سلام و عرض تشکر از مدیر سایت که همچنان در جهت بهبود وضعیت سایت زحمت میکشند .
در کل طرح خوبیست و مطمئنن پس از یک دوره آزمایش و برطرف شدن نقیصه ها بهتر هم خواهد شد . ولی واقعا مشکل چند کاربری و یک نفر با چند آی دی - سایت رو شدیدن داره آزار میده که اگه این مشل حل بشه خودش کلی از مشکلات رو حل میکنه .
به نظر من هم 50 پست کم هست - چون عموما حاشیه ها توسط افراد تازه کار (شاید هم کهنه کار با آی دی تازه) بوجود میاد . حاشیه سازها هم که هر کدوم 5 تا آی دی با 50 تا پست دارند و میتونن با دادن امتیاز منفی و حذف یک پست خوب نیز جنجال درست کنند .
به کسی بر نخوره اما من نسبت به بعضی از کاربران قدیمی سایت که فقط خواننده هستند و کم پست میزنن اصلا حس خوبی ندارم - هر چند پست زیاد دادن نیز (مثل خودم) خوب نیست اما
پست نزدن و فقط استفاده کردن نیز جالب نیست - بنابراین کسی که 200 یا 300 تا پست داره تازه میشه گفت یه حق و حقوق هایی توی سایت داره - البته درست تر اون تعداد پست با توجه به مدت عضویتش هست -
شاید گزینه تعداد تشکر (که جناب naranj اشاره کردند) گزینه بهتری باشه .
ضمن اینکه یه قضیه روانی هم توی سایت وجود داره که من این رو در مورد تشکر ها کاملا حس کردم - اگه یه پستی 3 امتیاز منفی بگیره قطعا چهارمی و پنجمی رو هم میگیره و این در حالی هست که 90% مواقع نفر چهارم و پنجم اصلا درست پست رو نخوندن و فقط همرنگ جماعت شدن - دیدن یه پست 3 تا منفی داره ، گفتن پس حتما بد هست - بذار ما هم یه منفی بدیم .
مثال عینی این قضیه اینه که اگه یه پستی تشکرش از 20 رد بشه راحت 15 تا دیگه هم میگیره و اون 15 تا اصلا پست رو نخوندن - فقط چون دیدن پست پر تشکری هست گفتن ما هم یکی بزنیم که از قافله عقب نیوفتیم - حتما پست خوبیه دیگه که این همه تشکر داره !! نمونه بدم ؟ اولین پست در هر تاپیک ! دقت کنین .
بعد یه مشکل دیگه : مثلا من الان میگم پیشنهاد جناب naranj در پست 13 پیشنهاد خوبی است - بعد این پست 5 تا منفی میگیره و حذف میشه - اگه پست 14 به جای اون بره و شماره اون بشه 13 بعدا کلی مشکل درست میشه . چون پست 14 اصلا پیشنهادی توش نیست یا اگه هست اصلا خوب نیست (البته این یه مثال هست - جناب آلبرتینی مخلصیم - عفو فرمایید)
لطفا مشکل این شماره پست رو هم حل کنید که بعدا توی نام بردن ها و لینک دادن ها مشکلی پیش نیاد .
ببخشید خیلی حرف زدم - اول صبح بود انرژی زیاد داشتم - انشاا... فرهنگ درست امتیاز دادن توی سایت به خوبی پیاده بشه . ممنون