PDA

View Full Version : انتقال سایت به سرور جدید


Reza
March 23rd, 2010, 03:12
با سلام

سایت سرمایه به سرور جدید و قدرتمندتری منتقل شده است.

در این مرحله لازم است از انتقال کامل و درست تمام بخشهای سایت به سرور جدید اطمینان حاصل کنیم. لذا از همه دوستان درخواست می کنم در صورت مشاهده هرگونه مشکل در بخشهای مختلف سایت از جمله:
- تالارها
- تاپیک ها و پستها
- فایلهای ضمیمه
- و . . .

موضوع را در ادامه همین تاپیک اعلام کنند.

لازم به ذکر است آپدیت شدن DNS ها در ISP های مختلف ممکن است چندین ساعت (معمولا از یک ساعت تا 48 ساعت) طول بکشد و در این مدت مشاهده سایت برای برخی دوستان امکان پذیر نیست یا با مشکلاتی مواجه است.

با تشکر

amir98762000
March 23rd, 2010, 05:01
سلام آقا رضا خسته نباشی

من یه مشکلی داشتم که وقتی با اینترنت اکسپلورر وارد سایت شما میشم هی صفحه بدون اینکه من بخوام رفرش میشه و نوار سبز پایین صفحه چند بار پر میشه

davari_2009
March 23rd, 2010, 10:54
سلام آقا رضا خسته نباشی

من یه مشکلی داشتم که وقتی با اینترنت اکسپلورر وارد سایت شما میشم هی صفحه بدون اینکه من بخوام رفرش میشه و نوار سبز پایین صفحه چند بار پر میشه

امير جان سلام
اين اتفاق بخاطر تنظيمات internet explorer هست .
از منوي toolsبه قسمت internet options برو و گزينه auto refresh page رو غير فعال كن .
درست ميشه

omidi85
March 23rd, 2010, 11:17
سلام
با تشکر از سایت خیلی خوبتون

راس میگه من هم با موزیلا میرم این اتفاق میفته و خیلی اذیت میکنه

majid_k
March 23rd, 2010, 11:30
سلام
با تشکر از زحمات شما
بنظر من سرعت بالا اومدن صفحات هنوز مثل سابق نشده یعنی خیلی طول میکشه

kingnothing
March 23rd, 2010, 12:01
سلام آقا رضا خسته نباشی

من یه مشکلی داشتم که وقتی با اینترنت اکسپلورر وارد سایت شما میشم هی صفحه بدون اینکه من بخوام رفرش میشه و نوار سبز پایین صفحه چند بار پر میشه
درود:)
من هم با فایرفاکس به این مسئله بر خوردم:blush:
شاد باشید

Reza
March 23rd, 2010, 12:31
سلام آقا رضا خسته نباشی

من یه مشکلی داشتم که وقتی با اینترنت اکسپلورر وارد سایت شما میشم هی صفحه بدون اینکه من بخوام رفرش میشه و نوار سبز پایین صفحه چند بار پر میشه
با سلام

اگر باز هم با این مورد مواجه شدید لطفا اعلام کنید.

لطفا دوستان در مورد سرعت لود شدن سایت هم اعلام نظر کنند:لود شدن کامل صفحه اول سایت برای شما چند ثانیه طول می کشد؟

masoud123
March 23rd, 2010, 12:37
سلام آقا رضا خسته نباشی

من یه مشکلی داشتم که وقتی با اینترنت اکسپلورر وارد سایت شما میشم هی صفحه بدون اینکه من بخوام رفرش میشه و نوار سبز پایین صفحه چند بار پر میشه

سلام

این مشکل رو من هم هم با اینترنت اکسپلورر و هم با فایرفاکس دارم :( قبلا این مشکل نبود

masoud123
March 23rd, 2010, 12:40
با سلام

اگر باز هم با این مورد مواجه شدید لطفا اعلام کنید.

لطفا دوستان در مورد سرعت لود شدن سایت هم اعلام نظر کنند:لود شدن کامل صفحه اول سایت برای شما چند ثانیه طول می کشد؟

صفحه اول سایت توی فایرفاکس خیلی خوب و سریع بالا میاد. :)

Hamed2420
March 23rd, 2010, 13:03
لود شدن کامل صفحه اول سایت برای شما چند ثانیه طول می کشد؟
5 ثانیه FireFox
6 ثانیه IE
5 ثانیه Google Chrome
3 ثانیه Opera

Honda
March 23rd, 2010, 14:04
سلام رضا جان ، اخیراً مدتی بود که دوباره مشکل دیر Load شدن سایت سرمایه در صورت نصب بودن نرم افزار فلش پلیر برای این حقیر رخ می داد که با این انتقال سرور ، مشاهده کردم که مشکل فوق کلاً برطرف شده و ضمناً برای این حقیر و با اینترنت اکسپلورر ورژن 8 ، بالا آمدن سایت حدوداً کمتر از 10 ثانیه طول می کشد که جای تشکر و قدردانی بسیار از شما ادمین محترم را دارد ...
با احترام و سپاس : Honda

payammm
March 23rd, 2010, 17:19
5ثانیه با موزیلا
وایرلس 128

amir200
March 23rd, 2010, 20:55
یه جا میذاشتید واسه گذاشتن مستقیم عکس

1900
March 23rd, 2010, 23:46
خوب سرعت لود بسیار پایین و اصاب خورد کن بود راستش رو بخواین.اما الان که چند صفحه فروم رو باز کردم خیلی خوب شده.ممنون.
موفق باشید

ozan_javad
March 24th, 2010, 02:38
با تشکر از دوستان firefox من هم مشکل رفرش شدن پیاپی رو داره ،تو 3 ثانیه هم لود میشه

mani85
March 24th, 2010, 07:59
از تلاش شما جهت سرویس بهتر تشکر میکنم.مشکل فوق امروز برای من بوجودد نیامده.لود صفحه اول هم بهتر شده

karen.kaveh
March 24th, 2010, 12:40
با سلام خدمت شما
من یکی از روشها رو دنبال می کردم بنام FCR123و هر موقع جستجو می کردم مشکلی نداشتم اما از زمان تغییر سرور تو جستجو پیدا نمی کنم می خواستم کمک کنید
ممنون

Reza
March 24th, 2010, 13:34
با سلام خدمت شما
من یکی از روشها رو دنبال می کردم بنام FCR123و هر موقع جستجو می کردم مشکلی نداشتم اما از زمان تغییر سرور تو جستجو پیدا نمی کنم می خواستم کمک کنید
ممنون
با سلام

تاپیک مورد نظر شما: http://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=5461&highlight=fcr

DIKTA
March 28th, 2010, 13:27
سلام و درود

صفحه ی اول سایت را پهن میبینم . بقیه ی صفحات مشکلی ندارد و با سایتهای دیگر هم مشکلی ندارم .

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Ali_Nouri
March 28th, 2010, 22:45
با سلام و تبریک سال نو
صفحه اول سایت پهن تر شده و وقتی قصد ورود به سایت و دارم دانلود منیجر من پیغامی مبنی بر دانلود فایلی را با این آدرس میده :

[Only registered and activated users can see links]

که قبلا وجود نداشته است .

با تشکر از زحمات شما .
موفق و شاد باشید

xx13x13
March 28th, 2010, 22:55
با سلام و تبریک سال نو
صفحه اول سایت پهن تر شده و وقتی قصد ورود به سایت و دارم دانلود منیجر من پیغامی مبنی بر دانلود فایلی را با این آدرس میده :

[Only registered and activated users can see links]

که قبلا وجود نداشته است .

با تشکر از زحمات شما .
موفق و شاد باشید

سلام
منم همین مشکل رو دارم

DIKTA
March 29th, 2010, 12:43
سلام و درود

صفحه ی اول سایت را پهن میبینم . بقیه ی صفحات مشکلی ندارد و با سایتهای دیگر هم مشکلی ندارم .

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])


سلام و درود
الان حل شده است

mhrr
March 31st, 2010, 14:05
با درود فراوان
وبا تشکر از زحمات شما
در تالار استراتزی و سیستمها سیستم ترندفایندر که توسط اقای توکلی معرفی شده بود ظاهرا من انرا پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

Honda
March 31st, 2010, 22:42
سلام mhrr عزيز ، با توجه به سابقه عضويت شما در سرمايه ، ( به نظر اين حقير ) توقع بيشتري از شما مي رود ...
شما مي توانستيد عبارت trend finder را از طريق امكان جستجوي فروممان ، جستجو بفرمائيد ...
سیستم ترند یاب ([Only registered and activated users can see links]) تقديم به شما.
با احترام : Honda

isar
April 7th, 2010, 03:11
سلام


الآ میخواستم یک تاپیک در تالار کامپیوتر و اینترنت ایجاد کنم که متاسفانه با این پیغام مواجه شدم !


Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 35 bytes) in /home/sarmaye/public_html/forum/includes/functions_search.php on line 197

Reza
April 7th, 2010, 10:29
سلام


الآ میخواستم یک تاپیک در تالار کامپیوتر و اینترنت ایجاد کنم که متاسفانه با این پیغام مواجه شدم !
با سلام

احتمالا تعداد زیادی کلمه کوتاه (مانند: از، به، را و . . .) در عنوان تاپیک وجود داشته. لطفا عنوان تاپیک مورد نظر را اعلام کنید.

isar
April 7th, 2010, 11:37
با سلام

احتمالا تعداد زیادی کلمه کوتاه (مانند: از، به، را و . . .) در عنوان تاپیک وجود داشته. لطفا عنوان تاپیک مورد نظر را اعلام کنید.


سلام

عنوان تاپیک : از کدام سیستم عامل استفاده میکنید ؟


البته نظر سنجی رو تیک نزده بودم و میخواستم از جناب کسری تقاضا کم تا خودشون لیستی از سیستم عاملهای رایج تهیه و نظر سنجی رو درج کند.

مرسی

Reza
April 7th, 2010, 21:30
سلام

عنوان تاپیک : از کدام سیستم عامل استفاده میکنید ؟


البته نظر سنجی رو تیک نزده بودم و میخواستم از جناب کسری تقاضا کم تا خودشون لیستی از سیستم عاملهای رایج تهیه و نظر سنجی رو درج کند.

مرسی
با سلام

الآن باید مشکل برطرف شده باشه. لطفا شما تاپیک رو ایجاد کنید. نظرسنجی را هم اضافه کنید.

فعلن همین گزینه های متداول رو قرار بدید: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Linux, Mac OS X

اگر گزینه های دیگری هم مد نظر شما یا جناب کسری یا سایر دوستان هست، اضافه کنید.

اگر مشکل فنی در ایجاد تاپیک وجود داشت همینجا اعلام کنید.

موفق باشید