انجمن‌های سرمایه

بازگشت   انجمن‌های سرمایه > تالارهای غیرتخصصی > کامپیوتر و اینترنت

Notices

پاسخ
 
ابزارهاي موضوع
قديمي June 14th, 2010, 21:39   #136
full rack
Junior Member
 
تاريخ عضويت: Jun 2010
ارسالها: 1
تشکر: 0
تشکر از ایشان: یک بار در یک پست
full rack (سطح 0)
0

سلام خدمت تمام دوستان
لطفا میشه من را راهنمایی کنید که چجوری میتونم اکسپرت اندیکاتور وتمپلیت را رو نرم افزار متاتریدر نصب کنم
تشکر
full rack آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از full rack:
قديمي June 15th, 2010, 05:42   #137
MEhdi Sobhani
Senior Member
 
MEhdi Sobhani's Avatar
 
تاريخ عضويت: Aug 2009
محل سكونت: مشهد
ارسالها: 296
تشکر: 2,135
تشکر از ايشان: 1,401 بار در 273 پست
MEhdi Sobhani (سطح 4)MEhdi Sobhani (سطح 4)MEhdi Sobhani (سطح 4)MEhdi Sobhani (سطح 4)MEhdi Sobhani (سطح 4)MEhdi Sobhani (سطح 4)MEhdi Sobhani (سطح 4)MEhdi Sobhani (سطح 4)MEhdi Sobhani (سطح 4)MEhdi Sobhani (سطح 4)MEhdi Sobhani (سطح 4)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به MEhdi Sobhani
نصب اکسپرت

0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله full rack نمايش نوشته ها
سلام خدمت تمام دوستان
لطفا میشه من را راهنمایی کنید که چجوری میتونم اکسپرت اندیکاتور وتمپلیت را رو نرم افزار متاتریدر نصب کنم
تشکر
این تاپیک رو ببینید .
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
__________________
... نبوغ یعنی انجام دادن آنچه از آن لذت می برید ...
MEhdi Sobhani آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از MEhdi Sobhani:
قديمي June 26th, 2010, 14:45   #138
m.rezaee
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Sep 2006
ارسالها: 1,392
تشکر: 2,817
تشکر از ايشان: 5,827 بار در 1,477 پست
m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به m.rezaee
0

اقا فرشاد به من بگید چجوری مشکلمو حل کنم الان که میچرخم میبینم خیلی از سایتها باز نمیشن برام
m.rezaee آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از m.rezaee:
قديمي June 26th, 2010, 17:45   #139
nimejun
Senior Member
 
nimejun's Avatar
 
تاريخ عضويت: Mar 2010
محل سكونت: بوشهر
ارسالها: 283
تشکر: 2,207
تشکر از ايشان: 2,040 بار در 342 پست
nimejun (سطح 2)nimejun (سطح 2)nimejun (سطح 2)nimejun (سطح 2)nimejun (سطح 2)nimejun (سطح 2)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به nimejun
0

سلام
كسي از نرم افزار teamwox استفاده كرده؟ كسي ميدونه دقيقا چه استفاده اي داره؟ اين لينك سايتش است:
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
__________________
nimejun آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از nimejun:
قديمي July 3rd, 2010, 14:13   #140
PASSERBY
Senior Member
 
PASSERBY's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2008
محل سكونت: ساکن ولایت مطلقه فقیه در کره شمالی ایران
ارسالها: 485
تشکر: 1,703
تشکر از ايشان: 2,474 بار در 560 پست
PASSERBY (سطح 2)PASSERBY (سطح 2)PASSERBY (سطح 2)PASSERBY (سطح 2)PASSERBY (سطح 2)PASSERBY (سطح 2)PASSERBY (سطح 2)PASSERBY (سطح 2)
0

سلام
کسی از دوستان ****** یا سریال جدید unible power suite 2010 رو داره اینجا قرار بده ؟
ممنون میشم
__________________
"The mind sees what it chooses too see"
PASSERBY آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از PASSERBY:
قديمي October 13th, 2010, 06:58   #141
وحید
مسئول سابق تالار عمومی و تالار اعضاء
 
وحید's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2008
ارسالها: 778
تشکر: 6,770
تشکر از ايشان: 4,825 بار در 1,161 پست
وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به وحید
0

سلام
در ویندوز7 من حرف ر سه نقطه ندارم به جاش پ تایپ میکنه
چطوری مشکل رو حل کنم؟
__________________
هرگز با آنچه نمی دانید مخالفت نکنید، زیرا بیشتر دانش در چیزهایی است که شما نمی دانید.امام علی(ع)
وحید آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از وحید:
قديمي October 13th, 2010, 08:05   #142
viper
مدیر سابق تالار مدیریت سرمایه و روانشناسی معاملات
 
viper's Avatar
 
تاريخ عضويت: Mar 2006
ارسالها: 1,641
تشکر: 678
تشکر از ايشان: 5,606 بار در 1,280 پست
viper (سطح 6)viper (سطح 6)viper (سطح 6)viper (سطح 6)viper (سطح 6)viper (سطح 6)viper (سطح 6)viper (سطح 6)viper (سطح 6)viper (سطح 6)viper (سطح 6)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله وحید نمايش نوشته ها
سلام
در ویندوز7 من حرف ر سه نقطه ندارم به جاش پ تایپ میکنه
چطوری مشکل رو حل کنم؟
سلام

shift + ز

را هم امتحان کردید؟
__________________
They may take our lives, but they'll never take... OUR FREEDOM

آخرین ويرايش توسط viper در October 13th, 2010 و ساعت 08:16
viper آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از viper:
قديمي October 15th, 2010, 11:55   #143
MONARCH
Senior Member
 
MONARCH's Avatar
 
تاريخ عضويت: Nov 2006
محل سكونت: Stockholm
ارسالها: 361
تشکر: 556
تشکر از ايشان: 529 بار در 215 پست
MONARCH (سطح 1)MONARCH (سطح 1)MONARCH (سطح 1)MONARCH (سطح 1)
0

سلام

من تازه ویندوزمو عوض کردم اما وقتی‌ می‌خواد بیاد بالا یه پنجره کوچک باز می‌شه که لاگین پسورد از من می‌خواد که من بدون پرکردن این پنجره اوکی رو میزنم و ویندوز بالا میاد چکار کنم که اصلا این پنجره باز نشه؟
با تشکر
__________________
"HAARP" The new weapon
MONARCH آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از MONARCH:
قديمي October 16th, 2010, 04:13   #144
ozan_javad
Senior Member
 
ozan_javad's Avatar
 
تاريخ عضويت: Mar 2010
محل سكونت: آذربایجان
ارسالها: 113
تشکر: 1,570
تشکر از ايشان: 514 بار در 144 پست
ozan_javad (سطح 1)ozan_javad (سطح 1)ozan_javad (سطح 1)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله MONARCH نمايش نوشته ها
سلام

من تازه ویندوزمو عوض کردم اما وقتی‌ می‌خواد بیاد بالا یه پنجره کوچک باز می‌شه که لاگین پسورد از من می‌خواد که من بدون پرکردن این پنجره اوکی رو میزنم و ویندوز بالا میاد چکار کنم که اصلا این پنجره باز نشه؟
با تشکر
در قسمت کنترل پانل در قسمت user accounts همه کاربرها رو بجز ادمین حذف کنید آخر سر هم پسورد خود ادمین رد disable کنید
__________________
I share ,you share , we learn
ozan_javad آفلاين است پاسخ با نقل قول
4 تشکر کننده از ozan_javad:
قديمي April 14th, 2011, 20:48   #145
lastnight19
Senior Member
 
lastnight19's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: خونمون
ارسالها: 4,308
تشکر: 2,700
تشکر از ايشان: 15,991 بار در 3,975 پست
lastnight19 (سطح 9)lastnight19 (سطح 9)lastnight19 (سطح 9)lastnight19 (سطح 9)lastnight19 (سطح 9)lastnight19 (سطح 9)lastnight19 (سطح 9)lastnight19 (سطح 9)lastnight19 (سطح 9)lastnight19 (سطح 9)lastnight19 (سطح 9)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به lastnight19
0

کنترل از راه دور کامپیوتر

خیلی وقتا پیش میاد که آدم نیاز زیادی به فایلی تو کامپیوتر خودش داره ولی امکان دسترسی به اون رو نداره.

در واقع بهترین راه حل ممکن در این جور مواقع بهتر راه حل ممکن اینه که ویندوزتون را با کامپیوتر دیگه ای از راه دور کنترل کنین که برای این منظور نرم افزار های متفاوتی از شرکتهای بزرگ مثل تورتون ارائه شده ولی این قابلیت نیز به صورت کامل در خود سیستم عامل ویندوز XP هم وجود داره که اسمش هست Remote control که من می خوام توی این مقاله بهش بپردازم.

برای این کار باید چند مرحله تنظیمات نیاز داریم که به ترتیب بهتون میگم:

تنظیمات کامپیوتر میزبان:

که در واقع در مثال من میشه کامپیوتر خوتون و یا سیستمی که می خواین بهش وصل شین رو این جوری تنظیم کنین:

۱- در کنترل پنل به قسمت network connection برید.

۲- بر روی Creat new connection کلیک کنید.

۳- در پنجره Network connection type خط چهارم یعنی Setup an advances connection رو انتخاب کنین و به مرحله بعد برید.

۴- گزینه ی Accept incoming connection رو انتخاب کنین و به مرحله بعد برید.

۵- توی پنجره ی Divice for Incoming سخت افزار مودمتون رو انتخاب کنین.

۶- گزینه ی Do not allow virtual … رو انتخاب کنین و برید مرحله بعد.

۷- توی پنجره ی User permission یک نام کاربری بسازید (که میدونم همتون بلدید) و اون رو انتخاب کنید و برید مرحله بعد.

۸ -پنجره ی بعدی رو بدون تغییر رد کنید .درآخر کار هم Finish و تمام.

۹-خاصیت Remote Desk top را فعال کنید (به آدرس Control panel/systems/remote/remote control برید و گزینه ی Allow Users رو تیک بزنید).

تا اینجا تونستیم سیستممون رو برای جواب دادن به تماسهای ورودی تنظیم کنیم.

تنظیمات سیستم مهمان:

اگه مراحل فوق رو درست انجام داده باشین دیگه هر وقت خواستین با سیستم دیگه ای به کامپیوتر تون وصل شین باید روش این تنظیمات رو انجام بدین.

۱- در کنترل پنل به قسمت network connection برید.

۲- بر روی Creat new connection کلیک کنید.

۳- توی پنجره Network connection type گزینه ی دوم رو انتخاب کنین.

۴- گزینه ی دایل آپ کانکشن رو انتخاب کنین و به مرحله بعد برید.

۵- مرحله بعد رو طبق معمول یه اسمی (دلخواه) برای کمپانی بزارید.

۶- شماره تلفنی که کامپیوتر میزبان بهش وصل هست رو توی مرحله بعد وارد کنید.

بازم Finish کنید.



وصل شدن با سیستم مهمان:

در اینجا اول روی کانکشنی که توی مرحله قبل ساختیم کلیک کنید و به جای یوزر و پسوورد اونی رو که در مرحله ۷ کامپیوتر میزبان ساختید را وارد کنید و روی دایل کلیک کنید تا ارتباط برقرار شه.


کنترل کامپیوتر میزبان:

پس از اتصال نوبت میرسه به کنترل برای این کار برنامه Remote desktop رو از مسیر زیر اجرا کنین:

Start / Programs / accessories / communications / remote desktop connection

اسم کامپیوتر میزبان رو وارد کنید و روی connect کلیک کنید
(برای به دست آوردن اسم کامپیوتر میزبان در کنترل پنل میزبان روی Systems کلیک کنید و سربرگ Computer Name رو اجرا کنید تا اسم رو ببینید).

User name و پسوورد را وارد کنید اما توجه داشته باشید نام کاربری و کلمه عبور دقیقا همانی باشد که برای ورود به سیستم میزبان استفاده می کنید.

توجه:

همونطور که حتما تا حالا متوجه شدید برای انجام کار باید سیستم میزبان حتما روشن باشه که دو راه داره یکی این که زنگ بزنی خونه یکی برات روشن کنه و یا اینکه مادبورد شما بتونه جور تنظیم شه که بعد از زنگ خوردن تلفن کامپیوتر رو روشن کنه که این خاصیت در مادربوردهای جدید وجود داره.

نکته:
این روش در روی خیلی از مودم ها عمل میکنه ولی بعضی از مدلهای قدیمی هستند که خاصیت پاسخگویی به تلفن رو ندارند که متاسفانه ازچنین مودم هایی نمیشه برای کامپیوتر میزبان استفاده کرد.

منبع
pa2gh دات نت
__________________
Look for "Sarmaye Forex" in facebook.com
lastnight19 آفلاين است پاسخ با نقل قول
6 تشکر کننده از lastnight19:
پاسخ

Bookmarks

برچسب‌ها
ویندوز, نکات, ترفندها, ترفند، ویندوز, جالب

ابزارهاي موضوع

قواعد ارسال
شما نمی‌توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی‌توانید پاسخ ارسال کنید
شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال کنید
شما نمی‌توانید پست‌های خود را ویرایش کنید

BB code فعال است
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
کدهای HTML غير فعال است


موضوعات مشابه
موضوع آغازگر موضوع انجمن پاسخ آخرین ارسال
اصلاح صفحه کلید فارسی در سیستم عامل ویندوز 2000 و XP hghodsi کامپیوتر و اینترنت 5 September 22nd, 2008 11:41
نرم‌افزارهای مفید Hamed2420 کامپیوتر و اینترنت 14 September 11th, 2008 13:58
نصب ویندوز در 5 دقیقه iraj23 کامپیوتر و اینترنت 36 July 30th, 2008 16:46
مشکل ویندوز بهزاد اقبالی کامپیوتر و اینترنت 7 June 17th, 2008 01:59

ساعت جاري 15:42 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.


Powered by vBulletin Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
تمام حقوق براي سايت سرمايه دات کام محفوظ می باشد.
نقل مطالب بدون کسب اجازه از مدیران سایت ممنوع است.