انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (http://forum.sarmaye.com/index.php)
-   پیشنهادات و انتقادات (Suggestion and Feedbacks) (http://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   راه اندازی سیستم جدید روی سایت برای مقابله با حملات (http://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=5985)

Reza December 24th, 2010 19:53

راه اندازی سیستم جدید روی سایت برای مقابله با حملات
 
1 ضميمه
با سلام

همانطور که استحضار دارید، از مدتی قبل سایت سرمایه با حملات شدیدی مواجه شده و به همین دلیل عملکرد سایت با اختلالات و مشکلاتی مواجه شده. (توضیحات بیشتر)

برای مقابله با این حملات، ناچار شدیم دسترسی IP های خارج از ایران را به سایت محدود کنیم. این موضوع مشکلاتی را برای دوستانی که خارج از ایران سکونت دارند ایجاد کرده.

برای حل این مشکل، پس از بررسی های فراوان، از امروز سیستم جدیدی را روی سایت راه اندازی کردیم.

بطور خلاصه نحوه عملکرد این سیستم به این صورت است که بازدید کاربران حقیقی را از سایر بازدیدها که عموما با قصد حمله، افزایش فشار بر سرور و تخریب انجام می شوند جدا کرده و به کاربران حقیقی اجازه بازدید از سایت را می دهد.

ممکن است در برخی موارد، کاربران با صفحه ای مشابه با صفحه زیر مواجه شوند:
ضميمه 83543

مشاهده این صفحه می تواند دلایل مختلفی داشته باشد از جمله:
- از IP شما یا از ISP شما (خواسته یا ناخواسته) حملاتی بر روی سایت سرمایه یا سایت های دیگر انجام شده
- از IP شما برای ارسال spam استفاده شده
- سیستم یا شبکه شما به بدافزار آلوده است
و . . .

در صورت مشاهده این صفحه، در پایین صفحه captcha را وارد کنید و گزینه I certify. . . را تیک زده و دکمه Request Aceess را بزنید.

در صورت عدم رفع مشکل سیستم یا شبکه شما، احتمالا چند ساعت دیگر دوباره صفحه فوق را مشاهده می کنید و لازم است captcha را پر کنید.

این احتمال وجود دارد که مشاهده این صفحه بدلیل حساسیت بر روی IP ایران، یا استفاده از یک IP توسط تعداد زیادی کاربر که از یک ISP استفاده می کنند باشد.

فایده دیگر این سیستم این است که سرعت لود شدن سایت را افزایش می دهد.

ضمنا از امروز کاربران خارج از ایران نیز به سایت دسترسی خواهند داشت.

امیدوارم این سیستم موجب آزردگی اعضای سایت و بازدیدکنندگان نشود.

برای برآورد میزان اثربخشی این سیستم، از شما دوستان عزیز درخواست می کنم:

- هرگونه مشکلات احتمالی را در ادامه این تاپیک مطرح فرمایید.
- در نظرسنجی بالای صفحه شرکت کنید.


با تشکر

perfect December 25th, 2010 09:44

سلام وتشکر فراوان از مدیران سایت
بعد از چند هفته خماری بالاخره بدون هیچ مشکلی به سایت دسترسی پیدا کردیم .

با آرزوی سلامتی و موفقیت همه دوستان

Mostafa F December 26th, 2010 23:47

با سلام

من موقعی که وارد سایت میشم(لاگین) ، اگر یه صفحه دیگه رو باز کنم مانند حالتیست که اصلا لاگین نشده ام(کادر لاگین پسورد خالیست)!! یا باید دوباره وارد بشم یا چندین بار رفرش کنم جالب اینجاست که اسم من در لیست بازدید کنندگان از سایت وجود داره! در ضمن از مرورگر فایر فاکس استفاده میکنم و تا حالا به صفحه ی captcha مواجه نشده ام.
این مشکل که عرض شد در اکثر مواقع اتفاق میفته ولی در بعضی مواقع سیستم درست است.

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید...


DAVOOD24 December 27th, 2010 00:42

من هردفعه که میخوام وارد سایت بشم این صفحه که در بالا گفتید میاد و مانع ورود من به سایت میشه در ضمن IP من مال ایران است.

Mostafa F December 28th, 2010 19:19

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Mostafa F (پست 456297)
با سلام

من موقعی که وارد سایت میشم(لاگین) ، اگر یه صفحه دیگه رو باز کنم مانند حالتیست که اصلا لاگین نشده ام(کادر لاگین پسورد خالیست)!! یا باید دوباره وارد بشم یا چندین بار رفرش کنم جالب اینجاست که اسم من در لیست بازدید کنندگان از سایت وجود داره! در ضمن از مرورگر فایر فاکس استفاده میکنم و تا حالا به صفحه ی captcha مواجه نشده ام.
این مشکل که عرض شد در اکثر مواقع اتفاق میفته ولی در بعضی مواقع سیستم درست است.

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید...


مشکل بنده حل شده
سپاسگزارم...

PC- FOREX December 28th, 2010 22:07

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله DAVOOD24 (پست 456321)
من هردفعه که میخوام وارد سایت بشم این صفحه که در بالا گفتید میاد و مانع ورود من به سایت میشه در ضمن IP من مال ایران است.

ظاهرا کسی در این سایت جوابگونیست من هم مدتیه نمیتونم وارد سایت بشم و هردفعه این صفحه مسخره ظاهر میشه :mad:

AR.dadkhah December 29th, 2010 13:35

ای یپ من هم ایران هست . البته بعضی اوقات برای دیدن اخبار ( نه سایتهای ....) از ف ی # ل * ر - ش / ک - ن استفاده میکنم . نمیدونم حالا علت همینه که این صفحه برای من هم باز میشه ؟
خلاصه خیلی اذیت میکنه . خصوصا اینکه میدونم برای خیلی ها هم باز نمیشه . کمی همچین بهمون بر میخوره :p

mostafa976 December 30th, 2010 02:14

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله DAVOOD24 (پست 456321)
من هردفعه که میخوام وارد سایت بشم این صفحه که در بالا گفتید میاد و مانع ورود من به سایت میشه در ضمن IP من مال ایران است.

من هم هر چند ساعت كه مرورگر رو باز ميكنم با همين مشكل روبرو هستم و هر دفعه بايد انوشته رو پر كنم . واقعا اذيت ميكنه
من از اينترنت وايرلس استفاده ميكنم وبا توجه به اينكه اي پي من ثابت هستش ايا امكان داره كاري بكنيد كه ديگه اين صفحه براي من نياد ؟ اخه همش ميره روي اعصاب ادم .
در ضمن الان 1 ماهي ميشه كه بنده نميتونم از داخل مرورگر فاير فاكس وارد سايت بشم و فقط ب اكسپلورر ميتونم سايت رو باز كنم . ممنون ميشم اين مورد رو هم بررسي كنيد

mostafa976 December 31st, 2010 23:06

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله mostafa976 (پست 456893)
من هم هر چند ساعت كه مرورگر رو باز ميكنم با همين مشكل روبرو هستم و هر دفعه بايد انوشته رو پر كنم . واقعا اذيت ميكنه
من از اينترنت وايرلس استفاده ميكنم وبا توجه به اينكه اي پي من ثابت هستش ايا امكان داره كاري بكنيد كه ديگه اين صفحه براي من نياد ؟ اخه همش ميره روي اعصاب ادم .
در ضمن الان 1 ماهي ميشه كه بنده نميتونم از داخل مرورگر فاير فاكس وارد سايت بشم و فقط ب اكسپلورر ميتونم سايت رو باز كنم . ممنون ميشم اين مورد رو هم بررسي كنيد

مدير محترم سايت لطفا جواب بدهيد يا راهنمايي كنيد خسته شديم اخه:advise:

azim_274 January 19th, 2011 18:38

سلام
منم از گوشي و خط ايرانسل بيشتر استفاده ميكنم ولي ديگه نميتونم فروم سرمايه را با گوشي بخونم

PC- FOREX January 19th, 2011 20:09

این صفحه جدید هم واسه ما دردسر شده !

esfandiyar January 20th, 2011 14:15

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله DAVOOD24 (پست 456321)
من هردفعه که میخوام وارد سایت بشم این صفحه که در بالا گفتید میاد و مانع ورود من به سایت میشه در ضمن IP من مال ایران است.

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله PC- FOREX (پست 461681)
این صفحه جدید هم واسه ما دردسر شده !

منهم از وقتی این سیستم جدید اجرا شده قادر به ورود به سایت سرمایه نیستم و مرتب اون صفحه ظاهر میشه .
:(

امروز با نرم افزار قیلترشکن بالاخره بعد از مدتها تونستم وارد سرمایه بشم ! :huh:

از مدیریت محترم سایت وزین سرمایه خواهشمندیم این مشکل را حل کنند زیرا عملا این سایت از دسترس گروهی از کاربران خارج شده .

fxmail January 20th, 2011 14:50

منم این صفحه برام نمایش داده شده ولی از کافی نت ...

Reza January 20th, 2011 17:18

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله esfandiyar (پست 461814)
منهم از وقتی این سیستم جدید اجرا شده قادر به ورود به سایت سرمایه نیستم و مرتب اون صفحه ظاهر میشه .
:(

امروز با نرم افزار قیلترشکن بالاخره بعد از مدتها تونستم وارد سرمایه بشم ! :huh:

از مدیریت محترم سایت وزین سرمایه خواهشمندیم این مشکل را حل کنند زیرا عملا این سایت از دسترس گروهی از کاربران خارج شده .

البته اینطور نیست که بطور کامل سایت رو نبینید. فقط یک یا حداکثر دو بار در روز با صفحه captcha مواجه می شید. درست می گم؟

esfandiyar January 21st, 2011 11:41

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza (پست 461862)
البته اینطور نیست که بطور کامل سایت رو نبینید. فقط یک یا حداکثر دو بار در روز با صفحه captcha مواجه می شید. درست می گم؟

خیر ! کلا در هیچ زمانی از شبانه روز چه با کامپیوتر منزل و چه با کامپیوتر محل کارم نمیتوانم وارد سرمایه شوم و ان صفحه ظاهر میشود . :nervous:

الان هم باز با استفاده از قیلترشکن وارد سایت شده ام .

در طول هفته های گذشته از برخی دوستان از طریق مسنجر سئوال کردم برخی این مشکل را دارند و برخی بدون مشکل وارد سایت میشند :blink:

خلاصه اقا رضای عزیز ما که سر در نیاوردیم چرا اینطوری شده !


ساعت جاري 05:43 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.

Powered by vBulletin Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.

تمام حقوق براي سايت سرمايه دات کام محفوظ می باشد.
نقل مطالب بدون کسب اجازه از مدیران سایت ممنوع است.