PDA

View Full Version : استفاده از چند مانیتور


viking
November 16th, 2009, 13:51
درود

دوستان گرامی بنده به دنبال نرم افزار یا قابلیتی میگردم که بتوانم با آن از طریق یک PC تصاویر مختلفی را بر روی چند مانیتور قرار دهم یا نرم افزارهای مختلف را در مانیتورهای متفاوت اجرا کنم .
یا اینکه صفحه نمایش را به چند مانیتور تقسیم کنم . از دوستانی که در این مورد تجربه یا ایده ای دارند خواهش میکنم بنده را از کمک خود بهره مند کنند .

با تشکر

lastnight19
November 16th, 2009, 14:06
درود

دوستان گرامی بنده به دنبال نرم افزار یا قابلیتی میگردم که بتوانم با آن از طریق یک PC تصاویر مختلفی را بر روی چند مانیتور قرار دهم یا نرم افزارهای مختلف را در مانیتورهای متفاوت اجرا کنم .
یا اینکه صفحه نمایش را به چند مانیتور تقسیم کنم . از دوستانی که در این مورد تجربه یا ایده ای دارند خواهش میکنم بنده را از کمک خود بهره مند کنند .

با تشکر

خیلی از کارت گرافیکی هایی که شما جدیداً می خرید این قابلیت رو دارا هستند و احتیاجی به نصب برنامه خاصی نیست و کلاً هم باید کارت گرافیکی این قابلیت رو داشته باشه و با نصب برنامه مشکل شما حل نخواهد شد.

البته تا دوتا ممکن هست و بیشتر از دوتا یک مقدار هزینه شما بالا خواهد رفت.

amin233
November 16th, 2009, 14:13
با سلام

كارت گرافيكي

nvidia GeForce 9400 gt

دو خروجي مانيتور داره كه نرم افزار جامعي هم دنبال كارت گرافيكي است مال خود شركت ان و ي ديا

البته اكثر كارت گرافيكي ها چند خروجي دارند ولي همزمان نيست ولي اين مدل همزمان است

موفق باشيد

viking
November 16th, 2009, 14:26
با سلام

كارت گرافيكي

nvidia GeForce 9400 gt

دو خروجي مانيتور داره كه نرم افزار جامعي هم دنبال كارت گرافيكي است مال خود شركت ان و ي ديا

البته اكثر كارت گرافيكي ها چند خروجي دارند ولي همزمان نيست ولي اين مدل همزمان است

موفق باشيد

بنده 9500GT دارم شما خودنون تست گرفتین؟

hnp2500
November 16th, 2009, 14:26
با سلام

كارت گرافيكي

nvidia GeForce 9400 gt

دو خروجي مانيتور داره كه نرم افزار جامعي هم دنبال كارت گرافيكي است مال خود شركت ان و ي ديا

البته اكثر كارت گرافيكي ها چند خروجي دارند ولي همزمان نيست ولي اين مدل همزمان است

موفق باشيد

سلام
چند سوال :
1. آیا کارت فوق AGP هست. من مادربوردم AGP8x جواب می دهد (پنتیوم 4)
2. من می خواهم یک تصویر را روی دو مانیتور داشته باشم. با این کارت جواب میدهد؟
3. اگر دو کارت گرافیک روی یک کامپیوتر نصب کنیم، آیا میشه همزمان یک تصویر را روی دو مانیتور داشته باشیم؟
باتشکر

viking
November 16th, 2009, 14:30
سلام
چند سوال :
1. آیا کارت فوق AGP هست. من مادربوردم AGP8x جواب می دهد (پنتیوم 4)
2. من می خواهم یک تصویر را روی دو مانیتور داشته باشم. با این کارت جواب میدهد؟
3. اگر دو کارت گرافیک روی یک کامپیوتر نصب کنیم، آیا میشه همزمان یک تصویر را روی دو مانیتور داشته باشیم؟
باتشکر

فکر کنم الان اکثرا PCI Express هستند و در مورد یک تصویر روی دو مانیتور مشکلی نیست. و به نظر عملی میرسه مشکل دو تصویر مختلف می باشد.

viking
November 16th, 2009, 15:02
خیلی از کارت گرافیکی هایی که شما جدیداً می خرید این قابلیت رو دارا هستند و احتیاجی به نصب برنامه خاصی نیست و کلاً هم باید کارت گرافیکی این قابلیت رو داشته باشه و با نصب برنامه مشکل شما حل نخواهد شد.

البته تا دوتا ممکن هست و بیشتر از دوتا یک مقدار هزینه شما بالا خواهد رفت.

شما خودتون تجربه عملی داشتین؟

mehrdad_rp
November 16th, 2009, 15:34
سلام
منون از جناب viking منم دقیقا میخوام چنین کاری بکنم
داشتن یک تصویر در دو مانیتور کار ساده ایه و اکثر کارتهای گرافیکی ساپورت میکنن
ولی مثلا طوری باشه که شما به فرض چارت یورودلار رو در یک مانیتور ببینی و چارت طلا رو در یک مانیتور دیگه یه خورده پیچیده میشه

a.m.f
November 16th, 2009, 15:43
سلام
منون از جناب viking منم دقیقا میخوام چنین کاری بکنم
داشتن یک تصویر در دو مانیتور کار ساده ایه و اکثر کارتهای گرافیکی ساپورت میکنن
ولی مثلا طوری باشه که شما به فرض چارت یورودلار رو در یک مانیتور ببینی و چارت طلا رو در یک مانیتور دیگه یه خورده پیچیده میشه

سلام

چرا پیچیده بشه .
یک متاتریدر باز کنید .حالا متاتریدرتون رو بکشید تا بزرگ بشه و طولش برابر 2 تا مانیتورتون بشه . حالا دو تا چارت یورو دلار و طلا رو توی متاتریدرتون باز کنید و اندازه هر کدوم رو طوری تنظیم کنید که هر کدوم در یک مانیتور جای بگیره .

من خودم الان مدتهاست که به این طریق کار میکنم .

موفق باشید .

مسعود رهجو
November 16th, 2009, 15:53
کارت گرافیکی Matrox M9188
اگر میخواهید پول خرج کنید
این نخستین کارت گرافیک در دنیا است که توسط یک اسلات PCIx16 به کامپیوتر متصل می شود و می تواند همزمان ۸ مانتیور سی اینچی را با رزولیشن 2560x1600 پشتیبانی کند.

مدل Matrox M9188 دارای دو گیگابایت حافظه است و می تواند با ویندوز ۷ - ویستا - سرور - اکس پی و لینوکس کار کند. اگر ۸ مانیتور همزمان برایتان کافی نیست، نگران نباشید. این کارت می تواند با یک کارت دیگر به صورت دوقلو ( SLI) کار کند تا بتوانید همزمان ۱۶ مانیتور را به کامپیوتر اصلی متصل کنید.


[Only registered and activated users can see links]

mehrdad_rp
November 16th, 2009, 16:04
سلام

چرا پیچیده بشه .
یک متاتریدر باز کنید .حالا متاتریدرتون رو بکشید تا بزرگ بشه و طولش برابر 2 تا مانیتورتون بشه . حالا دو تا چارت یورو دلار و طلا رو توی متاتریدرتون باز کنید و اندازه هر کدوم رو طوری تنظیم کنید که هر کدوم در یک مانیتور جای بگیره .

من خودم الان مدتهاست که به این طریق کار میکنم .

موفق باشید .

ممنون
میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدید
یعنی مثلا سمت راست تصویر در مونیتور شماره 1 نمایش داده میشه و سمت چپ تصویر در مونیتور شماره 2
با نرم افزار خاصی کاری میکنید که این تصویر بین دو مانیتور تقسیم بشه یا نرم افزار خود کارت گرافیکی؟
کارت گرافیکیتون چیه؟

متاتریدر رو نمیتونم از یه حدی بزرگتر کنم و بکشم

amin233
November 16th, 2009, 16:06
بنده 9500GT دارم شما خودنون تست گرفتین؟

با سلام

بله به خوبي دو مانيتور را همزمان تصوير هم يكسان و هم مجزا (بسته به تنظيمات نرم افزاري ) جواب گرفتم

همچنين به جر اين دو خروجي مانيتور يك خروجي تلوزيون هم داره

سي دي درآيور كارت گرافيك رو كامل نصب كني متوجه ميشي
در خدمتيم

خدانگهدار

amin233
November 16th, 2009, 16:12
سلام
چند سوال :
1. آیا کارت فوق AGP هست. من مادربوردم AGP8x جواب می دهد (پنتیوم 4)
2. من می خواهم یک تصویر را روی دو مانیتور داشته باشم. با این کارت جواب میدهد؟
3. اگر دو کارت گرافیک روی یک کامپیوتر نصب کنیم، آیا میشه همزمان یک تصویر را روی دو مانیتور داشته باشیم؟
باتشکر

سلام

جواب 1-نه اسلات pci express ميخورد

2- بله نرم افزاري است

3- رو مادربورد ها معمولي تو بازار اصلا يك اسلات بيشتر براي كارت گرافيكي نداره و اصلا چرا اين كار رو ميكني كه خرجت هم زياد تر بشه برو همون كارت گرافيكي يا مدل مشابه AGP آن را بگير

خدانگهدار

مسعود رهجو
November 16th, 2009, 16:12
[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links]

این جزو نخستین تصاویر از کارت گرافیکی است که دو چیپست HD 5870 درون شکم خود جای داده
اندازه آن ۱۳.۵ اینچ هست
این کارت مثل آب خوردن از ۶ مانیتور همزمان پشتیبانی می کند
شرکت ATI هنوز از قیمت و مشخصات دقیق آن خبر نداده است

amin233
November 16th, 2009, 16:15
کارت گرافیکی Matrox M9188
اگر میخواهید پول خرج کنید
این نخستین کارت گرافیک در دنیا است که توسط یک اسلات PCIx16 به کامپیوتر متصل می شود و می تواند همزمان ۸ مانتیور سی اینچی را با رزولیشن 2560x1600 پشتیبانی کند.

مدل Matrox M9188 دارای دو گیگابایت حافظه است و می تواند با ویندوز ۷ - ویستا - سرور - اکس پی و لینوکس کار کند. اگر ۸ مانیتور همزمان برایتان کافی نیست، نگران نباشید. این کارت می تواند با یک کارت دیگر به صورت دوقلو ( SLI) کار کند تا بتوانید همزمان ۱۶ مانیتور را به کامپیوتر اصلی متصل کنید.


[Only registered and activated users can see links]

قيمتش حدود 2 ميليون خودمون است تو سايت نارنجي هم نوشته بود هنوز تو ايران نيومده

viking
November 16th, 2009, 16:20
با سلام

بله به خوبي دو مانيتور را همزمان تصوير هم يكسان و هم مجزا (بسته به تنظيمات نرم افزاري ) جواب گرفتم

همچنين به جر اين دو خروجي مانيتور يك خروجي تلوزيون هم داره

سي دي درآيور كارت گرافيك رو كامل نصب كني متوجه ميشي
در خدمتيم

خدانگهدار

ممنون از پیام شما

من دقیقا منظور شما رو از تنظیمات نرم افزاری متوجه نشدم !
در داخل NVIDIA Control Panel گزینه ای بنام Setup Multiple Displays هستش اگر منظور شما همان باشد؟

خواب در این صورت شما مثلا در یک مانیتور تصویر مثلا یک متاتریدر با منوی Start ویندوز را دارید و در مونیتور دیگر فرضا photoshop با یک منوی استارت جداگانه ؟

اگر اینگونه باشد جهت کنترل هر کدام از محیط توسط موس به چه شکل عمل میکنید؟

amin233
November 16th, 2009, 16:22
ممنون
میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدید
یعنی مثلا سمت راست تصویر در مونیتور شماره 1 نمایش داده میشه و سمت چپ تصویر در مونیتور شماره 2
با نرم افزار خاصی کاری میکنید که این تصویر بین دو مانیتور تقسیم بشه یا نرم افزار خود کارت گرافیکی؟
کارت گرافیکیتون چیه؟

متاتریدر رو نمیتونم از یه حدی بزرگتر کنم و بکشم

عزيز مدل كارت گرافيكي ات چيه؟

اگه يكي از مدل هاي اينويديا باشه و دو مانيتور را همزمان ساپورت كنه آخرين ورژن نرم افزار انويديا را از روي يك درآيور كارت گرافيكي انويديا رو سيستمت نصب كن -هم ميتونه يك تصوير را تو دو مانيتور مثل هم نمايشبده -هم ميتونه يك تصوير را بصورت كشيده شده .نصف تو يكي و نصف ديگه رو تو اون يكي نشون بده و هم ميتونه يك تصوير را تو يكي و يك تصوير ديگه تو يكي ديگه نشون بده يعني دو تا دسكتاپ جدا بهت ميده مثلا يك متاتريد تو يك مانيتور و يك متا ديگه تو يك مانيتور ديگه جدا باشه

پس شد 3 حالات جداگانه

فهميده جونم-عزيزم

باي

viking
November 16th, 2009, 16:23
کارت گرافیکی Matrox M9188
اگر میخواهید پول خرج کنید
این نخستین کارت گرافیک در دنیا است که توسط یک اسلات PCIx16 به کامپیوتر متصل می شود و می تواند همزمان ۸ مانتیور سی اینچی را با رزولیشن 2560x1600 پشتیبانی کند.

مدل Matrox M9188 دارای دو گیگابایت حافظه است و می تواند با ویندوز ۷ - ویستا - سرور - اکس پی و لینوکس کار کند. اگر ۸ مانیتور همزمان برایتان کافی نیست، نگران نباشید. این کارت می تواند با یک کارت دیگر به صورت دوقلو ( SLI) کار کند تا بتوانید همزمان ۱۶ مانیتور را به کامپیوتر اصلی متصل کنید.


[Only registered and activated users can see links]

درود

احتمالا باید نرم افزار خاصی نیز جهت کنترل هر مانیتور وجود داشته باشد! در ضمن جهت کنترل بهینه سیستم بنظر نیاز به یک سیستم قدرتمند می باشد.

مسعود رهجو
November 16th, 2009, 16:28
درود

احتمالا باید نرم افزار خاصی نیز جهت کنترل هر مانیتور وجود داشته باشد! در ضمن جهت کنترل بهینه سیستم بنظر نیاز به یک سیستم قدرتمند می باشد.
درود بر شما
1.در خود پکش این نرم افزار وجود داره این کارت بیشتر برای سیستم ها ی فوق امنیتی به کار میره چون قیمت بالایی داره و به صرفه نیست در مصارف خانگی استفاده شود مدل های ارزان تر هم هست که میشه از آنها استفاده کرد
2.صد درصد

viking
November 16th, 2009, 16:29
1.در خود پکش این نرم افزار وجود داره این کارت بیشتر برای سیستم ها ی فوق امنیتی به کار میره چون قیمت بالایی داره و به صرفه نیست در مصارف خانگی استفاده شود مدل های ارزان تر هم هست که میشه از آنها استفاده کرد
2.صد درصد

ممکن است چند مدل ارزانتر نیز معرفی کنید؟

مسعود رهجو
November 16th, 2009, 16:32
ممکن است چند مدل ارزانتر نیز معرفی کنید؟

چند مانیتور مد نظر شماست

amin233
November 16th, 2009, 16:32
ممنون از پیام شما

من دقیقا منظور شما رو از تنظیمات نرم افزاری متوجه نشدم !
در داخل NVIDIA Control Panel گزینه ای بنام Setup Multiple Displays هستش اگر منظور شما همان باشد؟

خواب در این صورت شما مثلا در یک مانیتور تصویر مثلا یک متاتریدر با منوی Start ویندوز را دارید و در مونیتور دیگر فرضا photoshop با یک منوی استارت جداگانه ؟

اگر اینگونه باشد جهت کنترل هر کدام از محیط توسط موس به چه شکل عمل میکنید؟

با سلام

وقتي كه مانيتور دوم را نصب كردي در همون قسمت Setup Multiple Displays عكس مانيتور دوم نيز ظاهر ميشود و بصورت شكل در قسمت هلپ راهنمايي كرده همچنين كليد ميانبر هم دارد و موس بصورت دنباله اي روي هر دو مانيتور جامپ ميشود

مسعود رهجو
November 16th, 2009, 16:55
ممکن است چند مدل ارزانتر نیز معرفی کنید؟

The Three main ways to Setup Multiple Monitors

1) You can buy a pre-manufactured multiple monitor computer. They carry a multi-monitor computer line called SUPER PC that can support from 2 to 12 monitors (or more if you ask).

[Only registered and activated users can see links] _PCs_s/23.htm

[Only registered and activated users can see links] ays_s/21.htm

2) You can get a USB to VGA Adapter, or USB to DVI Adapter that will allow you to add an extra monitor to your computer via any USB2.0 Port. You can also add multiple extra monitors by using multiple adapters. This is a great option for viewing documents, surfing the web, using Microsoft Office and many other business tasks. This is not a good option for intense graphical situations such as HDTV, Blu-ray, Gaming and 3D / CAD Workstation applications. For those types of scenarios, it is highly recommended that you purchase a high-powered multi-monitor workstation or a Matrox Dual or Triple Head2Go.

[Only registered and activated users can see links] ers_s/22.htm

3) You can replace or add an extra video card to your existing computer, depending on how many monitors you wish to support. Although this sounds easy enough, this is a rather complex solution for a beginner, especially when trying to find a compatible graphics card. For this reason, I am going to write an entirely seperate post on that topic and will link to it here, very soon.

[Only registered and activated users can see links]

Once you have your multiple monitor system set up and ready to use, you will need to enable all of your monitors in your “Display Properties” Control Panel. Here is a great link to a complete and animated walkthrough of how to enable your multiple monitors in Windows.

How to Setup Multiple Monitors (Instructions)

[Only registered and activated users can see links] _s/40.htm

This is what it will look like when you are done:

Multi-Monitor Video Demos:
[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]
Source(s):
A beginners introduction to Multi-Monitor Computers:
[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links]

viking
November 16th, 2009, 16:57
با سلام

وقتي كه مانيتور دوم را نصب كردي در همون قسمت Setup Multiple Displays عكس مانيتور دوم نيز ظاهر ميشود و بصورت شكل در قسمت هلپ راهنمايي كرده همچنين كليد ميانبر هم دارد و موس بصورت دنباله اي روي هر دو مانيتور جامپ ميشود

بسیار عالی آیا در سرعت و کارایی سیستم تاثیر میگذارد ؟ مثلا در مورد اجرای دو نرم افزار قدرتمند؟ مثلا یک پروسه فتوشاپ در یک مانیتور اجرا شود و در مانیتور دیگر یک بازی مثل Prince of Persia ؟

viking
November 16th, 2009, 16:59
چند مانیتور مد نظر شماست

دو مانیتور 22 اینچ و یک LCD TV 42 اینچ

amin233
November 16th, 2009, 17:20
بسیار عالی آیا در سرعت و کارایی سیستم تاثیر میگذارد ؟ مثلا در مورد اجرای دو نرم افزار قدرتمند؟ مثلا یک پروسه فتوشاپ در یک مانیتور اجرا شود و در مانیتور دیگر یک بازی مثل Prince of Persia ؟

من زياد سنگين با سيستم كار نكردم

ولي فايرفاكس و دو تا متا تريد و مديا پلير و فاير وال ناد و.........
كلآ نرم افزار هايي كه براي يك تريدر لازم است ضربدر 2 را بخوبي جواب ميده چون بيشتر بر ميگرده به كارت گرافيك و زياد به سرعت سيستم ربط نداره البته تا 2 -3 تا مانيتور

viking
November 16th, 2009, 17:32
من زياد سنگين با سيستم كار نكردم

ولي فايرفاكس و دو تا متا تريد و مديا پلير و فاير وال ناد و.........
كلآ نرم افزار هايي كه براي يك تريدر لازم است ضربدر 2 را بخوبي جواب ميده چون بيشتر بر ميگرده به كارت گرافيك و زياد به سرعت سيستم ربط نداره البته تا 2 -3 تا مانيتور

بله منظورم در مورد موارد حرفه ای تر و قویتر بود. شما در حال حاضر امکان تست این مورد را دارید؟

mehrdad_rp
November 16th, 2009, 17:33
عزيز مدل كارت گرافيكي ات چيه؟

اگه يكي از مدل هاي اينويديا باشه و دو مانيتور را همزمان ساپورت كنه آخرين ورژن نرم افزار انويديا را از روي يك درآيور كارت گرافيكي انويديا رو سيستمت نصب كن -هم ميتونه يك تصوير را تو دو مانيتور مثل هم نمايشبده -هم ميتونه يك تصوير را بصورت كشيده شده .نصف تو يكي و نصف ديگه رو تو اون يكي نشون بده و هم ميتونه يك تصوير را تو يكي و يك تصوير ديگه تو يكي ديگه نشون بده يعني دو تا دسكتاپ جدا بهت ميده مثلا يك متاتريد تو يك مانيتور و يك متا ديگه تو يك مانيتور ديگه جدا باشه

پس شد 3 حالات جداگانه

فهميده جونم-عزيزم

باي

ممنون
حالت اول که حله
حالت دوم هم حل شد
حات سومی در کار نبود ولی؟
شاید کارت گرافیک من نداره
(Asus Geforce 7300)

amin233
November 16th, 2009, 17:38
بله منظورم در مورد موارد حرفه ای تر و قویتر بود. شما در حال حاضر امکان تست این مورد را دارید؟

نه متاسفانه
مانيتور دوم موقتا پيشم بود

viking
November 16th, 2009, 17:41
ممنون
حالت اول که حله
حالت دوم هم حل شد
حات سومی در کار نبود ولی؟
شاید کارت گرافیک من نداره
(Asus Geforce 7300)

من قبلا خودم کارت گرافیک 7300GS داشتم و اینکارو انجام نداد.

viking
November 16th, 2009, 17:43
از دوستان اگر کسی امکان تست این مورد را دارد لطفا به ما هم نتیجه اش را اعلام کند.:)

mehrdad_rp
November 16th, 2009, 17:47
من قبلا خودم کارت گرافیک 7300GS داشتم و اینکارو انجام نداد.

البته کاری که میخواستم انجام بدم با کشیدن تصویر انجام شد
ولی گزینه ای برای دو دسکتاپ مجزا نداشت

تو یه حالت یک تصویر رو در هر دو مانیتور نشون میده و در حالت دیگه تصویر رو بزرگ میکنه و سمت چپ و راست دسکتاپ رو در دو مونیتور نشون میده

viking
November 16th, 2009, 17:49
البته کاری که میخواستم انجام بدم با کشیدن تصویر انجام شد
ولی گزینه ای برای دو دسکتاپ مجزا نداشت

تو یه حالت یک تصویر رو در هر دو مانیتور نشون میده و در حالت دیگه تصویر رو بزرگ میکنه و سمت چپ و راست دسکتاپ رو در دو مونیتور نشون میده

راستش کشیدن تصویر خوبه اما ایده آل نیست چون کنترل در خیلی از نرم افزارها خیلی سخت میشه!

ahmadrfa
November 20th, 2009, 09:56
یه راه دیگه دارید که یه کمی گرون میشه
1- استفاده از WINDOWS SERVER 2003 و راه اندازی TERMINAL SERVICE البته اگه تعداد مانیتورهایی که میخواهید زیاد نباشه همون REMOTE DESKTOP ویندوز بسه
2- به ازای هر مانیتور خرید یک دستگاه OFFICE STATION با قیمت زیر 100 هزار یا TIN CLIENT که قیمتش120 تا 300 هزار تومان هستش البته باید فقط مدلی را انتخاب کنید که رزولوشن تصویر بالایی بده
3-استفاده از یک سوئیچ kvm مدل 8 پورت که برای هر مانیتور یه دکمه سوئیچ مجزا داشته باشه قیمت 270000
4 - استفاده از یک سوئیچ 8 یا 16 پورت شبکه به قیمت حدود 50 هزار تومان
5- با کابل شبکه همه دستگاههای office station و کامپیوتر خودمون را شبکه میکنیم
6- موس و کیبرد همه دستگاههای بند قبل رو به سوئیچ kvm وصل میکنیم
7- مانیتورها رو به خروجی مانیتور office station وصل میکنیم
8- رو سرور به تعداد office ها کاربر و رمز عبور میسازیم
9- از تو office ها به کامپیوتر خودمون remote میکنیم و برنامه را اجرا میکنیم

حتما آفیسها رزولوشن بالا داشته باشن و سوئیچ kvm از نوع تک دکمه برای سوئیچ کردن نباشه قیمت این مدلها تو بیست یا سی هزار تومن هست

مزایا : ارتقائ کامپیوتر شما هیچ ربطی به آفیسها ندارد
مصرف برق هر آفیس 10 وات
میتونید بطور مجزا برنامه ها رو تو دسکتاپ هر آفیس اجرا کنید چون سرور برای هر اتصال remote یک نشست جداگانه ایجاد میکنه

viking
November 20th, 2009, 13:48
یه راه دیگه دارید که یه کمی گرون میشه
1- استفاده از WINDOWS SERVER 2003 و راه اندازی TERMINAL SERVICE البته اگه تعداد مانیتورهایی که میخواهید زیاد نباشه همون REMOTE DESKTOP ویندوز بسه
2- به ازای هر مانیتور خرید یک دستگاه OFFICE STATION با قیمت زیر 100 هزار یا TIN CLIENT که قیمتش120 تا 300 هزار تومان هستش البته باید فقط مدلی را انتخاب کنید که رزولوشن تصویر بالایی بده
3-استفاده از یک سوئیچ kvm مدل 8 پورت که برای هر مانیتور یه دکمه سوئیچ مجزا داشته باشه قیمت 270000
4 - استفاده از یک سوئیچ 8 یا 16 پورت شبکه به قیمت حدود 50 هزار تومان
5- با کابل شبکه همه دستگاههای office station و کامپیوتر خودمون را شبکه میکنیم
6- موس و کیبرد همه دستگاههای بند قبل رو به سوئیچ kvm وصل میکنیم
7- مانیتورها رو به خروجی مانیتور office station وصل میکنیم
8- رو سرور به تعداد office ها کاربر و رمز عبور میسازیم
9- از تو office ها به کامپیوتر خودمون remote میکنیم و برنامه را اجرا میکنیم

حتما آفیسها رزولوشن بالا داشته باشن و سوئیچ kvm از نوع تک دکمه برای سوئیچ کردن نباشه قیمت این مدلها تو بیست یا سی هزار تومن هست

مزایا : ارتقائ کامپیوتر شما هیچ ربطی به آفیسها ندارد
مصرف برق هر آفیس 10 وات
میتونید بطور مجزا برنامه ها رو تو دسکتاپ هر آفیس اجرا کنید چون سرور برای هر اتصال remote یک نشست جداگانه ایجاد میکنه

ممنون از راهنمایی شما.

چند سئوال آیا این سیستم کاملا بصورت همزمان است یعنی به راحتی میتوان بین مانیتورها حرکت کرد؟
سخت افزار مورد نیاز ( PC ) برای اجرای این عملیات چیست؟

ahmadrfa
November 24th, 2009, 01:08
در واقع مثل اینه که شما 8 کامپیوتر مجزا دارید و هر کدام کار خودشو میکنه و ربطی به دیگری نداره البته کامپیوتر واقعی یکی و اونهم یک سرور بیشتر نیست که میتونه یه pc معمولی باشه که ویندوز سرور 2003 روش نصب کرده باشید
با استفاده از سوئیچ kvm به راحتی میتونید به هر یک در کمتر از 1 ثانیه کانکت کنید . فقط مانیتور ها باید به سوئیچ وصل نشوند و مستقیم به office station یا tin client متصل شوند.

ahmadrfa
November 24th, 2009, 01:18
حواستون باشه گرون نخرید بین office station و thin client تین کلاینت بهتره لذا اگه جایی قیمت تین کلاینت رو با رزولوشن تصویر بالای 1600 مثلا 250 هزار تومان قیمت داد و آفیس استیشن با همین مشخصه رو 250هزار گفتن من تین کلاینت میخرم

ناگفته نماند که این دستگاه ها ماژول اضافه زیاد دارند همین که کیبرد و موس و مانیتور بهشون وصل بشه کافی همشون ماژول usb دارند بیخودی کسی هزینه نکنه

helijoop
November 25th, 2009, 02:47
شرکتی که بصورت تخصصی و نه تجاری کارت گرافیک و کدر های تخصصی تولید میکند. متعلق به کشور کانادا می باشد و برای خرید می بایست از خارج تهیه کنید.
نرم افزار جانبی این کارتهای گرافیکی قابلیتهای خاصی که دارند که برخی از انها منحصر بفرد می باشد ....
اسوس و ای.تی.آی باید جلوی این شرکت تعظیم کنند!


[Only registered and activated users can see links]

LionHeart
April 22nd, 2011, 00:38
سلام

میخواستم دوستانی که در این زمینه اطلاعات سخت افزاری دارند کمک کنند

من قصد خرید سیستمی رو دارم که بتواند حداقل 4 مانیتور با تصویر مجزا را ساپورت کند

این که این سیستم ها هزینه اشون چقدره ؟ مشخصات سخت افزاری شون چیه ؟ میشه این جور سیستم ها رو از کجا تهیه کرد ؟

payam58us
April 22nd, 2011, 01:02
این رو من دارم خیلی عالیه به تعداد مانیتورها میخری وصل میکنی به یو اس بی تصویرش هم فول اچ دی بسیار خوب هم کار میکنه.
USB to DVI w/Audio(1920x1080)_USB Graphic Adapter_Shenzhen Winstars Technology Co., Ltd. - Powered by Winstars IT Department ([Only registered and activated users can see links])

LionHeart
April 22nd, 2011, 01:17
این رو من دارم خیلی عالیه به تعداد مانیتورها میخری وصل میکنی به یو اس بی تصویرش هم فول اچ دی بسیار خوب هم کار میکنه.
USB to DVI w/Audio(1920x1080)_USB Graphic Adapter_Shenzhen Winstars Technology Co., Ltd. - Powered by Winstars IT Department ([Only registered and activated users can see links])
پیام جان شب بخیر
قیمت این قطعه چقدره در بازار ؟
و این که آیا با این میشه مثلا 4 تا تصویر به طور مجزا رو داشت ؟ یا این که یه چیز مثل اسپیلتره ؟

rezaesmailiazad
April 22nd, 2011, 01:58
سلام

میخواستم دوستانی که در این زمینه اطلاعات سخت افزاری دارند کمک کنند

من قصد خرید سیستمی رو دارم که بتواند حداقل 4 مانیتور با تصویر مجزا را ساپورت کند

این که این سیستم ها هزینه اشون چقدره ؟ مشخصات سخت افزاری شون چیه ؟ میشه این جور سیستم ها رو از کجا تهیه کرد ؟

ساده ترین تهیه یک مادربرد هست که 2 تا اسلت برای کارت گرافیک داشته باشه .

اونوقت همه رو به کارت گرافیک نصب کن و لذت ببر .

بدون مانیتور و فقظ سیستم نزدیم 1.500.000 با بهترین قطعات در میاد .

مانیتور هم فقط Asus ویا HP حرف ندارن