PDA

View Full Version : سیم کارت ایرانسل و لپ تاپ dell


majid_k
August 11th, 2008, 15:45
سلام دوستان
اگر تاپیک تکراری هست به بزرگی خودتون ببخشید
در یکی از سایتهای همسایه خوندم یک بنده خدایی بوسیله یک عدد سیم کارت ایرانسل و یک لپ تاپ dell مدل vostro1500 تونسته به اینترنت وصل بشه
البته بعدا هر چقدر سوال مطرح کردم نیومدند جواب بدن
اگر از دوستان اطلاعاتی در این زمینه دارند لطفا تشریف بیارن و ما رو از تجربیاتشون بهره مند کنند

با تشکر

xmanx
August 11th, 2008, 16:22
با سلام
دوست عزیز،شما نیاز به یک ماژول PCMCIA دارید.سیم کارت رو داخلش قرار میدید بعد به لپ تاپ وصل میکنید بعد نصب درایور و نرم افزار رابط و ... .

یک نمونه ماژول PCMCIA:

[Only registered and activated users can see links]

javad2006
August 11th, 2008, 16:26
سلام دوستان
اگر تاپیک تکراری هست به بزرگی خودتون ببخشید
در یکی از سایتهای همسایه خوندم یک بنده خدایی بوسیله یک عدد سیم کارت ایرانسل و یک لپ تاپ dell مدل vostro1500 تونسته به اینترنت وصل بشه
البته بعدا هر چقدر سوال مطرح کردم نیومدند جواب بدن
اگر از دوستان اطلاعاتی در این زمینه دارند لطفا تشریف بیارن و ما رو از تجربیاتشون بهره مند کنند

با تشکر


سلام
شاید هم خود لپ تاپ ایشون سیم کارت میخوره مانند مدل 1525 که یک هفته پیش برای یکی از آشنایان خریدم
زیر باطریش سیم کارت میخورد
بعدشم تنظیمات کانکشن و یا علی مدد

javad2006
August 11th, 2008, 16:34
تنها مدل DELL هست که مثلا یک مدل اون مثل 1525 سخت افزار های مختلفی داره
cpu 2.4 doual core 2 mg cach
ram 2 gb
hard 160 ( هارد بالاتر هم داره مثل 250)
صفحه کریستال مدل صفحه tft هم داره که کریستالیش بهتره
ساخت کشور لهستان مدل چینیش هم هست که باید دقت کنید مجارستانی هم هست
قیمتش هم یک میلیون تومان هست البته خیلی چونه زدیم
سیم کارت هم که میخوره

majid_k
August 11th, 2008, 16:45
سلام
شاید هم خود لپ تاپ ایشون سیم کارت میخوره مانند مدل 1525 که یک هفته پیش برای یکی از آشنایان خریدم
زیر باطریش سیم کارت میخورد
بعدشم تنظیمات کانکشن و یا علی مدد

سلام
تقریبا همین مدل هست با سی پی یو و رم پایین تر
در مورد تنظیمات کانکشن توضیح بفرمائید

آیا شما خودتون وصل شدید به اینترنت ؟چون همه فروشنده ها میگفتند همچین کاری امکان نداره

majid_k
August 11th, 2008, 21:03
کسی نیست جواب ما رو بده ؟

m.shekaarian
August 11th, 2008, 21:17
با سلام
دوست عزیز،شما نیاز به یک ماژول PCMCIA دارید.سیم کارت رو داخلش قرار میدید بعد به لپ تاپ وصل میکنید بعد نصب درایور و نرم افزار رابط و ... .

یک نمونه ماژول PCMCIA:

[Only registered and activated users can see links]

سلام دوست عزیز
فرمایش شما را تائید میکنم به خصوص که در کناره لپ تاپهای مدا inspiron1525جای کارت مربوطه رو هم داره
ولی خود همین لپ تاپها زیر قسمت باطری قسمتی برای سیم کارت داره که مهم تنظیمات اون هست
اگه لطف کنید و تنظیمات رو بفرمائید ممنون میشم یا نوع درایورر مورد نیاز . :rambo:

darkness
August 11th, 2008, 21:20
سلام دوستان

اتفاقا من هم می خواستم بدونم که چطوری میشه کانکت شد
کسی می دونهههههه:nervous:

xmanx
August 11th, 2008, 21:38
سلام دوست عزیز
اگه لطف کنید و تنظیمات رو بفرمائید ممنون میشم یا نوع درایورر مورد نیاز . :rambo:

متاسفانه نه لپ تاپ دارم نه ماژول.ولی شما هر ماژولی که بخرید درایور و برنامه مخصوص رو باهاش میدن.

majid_k
August 11th, 2008, 22:23
سلام
این مدل بدون هیچ واسطه ای سیم کارت میخوره پس فکر میکنم به ما÷ول احتیاج نباشه

mdavodi
August 11th, 2008, 22:36
سلام به همه دوستان
من لپ تاپم vostro 1500 هستش زیر باطریشم یه جا واسه سیم کارت داره. ولی درایوری واسه استفاده نداره. نه تو سی دی هاش نه تو سایتش. حالا دوباره چک می کنم جوابشو می گم بهتون.

arshiaaziz2000
August 11th, 2008, 22:41
باید حتما لپ تاپ اش dell باشه؟
با compaq امکانش نیست؟

majid_k
August 11th, 2008, 22:47
باید حتما لپ تاپ اش dell باشه؟
با compaq امکانش نیست؟


تا جایی که من میدونم لپ تاپ های dell مستقیما سیم کارت میخورن
بقیه لپ تاپ ها با استفاده از یک وسیله جانبی دیگر که در پست دوم تصویرشو میتونید ببینید به اینترنت وصل میشن

m.shekaarian
August 11th, 2008, 23:40
سلام
اقا نگردیدید اول این که این جای سیم کارت مخصوص تکنولوژی 3G UMTS/HSDPA هست که تو ایران کاربردی نداره و مخصوص امریکا و از ما بهترون هست
باید بریم یه pcmciaبخریم کناره سمت راست لپ تاپهای دل جای قرار گرفتن اون هست .
اما سوال :
قیمت بهترین نمونه این دستگاه چقدر هست ؟

ravian
August 12th, 2008, 00:47
سلام دوستان
اگر تاپیک تکراری هست به بزرگی خودتون ببخشید
در یکی از سایتهای همسایه خوندم یک بنده خدایی بوسیله یک عدد سیم کارت ایرانسل و یک لپ تاپ dell مدل vostro1500 تونسته به اینترنت وصل بشه
البته بعدا هر چقدر سوال مطرح کردم نیومدند جواب بدن
اگر از دوستان اطلاعاتی در این زمینه دارند لطفا تشریف بیارن و ما رو از تجربیاتشون بهره مند کنند

با تشکر

با سلام
امیدوارم خوب باشید نمی دونم مشکلتون حل شده یا نه ولی من خودم همین مشکل را داشتم سیم کارت ایرانسل و لپ تاپ با موبایل هم میشه کانکت شد باید نرم افزار گوشی رو نصب کنید بعد به عنوان یک مودم عمل میکنه و کافیه یک کانکشن بسازید (دایل اپ)البته بعضی گوشی ها خودشون برات می سازن و کافیه *99# رو وارد کنید و کانکت میشید .نیازی به نزم افزار یا سخت افزاری نیست...
نمی دونم کمکی تونستم بکنم یا نه...
موفق باشید

trendfinder
August 12th, 2008, 01:17
جناب ایکس من لطفاً بفرمایید قیمت این کارت ها چقدره؟
من یه قیمت دیدم 110000 ، که ننوشته بود ریال یا تومن . اگه صد و ده هزار تومن باشه که ارزش نداره.
ممنون

saleh derakhshan
August 12th, 2008, 02:43
دوستان سلام .. یه سوال داشتم

من یه تبلت پیسی اچ پی دارم ... که پی سی ام سی ای هم نداره این مدلها .. میخواستم بدونم امکانی هست بشه بهش سیم کارت وصل کرد ؟؟

من شنیدم از این کارتهای به اصطلاح جی پی اس ام برای درگاه یو اس بی هم ساخته شده ولی گرونه . دوستان راهنمایی بفرمایند ممنون میشم .

goldfx
August 12th, 2008, 10:00
سلام
جناب javad2006 مثل اینکه شما بدون pcmcia هم وصل شدید
اگر اطلاعات جدیدی در این زمینه دارید لطفا ما رو بی نصیب نگذارید

xmanx
August 12th, 2008, 10:36
جناب ایکس من لطفاً بفرمایید قیمت این کارت ها چقدره؟
من یه قیمت دیدم 110000 ، که ننوشته بود ریال یا تومن . اگه صد و ده هزار تومن باشه که ارزش نداره.
ممنون

یه نمونه به همراه قیمت رو تو سایت زیر گذاشته:

[Only registered and activated users can see links]


[Only registered and activated users can see links]



تنظیمات رو هم خود سایت ایرانسل قرار داده:

[Only registered and activated users can see links]

sobh1384
August 12th, 2008, 11:02
برای اتصال کامپیوتر با موبایل و سیم کارت ایرانسل به اینترنت به لینک زیر پست 68 مراجعه کنید
[Only registered and activated users can see links]

trendfinder
August 12th, 2008, 11:14
یه نمونه به همراه قیمت رو تو سایت زیر گذاشته:

[Only registered and activated users can see links]



تنظیمات رو هم خود سایت ایرانسل قرار داده:

[Only registered and activated users can see links]

دوست عزیز ، قیمت مال سال هشتاد و پنجه

bk55
August 12th, 2008, 11:20
اینجا مودم با پورت usb هم داره
[Only registered and activated users can see links]

xmanx
August 12th, 2008, 11:29
دوست عزیز ، قیمت مال سال هشتاد و پنجه

با عرض معضرت اونی که گذاشتم اصلا GSM نبود و مودم بود.پستم رو ویرایش کردم.

goldfx
August 12th, 2008, 14:50
اینجا مودم با پورت usb هم داره
[Only registered and activated users can see links]

سلام
مودم با پورت usb به چه دردمون میخوره ؟
میخواهیم با سیم کارت ایرانسل و لپ تاپ به اینترنت وصل بشیم

Kambiz_T.A
August 12th, 2008, 15:16
با سلام

آن قسمت كه مخصوص سيم كارت است براي سيم كارتهاي ماهواره اي است

و غير از سيم كارت ماهواره اي شما نياز به يك مودم مخصوص داريد كه به لب تابتان وصل ميشود و بصورت بيسيم عمل ميكند

موفق و پيروز باشيد

goldfx
August 12th, 2008, 16:53
با سلام

آن قسمت كه مخصوص سيم كارت است براي سيم كارتهاي ماهواره اي است

و غير از سيم كارت ماهواره اي شما نياز به يك مودم مخصوص داريد كه به لب تابتان وصل ميشود و بصورت بيسيم عمل ميكند

موفق و پيروز باشيد

سلام
ممون از توجهتون
این مودم که می فرمائید آیا همان pcmcia هست ؟
یه سوال دیگه آیا سیم کارت ماهواره ای در ایران کار میکنه ؟

Kambiz_T.A
August 12th, 2008, 18:59
سلام
ممون از توجهتون
این مودم که می فرمائید آیا همان pcmcia هست ؟
یه سوال دیگه آیا سیم کارت ماهواره ای در ایران کار میکنه ؟

با سلام

در اين مورد اطلاعات كافي ندارم

ولي برادرزاده ام در كشور كره از اين سيستم استفاده ميكرد

موفق و پيروز باشيد

majid_k
August 12th, 2008, 22:41
سلام
کسی هست که از این طریق وصل شده باشه به اینترنت ؟
یعنی با استفاده از pcmcia و سیم کارتی که داخلش قرار میگیره

morad
August 18th, 2008, 10:39
آقایون میشه بفرمائید چگونه می توان با موبایل و سیم کارت ایرانسل به اینترنت و بازار وصل شد؟
ممنون

mkmoneyonline
September 15th, 2008, 22:45
آقا اگه بشه با سیم کارت و لپ تاپ اینترنت وصل شد عالی میشه مخصوصا برای ما که سر کار اینترنت دسترسی نداریم . خواهشا اگه کسی این کار و کرده اینجا توضیح بدین . لپ تاپ من dell vostro 1500 هستش

saga
September 17th, 2008, 11:52
با سلام
پيشنهاد ميكنم بجاي لپ تاپ از پي دي اي با سيم كارت ايرانسل استفاده كنيد .

iman
April 2nd, 2009, 04:24
dell مدل studio 1535 هم سیم کارت میخوره خیلی هم خوبه

photosaba
April 2nd, 2009, 18:50
خوب راستش این کارو من خیلی راحت انجام میدم.نرم افزار PC Suite رو نصب کردم و از طریق کابل usb موبایلمو به کامپیوترم نصب کردم. فقط به دلیل سرعت پایین اینترنت ایرانسل باید آپدیت های ویندوز و آنتی ویروسها را هنگام استفاده موقتا قطع کنید. دیگه نیازی به لپ تاپ خاص و یا واسطه فلان ندارید.در ضمن موبایل شما باید امکان ارتباط به اینترنت رو داشته باشه که این روزها حتی گوشی های ارزان قیمت هم قادر به این کار هستند.

Kambiz_T.A
April 2nd, 2009, 20:30
با سلام

مودم های USB GPRS ZISA
قابل اتصال به پورت USB کامپیوتر
ارسال SMS گروهی
SMS-INTERNET-CALL از طریق کامپیوتر
با حجم کوچک به اندازه یک FLASH MEMORY

Quad-band GSM850/EGSM900/DCS1800/PCS1900
*GPRS/EDGE multi-slot class 12, GPRS mobile station class B
*EDGE, GPRS and GSM circuit switched data
*Data, voice and SMS
*Support for multiple APNs
*Firmware upgrade available
*Data interface: USB specification 2.0 compliant full-speed
*Highly compact, light and powerful
*LED display, simple integration via plug & play
*USB bus-powered, requires no external power supply
*Vibration(non-operating): 15g peak, 10Hz to 2kHz
*Humidity: 95%(non-condensing)
*Weight: Approx. 41g

System Requirements
*OS: Windows 2000/XP
*manager software for computer
*USB port
*Disk space: 10MB
*Disk drive: CD ROM(installation only)
*Web explorer for internet

[Only registered and activated users can see links]

با استفاده از این مودم هم میتوانید به اینترنت موبایل وصل شوید فقط کافی است سیم کارت را داخل آن قرار دهید و به کامپیوتر یا لب تاب از طریق USB وصل کنید

قیمتش هم 100000 تومان است

موفق و پیروز باشید

iman
April 4th, 2009, 01:10
خوب راستش این کارو من خیلی راحت انجام میدم.نرم افزار PC Suite رو نصب کردم و از طریق کابل usb موبایلمو به کامپیوترم نصب کردم. فقط به دلیل سرعت پایین اینترنت ایرانسل باید آپدیت های ویندوز و آنتی ویروسها را هنگام استفاده موقتا قطع کنید. دیگه نیازی به لپ تاپ خاص و یا واسطه فلان ندارید.در ضمن موبایل شما باید امکان ارتباط به اینترنت رو داشته باشه که این روزها حتی گوشی های ارزان قیمت هم قادر به این کار هستند.

این امکان از قبل هم بود بوسیله مودم گوشی، اما بحث سر معرفی لپ تاپ سیم کارت خور بود
ممنون

Kambiz_T.A
April 4th, 2009, 12:05
این امکان از قبل هم بود بوسیله مودم گوشی، اما بحث سر معرفی لپ تاپ سیم کارت خور بود
ممنون

با سلام

دوست عزیز سیم کارت این نوع لب تابها از نوع خاصی هستند که سرویس دهی آن در حال حاضر در ایران موجود نمیباشد

موفق و پیروز باشید

storyline
April 4th, 2009, 16:16
سلام
من هم سال پیش به این گزینه فکر می کردم اما یک مساله وجود داشت. اولا چون رزولوشن صفحه لبتاب بیشتر و گسترده تر از pda و موبایل است سرعت لود پایین می آمد. ثانیا چون نسخه متاتریدر pda برای موبایل طراحی شده است پس سرعت و دقت هماهنگی بیشتری دارد. در نهایت امسال یک pda خریدم با مارک HTC مدل touch 3g و سه ماه است که باهاش کار می کنم و بسیار راضی هستم.
سرعت بالای ارتباط که حتی گاهی از لبتابم بیشتر است. من با سه بروکر کار می کنم که گاهی هر سه در حال دریافت اطلاعات هستند. یک نسخه pda و دو نسخه اسمارت فون و هر سه می تواند همزمان آنلاین باشد.
من کمتر روی پاکت پی سی معامله می کنم و سعی می کنم روی لبتابم معامله و اردر را بگذارم و روی پاکت پی سی روند را دنبال می کنم و در تریلینگ کردن در سود و مدیریت سرمایه یعنی کم کردن حجم معامله در سود و تریلینگ استاپ از آن استفاده می کنم و همین توصیه را هم دارم.
راستی وزن پاکت پی سی من حدود 96 گرم است که سبکترین پاکت پی سی است و با ایرانسل و همراه اول کار می کند و سرعت خوبی هم دارد.

امیدوارم که این اطلاعات به کارتان بیاید

شادزی:):)

azim_274
April 5th, 2009, 11:31
سلام
من هم سال پیش به این گزینه فکر می کردم اما یک مساله وجود داشت. اولا چون رزولوشن صفحه لبتاب بیشتر و گسترده تر از pda و موبایل است سرعت لود پایین می آمد. ثانیا چون نسخه متاتریدر pda برای موبایل طراحی شده است پس سرعت و دقت هماهنگی بیشتری دارد. در نهایت امسال یک pda خریدم با مارک HTC مدل touch 3g و سه ماه است که باهاش کار می کنم و بسیار راضی هستم.
سرعت بالای ارتباط که حتی گاهی از لبتابم بیشتر است. من با سه بروکر کار می کنم که گاهی هر سه در حال دریافت اطلاعات هستند. یک نسخه pda و دو نسخه اسمارت فون و هر سه می تواند همزمان آنلاین باشد.
من کمتر روی پاکت پی سی معامله می کنم و سعی می کنم روی لبتابم معامله و اردر را بگذارم و روی پاکت پی سی روند را دنبال می کنم و در تریلینگ کردن در سود و مدیریت سرمایه یعنی کم کردن حجم معامله در سود و تریلینگ استاپ از آن استفاده می کنم و همین توصیه را هم دارم.
راستی وزن پاکت پی سی من حدود 96 گرم است که سبکترین پاکت پی سی است و با ایرانسل و همراه اول کار می کند و سرعت خوبی هم دارد.

امیدوارم که این اطلاعات به کارتان بیاید

شادزی:):)


سلام
ببخشید دو تا سوال داشتم
1- هزینه ایرانسل برای این کار معمولا چقدر است مثلا یک ساعت چک کردن مداوم و مثلا پزیشن گیری توی یک ساعت
2- قطع شدن ارتباط با ایرانسل زیاد اتفاق می افتد یا به ندرت

payam58us
April 6th, 2009, 20:10
من از طریق ارتباط موبایل به لپ تاپم به اینترنت وصل میشم اما فقط چند ثانیه دیتا رسیو میشه و بعد دیگه دیتا رسیو نمیشه البته وقتی با خود موبایل هم به اینترنت کانکت میشم همین مشکل رو دارم. لازمه که بگم سیم کارتم همراه اوله.

کسی از دوستان با همراه اول به اینترنت کانکت میشه و ایا مشکل من رو داره؟

با تشکر

Alifar
April 26th, 2009, 07:41
با سلام
به نظر دوستان با dell vastrov1510 میشه به اینترنت وصل شد(از طریق سیم کارت)؟ یا اینم سخت افزار لازم داره؟

Firouz MT
April 26th, 2009, 10:23
من از طریق ارتباط موبایل به لپ تاپم به اینترنت وصل میشم اما فقط چند ثانیه دیتا رسیو میشه و بعد دیگه دیتا رسیو نمیشه البته وقتی با خود موبایل هم به اینترنت کانکت میشم همین مشکل رو دارم. لازمه که بگم سیم کارتم همراه اوله.

کسی از دوستان با همراه اول به اینترنت کانکت میشه و ایا مشکل من رو داره؟

با تشکر

باسلام
هم راه اول نسبت به روزهاي اول كمي بهتر شده ولي به نظر من فعلا فقط براي ديدن وضعيت مناسبه و به دفعات مكرر قطع ميشه ولي سيم كارت پيام رسان اي ران سل وضعيت نسبتا مناسبي داره و معمولا سريع هم كانكت ميشه
از نظر هزينه هم قابل مقايسه نيست چرا كه در دوره اخير همراه اول از 50 تايي كه تو فيشم ثبت كرده بود 35 تاش مربوط به جي پي ار اس بود .دليل استفاده از همراه اول اين بود كه نمي خواستم مدام سيم كارت رو تعويض كنم البته براي راحتي كار يك گوشي ديگه رو گرفتم و در حال حاضر همون سيم كارت پيام رسان رو روي پاكت پي سي گذاشتم و راضيم راستش هزينش رو چك نكردم ولي قطعا خيلي كمتره چرا كه مدت زيادي طول ميكشه تا شارژش كنم

موفق باشيد

پ : اول اينكه اتصالات برنده اپراتور سوم شده و اگه سر وكلش پيدا بشه كار بقيه تعطيله با توجه به اينترنت پرسرعتش
دوم اينكه كيت هايي هست كه ميشه دو تا سيم كارت رو داخل گوشي قرار داد البته تا جائي كه مي دونم مناسب ويندوز موبايل نيست ولي براي گوشي هاي معمولي و اتصال به لپ تاپ قابل استفاده است و قيمتي بين 10 تا 15 تومنه .در واقع زماني كه به لپ تاپ وصل ميشيد سوئيچ مي كنيد روي سيم كارت پيام رسان و حالشو مي بريد چرا كه خط اصليتون هم آف ميشه و با خيال راحت به كار.. تون مي رسيد :)

omidfx666
June 16th, 2009, 17:03
سلام به همه دوستان

من یه پاکت پی سی دارم که باهاش به اینترنت وصل می شم هم با ایرانسل و هم با همراه اول و خیلی هم خوب جواب میده
روی پاکت پی سی متاتریدر هم وصل میشه و می تونید هم پوزیشن بگیرید و هم پوزیشن هاتو نو چک کنید
شاید مطلبم بی مورد با عنوان بود ، فقط جهت اطلاع خدمت اساتید عرض کردم

ufo-beg
June 24th, 2009, 10:22
با سلام
من خودم بدون ماژول PCMCI تنها بوسیله بلوتوس از اینترنت ایرانسل استفاده میکنم.
شما اول باید با بلوتوس نوت بوک به گوشی وصل بشید، نوت بوک بلوتوس رو به عنوان یک مودم میشناسه،بعد یه کانکشن دایل آپ بدون User & Password بسازید و بجای شماره تلفن #99* را وارد کنید.
با سرعت 115KB کانکت میشه.

auto_chartist
June 24th, 2009, 14:21
سلام
ببخشید دو تا سوال داشتم
1- هزینه ایرانسل برای این کار معمولا چقدر است مثلا یک ساعت چک کردن مداوم و مثلا پزیشن گیری توی یک ساعت
2- قطع شدن ارتباط با ایرانسل زیاد اتفاق می افتد یا به ندرت

....................

hossein ahangari
July 17th, 2009, 00:15
با سلام خدمت دوستان عزیز
من از لپ تاپ استفاده می کنم البته لپ تاپ من سونی مدل vaio هستش که 2 ماهه خریدم که خیلی هم ازش راضی هستم
این لپ تاب بلوتوث داره و منو به بلمتوث گوشی وصل میکنه بعدم که وصلیم به اینترنت دیکه چه می خوام نمیدونم
usb واین چیزا دیگه قدیمی شده که بابا

ammir58
July 18th, 2009, 22:30
با سلام خدمت دوستان عزیز
من از لپ تاپ استفاده می کنم البته لپ تاپ من سونی مدل vaio هستش که 2 ماهه خریدم که خیلی هم ازش راضی هستم
این لپ تاب بلوتوث داره و منو به بلمتوث گوشی وصل میکنه بعدم که وصلیم به اینترنت دیکه چه می خوام نمیدونم
usb واین چیزا دیگه قدیمی شده که بابا

با سلام

شما از طریق ایرانسل وصل میشد چون من میخوام گوشیمو فعال کنم همش میزنه متاسفانه شبکه موقتا قطع

میباشد

ایا کسی از دوستان تو این چند هفته با gprs ایرانسل کار کرده؟


140 هم زنگ میزنم اونم همینو میگه لطفا دوستان راهنمایی کنند

naser2006
July 19th, 2009, 00:56
والا من يه زماني از گوشي برا وصل شدن استفاده ميكردم ولي كامپيوترم خونگي بود و اين روش ماله زماني بود كه تلفن منطقه قطع ميشد ميومدم يه نرم افزار نوكيا ( مربوط به گوشيه و مي توني اطلاعات رو جابه جا يا دفترچه تلفن رو دست كاري كني و ...) رو كامپيوتر نصب مي كردم و گوشي رو با كابل يو اس پي به كامپيوتر وصل مي كردم و از اون طريق وصل ميشدم كه بيشتر اوقات ارتباطم از طريق يكي از كشور هاي هلند يا سوئد بود اينم بگم كه فقط با ايرانسل ميشد و دقيقه اي فك مي كنم 400 تومن رو مي خورد حالا اگه اسم نرم افزارش يادم اومد بهتون مي گم ولي فك كنم نرم افزار مديريت گوشي همرا نوكيا بود موفق باشيد

tamass4116
August 19th, 2009, 20:15
سلام
من یک لپ تاب سونی vaio - vgn-z31wn دارم که سیم کارت میخوره .
سیم کارت خودش ودافون بود.
نمیدونم آیا با سیم کارت ایران هم وصل میشه( چون با ایرانسل تست کردم نشد )
شاید من بلد نبودم تنظیم کنم
از دوستان تا بحال تجربه ای در این مورد دارند.
اگر کمک کنند بسیار ممنون میشم
با تشکر

dashesi
November 16th, 2009, 22:21
یه راه خیلی راحترم هست احتیاج به این کارا نداره
با بلوتوث وصل شین به گوشی بعدش تو تنظمات بلوتوث سیستم یینه داره
join a personal Area network
همین ، اینکار و انجام دادم ولی خیلی گرون وامیسته ها
چون حجم فایلی که با لپ تاپ وا میکنید چندین برابر حجم فایلی که با گوشی وا به شه
من 10 دقیقه کار کردم 2 ، 3 هزار تومن کم کرد

ALFRED
November 17th, 2009, 01:11
با سلام به دوستان گل

ظاهرا برای شما مساله مالی وجود نداره چون اگر اینطور باشه طی 1 ماه حدود 200 هزار حداقل براتون اب می خوره که ادم عاقل

اینکارو نمی کنه ولی اگر کسی می خواد گاها استفاده کنه به من ایمیل بزنه تا انلاین در این مورد کاملا راهنماییش کنم .

[Only registered and activated users can see links]


در ضمن راهی برای رایگان کردنش هم وجود داره که از نظر اخلاقی و شرعی به هیچ عنوان پیشنهاد نمی شه .

***انکس که از اول می داند کجا خواهد رفت خیلی دور نخواهد رفت ***(ناپلئون)

موفق باشید

amir85
November 17th, 2009, 02:39
سلام
من یک لپ تاب سونی vaio - vgn-z31wn دارم که سیم کارت میخوره .
سیم کارت خودش ودافون بود.
نمیدونم آیا با سیم کارت ایران هم وصل میشه( چون با ایرانسل تست کردم نشد )
شاید من بلد نبودم تنظیم کنم
از دوستان تا بحال تجربه ای در این مورد دارند.
اگر کمک کنند بسیار ممنون میشم
با تشکر

به احتمال زیاد اون مربوط به خدمات Mobile Broadband هست که در ایران فعلا این خدمات ارائه نمیشه

mosia
November 17th, 2009, 18:19
سلام دوستان من چون 5 شنبها می رم خونه مادر بزرگمینا اونحانمیشه وصل شد بخاطر همین هم لب تاب گرفتم ولی سیم کات رو وصل کردم جوابی نگرفتم جاشو داره ولی نشد
یک راهنمایی می کنید

dornashop
April 18th, 2010, 15:13
دوستان کسی اینو تو ایران دیده قیمتش چنده؟

EDGE Quad-Band Wireless PCMCIA Modem - SIM Card Internet Tool
[CVSBJ-6403]

[Only registered and activated users can see links]



Successfully Added EDGE Quad-Band Wireless PCMCIA Modem - SIM Card Internet Tool to your Shopping Cart.


PCMCIA internet connection with SIM card adapter/modem for notebook computers.

Never be caught without a high speed internet connection again with this lightning fast EDGE network USB data card. Whether you are a road warrior always needing an on demand wireless connection, looking to bypass overpriced wireless charges in your current location, or simply retrofitting an old laptop computer without a wireless connection, you have made a great choice. This quad band modem provides you with a regular internet connection as well as the ability to still use your SIM card to make and receive phone calls and text messages while you are online. Simply plug into a PCMCIA slot, install the intuitive software and you're ready to surf - easy as that. Always have the internet with you, on the road, in the office, worldwide - wherever there is cell coverage.

Source this extremely useful wireless internet connection product from Chinavasion and be among the select few who have such cutting edge high-tech products. See the specifications below for more product information and important notes on use.














China Manufacturer Specifications

Network Systems: EDGE/GPRS
Frequencies:
- EDGE/GPRS: 824-849MHz UP, 869-894MHz DOWN
- EDGE/GPRS: 900: 880-915MHz UP, 925-960MHz DOWN
- EDGE/GPRS: 1800: 1710-1785MHz UP, 1805-1880 MHz DOWN
- EDGE/GPRS: 1900: 1850-1910MHz UP, 1930-1990 MHz DOWN
Transmit Rate: up to 236.8Kbps
Operating Systems: Windows 2000, XP, Vista
Power Source: PCMCIA Type II connection
Manufacturer Ref: KR8PXLU8LFOG
Software Features

Works with GSM SIM cards - SIM cards must not have a PIN number
Send and receive calls
Call manager with smart graphical interface
Robust SMS (text message) module, type and read messages directly from your laptop keyboard
Data transfer monitor to watch and your network flow
Fax manager
Access phonebook and other data stored on SIM card
Product Notes

Pull-out Antenna
3.5mm earphone jack and HQ earphones included in package
For use with notebook/laptop computers with PCMCIA slot
Packaged in sturdy travel type plastic case
Works with GSM SIM cards. Your SIM card must not have a PIN number.
Package Contents

Model CVSBJ-6403
Earphones
Software CD


Current Reviews:
This product was added to our catalog on Wednesday 20 August, 2008.

MASK
April 18th, 2010, 21:13
دوستان کسی اینو تو ایران دیده قیمتش چنده؟

EDGE Quad-Band Wireless PCMCIA Modem - SIM Card Internet Tool
[CVSBJ-6403]

[Only registered and activated users can see links]



Successfully Added EDGE Quad-Band Wireless PCMCIA Modem - SIM Card Internet Tool to your Shopping Cart.


PCMCIA internet connection with SIM card adapter/modem for notebook computers.

Never be caught without a high speed internet connection again with this lightning fast EDGE network USB data card. Whether you are a road warrior always needing an on demand wireless connection, looking to bypass overpriced wireless charges in your current location, or simply retrofitting an old laptop computer without a wireless connection, you have made a great choice. This quad band modem provides you with a regular internet connection as well as the ability to still use your SIM card to make and receive phone calls and text messages while you are online. Simply plug into a PCMCIA slot, install the intuitive software and you're ready to surf - easy as that. Always have the internet with you, on the road, in the office, worldwide - wherever there is cell coverage.

Source this extremely useful wireless internet connection product from Chinavasion and be among the select few who have such cutting edge high-tech products. See the specifications below for more product information and important notes on use.














China Manufacturer Specifications

Network Systems: EDGE/GPRS
Frequencies:
- EDGE/GPRS: 824-849MHz UP, 869-894MHz DOWN
- EDGE/GPRS: 900: 880-915MHz UP, 925-960MHz DOWN
- EDGE/GPRS: 1800: 1710-1785MHz UP, 1805-1880 MHz DOWN
- EDGE/GPRS: 1900: 1850-1910MHz UP, 1930-1990 MHz DOWN
Transmit Rate: up to 236.8Kbps
Operating Systems: Windows 2000, XP, Vista
Power Source: PCMCIA Type II connection
Manufacturer Ref: KR8PXLU8LFOG
Software Features

Works with GSM SIM cards - SIM cards must not have a PIN number
Send and receive calls
Call manager with smart graphical interface
Robust SMS (text message) module, type and read messages directly from your laptop keyboard
Data transfer monitor to watch and your network flow
Fax manager
Access phonebook and other data stored on SIM card
Product Notes

Pull-out Antenna
3.5mm earphone jack and HQ earphones included in package
For use with notebook/laptop computers with PCMCIA slot
Packaged in sturdy travel type plastic case
Works with GSM SIM cards. Your SIM card must not have a PIN number.
Package Contents

Model CVSBJ-6403
Earphones
Software CD


Current Reviews:
This product was added to our catalog on Wednesday 20 August, 2008.

از 90 تا 140 توی پایتخت هست

kowsar
August 3rd, 2010, 11:49
سلام
میخواستم ببینم کسی از دوستان از سرویس gprs ایرانسل که به صورت ماهیانه ارائه میدهد استفاده کرده البته گویا به صورت نامحدود نیست هر چند در تبلیغاتشان اینگونه میگویند

szh.1367
August 3rd, 2010, 12:04
سلام

سرعت gprs کم هست با این اینترنت نمی توانید وبگردی خوبی داشته باشید فقط بدرد ترید کردن می خوره که هرجا باشید می توانید معامله های خود را چک کنید

kowsar
August 3rd, 2010, 12:19
سلام

سرعت gprs کم هست با این اینترنت نمی توانید وبگردی خوبی داشته باشید فقط بدرد ترید کردن می خوره که هرجا باشید می توانید معامله های خود را چک کنید

از پاسحگویی شما ممنونم من فقط برای ترید میخوام اایا راجع به سرعت و قطع و وصل شدنش هم اطلاعی دارید و ایا اینکه میگویند حجمش نامحدود نیست درسته

szh.1367
August 3rd, 2010, 12:33
سرعت اتصال به اینترنت 115 kbps نوشته ولی به 64 هم نمی رسد

اما در مورد قطع و وصل شدن : زیاد قطع نمی شود اگر هم قطع بشود برای دقایقی کوتاه هست ولی نکته قابل ذکر اینکه موقعیت مکانی شما خیلی در سیگنال دهی تاثیر داره اکثر دوستانی که در مناطق شلوغ از این سرویس استفاده می کنند بسیار:(:cry: هستند

در مورد نامحدود بودن : اینقدر سرعت پایین هست که شما خیلی بتونید از اینترنت دانلود کنید 100 مگابات باشه ( تا به حال ندیدم کسی بگه من به خاطر تمام شدن ترافیک ماهیانه ام اینترنتم قطع شده )

ali444
August 22nd, 2010, 02:18
با سلام

دوستان عزیز آیا استفاده از اینترنت gprs ایرانسل به صرفه هست فقط برای ترید و میخواستم بدونم برای یک ماه چقدر در میاد برای ساعت کاری از 9 تا 20 هر روز که در این ساعات فقط متاتریدر باز باشه؟؟

szh.1367
August 22nd, 2010, 09:57
سلام

اینجا ([Only registered and activated users can see links])رو نگاه کنید قیمت و تمام اطلاعات رو نوشته

-------------------------

جدیدا با مودمی به نام edge اشنا شدم که اگر اون رو تهیه کنید سرعت نسبت به خیلی افزایش پیدا می کند و امکان وبگردی خوب رو به افراد می دهد اگر کمی توی اینترنت در مورد سرویس edge سرچ کنید همه چیز دستتون می یاد ( توی سایت پی سی ورد اطلاعات خوبی هست )

farzadof
August 22nd, 2010, 11:28
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
میخاستم بگم تقریبا 1 سالی میشه که کانالهای ترکیه یک قطعه سخت افزاری رو که دقیقا شبیه دستگاه بولوتوث که اکسترنال به کامپیوتر وصل میشه تبلیغ می کنه و در اختیار کاربران قرار داده.
قابل توجه دوستان عزیز که این تکنولوژی واقعا ارزان بوده و اصلا قابل توجه با سیستمهایی که حتی ما به عنوان adsl استفاده میکنیم نیست.من حساب کردم ماهیانه 6 تومن برای 512k میگیرن(یعنی یه چیزی ارزانتر از تعرفه های ایرانه)
الان حسابشو بکنید که ما تو چه وضعیتی هستیم؟ما که زیر حداقل هم هستیم.
اگه بخواییم واقع بین باشیم می بینیم که اصلا استفاده از سیم کارت صرف نمی کنه.اصلا اینکه همیشه همراهمون یک قطعه کوچک سخت افزاری باشه که با یو اس بی به سیستم وصل بشه و برق هم نمیخاد.واقعا محشره ولی معلوم نیست کی بدست ما برسه.:cry:
قابل توجه تریدرهای عزیز حسابشو بکنید مثلا این در حال حاضر قابل استفاده در ایران باشه و با استفاده از یک لپ تاپ مشکلاتی از نظیر قطع برق و حتی قطع اینترنت درصدش به صفر میرسه.چون اگه دقت کنید ارائه دهنده سیستم همون شرکتهای مخابراتی هستن که خدمات خط موبایل هم میدن و اسم سیستمشون هم 3g هست.(نسل سوم).به امید اینکه این خدمات بزودی به دست ما هم برسه.
اینم عکسش:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

oomidian
August 22nd, 2010, 12:58
سلام
دوستان یک سری به سایت همسایه بزنید اطلاعات خوبی رد و بدل شده.

[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links]