PDA

View Full Version : نقش تازه ریاضیدانان در بازارهای بورس


fx100
November 27th, 2007, 21:46
ریاضیدانان با استعداد در غرب اکنون فرصت آن را یافته اند تا مثل بازیگران سرشناس سینمای هالیوود و ورزشکاران نامی و پول ساز، درآمدهای کلان داشته باشند.

این تحول، که برخلاف تصوری است که اغلب از وضعیت معیشتی یک متخصص رشته ریاضی انتظار می رفته است، از آنجا ناشی شده که صندوق های سرمایه گذاری خصوصی و بانک های غربی اقدام به استخدام این نوع استعدادها کرده اند و از آنها به عنوان دلال بورس استفاده می کنند.

ورود رو به افزایش این گروه از ریاضیدانان به عرصه بازارهای مالی که به "آنالیست های کمیت" یا "کوآنت ها" (Quants)، معروف شده اند، باعث بحث و جدل هایی در دنیای مالی غرب شده است. در حالی که عده ای پیوستن این افراد به بازارهای مالی را نکته ای مثبت ارزیابی می کنند، بسیاری نیز این گروه از دلالان ریاضیدان را مسبب بروز بحران نقدینگی در بانک های و موسسات مالی بریتانیا در تابستان امسال می دانند.

ویلیام هوپر، فارغ التحصیل رشته ریاضی در لندن، یکی از این ریاضیدانان با استعداد است. او می گوید: "مدل ریاضی که من برای معامله ارزهای خارجی در بازار بورس طراحی کرده ام به یک دستگاه پول چاپ کن تبدیل شده؛ هم برای من و هم برای بانکی که برای آن کار می کنم." آقای هوپر حاضر نیست میزان دقیق درآمدش را افشا کند اما همانطور که در خانه لوکس خود در محله مرفه نشین "همپستد" لندن نشسته است و از گیلاس شرابش می نوشد، می گوید که حدود بیست درصد از درآمد حاصل از هر مدل ریاضی، نصیب "دلالان آلگوریتم" (کوآنت ها)، می شود.

[Only registered and activated users can see links]

به گفته این ریاضیدان، دلالان ریاضیدان معمولا سالیانه بین ده تا بیست میلیون دلار برای بانک یا موسسه مالی کارفرمای خود درآمد ایجاد می کنند و "آنالیست هایی که اهل ریسک هستند حتی درآمد بیشتری هم دارند."

نگاهی به فهرست خرید آقای هوپر - بطری های گرانقیمت شامپاین، آثار هنری و لوازم الکترونیکی پیشرفته - هر گونه شک و شبهه در مورد تفاوت زندگی این افراد با تصور ما از نابغه های خجالتی را از میان می برد؛ نابغه های خجالتی که حل آلگوریتم های پیچیده را به زندگی اجتماعی ترجیح می دهند.

اجتماعی بودن این نابغه ها مزیت مهمی دارد، مزیتی که در واقع از عوامل مهم موفق بودن آنها در دنیای تجارت تلقی می شود. "متیو هال"، مشاور استخدام، می گوید دلالان ریاضیدان باید بتوانند با همکاران خود در بانک ها و موسسات مالی که مهارت چندانی در این رشته از علوم ندارند، ارتباط کاری برقرار کنند و اجتماعی بودن آنها به این امر کمک زیادی می کند.

البته در این حوزه خاص برای نابغه های انزواگرا هم کار وجود دارد. برخی صندوق های سرمایه گذاری خصوصی صرفا خواهان قدرت تفکر و آنالیز پردازش نشده این افراد هستند.

این موضوع را وقتی متوجه شدم که با یکی از این موسسات تماس گرفتم و از تلفن چی پرسیدم چطور می توانم با یکی از "کوآنت ها"ی آنها مصاحبه کنم. پاسخی که او داد خیلی جالب بود. او گفت مصاحبه با آنالیست های ریاضیدان این موسسه تقریبا نشدنی است نه تنها به خاطر حساسیت تجاری که در این زمینه وجود دارد بلکه همچنین به این دلیل که اغلب آنها "اوتیستیک" هستند.

افراد اوتیستیک دچار نوعی اختلال روانی هستند که باعث قطع ارتباط آنها با دیگران، درکشان از تعاملات اجتماعی و نهایتا منزوی شدن آنها می شود. شمار قابل توجهی از افراد اوتیستیک دارای توانایی های خارق العاده و به اصطلاح نبوغ هستند.

رییس یک صندوق سرمایه گذاری خصوصی دیگر می گوید: "در دنیای امروزی بازار خوبی برای مهارت های اجتماعی وجود دارد اما ما لزوما به دنبال چنین مهارت هایی نیستیم؛ ما فقط می خواهیم افراد باهوش و به شدت به تحقیق علاقه مند باشند."

"کوآنت های مشکل آفرین"

دلالان ریاضیدان نقش مهمی در ایجاد ابزار پیچیده مالی داشته اند؛ ابزاری که هر چه پیچیده تر می شوند و تعداد کمی از مردم واقعا آنها را درک می کنند.

به علاوه گفته می شود که کوآنت ها به مدل های ریاضی مشابه متکی هستند و به همین دلیل وقتی یکی از صندوق های سرمایه گذاری تصمیم می گیرد که یک مدل ریاضی را کنار بگذارد بسیاری دیگر از صندوق ها هم از آن پیروی کنند.

وقتی مدل های ریاضی کوآنت ها با مشکل روبرو و متضرر می شود بانک ها پولی ندارند که به بقیه بانک ها قرض بدهند.

خیلی ها بر این باورند که بحران نقدینگی کنونی در بانک های بریتانیا از همین جا ناشی شده است.

اما پرفسور ویلیام پرودین از دانشگاه امپریال لندن بر این عقیده است که دلالان ریاضیدان در این ماجرا تقریبا بیگناهند: "مقامات ارشد بانک ها و موسسات مالی در ارتباط با ریسک در معاملات تصمیم می گیرند و مسئول هستند."

در مقابل، پل ویلمات که با خلق یک وبسایت، این فرصت را برای کوآنت ها ایجاد کرده تا مسائل ریاضی را به بحث و بررسی بگذارند و به طور شبانه روزی سخنرانی در این باره را تماشا کنند، معتقد است که این متخصصان ریاضی را می توان برای بروز بحران نقدینگی بازارهای مالی سرزنش کرد.

وی ادعا می کند که کوآنت ها حساب کرده اند که اگر به خاطر دنبال کردن یک استراتژی کارفرمای خود را متضرر کنند، اخراج خواهند شد اما اگر استراتژی آنها مشابه دیگر کوآنت ها باشد، شخصا مقصر شناخته نخواهند شد.

بنا به گفته آقای ویلمات یک مشکل دیگر این است که ریاضیدانانی که در محیط دانشگاهی آموزش دیده اند با مدل سازی منطبق با اصول فیزیکی و نه بازارهای مالی غیرقابل پیش بینی آشنا هستند.

استفاده از مدل های ریاضی شاید توام با قمار باشد اما به گفته پرفسور پرودین کنار گذاشتن دلالان ریاضی نیز خطاست.

وی می گوید مصرف کنندگان عادی از قدرت ابتکار دلالان ریاضی بهره برده اند: "کوآنت ها به موسسات مالی این توانایی را داده اند تا با بهره وری بالایی فعالیت کنند."

این وضعیت باعث شده تا در عمل شرکت های نسبتا کوچکتر بتوانند در بخش خدمات مالی با موسسات بزرگتر رقابت کنند و وام های ارزان تر در بازار ارائه شود.

منبع : بی بی 30 :D

fx100
November 27th, 2007, 21:55
قبلاً یک جایی خونده بودم که « ریاضیات بخوانید تا خدا را بهتر بشناسید». الان باید بگوییم : ریاضیات بخوانید تا خداوند را بهتر بشناسید و هم پولدار شوید. :D

Mohsen
November 28th, 2007, 04:32
او می گوید: "مدل ریاضی که من برای معامله ارزهای خارجی در بازار بورس طراحی کرده ام به یک دستگاه پول چاپ کن تبدیل شده؛

گفته می شود که کوآنت ها به مدل های ریاضی مشابه متکی هستند و به همین دلیل وقتی یکی از صندوق های سرمایه گذاری تصمیم می گیرد که یک مدل ریاضی را کنار بگذارد بسیاری دیگر از صندوق ها هم از آن پیروی کنند.

"مقامات ارشد بانک ها و موسسات مالی در ارتباط با ریسک در معاملات تصمیم می گیرند و مسئول هستند."
سلام

جداً مقاله ي زيبايي بود . از شما بسيار سپاسگذارم

چند نكته كه نظرم را جلب كرده در بالا رنگي كردم كه دقت در آنها خالي از لطف نيست :

1 . يكي از اين نوابغ ادعا كرده مدل ايشان تبديل به دستگاه چاپ پول شده اما در چند سطر بعد نوشته شده كه كارفرمايان اين افراد پس از اينكه الگوريتم هاي آنها به ضرر مي افتند اقدام به تعويض و نوسازي اين الگوريتم ها مي كنند . شايد از همينجا بتوان به سادگي نتيجه گرفت كه سيستمهاي معاملاتي دوره هاي ضرر دارند كه بايد با تمهيداتي پشت سر گذاشته شوند وگرنه مجبور به تغيير سيستم مي شوند .

2 . مطمئنم اگر اصول اوليه ي اين سيستمها را به ما بگويند از سادگي زياد به آنها شك خواهيم كرد .

3 . آنچه ميزان سود و زيان نهايي را تعيين مي كند سيستم نيست بلكه مديريت ريسك است كه كارفرما آنرا در اختيار خود گرفته و به عهده ي سيستم نگذاشته است .

موفق باشيد

سهامدار جزء
November 28th, 2007, 10:28
يكي از اين نوابغ ادعا كرده مدل ايشان تبديل به دستگاه چاپ پول شده اما در چند سطر بعد نوشته شده كه كارفرمايان اين افراد پس از اينكه الگوريتم هاي آنها به ضرر مي افتند اقدام به تعويض و نوسازي اين الگوريتم ها مي كنند . شايد از همينجا بتوان به سادگي نتيجه گرفت كه سيستمهاي معاملاتي دوره هاي ضرر دارند كه بايد با تمهيداتي پشت سر گذاشته شوند وگرنه مجبور به تغيير سيستم مي شوند .

حجم معامله حلقه گم شده در این ادعاست. مسلماً سیستمی که بر بازار اثر میگذارد در طول زمان تغییرات بسیار بیشتری خواهد داشت از سیستمی که هیچ تاثیری بر بازار ندارد. مینیمم لات یک بانک در ترید 250 میلیون دلار است مقایسه کنید با صد هزار دلار یک لات استاندارد ما.

FXRAMIN
November 28th, 2007, 10:47
اگر بنا بر گفته جناب صمدی واقعا مینیمم لات یک بانک 2500 لات باشد پس ارزش پیپش میشود:هر یک پیپ 25000$ و بنا بر مقاله این دوستمان انها سالیانه بین 10 تا 20 میلیون دلار درامد بری بانکهای خود کسب میکنند
پس سالیانه بین 400 تا 800 پیپ سیستمهای این افراد ریاضیدادان بازده دارد ؟ اگر من اشتباه میکنم راهنمایی کنید

موفق باشید
یا حق

kamran k
November 28th, 2007, 20:55
در مقابل، پل ویلمات که با خلق یک وبسایت، این فرصت را برای کوآنت ها ایجاد کرده


=-=-=-=-=-=-=-=-=-
دوست عزیز واقعا از این پستی که زدید کمال تشکر را دارم . فقط می خواستم بدانم آدرس این سایتی که گفته شده را هم این شبکه اعلام کرد یا خودتان یا از دوستان کسی اطلاع دارد !!!
بسیار سپاس

fx100
November 28th, 2007, 21:29
اگر بنا بر گفته جناب صمدی واقعا مینیمم لات یک بانک 2500 لات باشد پس ارزش پیپش میشود:هر یک پیپ 25000$ و بنا بر مقاله این دوستمان انها سالیانه بین 10 تا 20 میلیون دلار درامد بری بانکهای خود کسب میکنند
پس سالیانه بین 400 تا 800 پیپ سیستمهای این افراد ریاضیدادان بازده دارد ؟ اگر من اشتباه میکنم راهنمایی کنید

موفق باشید
یا حق

سلام

من بعید می دانم که اینطور باشد. چون در متن، علاوه بر بانک ها، به موسسات مالی و سرمایه گذاری هم اشاره شده که این موسسات در زمینه های مختلفی فعالیت می کنند: سهام، فیوچرز، نفت، آپشن، سواپ و ... فارکس سهم زیادی در پورتفوی این شرکت ها ندارد ( فکر می کنم بین 30-10 درصد). بنابراین شاید صحیح نباشد که عملکرد این افراد را با مقیاس پیپ بسنجیم.

fx100
November 28th, 2007, 21:37
در مقابل، پل ویلمات که با خلق یک وبسایت، این فرصت را برای کوآنت ها ایجاد کرده


=-=-=-=-=-=-=-=-=-
دوست عزیز واقعا از این پستی که زدید کمال تشکر را دارم . فقط می خواستم بدانم آدرس این سایتی که گفته شده را هم این شبکه اعلام کرد یا خودتان یا از دوستان کسی اطلاع دارد !!!
بسیار سپاس

سلام

متن کامل:

Paul Wilmott is someone with privileged access to the usually secretive world of the quants.
He runs a website where quants discuss mathematical problems and can watch lectures on quantitative finance 24 hours a day. He talks regularly to those working in a wide range of banks and hedge funds.

He believes the accusation that many banks use the same models is true: "The way in which quants are compensated encourages them to use the same strategies as everyone else."
He claims that many quants calculate that if they lose money as a result of following a novel strategy they will be fired. However, if they lose money as a result of following the same strategy as everyone else, they will not get the blame.

"The problem with this," says Mr Wilmott, "is that if something bad happens, it happens across the board."

لینک اصلی خبر هم این است:
[Only registered and activated users can see links]

آدرس سایت آقای Paul Wilmott :
[Only registered and activated users can see links]

آدرس فروم:
[Only registered and activated users can see links]


تو سایتش کتاب ها و مقالات ایشان را می تونید ببینید. این کتابش بیشتر معروفه: [Only registered and activated users can see links]

متأسفانه اطلاعات من بیشتر از این نیست.

موفق باشید.

Hamed2420
December 2nd, 2007, 16:47
سلام
حالا که اینجا بحث ریاضیات و بازار های مالی هست، یکی از دوستانی که آشنا به علوم ریاضی، کامپیوتر یا مدیریتی هست، یک خلاصه ای از "نظریه بازی" که حاصل کار پروفسور John Nash هست، ارائه کنه. (امیدوارم که فیلم ذهن زیبا رو دیده باشید) :)

فکر کنم از این نظریه توی بازار های مالی هم استفاده شده (البته بیشتر توی سهام ها)

ممنون میشم

Mohsen
December 3rd, 2007, 04:07
پروفسور John Nash

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

FXRAMIN
December 3rd, 2007, 10:17
با سلام یادش بخیر این فیلم روی من تاثیر فوق العاده داشت بعد رفتم برای المپیاد کامپیوتر و ریاضی و دانشگاه هم ریاضیات کاربردی خواندم خیلی تونست زندگیمو متحول کنه البته این نظریه را بلد نیستم ولی یاد گذشته و این 6 و 7 سال اخیر افتادم والبته من در دانشگاه یک استاد بی نظیر در درس توپولوزی داشتم بنام اقای مگردیچ تومانیان که تنها پروفسور هندسه ایران بود و در امریکا درس خوانده بود و از لحاظ قیافه شبیه ایشان بود یادش بخیر چقدرادمها .....

موفق باشید
یا حق

businessandmarketing
December 3rd, 2007, 10:49
با سلام یادش بخیر این فیلم روی من تاثیر فوق العاده داشت بعد رفتم برای المپیاد کامپیوتر و ریاضی و دانشگاه هم ریاضیات کاربردی خواندم خیلی تونست زندگیمو متحول کنه البته این نظریه را بلد نیستم ولی یاد گذشته و این 6 و 7 سال اخیر افتادم والبته من در دانشگاه یک استاد بی نظیر در درس توپولوزی داشتم بنام اقای مگردیچ تومانیان که تنها پروفسور هندسه ایران بود و در امریکا درس خوانده بود و از لحاظ قیافه شبیه ایشان بود یادش بخیر چقدرادمها .....

موفق باشید
یا حق
سلام دوست عزیز
یه سوال برام پیش اومده؟؟؟؟(ببخشید قصد بی ادبی ندارم فقط از سر کنجکاوی این سوال رو می پرسم)
چطور این فیلم و روی شما این همه تاثیر گذاشته و حتی باعث شده رشته دانشگاهیتون رو بر این اساس انتخاب کنید ولی هنوز این نظریه رو بلد نیستید؟؟؟؟!!!!!!

businessandmarketing
December 3rd, 2007, 11:17
اینم یه فایل پی دی اف(فایل پاور پوینت تبدیل به پی دی اف شده) در این زمینه از دوست خوبم حامد قدوسی

و چند تا لینک در این زمینه:

fa.wikipedia.org/wiki/ - 24
fa.wikipedia.org/wiki/ - 15
و جالبترین سایت فارسی که در این زمینه می تونید پیدا کنید:
[Only registered and activated users can see links]
پ.ن:نظریه اکنون نه در ریاضی که در علوم اجتماعی و مخصوصا اقتصاد و طراحی مکانیسم(یک شاخه جدید در اقتصاد) بسیار کاربرد مهم و حیاتی پیدا کرده است که بازارهای مالی(مثل فارکس) را نیز شامل می شود.

امیدوارم این منابع معرفی شده بدرد شما دوستان بخورن.د

با تشکر
ارادتمند شما

sarmaiedar
December 3rd, 2007, 12:34
سلام
من با يك سرچ اين فايل PDF را كه در مورد زندگي يك كوانت هست پيدا كردم . با توجه به اينكه اسم شخصي به اسم عليرضا جواهري هم آمده واينكه من زبانم خوب نيست اگر يك بررسي بكنيد شايد بدرد بخور باشد واگر اين شخص را هم اگر بتوانيم پيدا كنيم و به اينجا بياوريم تا ما را هم روشن كند :p خيلي خوب مي شود.
[Only registered and activated users can see links]

اين سايت هم تمام نوشته هاي اين شخص را جمع كرده :

[Only registered and activated users can see links]

FXRAMIN
December 3rd, 2007, 12:52
با سلام این فیلم باعث نشد که من برم ریاضی کاربردی بلکه تداعی کننده خاطرات مربوط به دوران تحصیلم بود و ان زمان که با اشتیاقی به مراتب بیشتر از حالا ریاضی میخواندم ( دلیل رفتن به رشته ریاضی علاقه شخصیم بود ) ولی این موضوع فیلم برایم ان موقع جالب بود نه مقاله خود فیلم

موفق باشید
یا حق

businessandmarketing
December 3rd, 2007, 13:03
با سلام این فیلم باعث نشد که من برم ریاضی کاربردی بلکه تداعی کننده خاطرات مربوط به دوران تحصیلم بود و ان زمان که با اشتیاقی به مراتب بیشتر از حالا ریاضی میخواندم ( دلیل رفتن به رشته ریاضی علاقه شخصیم بود ) ولی این موض.ع فیلم برایم ان موقع جالب بود نه مقاله خود فیلم

موفق باشید
یا حق
ممنون دوست عزیز از راهنماییتون
مثل اینکه که من بد برداشت کرده بودم
با امید موفقیت برای شما

Shakhes
December 26th, 2007, 20:18
مصاحبه با آنالیست های ریاضیدان این موسسه تقریبا نشدنی است نه تنها به خاطر حساسیت تجاری که در این زمینه وجود دارد بلکه همچنین به این دلیل که اغلب آنها "اوتیستیک" هستند.
افراد اوتیستیک دچار نوعی اختلال روانی هستند که باعث قطع ارتباط آنها با دیگران، درکشان از تعاملات اجتماعی و نهایتا منزوی شدن آنها می شود. شمار قابل توجهی از افراد اوتیستیک دارای توانایی های خارق العاده و به اصطلاح نبوغ هستند.

سلام
"مرد بارانی " یکی از فیلمهای بسیار زیبا وجذاب در این زمینه است که با هنرمندی داستین هافمن و بر اساس داستان واقعی زندگی کیم پیک ساخته شده است .در مورد کیم پیک در اینجا ([Only registered and activated users can see links])می توانید بیشتر بخوانید .

[Only registered and activated users can see links]

farvahar
December 26th, 2007, 22:18
با درود

دوست دارم بدونم با رياضي چطوري ميشه در بازارهاي مالي به کسب سود پرداخت. کسي اطلاعاتي نداره؟

fx100
December 29th, 2007, 04:37
با درود

دوست دارم بدونم با رياضي چطوري ميشه در بازارهاي مالي به کسب سود پرداخت. کسي اطلاعاتي نداره؟

سلام

تحلیل های ریاضی برای پیش بینی قیمت، در 3 سطح انجام می شود:

1- روش های کلاسیک : مثل سری های زمانی، تحلیل روند، هموار سازی نمایی، Arima و ...
2- روش های هوش مصنوعی : مثل الگوریتم ژنتیک، شبکه های عصبی مصنوعی و شبکه های عصبی فازی
3-روش های ترکیبی : ترکیب شبکه های عصبی و سیستم های فازی.

از تکنیک های ریاضی برای Risk Management هم استفاده زیادی می شود ( مثل Value At Risk، شبیه سازی مونت کارلو و ... ).

k1984
January 3rd, 2008, 12:27
میشه یه خورده در باره ی روشهای کلاسیک وهوش مصنوعی منابعی رو معرفی کنید و کمی وارد دیتیلش بشید تا متد های مختلفش رو بصورت عملی ببینیم.

I.N.D.E.X
January 4th, 2008, 00:32
ریاضیدانان با استعداد در غرب اکنون فرصت آن را یافته اند تا مثل بازیگران سرشناس سینمای هالیوود و ورزشکاران نامی و پول ساز، درآمدهای کلان داشته باشند.

این تحول، که برخلاف تصوری است که اغلب از وضعیت معیشتی یک متخصص رشته ریاضی انتظار می رفته است، از آنجا ناشی شده که صندوق های سرمایه گذاری خصوصی و بانک های غربی اقدام به استخدام این نوع استعدادها کرده اند و از آنها به عنوان دلال بورس استفاده می کنند.

ورود رو به افزایش این گروه از ریاضیدانان به عرصه بازارهای مالی که به "آنالیست های کمیت" یا "کوآنت ها" (Quants)، معروف شده اند، باعث بحث و جدل هایی در دنیای مالی غرب شده است. در حالی که عده ای پیوستن این افراد به بازارهای مالی را نکته ای مثبت ارزیابی می کنند، بسیاری نیز این گروه از دلالان ریاضیدان را مسبب بروز بحران نقدینگی در بانک ها و موسسات مالی بریتانیا در تابستان امسال می دانند.

ویلیام هوپر، فارغ التحصیل رشته ریاضی در لندن، یکی از این ریاضیدانان با استعداد است.

او می گوید: "مدل ریاضی که من برای معامله ارزهای خارجی در بازار بورس طراحی کرده ام به یک دستگاه پول چاپ کن تبدیل شده؛ هم برای من و هم برای بانکی که برای آن کار می کنم."

آقای هوپر حاضر نیست میزان دقیق درآمدش را افشا کند اما همانطور که در خانه لوکس خود در محله مرفه نشین "همپستد" لندن نشسته است، می گوید که حدود بیست درصد از درآمد حاصل از هر مدل ریاضی، نصیب "دلالان آلگوریتم" (کوآنت ها)، می شود.

به گفته این ریاضیدان، دلالان ریاضیدان معمولا سالیانه بین ده تا بیست میلیون دلار برای بانک یا موسسه مالی کارفرمای خود درآمد ایجاد می کنند و "آنالیست هایی که اهل ریسک هستند حتی درآمد بیشتری هم دارند."

fx100
January 6th, 2008, 04:31
میشه یه خورده در باره ی روشهای کلاسیک وهوش مصنوعی منابعی رو معرفی کنید و کمی وارد دیتیلش بشید تا متد های مختلفش رو بصورت عملی ببینیم.

سلام

در فروم آقای Paul Wilmott مطالب خوبی در مورد روش های کلاسیک وجود دارد:
[Only registered and activated users can see links]

در مورد هوش مصنوعی، متأسفانه اطلاعات و تجربه زیادی ندارم. در همین سایت چند تاپیک در باره این موضوع وجود دارد.
امیدوارم این فایل مفید باشد:

SASANSADRI
February 7th, 2008, 14:21
با سلام
از كليه عزيزاني كه در زمينه بورس آشنايي دارند تقاضا دارم به جهت مطالعه اي كه در زمينه اندازه گيري كارايي صنعت لوازم خانگي دارم و به اطلاعات مكفي مالي از اين شركت ها نياز دارم بنده را رهنمايي فرمايند.
با تشكر
091310742956
ساسان صدري

Mostafa.Nasiri
February 7th, 2008, 18:09
091310742956


اینطوریش را دیگه ندیده بودیم ....

fx100
April 21st, 2008, 10:19
[Only registered and activated users can see links]

بهزاد اقبالی
April 24th, 2008, 04:31
خیلی جالبه
ممنون اقای fx100

albertini
March 31st, 2009, 21:16
[Only registered and activated users can see links]

Amirbahal2
March 31st, 2009, 22:00
سلام
خیلی ممنون از مقاله خوبت fx100 جان
موفق باشی

kabir
October 13th, 2009, 03:21
کتاب Quantitative_Finance پلویلیامات

[Only registered and activated users can see links]

amir1848
January 26th, 2010, 13:52
یادمه 3-4 سال پیش توی بورس صحبت بود یک سمیناری میخواست برگزار بشه در مورد رابطه فرمول های فیزیک و بورس که نمیدونم آیا برگزار شد یا نه. احتمال زیاد روابطی باد وجود داشته باشه. باید دید کی میتونه اولین استارتو بزنه.:)

mojir
June 20th, 2011, 21:51
به نظر روابط فرمول های ریاضی با همه جنبه های زندگی اثبات شده است و احتمالات مهم ترین شاخه ریاضیات میباشد:banana:

FXRAMIN
June 20th, 2011, 22:17
واقعا زدن بستهای الکی و بی محتوای شده راهی برای افزایش بست برخی دوستان واقعا که ..... آقا یا ننویس یا مفید و بدرد بخور بنویس ...


موفق باشید
یا حق

timnotime
June 21st, 2011, 03:25
به نظر روابط فرمول های ریاضی با همه جنبه های زندگی اثبات شده است و احتمالات مهم ترین شاخه ریاضیات میباشد:banana:
دوست گرامي معيار سنجش براي مهمترين بخش رياضيات چيست؟كدام عوامل و يا تجارب علمي شما موجب شده است تا اين بخش از رياضيات را براي مثال مهمتر از اناليز رياضي و يا جساب انتگرال و ديفرانسيل و يا هندسه و امار و توپولوژي و...و صدها شاخه و زير شاخه علوم رياضي بدانيد؟

azad-gh
June 21st, 2011, 13:48
با سلام یادش بخیر این فیلم روی من تاثیر فوق العاده داشت بعد رفتم برای المپیاد کامپیوتر و ریاضی و دانشگاه هم ریاضیات کاربردی خواندم خیلی تونست زندگیمو متحول کنه البته این نظریه را بلد نیستم ولی یاد گذشته و این 6 و 7 سال اخیر افتادم والبته من در دانشگاه یک استاد بی نظیر در درس توپولوزی داشتم بنام اقای مگردیچ تومانیان که تنها پروفسور هندسه ایران بود و در امریکا درس خوانده بود و از لحاظ قیافه شبیه ایشان بود یادش بخیر چقدرادمها .....

موفق باشید
یا حق

آقا رامين شما دانشگاه تبريز بوديد ؟ چون من عمران تبريز بودم ترم اول بابت رياضي عمومي پيش پرفسور تومانيان رفتم، خيلي آدم خوش برخوردي بود، ازش خيلي خوشم اومد!!!!!

FXRAMIN
June 22nd, 2011, 11:59
دقیقا .... بله من هم بودم البته من با ایشان هندسه داشتم (توبولوزی کیبردم عربی است ببخشید...) ایشان واقعا انسان شریف بزرگ و باسوادی بودند ...


موفق باشید
یا حق