انجمن‌های سرمایه

بازگشت   انجمن‌های سرمایه > تالارهای غیرتخصصی > کامپیوتر و اینترنت

Notices

پاسخ
 
ابزارهاي موضوع
قديمي December 3rd, 2007, 20:48   #16
m.shekaarian
Senior Member
 
m.shekaarian's Avatar
 
تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: اصفهان
ارسالها: 2,065
تشکر: 2,050
تشکر از ايشان: 6,463 بار در 1,696 پست
m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به m.shekaarian
0

سلام
علی جان ممنون خیلی لطف کردید .
راستی علی جان از این گوشیهای چینی داخل بازار مدلی هست که این کارائی هارو داشته باشه ؟

آخرین ويرايش توسط m.shekaarian در December 3rd, 2007 و ساعت 21:00
m.shekaarian آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي December 3rd, 2007, 20:53   #17
Tom_bishop
Member
 
Tom_bishop's Avatar
 
تاريخ عضويت: Nov 2007
محل سكونت: Mashhad
ارسالها: 55
تشکر: 679
تشکر از ايشان: 173 بار در 56 پست
Tom_bishop (سطح 1)Tom_bishop (سطح 1)Tom_bishop (سطح 1)Tom_bishop (سطح 1)Tom_bishop (سطح 1)
0

سلام ، من حدود 3 ماهه که دارم این کارو انجام میدم و خیلی هم راضیم ، با گوشی p990 از طریق کابل usb ، یه خط دائمی ایرانسل بگیر و با طرح طلائی از اینترنت رایگان با پهنای باند 460kbps استفاده کن ، البته میتونی از k750 یا حتی k310 هم استفاده کنی ولی پهنای باند کم میشه ، ضمنا بروکر ACM سیستمی رو داره که میشه با تمام گوشیهای دارای GPRS وارد صفحه وب این بروکر شد و با وارد کردن UserName و Pass ترید انجام داد و نیاز به نرم افزار خاصی نداره .
Tom_bishop آفلاين است پاسخ با نقل قول
4 تشکر کننده از Tom_bishop:
قديمي December 3rd, 2007, 21:04   #18
m.shekaarian
Senior Member
 
m.shekaarian's Avatar
 
تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: اصفهان
ارسالها: 2,065
تشکر: 2,050
تشکر از ايشان: 6,463 بار در 1,696 پست
m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به m.shekaarian
0

امروز یه سرک کوچیکی به فروشگاه اصفهان سل زدم این مدلو پسندیدم واقعا عالی بود



و قیمت : 640 هزار تومان
m.shekaarian آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از m.shekaarian:
قديمي December 3rd, 2007, 21:06   #19
m.shekaarian
Senior Member
 
m.shekaarian's Avatar
 
تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: اصفهان
ارسالها: 2,065
تشکر: 2,050
تشکر از ايشان: 6,463 بار در 1,696 پست
m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به m.shekaarian
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Tom_bishop نمايش نوشته ها
سلام ، من حدود 3 ماهه که دارم این کارو انجام میدم و خیلی هم راضیم ، با گوشی p990 از طریق کابل usb ، یه خط دائمی ایرانسل بگیر و با طرح طلائی از اینترنت رایگان با پهنای باند 460kbps استفاده کن ، البته میتونی از k750 یا حتی k310 هم استفاده کنی ولی پهنای باند کم میشه ، ضمنا بروکر ACM سیستمی رو داره که میشه با تمام گوشیهای دارای GPRS وارد صفحه وب این بروکر شد و با وارد کردن UserName و Pass ترید انجام داد و نیاز به نرم افزار خاصی نداره .
سلام و عرض تشکر
لطف میکنید و کمی بیشتر توضیح بفرمائید .
ایا از سری نوکیا مثلا 7610 هم میشه استفا ده کرد . ممنونم
m.shekaarian آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از m.shekaarian:
قديمي December 4th, 2007, 12:27   #20
Talkh
Member
 
Talkh's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jul 2007
ارسالها: 58
تشکر: 721
تشکر از ايشان: 105 بار در 48 پست
Talkh (سطح 0)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله powerforex نمايش نوشته ها
امروز یه سرک کوچیکی به فروشگاه اصفهان سل زدم این مدلو پسندیدم واقعا عالی بود



و قیمت : 640 هزار تومان
سلام
تصوير را ندارم
ممكن است نام-شماره مدل و مشخصات مدل را ذكر كنيد. مثل ram

من HTC touch را بدون گارانتي 570 تومان در پايتخت ديدم.(با گارانتي تقريبا 100 تومان اضافه ميشود)
Talkh آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از Talkh:
قديمي December 4th, 2007, 21:24   #21
m.shekaarian
Senior Member
 
m.shekaarian's Avatar
 
تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: اصفهان
ارسالها: 2,065
تشکر: 2,050
تشکر از ايشان: 6,463 بار در 1,696 پست
m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به m.shekaarian
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Talkh نمايش نوشته ها
سلام
تصوير را ندارم
ممكن است نام-شماره مدل و مشخصات مدل را ذكر كنيد. مثل ram

من HTC touch را بدون گارانتي 570 تومان در پايتخت ديدم.(با گارانتي تقريبا 100 تومان اضافه ميشود)
p3350 htc
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
m.shekaarian آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از m.shekaarian:
قديمي December 5th, 2007, 17:54   #22
kamal2006
Senior Member
 
kamal2006's Avatar
 
تاريخ عضويت: Dec 2006
محل سكونت: Isfahan
ارسالها: 226
تشکر: 2,437
تشکر از ايشان: 633 بار در 297 پست
kamal2006 (سطح 0)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به kamal2006
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله kamal2006 نمايش نوشته ها
سلام مجدد

چندتا سایت دیدم که اطلاعات فنی خوبی در زمینه انواع پاکت پی سی دارن:
.........
سلام

این سایت هم فروش آنلاین داره
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]

معروفترین و پرکاربرد ترین مارکهای پاکت پی سی در ایران بترتیب :
I-mate
HTC
Q-tek
O2
در فروم ها و انجمن های فارسی اطلاعات خیلی خوبی میشه در این رابطه بدست آورد بخصوص این فروم ها که کاربران این دستگاهها تجربیاتشون رو بطور واضح و مستقیم بیان میکنن:
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]

آخرین ويرايش توسط kamal2006 در December 5th, 2007 و ساعت 18:27 دليل: اصلاح لینک ها
kamal2006 آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از kamal2006:
قديمي December 7th, 2007, 11:31   #23
m.shekaarian
Senior Member
 
m.shekaarian's Avatar
 
تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: اصفهان
ارسالها: 2,065
تشکر: 2,050
تشکر از ايشان: 6,463 بار در 1,696 پست
m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به m.shekaarian
0

دوستان دیگه نظری ندارند ؟
m.shekaarian آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي December 7th, 2007, 11:36   #24
a_skeletor
Senior Member
 
a_skeletor's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jul 2006
محل سكونت: :)
ارسالها: 1,216
تشکر: 1,255
تشکر از ايشان: 2,140 بار در 996 پست
a_skeletor (سطح 1)a_skeletor (سطح 1)a_skeletor (سطح 1)
0

خوب در باب اطلاع رسانی بگم که

برنامه موبایل تریدینگ الپری که اصلا وصل که نشد هیچی دستگاه هم هنگ می کرد باید ریست می کردم

ماله نورت فایننس که کار می کرد ولی به شدت کند بود یعنی در هر 4 5 بار یک بار به سرور ریل وصل می شد اونم داغون بود دموش البته خوب بود

اما ماله میگ هم پلاتقرم کامل تری داشت هم راحت وصل می شد اما مشکلی که داشت این بود که اتوماتیک وصل نمی شد باید اول دستی GPRS رو روشن می کردی بعد وصل می شدی البته به سرور ریل 1 وصل نمی شد ولی به سرور ریل 2 وصل شد

فیبو هم تا حالا خیلی خوب بود ولی الان من که نمی تونم به سرور ریلش وصل شم فقط دموش وصله

دارم شک میکنم به ایرانسل که نکنه بعضی از پورت ها رو بسته باشه یا مشکل داشته باشه چون نمیشه چهار تا بروکر یکیش درست حسابی نباشه !!!!
__________________
تریدر موفق بدون در نظر گرقتن سود و زیان ، فقط به رعایت صحیح قوانین شخصی می اندیشد
a_skeletor آفلاين است پاسخ با نقل قول
5 تشکر کننده از a_skeletor:
قديمي December 7th, 2007, 13:54   #25
m.shekaarian
Senior Member
 
m.shekaarian's Avatar
 
تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: اصفهان
ارسالها: 2,065
تشکر: 2,050
تشکر از ايشان: 6,463 بار در 1,696 پست
m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به m.shekaarian
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله a_skeletor نمايش نوشته ها
خوب در باب اطلاع رسانی بگم که

برنامه موبایل تریدینگ الپری که اصلا وصل که نشد هیچی دستگاه هم هنگ می کرد باید ریست می کردم

ماله نورت فایننس که کار می کرد ولی به شدت کند بود یعنی در هر 4 5 بار یک بار به سرور ریل وصل می شد اونم داغون بود دموش البته خوب بود

اما ماله میگ هم پلاتقرم کامل تری داشت هم راحت وصل می شد اما مشکلی که داشت این بود که اتوماتیک وصل نمی شد باید اول دستی GPRS رو روشن می کردی بعد وصل می شدی البته به سرور ریل 1 وصل نمی شد ولی به سرور ریل 2 وصل شد

فیبو هم تا حالا خیلی خوب بود ولی الان من که نمی تونم به سرور ریلش وصل شم فقط دموش وصله

دارم شک میکنم به ایرانسل که نکنه بعضی از پورت ها رو بسته باشه یا مشکل داشته باشه چون نمیشه چهار تا بروکر یکیش درست حسابی نباشه !!!!
سلام . عرض تشکر
علی در باب پنج شنبه و جمعه ممکنه از خطوط ایرانسل باشه پون در این دور روز اینترنت مجانی ارائه میده ممکنه از ترافیک بین خطوط باشه .
m.shekaarian آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از m.shekaarian:
قديمي December 7th, 2007, 19:44   #26
moshaver
Senior Member
 
moshaver's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jun 2006
ارسالها: 220
تشکر: 2,749
تشکر از ايشان: 416 بار در 154 پست
moshaver (سطح 2)moshaver (سطح 2)moshaver (سطح 2)moshaver (سطح 2)moshaver (سطح 2)moshaver (سطح 2)moshaver (سطح 2)
0

سلام
من از چهارشنبه با میکرو alpari دارم امتحان میکنم.
هیچ مشکلی نبوده
البته خود برنامه metatrader تا GPRS را فعال نکنی - online نمیشه.
و نکته دیگه: برنامه متاتریدر فعال خیلی زود باطری را خالی میکند. ( تقریبا سه یا چهار ساعت مداوم باطری خالی میشه)

در باب پنجشنبه و جمعه هم بگم: اینترنت وصل میشه. سعی در باز کردن صفحات وب هم میکنه. ولی نمیتونه. من که نتوانستم در این دو شبانه روز یک صفحه را راحت ببینم. که البته در کار متاتریدر اختلالی ایجاد نکرده.
__________________
موقعیت ها را دریابید!
در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه - به امروزت مشو غره که از فردا نيی آگه

آخرین ويرايش توسط moshaver در December 7th, 2007 و ساعت 19:55
moshaver آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از moshaver:
قديمي December 8th, 2007, 00:40   #27
kamal2006
Senior Member
 
kamal2006's Avatar
 
تاريخ عضويت: Dec 2006
محل سكونت: Isfahan
ارسالها: 226
تشکر: 2,437
تشکر از ايشان: 633 بار در 297 پست
kamal2006 (سطح 0)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به kamal2006
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله a_skeletor نمايش نوشته ها
خوب در باب اطلاع رسانی بگم که

برنامه موبایل تریدینگ الپری که اصلا وصل که نشد هیچی دستگاه هم هنگ می کرد باید ریست می کردم

ماله نورت فایننس که کار می کرد ولی به شدت کند بود یعنی در هر 4 5 بار یک بار به سرور ریل وصل می شد اونم داغون بود دموش البته خوب بود

اما ماله میگ هم پلاتقرم کامل تری داشت هم راحت وصل می شد اما مشکلی که داشت این بود که اتوماتیک وصل نمی شد باید اول دستی GPRS رو روشن می کردی بعد وصل می شدی البته به سرور ریل 1 وصل نمی شد ولی به سرور ریل 2 وصل شد

فیبو هم تا حالا خیلی خوب بود ولی الان من که نمی تونم به سرور ریلش وصل شم فقط دموش وصله

دارم شک میکنم به ایرانسل که نکنه بعضی از پورت ها رو بسته باشه یا مشکل داشته باشه چون نمیشه چهار تا بروکر یکیش درست حسابی نباشه !!!!
سلام

فکر میکنید اگه بشه نسخه اصلی متاتریدر موبایل رو از متاکوتز خرید این مشکلات برطرف میشه؟
اصلا این نسخه قابل خرید از داخل ایران هست یا خیر؟
دوستان اگه کسی خریده لطف کنه بگه به چه صورت خریده، چون فکر کنم قیمتش حدود 45 دلار باشه و خیلی زیاد نیست.

ممنون
kamal2006 آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از kamal2006:
قديمي December 10th, 2007, 00:21   #28
hossein shariat
Senior Member
 
hossein shariat's Avatar
 
تاريخ عضويت: Mar 2006
ارسالها: 543
تشکر: 1,500
تشکر از ايشان: 1,089 بار در 325 پست
hossein shariat (سطح 2)hossein shariat (سطح 2)hossein shariat (سطح 2)hossein shariat (سطح 2)hossein shariat (سطح 2)hossein shariat (سطح 2)hossein shariat (سطح 2)hossein shariat (سطح 2)hossein shariat (سطح 2)hossein shariat (سطح 2)
0

من از ایرانسل استفاده کرده ام و یک پاکت پی سی کاجم دارم که وصلش می کنم به لپ تاپ و از اینترنت ایرانسل گوشی روی لپ تاپ استفاده می کنم.البته هر گوشی یا پاکت پی سی ظاهرا این امکان را ندارد و در کاجم و سایر گوشیهای آی میت برنامه ای به نام مودم-لینک هست که این اتصال و استفاده از اینترنت موبایل را در پی سی ممکن می کند.مشابه این برنامه در سونی اریکسون اسمشmobile networking wizard هست.
اما گاهی هر کاری می کنم ارتباط برقرار نمیشه.یعنی دکمه کانکت را که در کانکشن مربوطه در لپ تاپ می زنم تا مرحله registering your computer on the network میره و اونجا گیر میکنه.بسیاری اوقات هم بعد از وصل شدن می بینم اصل اینترنت ایرانسل قطعه و هیچ صفحه ای باز نمیکنه.(این 50%اوقات!!)از چند روز پیش وقتی با لپ تاپم وصل میشدم به اینترنت ایرانسل موبایل پلت فرم فیبو کانکت نمیشد اما پلت فرم اف ایکس اسلامیک کانکت میشد.امروز دیگه هیچ کدام کانکت نمیشه.یاهومسنجرم هم signin نمیشه ولی در همان لحظه هر صفحه ای را بخواهم از روی لپ تاپ با همان اینترنت باز میکنه حتی صفحه های نسبتا سنگین یعنی اینترنت وصل و سرعت مناسبه .فایروال لپ تاپم هم راخاموش کردم.ظاهرا ایرانسل پورتها را بسته چون دلیل دیگری به ذهنم نمیرسه.کس دیگری از دوستان هست امتحان کنه نتیجه را اطلاع بده؟
__________________
برای موفقیت در بازار،استاپ خوردن را یاد بگیرید.

آخرین ويرايش توسط hossein shariat در December 10th, 2007 و ساعت 00:37
hossein shariat آفلاين است پاسخ با نقل قول
4 تشکر کننده از hossein shariat:
قديمي December 11th, 2007, 09:11   #29
silent_killer
Senior Member
 
silent_killer's Avatar
 
تاريخ عضويت: Dec 2007
محل سكونت: تهران
ارسالها: 778
تشکر: 1,923
تشکر از ايشان: 2,067 بار در 640 پست
silent_killer (سطح 4)silent_killer (سطح 4)silent_killer (سطح 4)silent_killer (سطح 4)silent_killer (سطح 4)silent_killer (سطح 4)silent_killer (سطح 4)silent_killer (سطح 4)silent_killer (سطح 4)silent_killer (سطح 4)silent_killer (سطح 4)
0

با سلام خدمت تمام دوستان گل . من تو فارکس تازه کارم ولی دارم میرم دنبال یه پاکت پی سی . آیا این مسئله که ایرانسل پورتها رو بسته صحت داره ؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید
silent_killer آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي December 11th, 2007, 11:15   #30
nabeghe
Senior Member
 
nabeghe's Avatar
 
تاريخ عضويت: Mar 2007
ارسالها: 209
تشکر: 623
تشکر از ايشان: 626 بار در 193 پست
nabeghe (سطح 1)nabeghe (سطح 1)nabeghe (سطح 1)
0

سلام اول از همه به خاطر اينكه پست نامربوط ميزنم معذرت مي خوام آخه تعداد پست هام كمه نمي تونم تاپيك بزنم.
سوال من در مورد اينترنت adsl هست. در استراتژي من استفاده از ترلينگ استاپ نقش مهمي داره اما من نمي تونم براي استفاده از اين امكان با خط دايل اپ م تلفن خونه رو مشغول كنم.مي خوام بدونم اگه يك اشتراك adsl 64 با 5/1 گيگ حجم ماهيانه بگيرم براي متا تريدر و كارهاي ديگه كافيه؟ آخه اونتور كه من مي بينم در پايين جايي كه سند و رسيو متاتريدر رو نوشته در مدت حدود 20 -25 دقيقه اين حجم به 3 -4 مگا بايت مي رسه .حالا اگه بخوام در روز 7-8 ساعت متا رو باز بزارم حجم 5/1 گيگي براي همون هفته اول هم بس نمي كنه.
آيا درست مي گم؟
لطفا راهنمايي بفرماييد.
nabeghe آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از nabeghe:
پاسخ

Bookmarks

برچسب‌ها
موبایل, اطلاعات, تمام, ترید

ابزارهاي موضوع

قواعد ارسال
شما نمی‌توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی‌توانید پاسخ ارسال کنید
شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال کنید
شما نمی‌توانید پست‌های خود را ویرایش کنید

BB code فعال است
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
کدهای HTML غير فعال است


موضوعات مشابه
موضوع آغازگر موضوع انجمن پاسخ آخرین ارسال
آيين نامه منع دادوستد .......... Homitrade بورس تهران 0 September 16th, 2004 15:36
هموار سازي سود Homitrade بورس تهران 0 September 6th, 2004 20:55

ساعت جاري 01:01 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.


Powered by vBulletin Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
تمام حقوق براي سايت سرمايه دات کام محفوظ می باشد.
نقل مطالب بدون کسب اجازه از مدیران سایت ممنوع است.