نقل قول:
ویندوز تون رو دوباره نصب کنید موفق باشید |
نقل قول:
Microsoft Expression Web Designer Beta 1 License:Freeware حجم: 272 MB لینک دانلود موفق باشید |
دوستان سايتهايي كه مجلات روز دنيا را Pdf شان را بگذارند مي شناسيدۀ براي دانلود؟ ممنون.
|
نقل قول:
من یکی دو بار با سرچ توی راپیدشر تونستم چند تا مجله خوب کامپیوتر دانلود کنم آدرس سایتی که خوب تو سرچ اون جواب می داد الان دقیق یادم نیست متاسفانه فکر کنم rapidshare.com یا .org بود |
.........
|
سلام
منطقه ما اینترنت ADSL ظاهرا راه افتاده اما فعلا فقط پارس آنلاین و داتک موجود هست به نظر دوستان کدوم یکی کمتر اذیت می کنه و سرویس بهتری داره ( با توجه به اینکه می گن پارس محدودیت حجمی هم داره که برای 128 فکر کنم خودشون نوشته اند 8 گیگ ؟! ) با تشکر فراوان شادباشید عید غدیر هم مبارک :) |
من پارس آنلاین(128) دارم. منتها چون من اصفهان هستم نمیتونم نسبت به سرعت بدش اعتراضی داشته باشم ولی با اینکه خیلی دانلود میکنم تا حالا با مشکل محدودیت حجم مواجه نشدم.
پشتیبانیش هم شبانه روزیه ولی تلفنشون خیلی اشغاله. |
نقل قول:
عید شما و همه دوستان مبارک :) من از بهمن ماه پارسال از داتک اشتراک گرفتم و تاحالا هم بد نبوده، فقط یک ماه اذیتم کرد که 50 درصد تخفیف گرفتم :D سرعتش شاید یه کم از پارس پایینتر باشه اما نامحدود بودنش شاید این نقص رو جبران کنه. ;) پشتیبانیشون هم شبانه روزی هست اما هر وقت زنگ بزنی بهشون ، میگن ایراد از مخابراته یا ایراد از سیم کشی منزل خودتون هست، دقیقاً مثل یک روبوت نیمه هوشمند :D البته تا حد زیادی ارزونتر هست، من سیستم 256 رو ماهی 28600 تومان میدم ، پارس فکر کنم از این بالاتر هست الان میخوام برم تو سایتش اما نمیشه ، فکر کنم هاستینگشون توی چین بوده که ترکیده :p ، اما قیمت پارس و شاتل با هم یکی بود که سیستم 256 دریافت و 128 ارسال رو میدن نزدیک به 40000 تومان. البته شاید هر چی پول بدیم آش بخوریم اما به هر حال من از داتک راضی هستم :blush: موفق باشید ارادتمند شما |
با سلام
بابا دمتون گم، همه های بچه های تهران ADSL دارن الا من، اخه این محله یا مخابرات ما، جنوب شهر هست، و اصلا گمان نکنم که این ورا ADSL بیاد، این پیش شماره ماست 5585 اگر راه حلی می دونید بگید منم خیلی دوست دارم adsl بگیرم از این dial up واقعا خسته شدم، هر چی در می یاریم می دیم به این تلفن و کارت اینترنت. البته نزدیک ما در شمشیری سرویس adsl امده اما سمت ما اصلا خبری نیست.................... helpppppp |
نقل قول:
متاسفانه انحصار طلبی بعضی سازمانها این چیزا رو هم داره! اما یک چیزی، شما عضو این شرکت ها هستین مثل پارس و داتک و این حرفا یا اینکه کارت از مغازه میخرید؟ ارادت |
داتک هم به لحاظ قیمت و هم کیفیت مجموعا بهتر عمل کرده است .
|
سلام اقا حامد عزیز.
من تو سایت این سپنتا عضو شدم، و هر ماه کارت اینترنت اونارو زنگ می زنم می یارن جلوی در و ناقابل پرداخت می کنم، منظورتون از عضو شدن رو دقیقا نفهمیدم، پس اینطور که می گین، adsl این ورا که ما هستیم بعیده بیاد..... |
نقل قول:
آخه این سیستم های نامحدود که جدیداً میدن که ماهی کمتر از 10000 تومان هست برای این کار خیلی معقول تر هست تا خرید کارت های مثلاً 10 ساعته! که شما با استفاده از سرویس های مخابرات ;) سفارش میدید و میارن دم درب منزل خدارو شکر که این مخابرات بالاخره یه جایی به دردتون خورده :D موفق باشید ارادتمند شما |
نقل قول:
دوستدار شما محسن. |
نقل قول:
محسن جان فکر کنم پارس یک ماهه نامحدود رو در حدود 10000 تومان میده. شاتل نامحدود رو 8900 میده. سرویس هاشون هم بد نیست. اما من هم قبلاً از دیال آپ سپنتا استفاده میکردم و الحق خوب بود. اینو ببینین: http://shatel.ir/farsi/internet.php http://www.parsonline.com/fa/services/dialup من الان سایت سپنتا رو دیدم، ماهانه رو میده 25.000 تومان؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!! خیلی زیادههههههههه :blink: موفق باشید ارادتمند شما |
ساعت جاري 19:50 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |