PDA

View Full Version : راه اندازی سیستم جدید روی سایت برای مقابله با حملات


Reza
December 24th, 2010, 19:53
با سلام

همانطور که استحضار دارید، از مدتی قبل سایت سرمایه با حملات شدیدی مواجه شده و به همین دلیل عملکرد سایت با اختلالات و مشکلاتی مواجه شده. (توضیحات بیشتر (http://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=5593))

برای مقابله با این حملات، ناچار شدیم دسترسی IP های خارج از ایران را به سایت محدود کنیم. این موضوع مشکلاتی را برای دوستانی که خارج از ایران سکونت دارند ایجاد کرده.

برای حل این مشکل، پس از بررسی های فراوان، از امروز سیستم جدیدی را روی سایت راه اندازی کردیم.

بطور خلاصه نحوه عملکرد این سیستم به این صورت است که بازدید کاربران حقیقی را از سایر بازدیدها که عموما با قصد حمله، افزایش فشار بر سرور و تخریب انجام می شوند جدا کرده و به کاربران حقیقی اجازه بازدید از سایت را می دهد.

ممکن است در برخی موارد، کاربران با صفحه ای مشابه با صفحه زیر مواجه شوند:
83543

مشاهده این صفحه می تواند دلایل مختلفی داشته باشد از جمله:
- از IP شما یا از ISP شما (خواسته یا ناخواسته) حملاتی بر روی سایت سرمایه یا سایت های دیگر انجام شده
- از IP شما برای ارسال spam استفاده شده
- سیستم یا شبکه شما به بدافزار آلوده است
و . . .

در صورت مشاهده این صفحه، در پایین صفحه captcha را وارد کنید و گزینه I certify. . . را تیک زده و دکمه Request Aceess را بزنید.

در صورت عدم رفع مشکل سیستم یا شبکه شما، احتمالا چند ساعت دیگر دوباره صفحه فوق را مشاهده می کنید و لازم است captcha را پر کنید.

این احتمال وجود دارد که مشاهده این صفحه بدلیل حساسیت بر روی IP ایران، یا استفاده از یک IP توسط تعداد زیادی کاربر که از یک ISP استفاده می کنند باشد.

فایده دیگر این سیستم این است که سرعت لود شدن سایت را افزایش می دهد.

ضمنا از امروز کاربران خارج از ایران نیز به سایت دسترسی خواهند داشت.

امیدوارم این سیستم موجب آزردگی اعضای سایت و بازدیدکنندگان نشود.

برای برآورد میزان اثربخشی این سیستم، از شما دوستان عزیز درخواست می کنم:

- هرگونه مشکلات احتمالی را در ادامه این تاپیک مطرح فرمایید.
- در نظرسنجی بالای صفحه شرکت کنید.

با تشکر

perfect
December 25th, 2010, 09:44
سلام وتشکر فراوان از مدیران سایت
بعد از چند هفته خماری بالاخره بدون هیچ مشکلی به سایت دسترسی پیدا کردیم .

با آرزوی سلامتی و موفقیت همه دوستان

Mostafa F
December 26th, 2010, 23:47
با سلام

من موقعی که وارد سایت میشم(لاگین) ، اگر یه صفحه دیگه رو باز کنم مانند حالتیست که اصلا لاگین نشده ام(کادر لاگین پسورد خالیست)!! یا باید دوباره وارد بشم یا چندین بار رفرش کنم جالب اینجاست که اسم من در لیست بازدید کنندگان از سایت وجود داره! در ضمن از مرورگر فایر فاکس استفاده میکنم و تا حالا به صفحه ی captcha مواجه نشده ام.
این مشکل که عرض شد در اکثر مواقع اتفاق میفته ولی در بعضی مواقع سیستم درست است.

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید...

DAVOOD24
December 27th, 2010, 00:42
من هردفعه که میخوام وارد سایت بشم این صفحه که در بالا گفتید میاد و مانع ورود من به سایت میشه در ضمن IP من مال ایران است.

Mostafa F
December 28th, 2010, 19:19
با سلام

من موقعی که وارد سایت میشم(لاگین) ، اگر یه صفحه دیگه رو باز کنم مانند حالتیست که اصلا لاگین نشده ام(کادر لاگین پسورد خالیست)!! یا باید دوباره وارد بشم یا چندین بار رفرش کنم جالب اینجاست که اسم من در لیست بازدید کنندگان از سایت وجود داره! در ضمن از مرورگر فایر فاکس استفاده میکنم و تا حالا به صفحه ی captcha مواجه نشده ام.
این مشکل که عرض شد در اکثر مواقع اتفاق میفته ولی در بعضی مواقع سیستم درست است.

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید...




مشکل بنده حل شده
سپاسگزارم...

PC- FOREX
December 28th, 2010, 22:07
من هردفعه که میخوام وارد سایت بشم این صفحه که در بالا گفتید میاد و مانع ورود من به سایت میشه در ضمن IP من مال ایران است.

ظاهرا کسی در این سایت جوابگونیست من هم مدتیه نمیتونم وارد سایت بشم و هردفعه این صفحه مسخره ظاهر میشه :mad:

AR.dadkhah
December 29th, 2010, 13:35
ای یپ من هم ایران هست . البته بعضی اوقات برای دیدن اخبار ( نه سایتهای ....) از ف ی # ل * ر - ش / ک - ن استفاده میکنم . نمیدونم حالا علت همینه که این صفحه برای من هم باز میشه ؟
خلاصه خیلی اذیت میکنه . خصوصا اینکه میدونم برای خیلی ها هم باز نمیشه . کمی همچین بهمون بر میخوره :p

mostafa976
December 30th, 2010, 02:14
من هردفعه که میخوام وارد سایت بشم این صفحه که در بالا گفتید میاد و مانع ورود من به سایت میشه در ضمن IP من مال ایران است.
من هم هر چند ساعت كه مرورگر رو باز ميكنم با همين مشكل روبرو هستم و هر دفعه بايد انوشته رو پر كنم . واقعا اذيت ميكنه
من از اينترنت وايرلس استفاده ميكنم وبا توجه به اينكه اي پي من ثابت هستش ايا امكان داره كاري بكنيد كه ديگه اين صفحه براي من نياد ؟ اخه همش ميره روي اعصاب ادم .
در ضمن الان 1 ماهي ميشه كه بنده نميتونم از داخل مرورگر فاير فاكس وارد سايت بشم و فقط ب اكسپلورر ميتونم سايت رو باز كنم . ممنون ميشم اين مورد رو هم بررسي كنيد

mostafa976
December 31st, 2010, 23:06
من هم هر چند ساعت كه مرورگر رو باز ميكنم با همين مشكل روبرو هستم و هر دفعه بايد انوشته رو پر كنم . واقعا اذيت ميكنه
من از اينترنت وايرلس استفاده ميكنم وبا توجه به اينكه اي پي من ثابت هستش ايا امكان داره كاري بكنيد كه ديگه اين صفحه براي من نياد ؟ اخه همش ميره روي اعصاب ادم .
در ضمن الان 1 ماهي ميشه كه بنده نميتونم از داخل مرورگر فاير فاكس وارد سايت بشم و فقط ب اكسپلورر ميتونم سايت رو باز كنم . ممنون ميشم اين مورد رو هم بررسي كنيد
مدير محترم سايت لطفا جواب بدهيد يا راهنمايي كنيد خسته شديم اخه:advise:

azim_274
January 19th, 2011, 18:38
سلام
منم از گوشي و خط ايرانسل بيشتر استفاده ميكنم ولي ديگه نميتونم فروم سرمايه را با گوشي بخونم

PC- FOREX
January 19th, 2011, 20:09
این صفحه جدید هم واسه ما دردسر شده !

esfandiyar
January 20th, 2011, 14:15
من هردفعه که میخوام وارد سایت بشم این صفحه که در بالا گفتید میاد و مانع ورود من به سایت میشه در ضمن IP من مال ایران است.

این صفحه جدید هم واسه ما دردسر شده !

منهم از وقتی این سیستم جدید اجرا شده قادر به ورود به سایت سرمایه نیستم و مرتب اون صفحه ظاهر میشه .
:(

امروز با نرم افزار قیلترشکن بالاخره بعد از مدتها تونستم وارد سرمایه بشم ! :huh:

از مدیریت محترم سایت وزین سرمایه خواهشمندیم این مشکل را حل کنند زیرا عملا این سایت از دسترس گروهی از کاربران خارج شده .

fxmail
January 20th, 2011, 14:50
منم این صفحه برام نمایش داده شده ولی از کافی نت ...

Reza
January 20th, 2011, 17:18
منهم از وقتی این سیستم جدید اجرا شده قادر به ورود به سایت سرمایه نیستم و مرتب اون صفحه ظاهر میشه .
:(

امروز با نرم افزار قیلترشکن بالاخره بعد از مدتها تونستم وارد سرمایه بشم ! :huh:

از مدیریت محترم سایت وزین سرمایه خواهشمندیم این مشکل را حل کنند زیرا عملا این سایت از دسترس گروهی از کاربران خارج شده .
البته اینطور نیست که بطور کامل سایت رو نبینید. فقط یک یا حداکثر دو بار در روز با صفحه captcha مواجه می شید. درست می گم؟

esfandiyar
January 21st, 2011, 11:41
البته اینطور نیست که بطور کامل سایت رو نبینید. فقط یک یا حداکثر دو بار در روز با صفحه captcha مواجه می شید. درست می گم؟

خیر ! کلا در هیچ زمانی از شبانه روز چه با کامپیوتر منزل و چه با کامپیوتر محل کارم نمیتوانم وارد سرمایه شوم و ان صفحه ظاهر میشود . :nervous:

الان هم باز با استفاده از قیلترشکن وارد سایت شده ام .

در طول هفته های گذشته از برخی دوستان از طریق مسنجر سئوال کردم برخی این مشکل را دارند و برخی بدون مشکل وارد سایت میشند :blink:

خلاصه اقا رضای عزیز ما که سر در نیاوردیم چرا اینطوری شده !

Reza
January 21st, 2011, 12:47
خیر ! کلا در هیچ زمانی از شبانه روز چه با کامپیوتر منزل و چه با کامپیوتر محل کارم نمیتوانم وارد سرمایه شوم و ان صفحه ظاهر میشود . :nervous:

وقتی آن صفحه ظاهر می شود کد captcha را وارد کنید تا سایت را ببینید. اگر با مشکلی مواجه هستید بطور دقیق اعلام کنید که مشکل چیست.

albertini
January 21st, 2011, 22:17
با سلام

ایا نمیشه سیستم رو طورری تنظیم کرد که مثلا ترافیک سایت از 2 برابر حد متوسط معمول بالاتر رفت سیستم امنیتی فعال بشه ؟

اینجوری هم در موقع لزوم سایت محافطت میشه و هم در مواقع غیر ضروری ورود به سایت تسهیل میشه.

STRADIVARIUS
January 22nd, 2011, 17:23
انصافا خیلی داره اذیت میکنه هر یک ساعت یکبار این کپچا ظاهر میشه. حداقل یک کاری کنید کپچا نیازی به جاوا اسکریپت نداشته باشه.

elpielen
January 23rd, 2011, 05:38
این سیستم اعصاب بنده رو خط خطی کرده. هی کپچا.. هی کپچا!!! تا کی باید هر یکی دو ساعت یه کپچا وارد کنیم؟

zofishel
January 23rd, 2011, 10:03
سلام دوستان
اين چند وقتي كه اين سيستم جديد اومده اعصاب واسه من هم نگذاشته هي هر چند ساعت يك بار مياد من كه سيستمم رو هم ويروس يابي كردم ولي چيزي عايدمان نشد.
والله اگر امكان دارد از راه هاي بي درد سرتري براي مقابله با حملات استفاده بفرماييد كه كاربران اين قدر اذيت نشوند.
باز هم ببخشيد ها

goodgirles
January 23rd, 2011, 10:25
از کافی نت دانشگاه هم خواستیم وارد بشویم نشد . آی پی ایران هم بود .

esfandiyar
January 23rd, 2011, 11:04
دوستانی که در مسائل مربوط به نرم افزار و سیستم عامل و ... تبحر میشه توضیح بدند که چرا گروهی از اعضا سایت میتونند راحت وارد سرمایه بشند و گروهی دیگه نظیر من نمیتونند ؟؟

تفاوت در چیه ؟؟ سیستم عامل ؟؟ اشتراک اینترنت ؟؟ ..............

esfandiyar
January 23rd, 2011, 11:08
سلام دوستان
اين چند وقتي كه اين سيستم جديد اومده اعصاب واسه من هم نگذاشته هي هر چند ساعت يك بار مياد من كه سيستمم رو هم ويروس يابي كردم ولي چيزي عايدمان نشد.
والله اگر امكان دارد از راه هاي بي درد سرتري براي مقابله با حملات استفاده بفرماييد كه كاربران اين قدر اذيت نشوند.
باز هم ببخشيد ها


بله درست میفرمائید . مدتیه که این سایت برای من و برخی دوستانم قابل دسترس نیست و فقط با قیلترشکن میتونم به سرمایه بیام که اونم سرعتم بسیار پائینه .

AR.dadkhah
January 23rd, 2011, 11:36
دوستان فکر میکنم این سیستم فقط برای کسانی هست که بیشتر از یک ای دی در سایت دارن و شناسایی شدن ;)

البته حدس میزنم و مطمئن نیستم

zofishel
January 23rd, 2011, 12:44
دوستان فکر میکنم این سیستم فقط برای کسانی هست که بیشتر از یک ای دی در سایت دارن و شناسایی شدن ;)

البته حدس میزنم و مطمئن نیستم
آقا اجازه بخدا ما يه آي دي داريم:cry:

esfandiyar
January 23rd, 2011, 19:16
دوستان فکر میکنم این سیستم فقط برای کسانی هست که بیشتر از یک ای دی در سایت دارن و شناسایی شدن ;)

البته حدس میزنم و مطمئن نیستم

لطفا از این حدسها نزنید ! :blink:

منهم فقط همین ای دی رو دارم . و اساسا شناسائی ای دی های مختلف یک نفر برای مدیریت سایت امر مشکلی نیست .

Diaco
January 23rd, 2011, 21:50
نمیشه این سیستم رو طوری تنظیم کرد که برای اعضا کپچا رو نشون نده؟ من خیلی وقتا با اینترنت EDGE ایرانسل یا همراه اول وارد میشم. بلافاصله این کپچا میاد و غیر از وقت و اعصابی که میگیره، کوکی ها رو هم پاک میکنه و مجبور میشم دوباره لوگین کنم. با این سرعت افتضاح اینترنت هر بار 3 تا 5 دقیقه وقت منو میگیره.
من فقط همین یک ای دی رو دارم. وقتی خیلی از ISP ها از آی پی مشترک برای کاربراشون استفاده میکنن چطور میشه کسی رو که چند تا ای دی داره از روی آی پی شناسایی کرد؟
نظر سنجی هم برام فعال نبود تا رای بدم.

goodgirles
January 23rd, 2011, 22:19
هیچ ربطی به تعداد آیدی ها نداره . مثلا خود من ؛ همین چهارتا ایدی رو بیشتر ندارم ولی حداقل از خونه مشکلی برای وارد شدن به سایت ندارم

xeroF
January 24th, 2011, 11:08
هیچ ربطی به تعداد آیدی ها نداره . مثلا خود من ؛ همین چهارتا ایدی رو بیشتر ندارم ولی حداقل از خونه مشکلی برای وارد شدن به سایت ندارم

........

goldtrader24
January 24th, 2011, 16:39
من از دیشب یا اینترنت EDGE ایرانسل دارم وارد می شوم . هر چند دقیقه این پیغام می آید
اگر این پیغام همینطور ادامه دار باشد فکر نکنم کسی حوصله داشته باشد روزی چندین دفعه این پیغام را مدام تایید کند

STRADIVARIUS
January 24th, 2011, 17:17
من هم فقط با ایرانسل مشکل پیدا کردم با دایل اپ یا همراه اول اصلا از وجود همچین صفحه ای خبرنداشتم

Reza
January 25th, 2011, 19:43
لطفا دوستانی که از طریق ایرانسل وارد سایت می شوند، در صفحه captcha و در قسمت Note to website owner نام کاربری خود و کلمه irancell را درج کنند تا رنج آی پی ایرانسل را پیدا کنم. شاید بشود کاری کرد که این صفحه برای ایرانسل نمایش داده نشود.

esfandiyar
January 26th, 2011, 08:54
لطفا دوستانی که از طریق ایرانسل وارد سایت می شوند، در صفحه captcha و در قسمت Note to website owner نام کاربری خود و کلمه irancell را درج کنند تا رنج آی پی ایرانسل را پیدا کنم. شاید بشود کاری کرد که این صفحه برای ایرانسل نمایش داده نشود.

با تشکر از شما ! ایا میشه کاری کنید که این صفحه برای کامپیوترهای شخصی ما هم نمایش داده نشود ؟! :blush:

من هر روز فقط چند دقیقه با قیلترشکن میتونم وارد سرمایه بشم انهم با سرعت پائین که بازدید از صفحات عملا ناممکن است .

esfandiyar
January 26th, 2011, 08:57
دوستانی که در مسائل مربوط به نرم افزار و سیستم عامل و ... تبحر میشه توضیح بدند که چرا گروهی از اعضا سایت میتونند راحت وارد سرمایه بشند و گروهی دیگه نظیر من نمیتونند ؟؟

تفاوت در چیه ؟؟ سیستم عامل ؟؟ اشتراک اینترنت ؟؟ ..............

ماشاالله اینهمه دوستان بامعلومات و مطلع در این فاروم هستند . کسی به این سئوال پاسخ نداد ! :blink:

DAVOOD24
January 26th, 2011, 13:17
ماشاالله اینهمه دوستان بامعلومات و مطلع در این فاروم هستند . کسی به این سئوال پاسخ نداد !

فکر میکنم به خاطر IP و شرکتی که از اون خدمات اینترنت میگیرید باشه .

:rolleyes:

esfandiyar
January 26th, 2011, 16:19
فکر میکنم به خاطر IP و شرکتی که از اون خدمات اینترنت میگیرید باشه .

:rolleyes:

متشکرم بخاطر جوابتون .

اگر اینطور باشه که پس من خیلی بدشانسم ! چون نه با کامپیوتر محل کارم میتونم بیام سرمایه و نه با کامپیوتر منزل ( که از دو شرکت جداگانه اشتراک اینترنت دارند ! ) :blink:

اونوقت برخی دوستان اصلا این مشکل رو ندارند .

اگه شانس داشتیم که اصلا در این مملکت گل و بلبل بدنیا نمیومدیم !! :mad:

DAVOOD24
January 26th, 2011, 16:30
متشکرم بخاطر جوابتون .

اگر اینطور باشه که پس من خیلی بدشانسم ! چون نه با کامپیوتر محل کارم میتونم بیام سرمایه و نه با کامپیوتر منزل ( که از دو شرکت جداگانه اشتراک اینترنت دارند ! )

اونوقت برخی دوستان اصلا این مشکل رو ندارند .

اگه شانس داشتیم که اصلا در این مملکت گل و بلبل بدنیا نمیومدیم !!

برای من هم قبلا اینطوری بود ولی بعد از یه مدت خود به خود درست شد .:rambo:

esfandiyar
January 26th, 2011, 19:40
برای من هم قبلا اینطوری بود ولی بعد از یه مدت خود به خود درست شد .:rambo:

جدا ؟ خب پس جای امیدواری هست ! :)

شاید دری به تخته خورد و این مشکل منم خودبخود درست شد چون گویا مدیران برای رفع این مشکلات کاری نمیکنند . :blink:

shahriar57
February 10th, 2011, 17:41
با سلام

من ساکن روسیه هستم متاسفانه سایت سرمایه برای من با ای پی شهری که هستم باز نمیشه! با ای پی مسکو باز میشه ولی من ساکن مسکو نیستم و مجبورم هر دفعه با وی پی ان وصل بشم . خواهشا این فیلتر ای پی رو برداین .

isar
February 10th, 2011, 19:34
متاسفانه ساکن بد کشوری هستید برادر

آشیانه هکرها ...

esfandiyar
February 11th, 2011, 10:11
با سلام

من ساکن روسیه هستم متاسفانه سایت سرمایه برای من با ای پی شهری که هستم باز نمیشه! با ای پی مسکو باز میشه ولی من ساکن مسکو نیستم و مجبورم هر دفعه با وی پی ان وصل بشم . خواهشا این فیلتر ای پی رو برداین .

برام جالبه که در پست اول این تاپیک مدیر این فاروم علت قرار دادن چنین نرم افزاری رو راحت تر شدن دسترسی افراد مقیم خارج به این سایت ذکر کردند ولی الان میبینیم که شما مشکل دارید .

نظر به اینکه از طرف مدیریت این سایت اقدامی برای رفع این مشکلی که برخی کاربران دارند انجام نمیشه لذا پیشنهاد من به شما اینست که قدری صبر کنید !! :huh:

همونطور که در پستهای قبلی من در این تاپیک ملاحظه میکنید من تا چند روز قبل نه با کامپیوتر محل کارم و نه با کامپیوتر منزل نمیتونستم وارد این سایت بشم و حتی کد کپچا هم جواب نمیداد و فقط با قیلترشکن میتونستم وارد این سایت بشم . از چند روز قبل بدون هیچگونه علت ظاهری یهو قسمتی از مشکل حل شد و الان میتونم با کامپیوتر منزل بدون ظاهر شدن اون صفحه وارد سایت بشم ولی کماکان با کامپیوتر محل کارم نمیتونم و مرتب اون صفحه اعصاب خوردکن ظاهر میشه ! شاید چند روز دیگه اونم درست خودش درست بشه ! :blink: :happy: پس شما هم قدری صبر کنید ! خدا کریمه ! :)

esfandiyar
February 11th, 2011, 10:14
متاسفانه ساکن بد کشوری هستید برادر

آشیانه هکرها ...

خب عوضش من و شما ساکن خوب کشوری هستیم !! اشیانه ...... !! ;) :whoow:

mostafa976
February 18th, 2011, 14:32
نظر به اینکه از طرف مدیریت این سایت اقدامی برای رفع این مشکلی که برخی کاربران دارند انجام نمیشه لذا پیشنهاد من به شما اینست که قدری صبر کنید !! :huh: :)


كاملا با اين حرف شما موافق هستم خيلي برام جالبه كه اصلا مديريت هيچ اقدامي نميكنند گويا اصلا براشون مهم نيست و اين در طولاني مدت به ضرر خودش و سايت هستش .

STRADIVARIUS
February 18th, 2011, 15:11
دیشب برای هر صفحه ای که می خواستم باز کنم این کپچا (که خیلی هم ناخواناست وباید چند بار ریفرش کرد) ظاهر می شد .GPRS همراه اول

titan
February 19th, 2011, 11:03
سلام یک یا دو روز این مشکل برای من که اینترنت ایرانسل دارم رفع شد ولی دوباره با قدرت زیاد تر از دسترسی به سایت کنار گذاشته شدم فعلا مجبوری می رم تو سایت های دیگه اطلاعات کسب می کنم
به امید رفع این مشکل

esfandiyar
February 19th, 2011, 13:33
دیشب برای هر صفحه ای که می خواستم باز کنم این کپچا (که خیلی هم ناخواناست وباید چند بار ریفرش کرد) ظاهر می شد .GPRS همراه اول

این ناخوانا بودن کد کپچا هم دردسر شده ها ! منم این مشکل رو داشتم و لذا بعد از مدتی دیگه بیخیال اون صفحه لعنتی و کدش شدم و مدتهاست که با قیلتر شکن به سایت میام که اونم سرعت رو پائین میاره و صفحات رو دیر باز میکنه . :mad:

ای کاش مدیریت محترم لااقل نرم افزاری انتخاب میکردند که کدش اینطور نباشه و ساده تر باشه .

از طرف دیگه نمیدونم چرا در بین اینهمه فارومهای مربوط به فارکس و بازارهای مالی که وجود داره این سایت باید خودشو درگیر چنین راه حلی کنه ؟؟ ایا فارومهای دیگه مشکل ندارند و فقط اینجا مشکل داشته که حالا مدیریتش اومده این صفحه کپچا و این بازیها رو راه انداخته ؟؟

DAVOOD24
February 20th, 2011, 00:46
برای من مدتی بود این مشکل صفحه ورود حل شده بود اما دوباره برگشته و داره اذیت میکنه .

emilvr
February 20th, 2011, 18:06
سلام

امروز وقتی روی تکس باکسی که برای وارد کردن کد کپچا هستش کلیک کردم، قبل از اینکه اجازه وارد کردن هیچ حرفی رو به من بده به صفحه ای ری دایرکت میشد که پیغام خطای زیر رو نشون میداد :

Oops! This page appears broken. DNS Error - Server cannot be found
خلاصه این صفحه ورود بد بود، بدتر هم شد!

rzforex
February 28th, 2011, 02:11
این کد اول سایت دیگه خیلی رو اعصاب راه می ره
لطفا این مشکل را حل کنید

mostafa976
February 28th, 2011, 02:26
این کد اول سایت دیگه خیلی رو اعصاب راه می ره
لطفا این مشکل را حل کنید
متاسفانه اينجا كسي نيست كه صداي ما را بشنود...
اگه از اول تاپيك يه مروري داشته باشي به همين نتيجه ميرسي دوست عزيز . نميدونم چرا هيچكس اهميت نميده . واقعا براي مديريت متاسفم كه حتي يك جواب خشك وخالي هم نميده كه متوجه بشيم پست رو ميخونه...
اماده حذف ميباشي ام...

Reza
February 28th, 2011, 12:44
با سلام

در مورد سیستمی که برای مقابله با حملات بر روی سایت نصب شده، لطفا به این نکات توجه فرمائید:

- این سیستم برای مقابله با حملات بر روی سایت نصب شده و نتیجه عملکرد آن افزایش سرعت سایت، کاهش فشار بر سرور و جلوگیری از ایجاد اختلال در عملکرد سایت بوده. از زمان راه اندازی این سیستم، مشکلات فنی سایت کاهش قابل ملاحظه ای داشته است.

- بر اساس نظرسنجی بالا، موارد مطرح شده در این تاپیک و سایر فیدبک هایی که از اعضای سایت دریافت کردم، صفحه captcha برای درصد بسیار کمی از کاربران سایت نمایش داده می شود. لذا در مجموع کارایی سیستم رضایت بخش بوده است.

- بطور کلی علت مشاهده صفحه captcha برای برخی از بازدیدکنندگان، موارد ذیل می باشد:
* آلوده بودن کامپیوتر شخصی فرد بازدیدکننده به ویروس: برای حل مشکل یک نرم افزار آنتی ویروس قدرتمند بر روی سیستم نصب کنید، آنرا آپدیت کنید و سیستم را با آن چک کنید.
* وجود نقص امنیتی در سیستم شبکه کامپیوتری یا ISP شما: برای حل مشکل لازم است با مدیر شبکه یا بخش پشتیبانی ISP تماس بگیرید. در صورت عدم رفع مشکل می توانید تغییر ISP را بررسی کنید.

- افرادی که صفحه captcha را می بینند، با یکبار وارد کردن کد و در صورت ثابت بودن IP (عدم قطع و وصل ارتباط اینترنت)، تا چندین ساعت صفحه captcha مجددا نمایش داده نمی شود. لذا نهایتا 2 تا 3 بار در شبانه روز باید کد captcha وارد شود که کار مشکل یا زمانبری به نظر نمی رسد.

این توضیح نیز خالی از فایده نیست که در بسیاری از مواقع، وجود نقص امنیتی در سیستم شبکه یک سازمان یا ISP موجب می شود برخی افراد از سیستم مذکور برای کارهای مخرب و غیر قانونی (ارسال Spam، حمله به سایتها و . . .) استفاده کنند. در حالی که مدیر شبکه اصلا از این نقص و سوء استفاده ای که از شبکه اش می شود مطلع نیست و احتمالا حتی وجود این نقص را تکذیب می کند. اما با توجه به مجازاتهایی که برای اقدامات مخرب از قبیل ارسال Spam و حمله به سایتها وجود دارد، افراد خرابکار سعی می کنند هویت خود را پنهان کنند و لذا معمولا این افراد از IP خود برای این قبیل اقدامات استفاده نمی کنند و از نقص امنیتی سیستمهای دیگر استفاده کرده و حملات را از طریق آنها انجام می دهند.

بعنوان نمونه در زمان اوج حملات بر روی سایت سرمایه، برخی حملات از طریق سیستم اینترنت چند دانشگاه در غرب کشور و همچنین از طریق شبکه اینترنت چند شرکت صنعتی انجام می شد.

امیدوارم توضیحات بالا ابهامات دوستان را برطرف کرده و به حل مشکل کمک کند.

با تشکر

Reza
February 28th, 2011, 23:44
در ادامه پست بالا، خواندن این مطلب را به دوستان توصیه می کنم: کامپیوتر زامبی چیست و چگونه عمل می کند؟ (http://www.negahbaan.com/article/2011/feb/461)
هکر به شکل کاملا مخفیانه به کامپیوتر قربانیان بی احتیاط نفوذ می کند و از آنها برای پیشبرد فعالیت های غیر قانونی اش استفاده می کند. کاربر هم معمولا اصلا متوجه این نفوذ و سوءاستفاده نمی شود و به شکل عادی به استفاده از سیستم اش ادامه می دهد، تنها ممکن است احساس کند که کامپیوتراش به شکل قابل توجهی کند شده است. حال کامپیوتر وی به نقطه پایانی تحقیقات در خصوص فعالیت های خرابکارانه تبدیل شده است. اما قربانی بیچاره می بیند که یکباره شرکت سرویس دهنده اینترنت اش را قطع کرده و یا به دلیل فعالیت های مجرمانه مورد بازجویی قرار می گیرد.

esfandiyar
March 1st, 2011, 11:33
با سلام

در مورد سیستمی که برای مقابله با حملات بر روی سایت نصب شده، لطفا به این نکات توجه فرمائید:

- این سیستم برای مقابله با حملات بر روی سایت نصب شده و نتیجه عملکرد آن افزایش سرعت سایت، کاهش فشار بر سرور و جلوگیری از ایجاد اختلال در عملکرد سایت بوده. از زمان راه اندازی این سیستم، مشکلات فنی سایت کاهش قابل ملاحظه ای داشته است.

- بر اساس نظرسنجی بالا، موارد مطرح شده در این تاپیک و سایر فیدبک هایی که از اعضای سایت دریافت کردم، صفحه captcha برای درصد بسیار کمی از کاربران سایت نمایش داده می شود. لذا در مجموع کارایی سیستم رضایت بخش بوده است.

- بطور کلی علت مشاهده صفحه captcha برای برخی از بازدیدکنندگان، موارد ذیل می باشد:
* آلوده بودن کامپیوتر شخصی فرد بازدیدکننده به ویروس: برای حل مشکل یک نرم افزار آنتی ویروس قدرتمند بر روی سیستم نصب کنید، آنرا آپدیت کنید و سیستم را با آن چک کنید.
* وجود نقص امنیتی در سیستم شبکه کامپیوتری یا ISP شما: برای حل مشکل لازم است با مدیر شبکه یا بخش پشتیبانی ISP تماس بگیرید. در صورت عدم رفع مشکل می توانید تغییر ISP را بررسی کنید.

- افرادی که صفحه captcha را می بینند، با یکبار وارد کردن کد و در صورت ثابت بودن IP (عدم قطع و وصل ارتباط اینترنت)، تا چندین ساعت صفحه captcha مجددا نمایش داده نمی شود. لذا نهایتا 2 تا 3 بار در شبانه روز باید کد captcha وارد شود که کار مشکل یا زمانبری به نظر نمی رسد.

این توضیح نیز خالی از فایده نیست که در بسیاری از مواقع، وجود نقص امنیتی در سیستم شبکه یک سازمان یا ISP موجب می شود برخی افراد از سیستم مذکور برای کارهای مخرب و غیر قانونی (ارسال Spam، حمله به سایتها و . . .) استفاده کنند. در حالی که مدیر شبکه اصلا از این نقص و سوء استفاده ای که از شبکه اش می شود مطلع نیست و احتمالا حتی وجود این نقص را تکذیب می کند. اما با توجه به مجازاتهایی که برای اقدامات مخرب از قبیل ارسال Spam و حمله به سایتها وجود دارد، افراد خرابکار سعی می کنند هویت خود را پنهان کنند و لذا معمولا این افراد از IP خود برای این قبیل اقدامات استفاده نمی کنند و از نقص امنیتی سیستمهای دیگر استفاده کرده و حملات را از طریق آنها انجام می دهند.

بعنوان نمونه در زمان اوج حملات بر روی سایت سرمایه، برخی حملات از طریق سیستم اینترنت چند دانشگاه در غرب کشور و همچنین از طریق شبکه اینترنت چند شرکت صنعتی انجام می شد.

امیدوارم توضیحات بالا ابهامات دوستان را برطرف کرده و به حل مشکل کمک کند.

با تشکر

از اینکه سرانجام جوابی به دوستان دادید تشکر میکنم هر چند مطالبی که قید کردید نکته جدیدی نداشت .

برای مثال باز کماکان متوجه نشدم که در بین اینهمه سایتهای فارکسی و یا مرتبط با بازارهای مالی که بزبان فارسی وجود دارد چرا این سایت باید چنین سیستمی را اجرا کند ! مگر اینکه فرض کنیم هکرها و ویروس ها با سایتهای دیگر کاری ندارند !!

به هرحال حال که این سیستم قرار است کمکان برقرار باشد حداقل نمیتوانید کاری کنید که کد کپچا از این شکل محو و قدری نامشخص دراید و حالت واضحتر و خواناتری پیدا کند ؟؟

در اکثر مواقع بخاطر ناخوانا بودن کد کپچا باید چند بار انرا وارد کرد که اذیت کننده است .

Mostafa F
March 2nd, 2011, 12:40
با سلام

نمیدونم چرا هنگام ایجاد پست ، کلید " مدیریت ضمیمه " برام فعال نیست!
ممنون میشم به این مشکل بنده رسیدگی بشه.

عذر میخوام شاید به این تاپیک ربط نداشت...

titan
March 19th, 2011, 10:47
سلام یه خبر خوش امروز که وارد سایت سرمایه شدم دیگه اون صفحه اعصاب خورد کن حال من رو نگرفت و راحت بدون هیچ دردسری وارد شدم امید وارم به همین صورت بمونه

DAVOOD24
March 19th, 2011, 13:08
سلام یه خبر خوش امروز که وارد سایت سرمایه شدم دیگه اون صفحه اعصاب خورد کن حال من رو نگرفت و راحت بدون هیچ دردسری وارد شدم امید وارم به همین صورت بمونه


برای من که هر روز داره روی اعصاب راه میره:mad: روزی 2 بار حداقل.

albertini
March 19th, 2011, 15:03
اینترنت ایرانسل مثل اینکه علاوه بر IP های ایرانسل و افرانت اخیرا از ISP فناوری اطلاعات هم استفاده میکنه که سیستم امنیتی سایت

به اون حساس نیست.

titan
March 19th, 2011, 19:36
امید وارم مشکل همه حل بشه

MEY$AM
March 19th, 2011, 21:49
سلام
اقا رضا بنده هم حدود یک هفته ای هست درگیرم با این سیستم و قبلا این مشکل رو نداشتم. دو بار هم کامنت گذاشتم و یوزرم رو نوشتم ولی افاقه نکرد.

Gh.Saeadian
March 19th, 2011, 23:42
سلام
خدایا شکرت
همین الان برای اولین بار این اتفاق برای منهم افتاد و بی نصیب از دنیا نمیرم. هورا :laugh:

پ ن: اونقدرها هم که دوستان میگن عذاب آور نیست. بابا همش تایپ کردن یه کلمه است. :blink:

March 20th, 2011, 00:13
سلام.
امروز يعني همين دو دقيقه پيش اين گزينه يوزر پسورد براي من هم اومد كه من كنسل رو زدم و يوزر پسوورد رو وارد نكردم
حالا اتفاقي ميافته؟

وحید سلیمانی
March 20th, 2011, 01:28
سلام

برای بنده یا این کد میاد یا نمیاد؟اگر بیاد خودمو حلق آویزم هم بکنم وارد سایت نمیشه.

اگر نیاد هم که نیومده و بنده میام اینجا و اولین تاپیکی که میخونم همینه.

موفق باشید

a_esmaeily
May 13th, 2011, 09:10
تورو خدا يه كاري كنين دسترسي راحتتر بشه
مرديم از بس حرس خورديم

DAVOOD24
May 13th, 2011, 13:21
تورو خدا يه كاري كنين دسترسي راحتتر بشه
مرديم از بس حرس خورديم

الان که سایت به این وضعیت افتاده و بازدیدها وارسالها به شدت کم شده جا داره این کد ورود هم حذف بشه .

mamal_3366
May 13th, 2011, 14:48
salam braman hamishe vijod dare

esfandiyar
May 15th, 2011, 18:27
الان که سایت به این وضعیت افتاده و بازدیدها وارسالها به شدت کم شده جا داره این کد ورود هم حذف بشه .

کاملا درست میفرمائید .

منهم از مدیریت محترم سایت تقاضا دارم که با توجه به اتفاقات اخیر و حذف بسیاری از قسمتهای سایت و کم شدن تعداد مراجعین و بالتبع کم شدن تمایل هکرها به ضربه زدن به این سایت دیگه جا داره که این کد جمع اوری بشه .

از اینهمه موضوعات بد و ناراحت کننده که در طی هفته های گذشته پیش اومده پس بگذارید لااقل این موضوع خوب هم پیش بیاد . :happy:

PC- FOREX
May 16th, 2011, 19:50
الان که سایت به این وضعیت افتاده و بازدیدها وارسالها به شدت کم شده جا داره این کد ورود هم حذف بشه .

فکر نکنم اصلا مدیر سایت به اینجا سر بزنه :cool: