و زیان ، فقط به رعایت صحیح قوانین شخصی می اندیشد
a_skeletor آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از a_skeletor:
قديمي January 20th, 2008, 20:03   #75
moshaver
Senior Member
 
moshaver's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jun 2006
ارسالها: 220
تشکر: 2,749
تشکر از ايشان: 416 بار در 154 پست
moshaver (سطح 2)moshaver (سطح 2)moshaver (سطح 2)moshaver (سطح 2)moshaver (سطح 2)moshaver (سطح 2)moshaver (سطح 2)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله a_skeletor نمايش نوشته ها
سلام سلام
اولا لازم نیست که متاتریدر همیشه وصل باشه میشه سر ساعت هایی که ترید می کنید بازش کنید
چون بعضی وقتها هم قطع میشه اصلا به درد اسکالپ نمی خوره
ولی اگه یه روز کامل روشن باشه حدودا 1 مگ دانلود میشه که با کارت پیام رسان میشه 500 تومن
من به شخصه دیگه کلا با موبایل ترید می کنم ماهی یه کارت 10 تومنی می خرم
با سلام و تشکر
این مطلبی که فرمودید از دید تئوری است یا عملا امتحان کرده اید؟
__________________
موقعیت ها را دریابید!
در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه - به امروزت مشو غره که از فردا نيی آگه
moshaver آفلاين است پاسخ با نقل قول
پاسخ

Bookmarks

برچسب‌ها
موبایل, اطلاعات, تمام, ترید

ابزارهاي موضوع

قواعد ارسال
شما نمی‌توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی‌توانید پاسخ ارسال کنید
شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال کنید
شما نمی‌توانید پست‌های خود را ویرایش کنید

BB code فعال است
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
کدهای HTML غير فعال است


موضوعات مشابه
موضوع آغازگر موضوع انجمن پاسخ آخرین ارسال
آيين نامه منع دادوستد .......... Homitrade بورس تهران 0 September 16th, 2004 15:36
هموار سازي سود Homitrade بورس تهران 0 September 6th, 2004 20:55

ساعت جاري 00:59 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.


Powered by vBulletin Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
تمام حقوق براي سايت سرمايه دات کام محفوظ می باشد.
نقل مطالب بدون کسب اجازه از مدیران سایت ممنوع است.