PDA

View Full Version : ارتقاء اسکریپت انجمن: اعلام اشکالات و بررسی امکانات


Reza
May 1st, 2008, 21:00
سلام

با توجه به ارتقاء سیستم انجمن به نسخه 3.7 (http://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=3589)، لطفا نظرات و ایرادات احتمالی را در این تاپیک مطرح کنید.

با تشکر

Reza
May 1st, 2008, 21:03
تعدادی از دوستان مشکل عدم وجود دکمه تشکر در زیر پستها رو اعلام کردند. این مشکل برطرف شده و الآن باید سیستم تشکر بدون مشکل کار کنه. لطفا اگر موردی مشاهده کردید اعلام کنید. / با تشکر

bzolmajd
May 1st, 2008, 23:51
در ضمن یک غلط نوشتاری

Reza
May 2nd, 2008, 00:23
در ضمن یک غلط نوشتاری
اصلاح شد.

termes
May 2nd, 2008, 01:50
تشکر حاج رضا
چه جوری جبران کنیم؟؟؟؟؟
ارادت

bagherzadeh
May 2nd, 2008, 03:11
با سلام

مثل همیشه گل کاشتین:banana:

فقط یکی دوروز طول میکشه عادت کنیم.همین:whoow:

شرف
May 2nd, 2008, 10:18
موفق باشید

majid_k
May 2nd, 2008, 11:51
سلام
ارتقا سطح انجمن یعنی چه اتفاقی افتاده میشه کمی توضیح بدید ؟

vahy
May 2nd, 2008, 13:18
با سلام وتشکر

یکی از مشکلاتی که برای من واکثر دوستان وجود داره از بین رفتن اکثر تصاویر وفایل هاییست که به پست ها اتچ شده

Reza
May 2nd, 2008, 14:03
با سلام وتشکر

یکی از مشکلاتی که برای من واکثر دوستان وجود داره از بین رفتن اکثر تصاویر وفایل هاییست که به پست ها اتچ شده
سلام

لطفا لینک پستهایی که ضمائم آنها ایراد دارد را همینجا اعلام کنید تا بررسی کنم.

Reza
May 2nd, 2008, 14:12
سلام
ارتقا سطح انجمن یعنی چه اتفاقی افتاده میشه کمی توضیح بدید ؟
سلام

یعنی امکانات جدیدی به سیستم انجمن اضافه شده. لیست امکانات رو می تونید اینجا (http://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=3589) ببینید.

ghafari3
May 2nd, 2008, 14:39
بعضی اوقات شماره ی صفحه درست نشون داده نمیشه:

[Only registered and activated users can see links]


گزینه ی تشکر زمانیکه سمت راست بقیه گزینه ها بود بهتر بود. الان رفته سمت چپ.

روی عکسهای ضمیمه که کلیک میکنیم علاوه بر نمایش در صفحه ی جاری ، Tab جدید هم باز میشود در صورتی که قبلاً فقط Tab جدید باز میشد.

با تشکر.

vahy
May 2nd, 2008, 19:52
موارد زیادند البته شاید بخاطر تغییر نسخه سایت نباشد
مثلا :
[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]

Reza
May 2nd, 2008, 20:24
موارد زیادند البته شاید بخاطر تغییر نسخه سایت نباشد
مثلا :
http://www.sarmaye.com/forum/showpost.php?p=10735&postcount=7

http://www.sarmaye.com/forum/showpost.php?p=10734&postcount=6
http://www.sarmaye.com/forum/attachment.php?attachmentid=4726&d=1123086741
http://www.sarmaye.com/forum/attachment.php?attachmentid=33263&d=1204558428
http://www.sarmaye.com/forum/showpost.php?p=174061&postcount=8
http://www.sarmaye.com/forum/showpost.php?p=174065&postcount=9
http://www.sarmaye.com/forum/showpost.php?p=174074&postcount=11
http://www.sarmaye.com/forum/showpost.php?p=183385&postcount=1
لطفا این پست (http://forum.sarmaye.com/showpost.php?p=187003&postcount=16) رو ببینید و نتیجه رو اعلام کنید. / با تشکر

ashil
May 2nd, 2008, 21:21
لطفا این پست ([Only registered and activated users can see links]) رو ببینید و نتیجه رو اعلام کنید. / با تشکر

درود رضا جان

و متشکر از زحماتی که میکشید

تصاویر و فایلهای اتچ شده لینکهای فوق برای من هم نمیاد مرورگرم فایر فاکس هستش

موفق باشید

Reza
May 2nd, 2008, 21:29
درود رضا جان

و متشکر از زحماتی که میکشید

تصاویر و فایلهای اتچ شده لینکهای فوق برای من هم نمیاد مرورگرم فایر فاکس هستش

موفق باشید
با سلام و تشکر از لطف شما

برای مشاهده انجمنها، بجای آدرس http://www.sarmaye.com/forum از آدرس http://forum.sarmaye.com استفاده کنید.

اگر آدرس لینکهای فوق رو به این شیوه اصلاح کنید، ضمیمه ها قابل مشاهده هستند.

اگر با اصلاح آدرس مشکل حل نشد لطفا اعلام کنید.

emilvr
May 4th, 2008, 15:51
لطفا این پست ([Only registered and activated users can see links]) رو ببینید و نتیجه رو اعلام کنید. / با تشکر


با سلام

حق با شماست:banana: کافیه از آدرس [Only registered and activated users can see links] به جای [Only registered and activated users can see links] استفاده کنیم. :rambo:

saba1515
May 4th, 2008, 19:00
[Only registered and activated users can see links]
با سلام
امروز به طور تصادفی این مورد رو دیدم.همانطور که مشاهده می فرمایید تعداد پست های تشکر شده از تعداد کل پست ها بیشتر می باشد.البته مطمئن نیستم که آیا به Update سایت ربط داره یا نه.

Reza
May 4th, 2008, 19:06
http://i25.tinypic.com/2rc53iw.jpg
با سلام
امروز به طور تصادفی این مورد رو دیدم.همانطور که مشاهده می فرمایید تعداد پست های تشکر شده از تعداد کل پست ها بیشتر می باشد.البته مطمئن نیستم که آیا به Update سایت ربط داره یا نه.
با سلام

این اختلاف به این دلیل است که از پستهای ایشان در تالار آگهی تشکر شده است و همانطور که می دانید پستهای تالار اگهی در تعداد پستهای ارسالی منظور نمی شود، اما تشکر های تالار آگهی در تعداد تشکرها منظور می شود.

szh.1367
May 4th, 2008, 22:57
اقا رضا سلام
1.می خواستم از مدیران سایت تشکر کنم که چنین فضای صمیمی را ایجاد کرده اند
2.جا داره اینجا که از مدیران انجمنها هم تشکر بشود ( بخصوص جناب حامد که راهنمایی هایشان چاره ساز هر مشکلی است )

نظر شخصی :

در زیر هر تاپیک یک قسمت به نام موضوعات مشابه ایجاد شده که کار بسیار بسیار جالبی است ولی نظر بنده این که یک چیز کوچولو کم داره اون هم منابع اموزشی اون تاپیک است

در این سایت کارگاهای زیادی وجود داره که دوستان تازه وارد مثل من دنبال منبع اموزشی اون تاپیک هستند چه بهتر که این منابع اموزشی در قسمت موضوعات مشابه درج شده باشد ( در صورت موجود بودن )

emilvr
May 5th, 2008, 13:31
نمی دونم این هم یه جور مشکل هست یا نه اما قبلا این بخش به فارسی ترجمه شده بود اما الان انگلیسی هستش:)

Aidin Mahdavi
May 7th, 2008, 16:15
با تشکر
کاش می شد ساعت سایت هم مثل ساعت رسمی کشور یک ساعت میومد جلو;)

Fxtrue
May 7th, 2008, 16:40
با سلام / مديريت محترم
در صورتيكه برروي نام يكي از كاربران كليك شود و پس از انتخاب گزينه مشخصات عمومي , در صفحه اي كه نمايش داده ميشود آيكونهاي مربوطه Load نميگردد احتمالا مسير يا نام آيكونها اشتباه است.

با تشكر

Reza
May 7th, 2008, 22:01
با تشکر
کاش می شد ساعت سایت هم مثل ساعت رسمی کشور یک ساعت میومد جلو;)
سلام

این پست را ببینید: http://forum.sarmaye.com/showpost.php?p=178970&postcount=366

Reza
May 7th, 2008, 22:03
با سلام / مديريت محترم
در صورتيكه برروي نام يكي از كاربران كليك شود و پس از انتخاب گزينه مشخصات عمومي , در صفحه اي كه نمايش داده ميشود آيكونهاي مربوطه Load نميگردد احتمالا مسير يا نام آيكونها اشتباه است.

با تشكر
با سلام

من مشکلی ندیدم. مثلا این صفحه مربوط به شماست: http://forum.sarmaye.com/member.php?u=12919

لطفا عکسی از قسمتی که آیکون ها نمایش داده نمی شود ارسال کنید تا بررسی کنم.

با تشکر

Reza
May 7th, 2008, 22:05
اقا رضا سلام
1.می خواستم از مدیران سایت تشکر کنم که چنین فضای صمیمی را ایجاد کرده اند
2.جا داره اینجا که از مدیران انجمنها هم تشکر بشود ( بخصوص جناب حامد که راهنمایی هایشان چاره ساز هر مشکلی است )

نظر شخصی :

در زیر هر تاپیک یک قسمت به نام موضوعات مشابه ایجاد شده که کار بسیار بسیار جالبی است ولی نظر بنده این که یک چیز کوچولو کم داره اون هم منابع اموزشی اون تاپیک است

در این سایت کارگاهای زیادی وجود داره که دوستان تازه وارد مثل من دنبال منبع اموزشی اون تاپیک هستند چه بهتر که این منابع اموزشی در قسمت موضوعات مشابه درج شده باشد ( در صورت موجود بودن )
با سلام

موضوعات نمایش داده شده در قسمت "موضوعات مشابه" توسط سیستم انتخاب می شوند و ما دخالتی در انتخاب موضوعات نداریم.

Reza
May 7th, 2008, 22:06
نمی دونم این هم یه جور مشکل هست یا نه اما قبلا این بخش به فارسی ترجمه شده بود اما الان انگلیسی هستش:)
با سلام

در اولین فرصت قسمتهای غیر فارسی را ترجمه می کنم.

Fxtrue
May 8th, 2008, 00:03
با سلام

من مشکلی ندیدم. مثلا این صفحه مربوط به شماست: [Only registered and activated users can see links]

لطفا عکسی از قسمتی که آیکون ها نمایش داده نمی شود ارسال کنید تا بررسی کنم.

با تشکر

سلام
در همان صفحه چند آيكون قابل مشاهده نبوده كه ظاهرا اين مورد ديگر وجود ندارد اما همچنان آيكوني كه با آدرس زير در آن صفحه قرار دارد قابل مشاهده نيست

[Only registered and activated users can see links]

Reza
May 8th, 2008, 09:34
سلام
در همان صفحه چند آيكون قابل مشاهده نبوده كه ظاهرا اين مورد ديگر وجود ندارد اما همچنان آيكوني كه با آدرس زير در آن صفحه قرار دارد قابل مشاهده نيست

http://forum.sarmaye.com/images/buttons_msn/collapse_generic.gif
سلام

حق با شماست. این مشکل اصلاح شد.

لطفا اگر مشکل دیگری هم مشاهده کردید اعلام کنید.

با تشکر

Ahmad-Ali
May 8th, 2008, 13:50
با سلام و ادب خدمت آقا رضای عزیز.در همان قسمت هنوز من اشکال دارم.:blush:نمیدانم مربوط به سایت است یا کامپیوتر خودم.ارادتمندتان

Reza
May 8th, 2008, 22:55
با سلام و ادب خدمت آقا رضای عزیز.در همان قسمت هنوز من اشکال دارم.:blush:نمیدانم مربوط به سایت است یا کامپیوتر خودم.ارادتمندتان
با سلام

این مشکل رو اصلاح کردم. لطفا شما هم کنترل کنید.

با تشکر

szh.1367
May 8th, 2008, 23:14
اقا رضا سلام

فکر می کنم سایت دومی **ف . ی . ل. ت . ر ** است

دوستان دیگه این مشکل را دارند؟

Reza
May 8th, 2008, 23:30
اقا رضا سلام

فکر می کنم سایت دومی **ف . ی . ل. ت . ر ** است

دوستان دیگه این مشکل را دارند؟
با سلام

این سایت را حذف کردم.

با تشکر

hadiearn
May 8th, 2008, 23:55
يه مشكل در آيكن دكمه پاسخ و نقل قول و ويرايش هست . يعني انگليسي شده :(

Reza
May 9th, 2008, 00:07
يه مشكل در آيكن دكمه پاسخ و نقل قول و ويرايش هست . يعني انگليسي شده :(
اصلاح شد.

hadiearn
May 9th, 2008, 00:43
اصلاح شد.

دكمه فروارد هم در قسمت پاسخ خصوصي به صورت انگليسي هست .

Ahmad-Ali
May 9th, 2008, 09:45
با سلام و صبح بخیر.سپاسگزارم.اصلاح شده است.ارادتمندتان احمد

Fxtrue
May 10th, 2008, 22:32
سلام / مديريت محترم
با توجه به آدرس زير آيكون مربوطه نيز قابل رويت نميباشد
[Only registered and activated users can see links]

Reza
May 11th, 2008, 16:23
سلام / مديريت محترم
با توجه به آدرس زير آيكون مربوطه نيز قابل رويت نميباشد
http://www.sarmaye.com/images/smilies/advise.gif
با سلام

شکلک مربوطه در این آدرس قرار دارد: http://forum.sarmaye.com/images/smilies/advise.gif
:advise:

Fxtrue
May 11th, 2008, 20:35
با سلام

شکلک مربوطه در این آدرس قرار دارد: [Only registered and activated users can see links]
:advise:


بله درسته اما در زمان انتخاب توسط كاربران , از اين آدرس دنبال آن نميگردد مثلا در تاپيك " سیستم ترید شما بر روی GBPJPY" به اولين پست توجه نماييد

Reza
May 11th, 2008, 21:35
بله درسته اما در زمان انتخاب توسط كاربران , از اين آدرس دنبال آن نميگردد مثلا در تاپيك " سیستم ترید شما بر روی GBPJPY" به اولين پست توجه نماييد
پست اول تاپیک (http://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=3609) را هم دیدم. مشکلی نبود. آیا شما مشکلی می بینید؟

Fxtrue
May 11th, 2008, 23:00
پست اول تاپیک ([Only registered and activated users can see links]) را هم دیدم. مشکلی نبود. آیا شما مشکلی می بینید؟

در آدرس sarmaye.com در همان صفحه اصلي سايت و در باكس وسط كه اين تاپيك معرفي شده را ملاحظه بفرمائيد , در آنجا مشكل مربوطه قابل مشاهده است

Reza
May 11th, 2008, 23:14
در آدرس sarmaye.com در همان صفحه اصلي سايت و در باكس وسط كه اين تاپيك معرفي شده را ملاحظه بفرمائيد , در آنجا مشكل مربوطه قابل مشاهده است
مشکل رو برطرف کردم. با تشکر از شما.

majid_k
May 12th, 2008, 22:24
سلام
گزینه مدیریت ضمیمه ها که برای ارسال فایل ضمیمه استفاده میشد کجاست ؟

Reza
May 12th, 2008, 22:37
سلام
گزینه مدیریت ضمیمه ها که برای ارسال فایل ضمیمه استفاده میشد کجاست ؟
سلام

این گزینه در "صفحه پیشرفته" وجود دارد. البته بجز در تاپیکهای تالار "موضوع آزاد" و تالار "آگهی".

مجتبی
May 14th, 2008, 01:47
آقا رضای عزیز سلام
سوالی داشتم درمورد این آبشن انتهایی هر تاپیک. به اسم موضوعات مشابه !!

طریقه تشخیص تشابه بین تاپیک ها به چه شکله؟

ماشینی است و یا به عهده مدیران گذاشته شده؟
گاها تشابهی دیده نمیشه.

ممنون زحمات شما هستیم

Reza
May 14th, 2008, 07:09
آقا رضای عزیز سلام
سوالی داشتم درمورد این آبشن انتهایی هر تاپیک. به اسم موضوعات مشابه !!

طریقه تشخیص تشابه بین تاپیک ها به چه شکله؟

ماشینی است و یا به عهده مدیران گذاشته شده؟
گاها تشابهی دیده نمیشه.

ممنون زحمات شما هستیم
با سلام

موضوعات مشابه توسط سیستم انتخاب می شوند و همانطور که شما اشاره کردید، بعضا تشابهی بین تاپیکهای معرفی شده با تاپیک اصلی دیده نمیشه. متاسفانه راه حلی برای این موضوع سراغ ندارم.

با تشکر

majid_k
May 14th, 2008, 19:57
سلام

این گزینه در "صفحه پیشرفته" وجود دارد. البته بجز در تاپیکهای تالار "موضوع آزاد" و تالار "آگهی".

سلام
نمیشه این امکان رو اضافه کرد به این بخشها ؟

Reza
May 14th, 2008, 20:02
سلام
نمیشه این امکان رو اضافه کرد به این بخشها ؟
سلام

با توجه به اینکه بیشتر تاپیکهای تالار "موضوع آزاد" جنبه تفریحی و سرگرمی دارند و تعداد فایلهای قرار داده شده در این تالار خیلی زیاد است، فعال کردن امکان ضمیمه کردن فایل در این تالار موجب افزایش حجم اطلاعات روی سرور شده و موجب کند شدن سایت و مشکلات بعدی میشود. لذا فعال کردن این امکان در تالار "موضوع آزاد" در مجموع مفید نیست.

hamidrezamf
May 15th, 2008, 01:10
سلام خدمت آقا رضا و تشکر از زحمات شما..
چند وقتی هست که این مشکل رو دارم ولی خاطرم نیست بعد از ارتقا انجمن بود یا قبلش هم این مشکل بود...به هرحال..
دو تا جای تبلیغ بالای صفحه هست...هر زمان که سمت چپ, تبلیغی که توی بنرش 2 تا سیبل دوطرف تصویر داره (اسم نمیبرم چون مشخصه) در حال نمایش هست منوی کلیدهای میانبر زیر این بنر باز میشه و دسترسی به گزینه نوشته های امروز و بقیه وجود نداره و مجبورا" صفحه رو رفرش میکنم...
با تشکر...

Reza
May 15th, 2008, 11:00
سلام خدمت آقا رضا و تشکر از زحمات شما..
چند وقتی هست که این مشکل رو دارم ولی خاطرم نیست بعد از ارتقا انجمن بود یا قبلش هم این مشکل بود...به هرحال..
دو تا جای تبلیغ بالای صفحه هست...هر زمان که سمت چپ, تبلیغی که توی بنرش 2 تا سیبل دوطرف تصویر داره (اسم نمیبرم چون مشخصه) در حال نمایش هست منوی کلیدهای میانبر زیر این بنر باز میشه و دسترسی به گزینه نوشته های امروز و بقیه وجود نداره و مجبورا" صفحه رو رفرش میکنم...
با تشکر...
با سلام

آیا شما از firefox استفاده می کنید یا IE؟

آیا دوستان دیگر هم مشکل مشابه دارند؟

با تشکر

BLACK_NINJA
May 15th, 2008, 11:12
سلام
بله بنده هم که با ie صفحه را میبینم دقیقا همین مشکل پیش میاید

Reza
May 15th, 2008, 11:26
سلام
بله بنده هم که با ie صفحه را میبینم دقیقا همین مشکل پیش میاید
سلام

آیا شما هم فقط زمانی که همان بنر تبلیغاتی نمایش داده می شود مشکل دارید؟

در صورت امکان یکی از شما دوستان عکسی از ایراد به این پست ضمیمه کنید.

با تشکر

BLACK_NINJA
May 15th, 2008, 13:54
سلام
بله ظاهرا فقط با همان بنر مشکل دارد!!

Reza
May 15th, 2008, 14:54
سلام
بله ظاهرا فقط با همان بنر مشکل دارد!!
سلام

این مورد به نحوه طراحی بنر مربوطه می شه. بنر رو به طرف راست منتقل کردم تا برای شما مشکلی ایجاد نکنه.

با تشکر

hamidrezamf
May 23rd, 2008, 22:56
با سلام
توی این نسخه جدید وقتی عکسی رو باز میکنیم توی همون صفحه با پس زمینه مشکی با کیفیت پایین باز میشه...
متاسفانه این پایین بودن کیفیت عکسها خصوصا" برای عکسهایی که از چارتها قرار داده میشه(که بخش زیادی از ضمیمه ها هست) کارایی کمی داره چون جزییات رو خوب نمیشه دید...
آیا امکانش هست امکان ZOOM در این حالت هم فعال باشه؟

با تشکر..

xeroF
May 23rd, 2008, 23:34
توی این نسخه جدید وقتی عکسی رو باز میکنیم توی همون صفحه با پس زمینه مشکی با کیفیت پایین باز میشه...

سلام
با عرض معذرت من به این سوال پاسخ می دهم
برای این موضوع دو راه حل وجود داره:
1- شما روی عکس کلیک می کنید و عکس به صورتی که گفتید باز میشه. در این مرحله باید روی آن دوباره کلیک کنید تا در اندازه و کیفیت اصلی در یک صفحه تازه باز شود.
2- راه حل ساده این هست که از ابتدا عکس را با کلیک راست باز کنید. در این صورت مراحل فوق میانبر زده می شوند.
پ.ن: شما بعد از ارتقاء سایت عکسها رو با این کیفیت می دیدید؟! فکر کنم تمام تاپیک های این مدت رو باید از اول ببینید.

hamidrezamf
May 24th, 2008, 01:03
سلام
با عرض معذرت من به این سوال پاسخ می دهم
برای این موضوع دو راه حل وجود داره:
1- شما روی عکس کلیک می کنید و عکس به صورتی که گفتید باز میشه. در این مرحله باید روی آن دوباره کلیک کنید تا در اندازه و کیفیت اصلی در یک صفحه تازه باز شود.
2- راه حل ساده این هست که از ابتدا عکس را با کلیک راست باز کنید. در این صورت مراحل فوق میانبر زده می شوند.
پ.ن: شما بعد از ارتقاء سایت عکسها رو با این کیفیت می دیدید؟! فکر کنم تمام تاپیک های این مدت رو باید از اول ببینید.

سلام xerof جان
ببینید..این رو میدونم که مثل سابق میشه هر ضمیمه ای رو توی یه صفحه جدید باز کرد و اونجا قابلیت زوم وجود داره..همیشه همینطور بوده..
حالا چرا من پرسیدم که آیا این امکان از نظر فنی برای همین صفحه موقت وجود داره یا نه؟ چون وقتی شما بخواید عکسها رو توی پنجره های جدید باز کنید و برید اونجا ببینید و برگردید این سوییچ بین صفحه ها مقداری نا مانوس و مشکل ساز هست...زمانی هم که ورژن جدید نبود برای خیلی از ضمیمه ها مجبور بودیم اینکار رو کنیم تا اصلا" متوجه بشیم عکس چه چیزی هست..(به دلیل کوچک بودن)...ولی خوب این صفحه دم دستی و موقتی که توی این ورژن تعبیه شده به نوعی کار رو برای ما تنبلها راحت کرده:blush:...حالا اگر امکان زوم در این صفحه هم فراهم بشه دیگه کویته کویته...:laugh:
باز هم میگم شاید از نظر زمانی تفاوت اونقدر زیاد نباشه ولی خوب وقتی پستها زیاد باشه این باز و بسته کردن ها و سوییچ بین صفحات یه مقدار حداقل منو عصبی میکنه..
موفق باشید..

پی نوشت : در واقع این صفحه موقت کار رو به نسبت گذشته راحت تر کرده و حالا چه بهتر که راحت تر تر !!! بشه..

Reza
May 24th, 2008, 07:55
با سلام
توی این نسخه جدید وقتی عکسی رو باز میکنیم توی همون صفحه با پس زمینه مشکی با کیفیت پایین باز میشه...
متاسفانه این پایین بودن کیفیت عکسها خصوصا" برای عکسهایی که از چارتها قرار داده میشه(که بخش زیادی از ضمیمه ها هست) کارایی کمی داره چون جزییات رو خوب نمیشه دید...
آیا امکانش هست امکان ZOOM در این حالت هم فعال باشه؟

با تشکر..
با سلام

متاسفانه از نظر فنی این مورد امکان پذیر نیست.

با تشکر

مجتبی
May 26th, 2008, 20:11
با سلام
نمی دونم امکان این هست یا نه ولی بهرحال عنوانش می کنم.
شاید برای شما پیش اومده که یکی از دوستان پست شما رو نقل قول می کنه و از شما درخواستی داره. از طرفی شما پست های زیادی در سایت دارین و نمی تونید پیگیر همگی اونها باشید. با این شرایط درخواست اون دوست جا میمونه و شما بعد از مدتی متوجه این درخواست میشین و دیگه نوشدارو ...
ایکاش می شد وقتی دوستی از پست شما نقل قول میزنه شما با ورودتون به سایت متوجه این نقل قول ها بشین

بهرحال بابت این تاپیک مفید باز هم ازتون سپاسگذارم آقا رضا

موفق باشید

Reza
May 26th, 2008, 20:24
با سلام
نمی دونم امکان این هست یا نه ولی بهرحال عنوانش می کنم.
شاید برای شما پیش اومده که یکی از دوستان پست شما رو نقل قول می کنه و از شما درخواستی داره. از طرفی شما پست های زیادی در سایت دارین و نمی تونید پیگیر همگی اونها باشید. با این شرایط درخواست اون دوست جا میمونه و شما بعد از مدتی متوجه این درخواست میشین و دیگه نوشدارو ...
ایکاش می شد وقتی دوستی از پست شما نقل قول میزنه شما با ورودتون به سایت متوجه این نقل قول ها بشین

بهرحال بابت این تاپیک مفید باز هم ازتون سپاسگذارم آقا رضا

موفق باشید
با سلام

متاسفانه این کار از نظر فنی امکان پذیر نیست.

امکاناتی قابل اضافه کردن هست که در vBulletin پیش بینی شده باشه یا مثلا با نصب یک add-ons قابل اضافه کردن باشه.

با تشکر

isar
March 2nd, 2009, 22:07
سلام

من با ورژن جدید مشکل دارم. البته اگر بشه اسمش رو مشکل گذاشت.

هر بار که دکمه تشکر رو میزنم، پیج رفرش میشه و برای اینکه تشکر رو ثبت کنه دوباره بارگذاری میشه. ورژن قبلی اینجوری نبود.

ضمناً از امروز صفحه اصلی سایت برای من عرضش زیاد شده و همه صفحه همزمان دیده نمیشه. ولی سایر صفحات مثل سابقه.

Reza
March 2nd, 2009, 22:13
سلام

من با ورژن جدید مشکل دارم. البته اگر بشه اسمش رو مشکل گذاشت.

(۱) هر بار که دکمه تشکر رو میزنم، پیج رفرش میشه و برای اینکه تشکر رو ثبت کنه دوباره بارگذاری میشه. ورژن قبلی اینجوری نبود.

(۲) ضمناً از امروز صفحه اصلی سایت برای من عرضش زیاد شده و همه صفحه همزمان دیده نمیشه. ولی سایر صفحات مثل سابقه.

با سلام

۱- من از پست شما تشکر کردم و بدون رفرش شدن، تشکر ثبت شد. آیا دوستان دیگر هم این مشکل رو دارند؟

۲- لطفا یک عکس از صفحه بگیرید و در این تاپیک درج کنید یا به ایمیل info at sarmaye dot com ارسال کنید تا بررسی کنم.

با تشکر

oomiidd
March 2nd, 2009, 22:17
با سلام

اقا رضا خیر مشکلی نیست

isar
March 2nd, 2009, 22:47
این 2 عکس از راست و چپ صفحه اصلی. ( فکر کنم صبح این مشکل رو نداشت )


[Only registered and activated users can see links]



[Only registered and activated users can see links]


لینک تصاویر:
[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]


__________________________________________________ ________________



در مورد دکمه تشکر هم باید عرض کنم که تا جایی که یادم میاد دیروز اینجوری نبود. اما امروز از هرکس تشکر کردم این مورد رو داشت.

یک مورد دیگه هم همین الآن پیش اومد. میخواستم از امید جان تشکر کنم ( در همین تاپیک ) اما این پیغام رو داد.

[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links]



پ.ن : در سایر تاپیکها ارور نمیده.

blue_dream_1983
March 2nd, 2009, 23:49
من هم این مشکل جناب فارکس ایثار را پیدا کردم.برای من هم با تشکر یا پاک کردن تشکر صفحه رفرش می شود.
[Only registered and activated users can see links]
لینک ([Only registered and activated users can see links])

blue_dream_1983
March 3rd, 2009, 00:02
تو این عکس من داشتم تشکری که برای پست جناب امید زده بودم رو پاک می کردم که رفرش شد و در عکس هم مشخص شده.
[Only registered and activated users can see links]

blue_dream_1983
March 3rd, 2009, 00:49
سلام

من با ورژن جدید مشکل دارم. البته اگر بشه اسمش رو مشکل گذاشت.

ضمناً از امروز صفحه اصلی سایت برای من عرضش زیاد شده و همه صفحه همزمان دیده نمیشه. ولی سایر صفحات مثل سابقه.

مشکل تشکرم حل شد اما این مشکل نه.

alijob444
March 3rd, 2009, 01:04
بابا امروز چرا سرمایه این شکلی شده اصلا زیبایی سابق رو نداره هم صفحه عریض شده البته تو مانیتورهای مربعی این شکلی هست در مانیتور دیگر که من دیدم از نوع عریض اینطوری نیست از طرفی آدم میاد تشکر کنه یاد سهمیه بندی بنزین میفته و بعضی اوقات که میام یک صفحه رو نگاه کنم میبینم تو یک صفحه دیگه هستم

shahroodi
March 3rd, 2009, 01:12
این 2 عکس از راست و چپ صفحه اصلی. ( فکر کنم صبح این مشکل رو نداشت )


[Only registered and activated users can see links]



[Only registered and activated users can see links]


لینک تصاویر:
[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]


__________________________________________________ ________________



در مورد دکمه تشکر هم باید عرض کنم که تا جایی که یادم میاد دیروز اینجوری نبود. اما امروز از هرکس تشکر کردم این مورد رو داشت.

یک مورد دیگه هم همین الآن پیش اومد. میخواستم از امید جان تشکر کنم ( در همین تاپیک ) اما این پیغام رو داد.

[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links]



پ.ن : در سایر تاپیکها ارور نمیده.

دقیقا منم مشکل ایثار جان رو دارم...وقتی از کسی تشکر میکنم می ره توی یک صفحه و پیام میده ...مثل همین عکس.

Kambiz_T.A
March 3rd, 2009, 01:35
با سلام

بنده هم همين مشكلات دوستان را دارم

موفق و پيروز باشيد

Reza
March 3rd, 2009, 08:02
با سلام

این مشکل رو برطرف کردم:

(۲) ضمناً از امروز صفحه اصلی سایت برای من عرضش زیاد شده و همه صفحه همزمان دیده نمیشه. ولی سایر صفحات مثل سابقه.

در مورد رفرش شدن صفحات در موقع تشکر:
- این مشکل رو از چه زمانی مشاهده کردید؟
- لطفا کوکی ها رو پاک کنید و مجددا تست کنید.

با تشکر

isar
March 3rd, 2009, 10:35
با سلام

این مشکل رو برطرف کردم:



در مورد رفرش شدن صفحات در موقع تشکر:
- این مشکل رو از چه زمانی مشاهده کردید؟
- لطفا کوکی ها رو پاک کنید و مجددا تست کنید.

با تشکر


من دیروز ساعت 12 ظهر نشستم پای سیستم و از اون موقع این مشکل بود. اما قبلش رو نمیدونم.
کوکی‏های سایت و فرومهای سرمایه رو پاک کردم. اما مشکل حل نشد.
ضمناً در بعضی تاپیکها بعد از تشکز کردن، اروری که عرض کردم رو نشون میده. البته اگه پیچ رو ببندی و دوباره به همون پیج بری، تشکر انجام شده. اما به هر حال اینم یک موشکله.


با تشکر

isar
March 3rd, 2009, 13:13
از حس مسئولیت پذیری شما کمال تشکر را دارم.

مشکلات من حل شد.

arman_fxkar
March 8th, 2009, 20:00
من دیشب یه پست اینجا قرار دادم ( در مورد عدم بار گذاری تاپیک بنده در قسمت تالار عمومی فارکس ) اما الان اون پست نیستش!!!!

از مدیر سایت میخوام در این مورد پاسخگو باشند ؟؟؟؟!!!!!!!!

Reza
March 8th, 2009, 20:03
من دیشب یه پست اینجا قرار دادم ( در مورد عدم بار گذاری تاپیک بنده در قسمت تالار عمومی فارکس ) اما الان اون پست نیستش!!!!

از مدیر سایت میخوام در این مورد پاسخگو باشند ؟؟؟؟!!!!!!!!

لطفا اینجا را ببینید: http://forum.sarmaye.com/showpost.php?p=294365&postcount=151

arman_fxkar
March 8th, 2009, 20:03
!--------------

a.m.f
March 10th, 2009, 16:09
سلام دوستان

متاسفانه من هنگام فرستادن پست نمیتوانم فایلی را ضمیمه کنم . قسمت مدیریت ضمیمه قبلا" بود ولی حالا نیست .
حتی اتچ هم نمیتوانم و کل آیتمهای بالا از قبیل اندازه فونت و نوع فونت و چپ و راست نوشتن و ..... هم کار نمیکند .

کسی میتونه راهنماییم کنه ؟

Reza
March 10th, 2009, 22:36
سلام دوستان

متاسفانه من هنگام فرستادن پست نمیتوانم فایلی را ضمیمه کنم . قسمت مدیریت ضمیمه قبلا" بود ولی حالا نیست .
حتی اتچ هم نمیتوانم و کل آیتمهای بالا از قبیل اندازه فونت و نوع فونت و چپ و راست نوشتن و ..... هم کار نمیکند .

کسی میتونه راهنماییم کنه ؟
با سلام

من مشکلی نمی بینم:

Can Post Attachments Yes

احتمالا اشکال به سیستم شما مربوط می شود. لطفا با یک browser دیگر یا با یک سیستم دیگر تست کنید.

راه دیگر این است که در ویندوز یک user ایجاد کنید و بوسیله آن تست کنید.

keivanpro
March 16th, 2009, 16:28
سلام آقا رضا خسته نباشید

من امروز صبح هر کاری که میکنم نمی تونم یک موضوع جدید در بخش موضوعات عمومی ایجاد کنم لطفا مشکل را بررسی کنید
با تشکر

Reza
March 16th, 2009, 21:13
سلام آقا رضا خسته نباشید

من امروز صبح هر کاری که میکنم نمی تونم یک موضوع جدید در بخش موضوعات عمومی ایجاد کنم لطفا مشکل را بررسی کنید
با تشکر
با سلام

چه پیغامی دریافت می کنید؟

keivanpro
March 17th, 2009, 18:40
ارور میده و میگه صفحه مورد نظر قابل دسترسی نیست

hoseintaheri
March 24th, 2009, 22:06
با سلام
من امروز مرتبا با مشکل زیر روبرو شدم شاید بیشتر از 30 بار این پیام رو دریافت کردم.
یک بار موفق میشوم سایت رو باز کنم اما وقتی دفعه بعد سایت رو refresh میکنم پیام زیر را میدهد. در داخل انجمنها هم همین است مثلا میخواهم از صفحه 10 یک تاپیک به صفحه بعدی بروم که پیام زیر را میدهد.کامپیوتر رو ری استارت کردم اما حل نشد . الان اومدم باز کردم دیدم باز شد گفتم تا دوباره به مشکل نخوردم مسئله رو مطرح کنم.
اقا رضا به نظر شما مشکل کجاست؟

پیام سیستم:
در حال حاضر بدلیل ترافیک زیاد سایت, فشار رویserver افزایش یافته و امکان بازدید شما از سایت وجود ندارد.لطفا چند دقیقه دیگر مجددا سعی نمایید. با تشکر

Reza
March 24th, 2009, 22:09
با سلام
من امروز مرتبا با مشکل زیر روبرو شدم شاید بیشتر از 30 بار این پیام رو دریافت کردم.
یک بار موفق میشوم سایت رو باز کنم اما وقتی دفعه بعد سایت رو refresh میکنم پیام زیر را میدهد. در داخل انجمنها هم همین است مثلا میخواهم از صفحه 10 یک تاپیک به صفحه بعدی بروم که پیام زیر را میدهد.کامپیوتر رو ری استارت کردم اما حل نشد . الان اومدم باز کردم دیدم باز شد گفتم تا دوباره به مشکل نخوردم مسئله رو مطرح کنم.
اقا رضا به نظر شما مشکل کجاست؟

پیام سیستم:
در حال حاضر بدلیل ترافیک زیاد سایت, فشار رویserver افزایش یافته و امکان بازدید شما از سایت وجود ندارد.لطفا چند دقیقه دیگر مجددا سعی نمایید. با تشکر
با سلام

از این لحظه به بعد نباید این پیغام رو دریافت کنید. لطفا در صورت مشاهده مجدد، در همین تاپیک اعلام کنید.

با تشکر

hoseintaheri
March 25th, 2009, 15:32
با سلام
قبل از این هنگام اعتبار دهی به یک کاربر با دو گزینه تایید میکنم و تایید نمیکنم روبرو بودیم که میتوانستیم امتیاز مثبت یا منفی بدهیم.
اما هم اکنون بنده فقط گزینه تایید میکنم را میبینم و فقط میتوانم امتیاز مثبت بدهم و گزینه تایید نمیکنم موجود نیست .
ایا خودتان امکان دادن امتیاز منفی را لغو کرده اید؟
با تشکر

Reza
March 26th, 2009, 11:47
با سلام
قبل از این هنگام اعتبار دهی به یک کاربر با دو گزینه تایید میکنم و تایید نمیکنم روبرو بودیم که میتوانستیم امتیاز مثبت یا منفی بدهیم.
اما هم اکنون بنده فقط گزینه تایید میکنم را میبینم و فقط میتوانم امتیاز مثبت بدهم و گزینه تایید نمیکنم موجود نیست .
ایا خودتان امکان دادن امتیاز منفی را لغو کرده اید؟
با تشکر
با سلام

لطفا این پست را ببینید: http://forum.sarmaye.com/showthread.php?p=245412#post245412

mercury
March 27th, 2009, 17:35
با سلام

از این لحظه به بعد نباید این پیغام رو دریافت کنید. لطفا در صورت مشاهده مجدد، در همین تاپیک اعلام کنید.

با تشکر

علاوه بر اون روز که برای من اتفاق می افتاد امروز هم از ساعت 17 به بعد دوباره چندین بار این پیام را دریافت کردم !

hoseintaheri
March 31st, 2009, 22:17
با سلام
چجوری میتوانیم یک ID را سرچ کنیم؟

Hamed2420
April 1st, 2009, 19:42
با سلام
چجوری میتوانیم یک ID را سرچ کنیم؟

سلام

[Only registered and activated users can see links]

isar
April 10th, 2009, 19:00
سلام

2 روزی میشه که مشکلی دارم

عکسهایی که در سایت گذاشته شده نمیتونم ببینم.
گاهی نشون میده و گاهی نشون نمیده.

مثلاً در تاپیک استیتمنت روزانه، بعضی از استیتمنتها رو نمیبینم. اما فرضا اگر یک ساعت بعد مراجعه کنم میتونم ببینم. و شاید ساعتی بعد بازهم عکسها غیب بشوند.

hoseintaheri
April 11th, 2009, 14:24
باسلام
در پست زیر ظاهرا لینکی که زمان GMT را نشان میدهد دچار مشکل شده است.
[Only registered and activated users can see links] %AF%D9%87

Reza
April 11th, 2009, 23:18
باسلام
در پست زیر ظاهرا لینکی که زمان GMT را نشان میدهد دچار مشکل شده است.
http://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=4234&highlight=%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%AA+%DA%86%D9%86%D8 %AF%D9%87
با سلام

این مشکل به سایت greenwichmeantime مربوط می شود.

SabaData
August 8th, 2010, 20:24
با سلام

چند ماهی میشه تو انجمن بسیار زیبا و پرمحتوای سرمایه عضو هستم ولی تا الان موضوعی به ذهنم نرسیده بود که در انجمن موجود نباشه و تاپیک ارسال کنم تا اینکه امروز قالب (اسکریپت) سایت به نظرم یکم قدیمی اومد.
میخواستم از مدیر محترم انجمن سرمایه درخواست کنم در صورت امکان یکم سیستم انجمن رو ارتقا بدن تا هم از لحاظ کاربری ارتقا پیدا کنه همین که از لحاظ محیط کاری زیباتر بشه.
به طور مثال بنده اسکریپت انجمن وب هاستینگ رو پیشنهاد میدم.
لینک : [Only registered and activated users can see links]
جا داره از مدیر محترم انجمن هم به خاطر زحماتشون تشکر کنم.

با تشکر.