PDA

View Full Version : چند مشكل احتمالا تكنيكي (Some Thechnical Problems)


mojtaba
April 6th, 2004, 16:31
سلام
نيامده بايد عرض كنم كه به چند مشكل برخورد كردم:
صفحه اول سايت رو كاملاْ به هم ريخته ديدم (سيستم عامل win2000 SP4 و مرورگر IE5)
توي بعضي از صفحات (forum) علامتهاي بي‌ربطي ديدم (مثلا يك مربع)
توي اين پنجره تايب فونت Times New Roman است و خيلي كوچك و ناخانا
ببينم LTR و RTL اين صفحات رو چطوري مي‌شه تعيين كرد
با توجه به اينكه سيستم جديده كمي راهنمايي براي استفاده از اون براي بي‌سوادهايي مثل من خوبه.

Reza
April 6th, 2004, 17:25
عجيبه! :huh:
در صورتي كه ساير دوستان نيز اين مشكلات را دارند شرح مشكل و نوع ويندوز و مرورگر خود را اعلام فرمايند.

سعيد
April 7th, 2004, 23:00
درWindows XP كه مشكل نمايش ندارم. اما براي تايپ لاتين حتي با Scroll Lock هم جواب نگرفتم. :(

Reza
April 7th, 2004, 23:21
بعد از ورود به صفحه اگر alt+shift را نزده باشيد با يکبار زدن Scrool Lock تايپ لاتين فعال ميشود.
اگر نشد با استفاده از Scrool Lock و Alt+Shift حتما به نتيجه ميرسيد.
باز اگر مشکلي بود در خدمتم.

سعيد
April 10th, 2004, 11:56
از راهنمايي شما متشكرم.مشكل حل شد.
جهت اطلاع ساير دوستان در موارد مشابه :
مشكل من بخاطر استفاده از مرورگري متفاوت از IE بود . (NetCaptor) در IE به راحتي تغيير زبان كار ميكند.

mojtaba
April 11th, 2004, 10:49
همونطور كه مي‌بيني اينجام همون اتفاق افتاده

Reza
April 11th, 2004, 22:27
موقع جابجايي يك صفحه مياد كه از من user و  password مي‌خواد با اين عبارت
Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information.

موقع جابجايي يعني چي؟

مشكل ديگه اين بود كه موقع پست زدن كلي علاف مي‌شدم و سايت ارور مي‌داد انگاري كه پوستم رو نگرفته و من اجباراْ دوباره زدم
علتش رو پيدا كردم. الآن بايد برطرف شده باشه.

mojtaba
April 12th, 2004, 02:19
بابت رفع مشكل ازت ممنونم
و در مورد جابجايي:
منظورم جابجايي از يك لينك گفتگو به يك لينك ديگر آن است

Reza
April 12th, 2004, 09:56
هنوز مشکل داري يا مشکلت حل شده آقا مجتبي؟

mojtaba
April 16th, 2004, 02:28
Originally posted by r[email protected] ۲۴ فروردين ۱۳۸۳ @ ۱۲:۲۶ بعد از ظهر
هنوز مشکل داري يا مشکلت حل شده آقا مجتبي؟
بعد از اون ديگه به مشكل نخوردم (فكر كنم مشكل اصلي از سرويس اينترنتم بود)
درهر صورت ازت ممنونم.

mojtaba
May 3rd, 2004, 17:56
Originally posted by [email protected] ۱۸ فروردين ۱۳۸۳ @ ۰۳:۳۱ بعدازظهر
سلام
نيامده بايد عرض كنم كه به چند مشكل برخورد كردم:
صفحه اول سايت رو كاملاْ به هم ريخته ديدم (سيستم عامل win2000 SP4 و مرورگر IE5)

سلام
دوباره با اين سيستم وصل شدم و دوباره همين مشكل (سيستم مال دانشگاهه)

Reza
May 3rd, 2004, 18:11
ظاهرا نحوه طراحي صفحه اول سايت طوريه كه با IE5 درست نمايش داده نميشه. البته خوشبختانه درصد بسيار کمي از کاربران سايت از IE5 استفاده مي کنند.

mojtaba
May 3rd, 2004, 18:12
يك چيزي رو امروز متوجه شدم
بعد از edit كردن يك پست دكمه‌اي كه براي فرستادن پست بعد از edit بايد زد فارسي نشده. و عبارت Submit Modified Post روي اون قرار داره.
البته چيز مهمي نيست گفتم كه فقط بدوني :)

mojtaba
May 9th, 2004, 17:09
راستي چرا وقتي quote ميكنيم مشخصاتش رو جابجا مي‌زنه؟
QUOTE (yaser_rashidi @ ۲۰ ارديبهشت ۱۳۸۳ @ ۰۱:۳۷ بعدازظهر)

چقدر من نظر مي‌دم بايد برم هيات دولت مامانم هميشه مي‌گفت استعدادم داره هرز مي‌ره ;)

mojtaba
May 11th, 2004, 16:58
من وقتي روي دست‌يار من كليك كردم (كه ظاهرا يك صفحه java است):
خط‌هاي خرچنگ و قورباقه نشون مي‌ده؟
قضيه چيه؟

Reza
May 11th, 2004, 17:26
اشكال از Encoding است. براي نمايش درست، بايد روي صفحه اي که باز ميشه، در فضاي خالي رايت کليک کنيد و از قسمت Encoding گزينه UTF-8 رو انتخاب کنيد.
.
.
.
سر فرصت باد درستش کنم.
:)

ghazmar
May 13th, 2004, 02:28
رضا جان، هنوز هم منوهاي سمت چپ صفحه با رزولوشن 800 در 600 مشكل دارن. يه چك بكن.
مخلصم.

دريا
May 19th, 2004, 19:27
سلام . من هم در كپي و پيست كردن مطالب تايپ شده ام از word به اين سايت با مشكل مواجه شدم يعني فرمولها و سمبل هاي لاتين را نمي آورد از attachment هم استفاده كردم ولي اثري از كل فايل در پيش نمايش نبود .
قبلا از راهنمايي دوستان سپاسگزارم.

Reza
May 21st, 2004, 22:43
با سلام
تا جايي كه من تست كردم، Copy و Past كردن متون فارسي و لاتين و حتي سمبلها بدرستي انجام مي‌شود. اما فرمولهايي که با Equation Editor نوشته شده، Past نمي‌شود.
براي متون حاوي فرمول، بهترين راه ضميمه کردن فايل ورد است. براي ضميمه کردن يک فايل، لازم است نام فايل به لاتين باشد.
بعد از مشاهده پيش نمايش پست، فايل را ضميمه کنيد و کليد "ارسال پاسخ" را بزنيد.
لطفا در صورت عدم رفع مشکل اعلام فرماييد.
با تشکر
:)

دريا
May 22nd, 2004, 13:21
جناب آقاي رضا سلام .
از راهنمايي شما متشکرم . و سؤالي ديگه . متن من دوبار ثبت شد با يک عنوان در ارسال آن چند بار ارسال زدم ولي چون صفحه CAN NOT PAGE DISPLAYED ميامد مجددا تکرار کردم . حالا نمي دانم چه گونه مي توان يکي را حذف کرد و دوم آنکه متن نيمه کاره کپي شد و شايد اشکال از کارمن بود ولي وقتي خواستم اديت کنم و مطلبي در همان باکس اول اضافه کنم . اضاف شد ولي به باکس "ارسال تاپيک" براي کليک کردن به هيچ طريق نمي توانستم دسترسي پيدا کنم . قبلا از راهنمايي شما ممنونم

yaser_rashidi
May 22nd, 2004, 13:28
من با اجازه تاپيك ناقص رو پاك كردم :)
اينجور مشكلات ميتواند مربوط به كانكشن اينترنت باشد( سرعت كم ....) يا اينكه صفحه expire شده باشد . تجربه شخص من اينه كه موقع پست كردن نهايي كل متن رو select كرده و copy ميزنم و صفحه رو reload ميكنم و سپس صفحه تازه رو پست ميكنم . اينجوري احتمال خطا كمتره . ;)
يك گزينه هم هست بنام report كه اگر پستي يا تاپيكي مشكل داشت ( مشكل سايت...مشكل يوزر ..هر چي ...) اين دكمه رو بزنيد و يه توضيح هم درباره مشكل مينويسيد و پست ميكنيد مدير اونها رو اول ميخونه و رسيدگي ميكنه .
:)

mojtaba
June 1st, 2004, 17:30
آقا من مي‌خوام انگليسي بنويسم نمي‌شه. يعني ميشه‌ها ولي چون نمي‌شه RTL و LTR اش رو درست كرد خيلي نافرم ميشه.
ميشه كاريش كرد.
ضمنا من يك مشكل قديمي دارم و اون هم ء هست البته وسط كلمه مثل كلمه سوال وقتي دكمه ء رو ميزنم پ تايپ مي‌كنه.
فكر كنم قبلا راه حلش رو بهم گفته بودين ولي پيريه و هزار درد بي درمون.

Reza
June 1st, 2004, 22:14
براي چپ به راست نوشتن، متاسفانه فعلا راهي نداره.
براي نوشتن ؤ يکبار کليد scroll lock رو بزنيد تا حالت تايپ لاتين فعال بشه. حالا کليد Alt +Shift رو بزنيد تا تايپ فارسي فعال شه. حالا براي تايپ ؤ Shift+V را بزنيد.
:blink:
با اين روش طولاني که من گفتم فک کنم بي خيال تايپ ؤ شدي درسته آقا مجتبي؟! ;)

mojtaba
June 27th, 2004, 03:23
با اين روش طولاني که من گفتم فک کنم بي خيال تايپ ؤ شدي درسته آقا مجتبي؟!
يك چيزي تو همين مايه‌ها، اصلا چه معني ميده آدم ي به اين قشنگي رو ول كنه بره سراغ ؤ (يك بار نوشتم نگي بلد نيستم)

mojtaba
June 27th, 2004, 03:29
راستي يك مشكل جديد:
من مي‌خواستم يك پست جديد بزنم برا هم روي كليد مربوطه كليك كردم ولي بجاي اينكه صفحه پست زدن رو برام بياره عكس همون دكمه رو آورد انگاري كه لينك به عكسش باشه (نمي‌دونم منظورم رو فهميدي يا نه)
البته تو اون لحظه ۱۰۰ تا پنجره ديگه هم باز بود شايد بخاطر شلوغي بوده باشه؟

Reza
June 27th, 2004, 09:00
نميدونم والا. اگه بازم اين اتفاق افتاد بگو. الآن ظاهرا همه چي درسته.

yaser_rashidi
June 30th, 2004, 13:04
بخش سرچ سايت ارور ميده. جورهاي مختلفي هم جستجو كردم نتيجه يك صفحه است كه اين ارور رو ميده :
Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information.

The error returned was:

Sorry, but we did not find any matches to display. Try again and broaden your search criteria. If you were searching for new posts since your last visit, it's possible that there are none to show

دريا
July 4th, 2004, 11:56
بعض وقتها که ميخوام تايپ کنم نمي دونم چرا با کليد { اسكرول لاك } انگليسي نمي شه ؛ مثل همين حالا . كسي مي دونه ماجرا چيه ؟؟ :(

Reza
July 4th, 2004, 13:03
Originally posted by [email protected] ۱۰ تير ۱۳۸۳ @ ۱۲:۰۴ بعدازظهر
بخش سرچ سايت ارور ميده. جورهاي مختلفي هم جستجو كردم نتيجه يك صفحه است كه اين ارور رو ميده :
Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information.

The error returned was:

Sorry, but we did not find any matches to display. Try again and broaden your search criteria. If you were searching for new posts since your last visit, it's possible that there are none to show
من تست كردم. لازمه از قسمت Search Where? جايي كه مي‌خواهيد جستجو در اونجا انجام بشه رو مشخص كنيد. اينجوري مشكلي نداره.

Reza
July 4th, 2004, 13:06
Originally posted by دريا@ ۱۴ تير ۱۳۸۳ @ ۱۰:۵۶ قبل‏ازظهر
بعض وقتها که ميخوام تايپ کنم نمي دونم چرا با کليد { اسكرول لاك } انگليسي نمي شه ؛ مثل همين حالا . كسي مي دونه ماجرا چيه ؟؟ :(
يه بار كليد Alt+Shift رو بزنيد. احتمالا مشكل حل ميشه.

:)

دريا
July 5th, 2004, 09:48
مرسي از راهنماييتون . درست شد . :rolleyes:

دريا
July 25th, 2004, 15:25
راستي نميدونم چه جوري بايد مطالب قديمي ام رو كه ديگ روش دستور" edit" نداره رو ويرايش كنم .

Reza
July 25th, 2004, 15:44
Originally posted by دريا@ ۴ مرداد ۱۳۸۳ @ ۰۲:۲۵ بعدازظهر
راستي نميدونم چه جوري بايد مطالب قديمي ام رو كه ديگ روش دستور" edit" نداره رو ويرايش كنم .
الآن من اينجوري تنظيم كردم كه يوزرها تا چند ساعت بعد از پست زدن مي‌تونن مطلبشون رو اديت كنن.
دليلم اينه كه ممكنه ساير افراد بر مبناي پستي كه يه يوزر زده، پست بزنن و مطالبي بنويسن. اگه يوزر اولي بياد پستش رو اديت كنه، پيوستگي مطالب از دست ميره و ممكنه كلا معني و مفهوم مطلب عوض بشه.
مثلا فرض كنيد من بپرسم: نظر شما در مورد گاز لوله چيه؟
و دريا جواب بده: سهم خيلي خيلي خوبيه.

فرداش من پستم رو اديت كنم و جاي گاز لوله بنويسم طيف سايپا.
اونوقت هر كي بياد اين تاپيك رو بخونه، فك مي‌كنه دريا از طيف سايپا تعريف كرده و چون تحليل هاي دريا رد خور نداره، ميره ۱۰۰ درصد سبدشو طيف سايپا مي‌خره.

دليل من اين بود.
حالا اگه شما(دريا و ساير دوستان) دليل خاصي داريد، مي‌تونم محدوديت زماني براي ويرايش پست توسط يوزرها رو بردارم.

رضا :)

دريا
July 27th, 2004, 09:49
ممنون از توضيحي كه دادي . توجيهتون كاملا منطقي و معقوله . B)

Reza
July 27th, 2004, 10:19
Originally posted by دريا@ ۶ مرداد ۱۳۸۳ @ ۰۸:۴۹ قبل‏ازظهر
ممنون از توضيحي كه دادي . توجيهتون كاملا منطقي و معقوله . B)
شما لطف داريد :)

mojtaba
July 28th, 2004, 12:24
يك مشكل، البته اهميت چنداني نداره ولي گفتم كه با خبر باشي آقا رضا:
لينكهاي صفحه اول كه آبي هستند بعد از استفاده بنفش مي‌شوند.
اما وقتي كه موس رو روي يكي از لينك‌هاي استفاده شده مي‌برم (در حالت mouse over) رنگش عوض مي‌شه مثلاْ زرد و وقتي اونو برمي‌دارم به جاي اينكه همون رنگ بنفش قبلي بشه رنگش آبي مي‌شه انگار استفاده نشده.

Reza
August 1st, 2004, 10:05
Originally posted by [email protected] ۷ مرداد ۱۳۸۳ @ ۱۱:۲۴ قبل‏ازظهر
يك مشكل، البته اهميت چنداني نداره ولي گفتم كه با خبر باشي آقا رضا:
لينكهاي صفحه اول كه آبي هستند بعد از استفاده بنفش مي‌شوند.
اما وقتي كه موس رو روي يكي از لينك‌هاي استفاده شده مي‌برم (در حالت mouse over) رنگش عوض مي‌شه مثلاْ زرد و وقتي اونو برمي‌دارم به جاي اينكه همون رنگ بنفش قبلي بشه رنگش آبي مي‌شه انگار استفاده نشده.
درست مي‌گي آقا مجتبي. ممنون كه خبر دادي :)

انوش
September 23rd, 2004, 18:15
سلام
بالاخره موفق شدم وارد اين سايت بشم مدتي است مطالب مفيدي با منبع سرمايه دات كام در سايت هاي گوناگون مطالعه مي كردم ولي وقتي مي خواستم وارد اين سايت بشم سايت سرمايه...پيدا نمي شد سرور را چند بار عوض كردم درست نشد تا اينكه امروز با روشهاي ضد فيلترينگ موفق شدم سايت را پيدا كنم !!!!!!!! اما هنوز اين سوال براي من وجود دارد كه چرا من نميتوانستم اين سايت راپيدا كنم حتي من بخاطر سايت شما ويندوزم را قبلا دوباره نصب كرده بودم

Reza
September 24th, 2004, 00:15
Originally posted by انوش@ ۲ مهر ۱۳۸۳ @ ۰۵:۱۵ بعدازظهر
سلام
بالاخره موفق شدم وارد اين سايت بشم مدتي است مطالب مفيدي با منبع سرمايه دات كام در سايت هاي گوناگون مطالعه مي كردم ولي وقتي مي خواستم وارد اين سايت بشم سايت سرمايه...پيدا نمي شد سرور را چند بار عوض كردم درست نشد تا اينكه امروز با روشهاي ضد فيلترينگ موفق شدم سايت را پيدا كنم !!!!!!!! اما هنوز اين سوال براي من وجود دارد كه چرا من نميتوانستم اين سايت راپيدا كنم حتي من بخاطر سايت شما ويندوزم را قبلا دوباره نصب كرده بودم
به سايت سرمايه خوش اومدي انوش جان. شرمنده كه كه براي ديدن سايت سرمايه اينقدر به زحمت افتادي.

راستي منظورت اين نيست كه سايت سرمايه فيلتر شده؟ :unsure:

كامران۷
October 30th, 2005, 21:24
دوستان ميشه لطفا كمكم كنيد ؟
اگر يك دوستي به من پيغام خصوصي private message بده حالا كه مي خوام
جوابشو بدم موقع ارسال پاسخ خطا مي گيره و مي گه همچين IDاي نداريم !!!
شما مي دونيد مشكل چيه ؟

Reza
October 31st, 2005, 06:28
Originally posted by كامران۷@ ۸ آبان ۱۳۸۴ @ ۰۸:۲۴ بعدازظهر
دوستان ميشه لطفا كمكم كنيد ؟
اگر يك دوستي به من پيغام خصوصي private message بده حالا كه مي خوام
جوابشو بدم موقع ارسال پاسخ خطا مي گيره و مي گه همچين IDاي نداريم !!!
شما مي دونيد مشكل چيه ؟
لطفا ID دوستتون رو از طريق PM براي من بفرستيد تا ببينم مشکل از کجاست.

younes55
January 30th, 2007, 02:17
با سلام خدمت آقا رضا

بهتر است كه تاپيك هايي مانند live trading بصورت auto refresh باشند تا كاربران از اطلاعات تازه باخبر شوند.

با تشكر