انجمن‌های سرمایه

بازگشت   انجمن‌های سرمایه > تالارهای غیرتخصصی > کامپیوتر و اینترنت

Notices

پاسخ
 
ابزارهاي موضوع
قديمي December 11th, 2007, 12:50   #31
pejman-m
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Apr 2006
ارسالها: 159
تشکر: 53
تشکر از ايشان: 92 بار در 62 پست
pejman-m (سطح 0)
0

سلام،
من تا جایی که میدونم تریلینگ استاپ(اگه منظور به صورت دستی نباشه،مثل سیستم ntd ) ربطی به online بودن یا نبودن نداره.
ضمنا من خیلی خیلی بعید میدونم که متاتریدر همچین حجمی رو مصرف کنه،بلکه خیلی پایینتره. برای امتحانش فقط متا رو باز کنید و بعد از 1 ساعت تو قسمت status کانکشن کامپیوتر ببینید چقدر حجم جابجا شده.
دست آخر،چرا یه adsl ،64k نامحدود نمیگیرید؟(اکثر افراد وقتی علاوه بر کارت اینترنتی که میخرند؛هزینه اشغال خط مخابرات رو هم حساب کنند میبینند که از یه adsl نامحدود بیشتر میشه.ضمن اینکه خط هم اشغاله)
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله nabeghe نمايش نوشته ها
سلام اول از همه به خاطر اينكه پست نامربوط ميزنم معذرت مي خوام آخه تعداد پست هام كمه نمي تونم تاپيك بزنم.
سوال من در مورد اينترنت adsl هست. در استراتژي من استفاده از ترلينگ استاپ نقش مهمي داره اما من نمي تونم براي استفاده از اين امكان با خط دايل اپ م تلفن خونه رو مشغول كنم.مي خوام بدونم اگه يك اشتراك adsl 64 با 5/1 گيگ حجم ماهيانه بگيرم براي متا تريدر و كارهاي ديگه كافيه؟ آخه اونتور كه من مي بينم در پايين جايي كه سند و رسيو متاتريدر رو نوشته در مدت حدود 20 -25 دقيقه اين حجم به 3 -4 مگا بايت مي رسه .حالا اگه بخوام در روز 7-8 ساعت متا رو باز بزارم حجم 5/1 گيگي براي همون هفته اول هم بس نمي كنه.
آيا درست مي گم؟
لطفا راهنمايي بفرماييد.
pejman-m آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از pejman-m:
قديمي December 11th, 2007, 12:53   #32
pejman-m
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Apr 2006
ارسالها: 159
تشکر: 53
تشکر از ايشان: 92 بار در 62 پست
pejman-m (سطح 0)
0

پس چرا نقل قول من رفت پایین؟!!
pejman-m آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از pejman-m:
قديمي December 11th, 2007, 13:16   #33
pejman-m
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Apr 2006
ارسالها: 159
تشکر: 53
تشکر از ايشان: 92 بار در 62 پست
pejman-m (سطح 0)
0

من یه بار تو یه تاپیک دیگه اینو گفتم،درسته امکانات اکثر پاکت پی سی ها مشابهند،ولی برای ترید دو نکته مهمه:
صفحه بزرگ باشه،وگرنه خیلی آدم اذیت میشه. و cpu سرعت بالا داشته باشه وگرنه هی هنگ میکنه.
یه عیب اساسی تو ورژن موبایل متا ،قبول نکردن اندیکاتورهای custom است،حجم این اندیکاتورها خیلی پایینه،نمیدونم چرا این امکان رو اضافه نمیکنه.
من ایمیل برای متا زدم،ولی اونا گفتن که فعلا همچین قصدی رو ندارند. بد نیست افراد دیگه هم این ایمیل رو بزنند،شاید به فکرش بیفتند.
pejman-m آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از pejman-m:
قديمي December 11th, 2007, 14:40   #34
nabeghe
Senior Member
 
nabeghe's Avatar
 
تاريخ عضويت: Mar 2007
ارسالها: 209
تشکر: 623
تشکر از ايشان: 626 بار در 193 پست
nabeghe (سطح 1)nabeghe (سطح 1)nabeghe (سطح 1)
0

برا adsl 64 نا محدود فكر نمي كنم شركتي باشه كه توي مشد سرويس بده.تازه نامحدود ها يكم گرونم هستند و براي بودجه دانشجويي ما نمي صرفه.
در ضمن چطور تريلينگ ربطي به آنلاين بودن نداره؟ يعني ميشه شما تريلينگ رو 15 انتخاب كنيد و بعد dc بشي بري سبزي بخري بيايي ببيني با تريلينگ 15 پيپ متا استاپ و پروفيتت رو جابه جا كرده؟
nabeghe آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از nabeghe:
قديمي December 11th, 2007, 21:07   #35
hamid3765
Senior Member
 
hamid3765's Avatar
 
تاريخ عضويت: Oct 2006
محل سكونت: مشهد
ارسالها: 385
تشکر: 254
تشکر از ايشان: 864 بار در 257 پست
hamid3765 (سطح 1)hamid3765 (سطح 1)hamid3765 (سطح 1)hamid3765 (سطح 1)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به hamid3765
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله nabeghe نمايش نوشته ها
سلام اول از همه به خاطر اينكه پست نامربوط ميزنم معذرت مي خوام آخه تعداد پست هام كمه نمي تونم تاپيك بزنم.
سوال من در مورد اينترنت adsl هست. در استراتژي من استفاده از ترلينگ استاپ نقش مهمي داره اما من نمي تونم براي استفاده از اين امكان با خط دايل اپ م تلفن خونه رو مشغول كنم.مي خوام بدونم اگه يك اشتراك adsl 64 با 5/1 گيگ حجم ماهيانه بگيرم براي متا تريدر و كارهاي ديگه كافيه؟ آخه اونتور كه من مي بينم در پايين جايي كه سند و رسيو متاتريدر رو نوشته در مدت حدود 20 -25 دقيقه اين حجم به 3 -4 مگا بايت مي رسه .حالا اگه بخوام در روز 7-8 ساعت متا رو باز بزارم حجم 5/1 گيگي براي همون هفته اول هم بس نمي كنه.
آيا درست مي گم؟
لطفا راهنمايي بفرماييد.
سلام

من خودم اشتراک 3 ماهه دارم با همون ترافیک حجمی 5 گیگ و همیشه هم آخر سه ماه زیاد میارم در روز10 یا 12 ساعت on هستم تازه کلی هم دانلود دارم از آخر هم هر دفعه بین 1 تا 2 گیگ زیاد میارم
خاطرت جمع باشه که کم نمیاری .......

موفق باشید
hamid3765 آفلاين است پاسخ با نقل قول
4 تشکر کننده از hamid3765:
قديمي December 11th, 2007, 23:31   #36
a_skeletor
Senior Member
 
a_skeletor's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jul 2006
محل سكونت: :)
ارسالها: 1,216
تشکر: 1,255
تشکر از ايشان: 2,140 بار در 996 پست
a_skeletor (سطح 1)a_skeletor (سطح 1)a_skeletor (سطح 1)
0

سلام سلام
از امروز دوباره ریل ترید موبایل راه اقتاد قکر کنم به خاطر cfd بود که قطع شده بود حالا تا کی دوباره قطع شه خدا می دونه
__________________
تریدر موفق بدون در نظر گرقتن سود و زیان ، فقط به رعایت صحیح قوانین شخصی می اندیشد
a_skeletor آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از a_skeletor:
قديمي December 12th, 2007, 02:12   #37
saba1515
Member
 
تاريخ عضويت: Sep 2007
ارسالها: 75
تشکر: 870
تشکر از ايشان: 174 بار در 80 پست
saba1515 (سطح 0)
0

سلام
آیا ورژنی از متا تریدر واسه سیستم عامل سمبین (symbian 9) وجود داره؟
saba1515 آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي December 12th, 2007, 07:48   #38
hossein shariat
Senior Member
 
hossein shariat's Avatar
 
تاريخ عضويت: Mar 2006
ارسالها: 543
تشکر: 1,500
تشکر از ايشان: 1,089 بار در 325 پست
hossein shariat (سطح 2)hossein shariat (سطح 2)hossein shariat (سطح 2)hossein shariat (سطح 2)hossein shariat (سطح 2)hossein shariat (سطح 2)hossein shariat (سطح 2)hossein shariat (سطح 2)hossein shariat (سطح 2)hossein shariat (سطح 2)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله a_skeletor نمايش نوشته ها
سلام سلام
از امروز دوباره ریل ترید موبایل راه اقتاد قکر کنم به خاطر cfd بود که قطع شده بود حالا تا کی دوباره قطع شه خدا می دونه
علی آقا قطع شدن ربطی به فیبو نداشت.چون همانطور که گفتم من وقتی پاکت پی سی را به لپ تاپم هم وصل میکردم و از اینترنت ایرانسل روی لپ تاپ استفاده می کردم، ریل فیبو(با پلت فرم معمولی روی لپ تاپ)با آن اینترنت وصل نمی شد اما دموی فیبو وصل می شد.( من اصلا از نسخه موبایل استفاده نمی کنم)من هم الان دوباره چک کردم دیدم ریل دوباره وصل میشه.بنابراین ایرانسل بعضی پورتها را بسته بوده الان دوباره باز کرده.تا ببینیم کی دوباره می بنده
__________________
برای موفقیت در بازار،استاپ خوردن را یاد بگیرید.
hossein shariat آفلاين است پاسخ با نقل قول
4 تشکر کننده از hossein shariat:
قديمي December 12th, 2007, 11:28   #39
raminayat
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Mar 2004
ارسالها: 430
تشکر: 980
تشکر از ايشان: 623 بار در 183 پست
raminayat (سطح 2)raminayat (سطح 2)raminayat (سطح 2)raminayat (سطح 2)raminayat (سطح 2)raminayat (سطح 2)raminayat (سطح 2)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله saba1515 نمايش نوشته ها
سلام
آیا ورژنی از متا تریدر واسه سیستم عامل سمبین (symbian 9) وجود داره؟
خیر وجود ندارد.
raminayat آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از raminayat:
قديمي December 12th, 2007, 16:08   #40
a_skeletor
Senior Member
 
a_skeletor's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jul 2006
محل سكونت: :)
ارسالها: 1,216
تشکر: 1,255
تشکر از ايشان: 2,140 بار در 996 پست
a_skeletor (سطح 1)a_skeletor (سطح 1)a_skeletor (سطح 1)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله hossein shariat نمايش نوشته ها
علی آقا قطع شدن ربطی به فیبو نداشت.چون همانطور که گفتم من وقتی پاکت پی سی را به لپ تاپم هم وصل میکردم و از اینترنت ایرانسل روی لپ تاپ استفاده می کردم، ریل فیبو(با پلت فرم معمولی روی لپ تاپ)با آن اینترنت وصل نمی شد اما دموی فیبو وصل می شد.( من اصلا از نسخه موبایل استفاده نمی کنم)من هم الان دوباره چک کردم دیدم ریل دوباره وصل میشه.بنابراین ایرانسل بعضی پورتها را بسته بوده الان دوباره باز کرده.تا ببینیم کی دوباره می بنده
سلام سلام
منم دوباره زنگ زدم خانومه گفت ما کاری انجام ندادیم فهمیدم مشکل از ایرانسل است
هیچ چی کامل و درست حسابی نداریم خدایش 6 ماه GPRS اش راه افتاده تا زنگ میزنیم میگه مشکل وجود داره ما در حال تست هستیم !!!!!!! من از موبایل سخت می تونم از VPN استفاده کنم شما با لپ تاپ ببین میشه یا نه
اگه ip استاتیک داشته باشه میشه با vpn دورش زد پورت رو باز کرد ولی اگه دینامیک باشه قاط می زنه
__________________
تریدر موفق بدون در نظر گرقتن سود و زیان ، فقط به رعایت صحیح قوانین شخصی می اندیشد
a_skeletor آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از a_skeletor:
قديمي December 12th, 2007, 16:10   #41
a_skeletor
Senior Member
 
a_skeletor's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jul 2006
محل سكونت: :)
ارسالها: 1,216
تشکر: 1,255
تشکر از ايشان: 2,140 بار در 996 پست
a_skeletor (سطح 1)a_skeletor (سطح 1)a_skeletor (سطح 1)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله raminayat نمايش نوشته ها
خیر وجود ندارد.
متا تریدر نداره
ولی قکر کنم بروکر mig علاوه بر متاتریدر موبایل برای smartphone و برنامه PDA ها یه برنامه هم برای ترید با موبایل های سیمبین با استقاده از wap داره که امکانات کمی داره ولی میشه باهاش ترید کرد
__________________
تریدر موفق بدون در نظر گرقتن سود و زیان ، فقط به رعایت صحیح قوانین شخصی می اندیشد
a_skeletor آفلاين است پاسخ با نقل قول
4 تشکر کننده از a_skeletor:
قديمي December 20th, 2007, 20:34   #42
mearaj_fx
Junior Member
 
mearaj_fx's Avatar
 
تاريخ عضويت: Mar 2006
ارسالها: 14
تشکر: 43
تشکر از ايشان: 24 بار در 9 پست
mearaj_fx (سطح 0)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به mearaj_fx
ff

0

با تشکر از مجید عزیز که این بحث رو شروع کردن، راستش من هم به همین مشکل ایشون مبتلا هستم و در نظر دارم که بزودی یک پاکت پی سی تهیه کنم. خوشحال میشم از دوستانی که دارن یا اطلاعاتی دارن راهنمایی کنن.
از دوستان علی آقای اسکلتور رو دیدم که از این مورد استفاده میکنند
mearaj_fx آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از mearaj_fx:
قديمي December 25th, 2007, 22:12   #43
aska
Senior Member
 
aska's Avatar
 
تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: ایران
ارسالها: 1,544
تشکر: 1,395
تشکر از ايشان: 2,394 بار در 824 پست
aska (سطح 2)aska (سطح 2)aska (سطح 2)aska (سطح 2)aska (سطح 2)aska (سطح 2)aska (سطح 2)aska (سطح 2)aska (سطح 2)
0

سلام به دوستان
اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا یه ندایی هم به من بدین که:
میشه اینترنت موبایل رو با اینفرادد یا همون مادون قرمز تو لبتاپ استفاده کرد؟
مرسی
__________________
حرکت کن!
aska آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي December 29th, 2007, 18:40   #44
aska
Senior Member
 
aska's Avatar
 
تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: ایران
ارسالها: 1,544
تشکر: 1,395
تشکر از ايشان: 2,394 بار در 824 پست
aska (سطح 2)aska (سطح 2)aska (سطح 2)aska (سطح 2)aska (سطح 2)aska (سطح 2)aska (سطح 2)aska (سطح 2)aska (سطح 2)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله aska نمايش نوشته ها
سلام به دوستان
اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا یه ندایی هم به من بدین که:
میشه اینترنت موبایل رو با اینفرادد یا همون مادون قرمز تو لبتاپ استفاده کرد؟
مرسی
کسی جواب ما رو بلت نیست؟
__________________
حرکت کن!
aska آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از aska:
قديمي December 31st, 2007, 23:44   #45
Behzad_es
Junior Member
 
تاريخ عضويت: Jun 2007
محل سكونت: تهران
ارسالها: 19
تشکر: 28
تشکر از ايشان: 80 بار در 32 پست
Behzad_es (سطح 1)Behzad_es (سطح 1)Behzad_es (سطح 1)Behzad_es (سطح 1)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله aska نمايش نوشته ها
سلام به دوستان
اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا یه ندایی هم به من بدین که:
میشه اینترنت موبایل رو با اینفرادد یا همون مادون قرمز تو لبتاپ استفاده کرد؟
مرسی
لپ تاپ Fujitsu Siemens AmiloPro V3545 امکان استفاده از اینترنت موبایل (GPRS) داره.
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
Behzad_es آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از Behzad_es:
پاسخ

Bookmarks

برچسب‌ها
موبایل, اطلاعات, تمام, ترید

ابزارهاي موضوع

قواعد ارسال
شما نمی‌توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی‌توانید پاسخ ارسال کنید
شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال کنید
شما نمی‌توانید پست‌های خود را ویرایش کنید

BB code فعال است
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
کدهای HTML غير فعال است


موضوعات مشابه
موضوع آغازگر موضوع انجمن پاسخ آخرین ارسال
آيين نامه منع دادوستد .......... Homitrade بورس تهران 0 September 16th, 2004 15:36
هموار سازي سود Homitrade بورس تهران 0 September 6th, 2004 20:55

ساعت جاري 17:59 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.


Powered by vBulletin Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
تمام حقوق براي سايت سرمايه دات کام محفوظ می باشد.
نقل مطالب بدون کسب اجازه از مدیران سایت ممنوع است.