PDA

View Full Version : GPRS and Mobile trading VS ADSL


oyster
March 3rd, 2007, 15:23
سلام
همانطور که همه می دونین سرویس GPRS داره راه می افته [Only registered and activated users can see links]

و متا تریدر هم نسخه برای موبایل داره و نورث هم استفاده می کنه :

[Only registered and activated users can see links]

حالا دوستان صاحب نظر بگن :

1- آیا از ADSL بهتر نیست ؟ و بیشتر صرف نمی کنه

2- چه گوشی هایی مناسب برای این کار هستند ؟

3- چه طور میشه به از طریق PDA وصل شد

و .....

دوستان هر کس اطلاعاتی داره لطف کنه
ممنون:)

oyster
March 3rd, 2007, 22:58
ای بابا !!! :(

چرا هیچکی استقبال نکرد ؟!!!!!!!!

یعنی کسی اینجا دوست نداره مثلا وقتی توی ماشین یا مترو و یا ترافیک و .... است به اینترنت وصل باشه و چارت ها رو نگاه کنه ؟

ravian
March 3rd, 2007, 23:09
سلام دوست عزیز
والا من پرسیدم باید بری و فعال کنی بعدش هزینه ابونمانش 10000 تومان هست(که اگه استفاده بکنی و نکنی برات میاد) .و بعدش باید کارت اینترنت بگیری و کانکت بشی.البته زیاد بدرد ما نمی خوره با این سیستم ماهواره ای موبایل ها ولی چیز خوبی هست برای کنترول حساب ...
موفق باشی

oyster
March 3rd, 2007, 23:56
سلام دوست عزیز
والا من پرسیدم باید بری و فعال کنی بعدش هزینه ابونمانش 10000 تومان هست(که اگه استفاده بکنی و نکنی برات میاد) .و بعدش باید کارت اینترنت بگیری و کانکت بشی.البته زیاد بدرد ما نمی خوره با این سیستم ماهواره ای موبایل ها ولی چیز خوبی هست برای کنترول حساب ...
موفق باشی

کی پرسیدی ؟ :o :o :o

مال ایرانسل که هنوز تعرفه اش اعلام نشده که ....
15 فروردین اعلام میشه
خودشون می گن فقط هزینه ارسال و دریافت ( حجم تبادل ) رو می گیریم .

MASK
March 4th, 2007, 00:11
من هرچی سعی کردم تا الان نتونستم کانکت بشم
مثل اینکه تنظیمات خاصی داره که باید ارسال بشه

ravian
March 4th, 2007, 00:12
من منظورم برای ارتباطات سیار بود. نه ایران سل...

saeed_rezaee
March 4th, 2007, 00:13
سلام دوست عزیز
والا من پرسیدم باید بری و فعال کنی بعدش هزینه ابونمانش 10000 تومان هست(که اگه استفاده بکنی و نکنی برات میاد) .و بعدش باید کارت اینترنت بگیری و کانکت بشی.البته زیاد بدرد ما نمی خوره با این سیستم ماهواره ای موبایل ها ولی چیز خوبی هست برای کنترول حساب ...
موفق باشی


سلام.
فکر کنم شما از شرکت ارتباطات سیار سوال کردید، چون سرویس اونها GPRS نیست و در واقع سرویس دیتا رو فعال میکنند که باید کانکت بشید و ... .

سرویس اینترنت ایرانسل ([Only registered and activated users can see links]) از نوع GPRS هست که هزینه اون رو کیلوبایتی میگیرن و از روی همین سرویس MMS ([Only registered and activated users can see links]) هم میشه استفاده کرد.
برای همین اگه کسی PDA داشته باشه هم میتونه از این سرویس و همچنین متاتریدر استفاده کنه.
البته بسته به نوع گوشی امکان اتصال به کامپیوتر و استفاده از اینترنت توسط کامپیوتر وجود داره.

موفق باشید.

ravian
March 4th, 2007, 00:33
سلام.
فکر کنم شما از شرکت ارتباطات سیار سوال کردید، چون سرویس اونها GPRS نیست و در واقع سرویس دیتا رو فعال میکنند که باید کانکت بشید و ... .

سرویس اینترنت ایرانسل ([Only registered and activated users can see links]) از نوع GPRS هست که هزینه اون رو کیلوبایتی میگیرن و از روی همین سرویس MMS ([Only registered and activated users can see links]) هم میشه استفاده کرد.
برای همین اگه کسی PDA داشته باشه هم میتونه از این سرویس و همچنین متاتریدر استفاده کنه.
البته بسته به نوع گوشی امکان اتصال به کامپیوتر و استفاده از اینترنت توسط کامپیوتر وجود داره.

موفق باشید.

سلام
درسته ...این سیستم ایران سل خیلی جالبه فقط هزیتشو هنوز معلوم نکردن درسته؟؟:rolleyes:

a_skeletor
March 4th, 2007, 01:25
سلام
من یک irancell گرفتم ولی فعلا برای نوکیا کار میکنه برای گوشی ما فعال نشده
در ضمن توکیا که فقط symbian داره که قکر نکنم بشه برنامه pda متا رو رو ریحت این i mate ها هم دیگه کم کم 500 تا است

به روش دیگه هم pcmcia data card برای labtop است

morad beg
March 4th, 2007, 01:29
من خودم دارم از اين سرويس اسفاده ميكنم با گوشي i-mate براي گرفتن ديتا هم ماهيانه 5000تومان رو قبض موبايل مياد
سرعتش هم خوب است در عرض يك دقيقه چارت آپديت ميشه و ميتوان وضعيت بازار را ديد
اما من امتحان كردم به هر ispنميتوان كانكت شد من خودم با سياره وصل ميشوم

oyster
March 4th, 2007, 17:48
من فعلا این 2 تا رو پیدا کردم :

[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links]

hossein shariat
March 4th, 2007, 18:48
اقا ما که خیلی بی سواتیم!
این PCMCIA به هر لپ تاپی وصل میشه؟ یا پورت و جایگاه بخصوصی داره و به بعضی وصل نمیشه؟اگر یک لپ تاپ قدیمی (از این پنتیوم 3 ها که دیگه میخوان بندازن دور!!) هم پیدا کنیم به این گوشیه وصل میشه؟
بعد هر موبایلی هم که GPRS داشته باشه با این نوع کارت قابل اتصال به لپ تاپ هست؟
من موبایلم که چکشه!زیمنس S55 هست که البته تو لیست موبایلهایی که ایرانسل GPRS را در آنها ساپورت میکنه هست.حالا اگه یک لپ تاپ قدیمی تو مایه های این مجانیه که تو قسمت آگهیها به ملت میفروشند 200 هزار تومان !!جور کنم کار راه میفته؟
از اساتید کامپیوتر و مخابرات یاری می طلبیم!!!

kohzadi
March 4th, 2007, 19:11
سلام
همانطور که همه می دونین سرویس GPRS داره راه می افته [Only registered and activated users can see links]

و متا تریدر هم نسخه برای موبایل داره و نورث هم استفاده می کنه :

[Only registered and activated users can see links]

حالا دوستان صاحب نظر بگن :

1- آیا از ADSL بهتر نیست ؟ و بیشتر صرف نمی کنه

2- چه گوشی هایی مناسب برای این کار هستند ؟

3- چه طور میشه به از طریق PDA وصل شد

و .....

دوستان هر کس اطلاعاتی داره لطف کنه
ممنون:)

سلام
چنین تاپیکی در این فروم لازم بود و ممنون که این کار را کردید.
اطلاعاتی که من در این مورد دارم به شرح زیر است.
تا الان دو نوع متاتریدر برای موبایل دیدم که یکی نسخه PDA هست و یکی نسخه Windows .
گوشی من i-mate هست که سیستم عامل windows mobile دارد. اما نسخه Windows متاتریدر را قبول نکرد (که علت آن را هنوز نمی دانم).
شرکت ارتباطات سیار مدت هاست قول GPRS را داده اما هنوز آن را عملی نکرده است اما وقتی ایرانسل اعلام کرد این خدمت را می دهد یک سیم کارت ایرانسل هم گرفتم و الان به راحتی به اینترنت وصل می شوم.

kohzadi
March 4th, 2007, 19:17
من خودم دارم از اين سرويس اسفاده ميكنم با گوشي i-mate براي گرفتن ديتا هم ماهيانه 5000تومان رو قبض موبايل مياد
سرعتش هم خوب است در عرض يك دقيقه چارت آپديت ميشه و ميتوان وضعيت بازار را ديد
اما من امتحان كردم به هر ispنميتوان كانكت شد من خودم با سياره وصل ميشوم
سلام
مدل i-mate شما و سیستم عامل آن چیست؟
من نسخه Windows متاتریدر را امتحان کردم اما روی i-mate نصب نشد.

oyster
March 4th, 2007, 20:40
سلام
چنین تاپیکی در این فروم لازم بود و ممنون که این کار را کردید.
اطلاعاتی که من در این مورد دارم به شرح زیر است.
تا الان دو نوع متاتریدر برای موبایل دیدم که یکی نسخه PDA هست و یکی نسخه Windows .
گوشی من i-mate هست که سیستم عامل windows mobile دارد. اما نسخه Windows متاتریدر را قبول نکرد (که علت آن را هنوز نمی دانم).
شرکت ارتباطات سیار مدت هاست قول GPRS را داده اما هنوز آن را عملی نکرده است اما وقتی ایرانسل اعلام کرد این خدمت را می دهد یک سیم کارت ایرانسل هم گرفتم و الان به راحتی به اینترنت وصل می شوم.

دوست عزیز اطلاعات من در این زمینه زیاد نیست ولی چون بقیه همکاری نمی کنن هر چی به ذهنم میرسه می گم شاید درست شد :

windows که شما دارین چه نسخه ای است ؟
چون باید این باشه :
Windows Pocket PC 2002

kohzadi
March 4th, 2007, 22:35
دوست عزیز اطلاعات من در این زمینه زیاد نیست ولی چون بقیه همکاری نمی کنن هر چی به ذهنم میرسه می گم شاید درست شد :

windows که شما دارین چه نسخه ای است ؟
چون باید این باشه :
Windows Pocket PC 2002
windows mobile 2003 روی گوشی نصب است اما قصد دارم نسخه جدیدتر آن را دانلود کنم و نصب کنم شاید درست شود.
ممنون از توجه شما

oyster
March 4th, 2007, 23:15
windows mobile 2003 روی گوشی نصب است اما قصد دارم نسخه جدیدتر آن را دانلود کنم و نصب کنم شاید درست شود.
ممنون از توجه شما

آقا یه پیشنهاد :

شما ببین می تونی از طریق همین PC با استفاده از موبایل ایرانسل خودتون به اینترنت وصل بشین .

یه امتحان می کنین و نتیجش رو می گین ؟

ممنون

oyster
March 4th, 2007, 23:17
اگر هم می خواهین نسخه برای موبایل متاتریدر هم روی کامپیوتر عادی نصب کنین باید اول این رو نصب کنین :

[Only registered and activated users can see links]

smhsh
March 5th, 2007, 00:00
با سلام خدمت دوستان عزیز,
خدمت دوستانی که i-mate دارن و می خوان نسخه موبایل متا تریدر رو نصب کنن عرض کنم
که اولا باید فایل نصب رو یک pc داشته باشید,
بعد موبایل و کامپیوترتونو سنکرون کنید.حالا فایل نصب متا رو روی کامپیوتر اجرا کنید و طبق دستوراتی که
خود برنامه نصب میگه پیش برید و از متا تریدر نسخه ویندوز موبایل لذت ببرید.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
آرام باش, توکل کن, تفکر کن, آستین ها را بالا بزن و آنگاه می بینی که خداوند پیش از تو دست به کار شده است.

oyster
March 5th, 2007, 00:12
با سلام خدمت دوستان عزیز,
خدمت دوستانی که i-mate دارن و می خوان نسخه موبایل متا تریدر رو نصب کنن عرض کنم
که اولا باید فایل نصب رو یک pc داشته باشید,
بعد موبایل و کامپیوترتونو سنکرون کنید.حالا فایل نصب متا رو روی کامپیوتر اجرا کنید و طبق دستوراتی که
خود برنامه نصب میگه پیش برید و از متا تریدر نسخه ویندوز موبایل لذت ببرید.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
آرام باش, توکل کن, تفکر کن, آستین ها را بالا بزن و آنگاه می بینی که خداوند پیش از تو دست به کار شده است.

ممنون
ولی لطفا توضیح کامل بدین .
این تاپیک می مونه و صدها نفر استفاده خواهند کرد

oyster
March 5th, 2007, 00:15
اینم برای real time FOREX quotes charts and news:
:)

WAP.AKMOS.COM

oyster
March 5th, 2007, 00:16
یکی دیگه :

[Only registered and activated users can see links]

morad beg
March 5th, 2007, 00:26
سلام
مدل i-mate شما و سیستم عامل آن چیست؟
من نسخه Windows متاتریدر را امتحان کردم اما روی i-mate نصب نشد.

I-MATE JAMIN ونسخه ويندوزش هم 2005 ميباشد

oyster
March 5th, 2007, 00:33
قیمت اینو کسی میدونه الان توی ایران چنده ؟

Samsung SCH-i730 Pocket PC Phone

smhsh
March 5th, 2007, 08:04
ممنون
ولی لطفا توضیح کامل بدین .
این تاپیک می مونه و صدها نفر استفاده خواهند کرد

خیلی ساده اس.من حدس می زنم شما فایل نصب متا رو روی موبایل اجرا می کنید, ولی این فایل اجرایی مربوط به pc هستش وروی موبایلتون اجرا نمیشه.
شما باید اول برنامه ActiveSync رو روی یه pc که پورت usb داره نصب کنید. بعد موبایلتونو بوسیله کابل usb که همراهش بود به pc وصل کنید. بعد از چند لحظه پنجره activesync بطور اتوماتیک باز میشه.وقتی عبارت syncronized رو توی قسمت my device دیدید فایل اجرایی رو توی pc اجرا کنید.خودش اتوماتیک با موبایلتون ارتباط برقرار میکنه و فایل های قابل اجرا روی موبایلو می فرسته روی موبایل,بعد میتونید برنامه روی روی موبایل نصب کنید. من که به همین روش عمل کردم وخیلی راحت نصب شد.

kohzadi
March 5th, 2007, 19:29
خیلی ساده اس.من حدس می زنم شما فایل نصب متا رو روی موبایل اجرا می کنید, ولی این فایل اجرایی مربوط به pc هستش وروی موبایلتون اجرا نمیشه.
شما باید اول برنامه ActiveSync رو روی یه pc که پورت usb داره نصب کنید. بعد موبایلتونو بوسیله کابل usb که همراهش بود به pc وصل کنید. بعد از چند لحظه پنجره activesync بطور اتوماتیک باز میشه.وقتی عبارت syncronized رو توی قسمت my device دیدید فایل اجرایی رو توی pc اجرا کنید.خودش اتوماتیک با موبایلتون ارتباط برقرار میکنه و فایل های قابل اجرا روی موبایلو می فرسته روی موبایل,بعد میتونید برنامه روی روی موبایل نصب کنید. من که به همین روش عمل کردم وخیلی راحت نصب شد.
ممنون از توضیحاتتان اما روشی که گفتید همانی است که برای اکثر برنامه ها اعمال می شود که من هم همین کار را انجام داده ام اما احتمالا اشکال در نوع و ویرایش ویندوز است چون ویندوز من windows mobile 2003 است اما ویندوز دوستمان windows pocket pc 2005 است.

hossein shariat
March 10th, 2007, 15:58
این تایپیک زیری جاش تو سرمایه بوده عوضی رفته تو پرشین تولز:

[Only registered and activated users can see links]

kohzadi
March 10th, 2007, 15:59
windows mobile 2003 روی گوشی نصب است اما قصد دارم نسخه جدیدتر آن را دانلود کنم و نصب کنم شاید درست شود.
ممنون از توجه شما
سلام
با توجه به سوال یکی از دوستان ، خدمتتان عرض کنم که:
ویندوز موبایلم را به روز کردم اما هنوز این نرم افزار را قبول نمی کند و پیام می دهد که این نرم افزار مناسب این دستگاه نیست.
اگر خواستید آیمیت بخرید مدلی را بخرید که سیستم عامل windows Pocket PC باشد نه windows mobile زیرا ظاهرا متاتریدر های موجود برای windows Pocket PC طراحی شده اند.
موفق باشید

hossein shariat
March 10th, 2007, 17:00
خدمت جناب کهزادی.قاعدتا روی این مدلهای زیری نصب میشه.گوشی شما smartphone هست و pocketpc نیست.(جناب کهزادی:یک ساعته خیلی پیشرفت کردم نه!!!؟؟؟):
[Only registered and activated users can see links]

Chipal
March 23rd, 2007, 16:09
سلام .
کسی تونسته از GPRS ایرانسل روی موبایلش استفاده کنه ؟
منظورم Imate یا PDA یا لپ تاپ نیست . روی خود گوشی رو میگم .
اگه کسی ایمبلش رو دریافت کرده با تنظیمات کاملش رو داره ، لطفا اینجا کپی کنه .
ممنونم .
چیپال .

kohzadi
March 23rd, 2007, 16:39
سلام
من روی سونی اریکسون K750 و زیمنس هم تست کرده ام و جواب هم داده است. این گوشی ها سیستم عامل ندارند و مبتنی بر جاوا هستند و شما می توانید با آنها براحتی به اینترنت وصل شوید.
تنها تنظیم لازم این است که نام Connection را Irancell بگذارید و در قسمت Access Point عبارت gprs را وارد کنید و رمز عبور را خالی بگذارید.

MASK
March 24th, 2007, 23:21
سلام .
کسی تونسته از GPRS ایرانسل روی موبایلش استفاده کنه ؟
منظورم Imate یا PDA یا لپ تاپ نیست . روی خود گوشی رو میگم .
اگه کسی ایمبلش رو دریافت کرده با تنظیمات کاملش رو داره ، لطفا اینجا کپی کنه .
ممنونم .
چیپال .

conection name:irancell-GPRS
DATA bearer:gprs
access point name:mtnirancell
homepage:[Only registered and activated users can see links]
***** serv. address:10.131.26.138
***** port number:8080

rezaei
April 5th, 2007, 13:10
با سلام و تشكر
من گوشيم everex e-500 و انتقال ديتا را فعال كردم و با فيبو كارميكنم و يك شماره موبايل به من داده شده و نرم افزار را نصب كردم ولي كانكت نميشود . setup من سه حالت Irdla, gprs,cellphone را گزينه داره ميتونم خواهش كنم مراحل اتصالتون را بفرمائيد و اينكه آيا تريد هم ميشود كرد يا نه؟ و ضمنا با ايرانسل مقايسه كرديد يا نه؟
بسيار متشكر ميشوم

sibil
April 5th, 2007, 14:03
با سلام و تشكر
من گوشيم everex e-500 و انتقال ديتا را فعال كردم و با فيبو كارميكنم و يك شماره موبايل به من داده شده و نرم افزار را نصب كردم ولي كانكت نميشود . setup من سه حالت Irdla, gprs,cellphone را گزينه داره ميتونم خواهش كنم مراحل اتصالتون را بفرمائيد و اينكه آيا تريد هم ميشود كرد يا نه؟ و ضمنا با ايرانسل مقايسه كرديد يا نه؟
بسيار متشكر ميشوم

سلام

من رفتم يه خط ايرانسل خريدم فقط براي اينترنتش ‏‏.

البته تا الان كه افتضاح بوده شايد بخاطر مجاني بودنشه . بايد صبر كنيم قيمت اينترنتش رو اعلام كنه يه مقدار از مصرف كننده هاش كم بشه ببينيم چي ميشه .

البته اگه شما با سرويس ديتا تونستي راهش بندازي حتما ما رو هم خبر كن چون كه خسته شدم بس كه 2 تا خط با 2 تا گوشي به خودم آويزون كردم . در ضمن هركي هم ميبينه 4 تا متلك بارمون ميكنه .نميدونه كه يه گوشي مجبوري به خاطر اينترنته ؟!!!

NAVID20
April 5th, 2007, 18:33
سلام

از بین دوستان کسی از GPRS روی LAP TAP استفاده کرده ؟ روی همه LAP TAP ها جواب می ده یا باید مدل خاصی باشه ؟ در مورد سرعت اینترنت هم لطفا توضیح بدید . اگر سستم دیگه ای رو میشناسید که بشه بدون کابل به اینترنت وصل شد لطفا معرفی کنید .

مرسی

kohzadi
April 5th, 2007, 18:59
سلام

از بین دوستان کسی از GPRS روی LAP TAP استفاده کرده ؟ روی همه LAP TAP ها جواب می ده یا باید مدل خاصی باشه ؟ در مورد سرعت اینترنت هم لطفا توضیح بدید . اگر سستم دیگه ای رو میشناسید که بشه بدون کابل به اینترنت وصل شد لطفا معرفی کنید .

مرسی

سلام
دوست عزیز می توانید از وایرلس استفاده کنید. شرکت داتک در تهران سرویس می دهد حدود 40000 تومان در ماه.

NAVID20
April 5th, 2007, 21:08
سلام

متاسفانه وایرلس محدوده ما رو پوشش نمی ده . برای همین مجبورم برم سراغ gprs که شک دارم قطعی نداشته باشه .

Foad_J
April 6th, 2007, 14:42
دوستانی که با gprs روی LapTop کار میکنن لطف کنن یه آموزش کوتاه در رابطه با اون بدن
مرسی

oasis
April 6th, 2007, 21:47
دوست عزیز می توانید از وایرلس استفاده کنید. شرکت داتک در تهران سرویس می دهد حدود 40000 تومان در ماه.

با سلام

جناب kohzadi عزیز، اگر امکان داره در مورد وایرلس داتک بیشتر بفرمایید چون من شنیدم که هزینه نصب انتن وایرلس روی پشت بام خانه حدود 100 هزار تومان است. البته در این مورد اطلاعات محدودی دارم و خوشحال خواهم شد اگر جنابعالی یا سایر اساتید در این مورد بیشتر بفرمایید.

با تشکر فراوان

kohzadi
April 6th, 2007, 23:13
با سلام

جناب kohzadi عزیز، اگر امکان داره در مورد وایرلس داتک بیشتر بفرمایید چون من شنیدم که هزینه نصب انتن وایرلس روی پشت بام خانه حدود 100 هزار تومان است. البته در این مورد اطلاعات محدودی دارم و خوشحال خواهم شد اگر جنابعالی یا سایر اساتید در این مورد بیشتر بفرمایید.

با تشکر فراوان

سلام
دوست عزیز برای کسب اطلاعات کامل می توانید به سایت این شرکت مراجعه کنید.
[Only registered and activated users can see links]

sibil
April 7th, 2007, 11:45
سلام

دوستان بالاخره نرخ تعرفه اينترنت ابرانسل اعلام شد

30 ريال به ازاي هر كيلو بايت

توضيح :‌تعرفه فوق شامل كليه اطلاعات ارسال شده و دريافت شده توسط Pda يا موبايل و يا كامپيوتر نوت بوك شما ميباشد .

توضيح :بااين تعرفه جهت دريافت يك فايل موسيقي mp3 به حجم 5MB بايد چيزي در حدود 153600 ريال بپردازيد !!!!!!!! تازه اين مبلغ فقط جهت حجم فايل است و براي دريافت كامپيوتر شما مقداري اطلاعات اضافي نيز ارسال و دريافت ميكند ( حدود 700 كيلوبايت ) كه 700 × 30 ريال نيز به آن اضافه ميشود !!!

البته براي تريد كردن بد نيست چون اگر زياد نمودارهايتان را تغيير ندهيد در هر ساعت حدود 1MB اطلاعات ارسال و دريافت ميكند .

rezaei
April 7th, 2007, 12:06
من خودم دارم از اين سرويس اسفاده ميكنم با گوشي i-mate براي گرفتن ديتا هم ماهيانه 5000تومان رو قبض موبايل مياد
سرعتش هم خوب است در عرض يك دقيقه چارت آپديت ميشه و ميتوان وضعيت بازار را ديد
اما من امتحان كردم به هر ispنميتوان كانكت شد من خودم با سياره وصل ميشوم
با سلام و تشكر
من گوشيم everex e-500و سرويس ديتا را فعال كردم و نرم افزار فيبو را هم نصب كردم ولي به اينترنت وصل نميشود و
شما از سرويس ديتا استفاده ميكنيد يا ايرانسل؟
و ممكنه تنظيماتون را بنويسيد؟
ميشه تريد كرد يا نه؟
بسيار متشكرم

arman2587
April 7th, 2007, 21:49
از سیستم اینترنت wimax کسی اطلاعاتی نداره؟؟
البته این سیستم برای نوتبوک میشه استفاده کرد

amateur
April 30th, 2007, 23:25
سلام
یه سوال داشتم از دوستان
با توجه به اینکه هزینه اینترنت ایرانسل هر کیلو بایت 3 تومان است ایا زمانی که ما به اینترنت وصل هستیم و معامله ای انجام نمی دهیم کیلو بایتی سند یا رسیو میشود؟

کلا هزینش معقول است ؟

aska
May 1st, 2007, 08:49
من هم نامه ای به ایرانسل فزستادم که اینم جوابش
"
با سلام



1.بله . شما مي توانيد از طريق اتصال Bluetooth ، سيستم كامپيوترتان را به موبايل خود متصل نموده و از خدمات آن استفاده نماييد .

همچنين مي توانيد با استفاده از كارت ديتا ، سيم كارت خود را درون اين كارت قرار داده و سپس درون لب تاپ خود قرار دهيد و از آن استفاده نماييد .

2.سرعت دانلود:40 كيلو بايت بر ثانيه و سرعت آپلود:10 كيلو بايت بر ثانيه

3.از آنجائيكه سرويسGPRS بر روي تلفن همراه ارائه مي گردد، هزينه آن به ازاي هر كيلو بايت ، 30 ريال است


با تشكر.
"

به نظر من که نه تنها معقول است بلکه نجومی است
حداقل روزی اگر 5 ساعت ترید کنیم میشه به عبارتی حدود 20000 تومان

cloudy85
May 2nd, 2007, 16:30
من استفاده کردم خیلی گرونه بابا فعلا باید بیخیال شد سرعتش بد نیست ولی گرونه!:(

<King>
May 2nd, 2007, 17:26
سلام
الان هزینه gprs ایرانسل بابت هر کیلوبایت 150 ریال هست که واقعا" گرونه...
یعنی هر 1 مگابایت 1500 تومن:whoow: !!!!
باید منتظر اپراتور بعدی بود تا شاید به خاطر رقابت قیمت پایین بیاد.
اینجوری که اصلا" نمیصرفه. یه ایمیل چک کنید شده 300-400 تومن!!

<King>
May 2nd, 2007, 17:38
سلام
یه سوال داشتم از دوستان
با توجه به اینکه هزینه اینترنت ایرانسل هر کیلو بایت 3 تومان است ایا زمانی که ما به اینترنت وصل هستیم و معامله ای انجام نمی دهیم کیلو بایتی سند یا رسیو میشود؟

کلا هزینش معقول است ؟

بله.
شما حتی اگر معامله ای هم انجام ندید برنامه مدام ریسیود داره و بابت هر کیلوبایتی باید 150 ریال بپردازید(مگر اینکه متاتریدر فعال نباشه چون بابت اتصال به اینترنت هزینه ای نداره)
حتی شما اگه یه عکس هم دریافت کنید (mms) باید هزینه پرداخت کنید چون ریسیود داشتید

kohzadi
May 25th, 2007, 11:19
سلام
بالاخره شركت MQ متاتريدر نسخه Microsoft Windows Mobile 2003 Second Edition for smartphones را عرضه كرد.
اين نسخه بتا است و به مدت 7 روز اعتبار دارد و ويرايش Build 204 متا تريدر است.
قيمت آن 45 دلار است اما احتمالا كارگزاراني پيدا شوند كه آن را رايگان در اختيار مشتريانشان قرار دهند.
نسخه Windows Installer (نصب از روي PC )
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
نسخه Smartphone Installer (نصب مستقيم از روي موبايل CAB file )
[Only registered and activated users can see links]
موفق باشيد

hoo
August 22nd, 2007, 01:39
سلام
من نمتو نم متا تریدر را روی موبایل نصب کنم
گوشیم imate jam هستش
لطفا من را راهنمایی کنید
متشکرم.

Khashayar_Amini
February 26th, 2008, 10:25
تعجب می کنم که این تاپیک داره خاک می خوره

anyway....

من علاقه ای به پی سی پاکت ندارم و دوست دارم گوشی ای که می گیرم حالت موبایل داشته باشه نه کامپیوتر ولی بشه متاتریدر رو هم اجرا کرد در ضمن خیلی هم گرون نباشه تا حد 400 تومن خوبه (الان با خودتون می گین دیگه چی ؟ :) )

به نظر دوستان بهترین گوشی چی هست برای استفاده از متاتریدر .

مسئله دوم اینه که اگر گوشی ای که بشه متا رو روش اجرا کرد خیلی گران باشه یا حالت پی سی پاکت داشته باشه ایا میشه از همین گوشی های معمولی استفاده کرد و اون رو به نوت بوک وصل کرد و از اونجا پوزیشنها رو چک کرد ؟

ممنون از لطفتون

north face
May 28th, 2008, 01:48
با سلام
آیا یکی هست به من کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
من من 1 لپتاب hpدارم از جدیدترین مدلاش هست و 1 گوشی k800i من چجوری میتونم با ایرانسل با لپتابم trade کنم
کمکککم کنین
با تشکر

mohsenforex
May 28th, 2008, 04:35
سلام دوست عزیز
من خودم با یک گوشی نوکیا ان 70 به اینترنت وصل می شم
کابل اتصال به کامپیوتر را وصل کنید و از نرم افزار پی سی سوئیت استفاده کنید
مانند یک مودم شماره گیری می کند و وصل می شود

lastnight19
June 1st, 2008, 23:53
دوستان کسی خبر داره که این سیستمی که همراه اول می خواد برای مشترکین خودش ارائه بده چه جوری هست و قیمتش چنده و اینکه از کی می خواد اینکار رو بکنه.

majid_k
June 2nd, 2008, 21:20
بله.
شما حتی اگر معامله ای هم انجام ندید برنامه مدام ریسیود داره و بابت هر کیلوبایتی باید 150 ریال بپردازید(مگر اینکه متاتریدر فعال نباشه چون بابت اتصال به اینترنت هزینه ای نداره)
حتی شما اگه یه عکس هم دریافت کنید (mms) باید هزینه پرداخت کنید چون ریسیود داشتید

سلام
یکی از دوستان در تاپیک " تمام اطلاعات ترید با موبایل " نوشتن که اگر متا صبح تا شب باز باشه و شما به اینترنت وصل باشی فقط یک مگا بایت ریسیو میکنه که هزینه اش هم خیلی ناچیز و در حدود 100 تومن یعنی 1000 ریال میشه

alijob444
June 2nd, 2008, 21:41
دوستان کسی خبر داره که این سیستمی که همراه اول می خواد برای مشترکین خودش ارائه بده چه جوری هست و قیمتش چنده و اینکه از کی می خواد اینکار رو بکنه.


الان هر کسی که بخواد میتونه این سیستم رو داشته باشه ولی هزینش برای هر قبض 10000 تومان است به علاوه مصرفی که دارید کلا مقلوم به صرفه نیست

majid_k
June 4th, 2008, 12:22
سلام
اگه کسی از دوستان بوسیله لپ تاپ و سیم کارت موبایل تونسته به اینترنت وصل بشه لطفا بیاد یه کمی توضیح بده در مورد راه اندازیش و لوازم جانبی که لازمه تهیه بشه و سرعت اینترنت و هزینه موبایل
با تشکر