ثبت نام برای شرکت در اولین دوره مسابقات فارکس سایت سرمایه
برای ثبت نام در مسابقه، در ادامه تاپیک جاری اعلام آمادگی کنید. پیشنهادات در مورد قوانین مسابقه و معیارهای انتخاب برنده را در تاپیک مرتبط درج کنید: http://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=4166 |
ثبت نام برای شرکت در مسابقه فارکس آبان ماه 87
1 ضميمه
لطفا این متن را با دقت بخوانید برای تکمیل ثبت نام در مسابقه، مراحل زیر را انجام دهید: 1- یک ایمیل با محتویات زیر به آدرس [email protected] ارسال کنید:
مثال: نقل قول:
برای این منظور، وارد این صفحه شوید و روی لینک: Join this group کلیک کنید. برای اطلاع از اخبار و اطلاعیه های مسابقه، عضویت در این گروه الزامی است. عدم انجام دقیق مراحل فوق به معنی انصراف از شرکت در مسابقه خواهد بود. موفق باشید http://forum.sarmaye.com/attachment....1&d=1224827329 http://forum.sarmaye.com/attachment....1&d=1223966715 |
سلام
من هم در مسابقه شرکت میکنم |
من هم مايلم در مسابقه شركت كنم.
در مورد شرايط هم فقط جوري باشه كه يك نفر با پوزيشن كم نتونه مقام بياره |
دستتون درد نکنه . من هم دوست دارم تو این مسابقه باشم. ممنون
|
سلام
من هم هستم |
نقل قول:
|
من هم مايلم تو این مسابقه شركت كنم
|
با سلام خدمت همه دوستان فارکسی!!
من عاشق رقابتم $$$ |
سلام خدمت دوستان عزیز
به نظر من باید مسابقه طبق شرایط بین المللی برگزار بشه فقط و فقط بالانس و معیار برنده شدن باشه. آقا من هم هستم. |
سلام
اگه میشه اسم من را هم بنویسید. من پیشتهاد میدهم مسابقه بر اساس محدودیت لات و تعداد پپ مثبت باشه . با تشکر |
سلام
اسم بنده رو هم به این لیست اضافه کنید لطفا |
اسم منم اضافه کنید من هم در مسابقه شرکت می کنم
:blink: امیدوارم مثل دوره پیش مسابقه جذاب باشه . |
با سلام
اسم بنده را هم وارد کنید با تشکر |
سلام
من هم هستم ! ======== خب مهمترین مسئله بالانس حسابه . همه تلاشها ( مدیریت ریسک ، تحلیل های مختلف و .....) برای بالا بردن بالانسه . پس باید به کسی که بیشترین بالانس رو داره احترام گذاشت چون ابزار همه توی این مسابقه یکیه و شرایط برابره. |
سلام
لطفا اسم منم اضافه کنید |
لطفا نام من رو هم به لیست اضافه کنید .
با سپاس |
سلام
لطفا من رو هم اضافه کنید. به نظر من معیار بالانس باشه و اگر اعتبار کمی به حساب داده بشه بهتره. |
سلام خدمت همه دوستان
لطفا اسم من را هم تو مسابقه بنویسیدhttp://forum.sarmaye.com/images/smilies/rambo.gif |
سلام
من هم هستم من 1 ساله که عضو سایته سرمایه هستم ولی با یه ای دیه دیگه و زیاد در بحثهای سایت شرکت نمی کردم ولی از امروز می خوام عضو فعاله سایت باشم چون من عاشق مسابقه هستم هورا هورا power4400 :banana: تاریخ شروع مسابقه کی هست؟ :cigar: |
سلام لطفا اسم ما رو هم اضافه کنید.
با تشکر. |
سلام
من هم تمایل شرکت در مسابقه را دارم;) ا.میرزائی |
اگر ممکنه اسم من رو هم به لیست اضافه کنید.
و اگر هم که ممکنه من تقاضا می کنم که پوزیشن هامون رو بتونیم بصورت باز تا آخر مسابقه نگه داریم و اینکه در پایان هر روز پوزیشن ها بسته بشه یک مقدار شرایط رو سخت می کنه چون من بعض مواقع پوزیشن هایی دارم که چند روز باز هستند تا به نتیجه برسند. |
Sarmaye Demo Contest
من هم اعلام آمادگی می کنم!
|
فکر کنم اقا رضا گفتند از اواسط مهر ثبت نام شروع میشه، اما الان همه شروع کردند ثبت نام رو.. ایول ایول
پس منم هستم.مدافع عنوان سه تا مونده قهرمانی!!!:banana: |
با سپاس |
نقل قول:
سو تفاهمی پیش نیاید. :rolleyes: از مدیر سایت خواهش می کنم تمام آیدی هایی که تو این 2 هفته ساخته شدند رو برای مسابقه فیلتر کنند. |
با سلام خدمت دوستان
لطفا اسم منم توی مسابقه اضافه کنید با تشکر |
سلام خدمت همه ی دوستان
لطفاً اسم منو هم به لیست اضافه کنید. |
باسلام
لطفا من را هم به لیست اضافه نمایید. باتشکر |
منم تو مسابقه شرکت میکنم. حال میده.
|
من هم با خیال راحت این دفعه میتونم شرکت کنم.
|
آقا رضا خسته نباشید.
لطفا اسم بنده رو هم اضافه کنید. ارادت |
من هم میخواهم در مسابقه شرکت کنم
جمشیدی |
سلام لطفا اسم من رو هم اضافه کنید.
|
من هم شرکت میکنم
|
من هم در این مسابقه شر کت میکنم
موفق باشید |
سلام و عرض ادب
با تشكر از آقا رضا مدير سايت و همچنين اسپانسر عزيز بنده نيز تمايل دارم در اين مسابقه شركت كنم شاد باشيد |
آقا من هم اعلام آمادگی میکنم لطفا اسم من را در لیست اضافه کنید.
|
من هم هستم :)
|
با سلام
بنده رو هم در لیست شرکت کننده ها قرار بدید . ممنونم |
سلام من هم شرکت می کنم
|
با سلام .
لطفا نام من رو هم به لیست اضافه کنید . با تشکر. |
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان و آقا رضا
بنده نیز تمایل خودم رو برای شرکت در مسابقه اعلام میکنم. ارادت |
سلام
لطفا اسم من رو هم در مسابقه نام نويسي كنيد. با تتتتتتتشششششششششششششششككك كككككككككككككككككرررررررر ررررر |
با سلام و خسته نباشید
عجب سالی شده امسال (سال شکوفایی)، سایت سرمایه و برو بچه ها هم که دیگه کولاک کردند. ما رو هم ثبت نام کنید |
سلام
بنده رو هم Add کنید ;) |
امسال پرسپولیس قهرمانه
تو این مسابقات هم حتماً یک پرسپولیسی قهرمان میشه:rambo::rambo::rambo: من یکی از اونام- پس ما رو هم دریابید.;):p |
سلام .
با تشکر. |
من هم شرکت می کنم.
|
ساعت جاري 04:47 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |