PDA

View Full Version : گفتگو درباره: "انتقال سایت به سرور جدید"


Reza
October 14th, 2006, 07:50
با توجه به تاپيک: انتقال سايت به سرور جديد (http://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=2119)

لطفا نظرات خود و همچنين مشکلات احتمالي سايت را در اين تاپيک مطرح فرمائيد.

Hamed2420
October 14th, 2006, 08:10
با سلام

آقا رضا جداً خسته نباشید. خدا قوت:)

امیدوارم که دیگه شاهد این مشکلات نباشیم و این هاست پرسرعت باشه و از دست ما شاکی نشه :D
فکر کنم من اولین نفری بودم که امروز چند تا عکس اتچ کردم و با این ضمیمه کردن فایل ها خیلی مشکل داشتم.
چندین بار پیغام Fail شدن پروسه ضمیمه کردن رو در صفحه مدیریت ضمیمه فایل به من میده و بعد از چند بار تکرار، آپلود رو قبول میکنه. امروز من شاید 5 بار به این مشکل برخورد کردم. فکر کنم آپلود فایل ها کمی مشکل داره.

شاید هم ایراد از منه :D
به هر حال ممنون از زحمتی که کشیدید. اگه میشه این یه مورد رو یک بررسی بکنید. :blush:
متشکرم
ارادتمند شما

Reza
October 14th, 2006, 09:32
سلام

ممنون از لطف شما آقا حامد. راستش خودمم احساس مي کنم سايت کندتر از قبل شده :(
همچنين من برخي لينکهاي موجود در صفحات (مثلا نام کاريري آقا حامد در پست بالايي) رو به رنگ قرمز مي بينم. آيا شما هم اين مشکل رو داريد؟

Hamed2420
October 14th, 2006, 09:53
سلام

آقا رضا من یک بار با این مشکل قرمز شدن نوشته ها مواجه شدم ولیکن بعد از اون دیگه ندیدم.

Hamed2420
October 14th, 2006, 10:12
آقا رضا

دیگه نمیشه فایل اتچ کرد :(
این پیغام رو سیستم در همون صفحه مدیریت ضمیمه ها به من میده:

result.jpg:
Upload of file failed

باقی دوستان این مشکل رو دارند؟!!

yaser_rashidi
October 14th, 2006, 13:29
سلام

ضمن تشكر از آقا رضا و دوستاني كه كمك كردن علي الخصوص آقا فرخ، و آرزوي عدم تكرار دوباره چنين فاجعه اي، بنده مشكلي كه شما داريد را ندارم. اتفاقا فكر ميكنم سرعت آپلود به سايت از قبل بيشتر شده :blink: دليلش هم عكس ضميمه.

موفق باشيد
..........................
رشيدي

dela
October 14th, 2006, 16:04
همچنين من برخي لينکهاي موجود در صفحات (مثلا نام کاريري آقا حامد در پست بالايي) رو به رنگ قرمز مي بينم. آيا شما هم اين مشکل رو داريد؟

با سلام به همگی
و ضمن تبریک و تشکر
برای منم اینطوری هست

Reza
October 14th, 2006, 16:12
دلا جان:
آيا در انتهاي صفحه (پايين) پيغام Database Error رو مي بينيد؟
آيا تمام صفحات فروم اين مشکل رو دارند؟
آيا سرعت لود شدن صفحات کم است؟


دوستان ديگر هم مشکل مشابه دارند؟ لطفا دوستاني که مشکل فوق را ندارند نيز اعلام کنند.

با تشکر

yaser_rashidi
October 14th, 2006, 16:30
سلام

من هیچ مشکلی ندارم. بروزرم موزیلاست و با avant browser که برپایه ie هست هم چک کردم سالمه. توصیه میکنم cache بروزرتون رو کامل پاک کنید. کل کوکی ها و ... رم پاک کنید. شاید درست شد.

موفق باشید
......................
رشیدی

Babak_asdf
October 14th, 2006, 16:40
آقا رضا خسته نباشيد

دست شما درد نكنه.

من مشكل خاصي ندارم يه عكسم واسه امتحان پيوست ميكنم !

dela
October 14th, 2006, 16:42
اون مشکل درست شد یعنی بعضی موقع ها اونطوری میشود و بعضی اوقات نه
ولی این یکی خیلی تکرار میشه!

fx.PARADISE
October 14th, 2006, 16:50
سلام بر آقا رضا و خسته نباشید

باید تبریک گفت که این سایت آنقدر پربار بوده است و ارتباطات قوی و البته سالم آنقدر زیاد و مثمر ثمر بوده که ارائه دهنده هاستینگ عاجز شده است.
این امر بدون شک مرهون زحمات بسیار شما و سایر اساتید و مدیران سایت سرمایه بوده هست و خواهد بود.
برای من تازه وارد که مشغول تلمذ از محضر شما اساتید هستم مایه بسی افتخار است که در چنین محفل گرمی عضویت دارم.
امیدوارم همچون گذشته موفق و مؤید باشید.

Khashayar_Amini
October 14th, 2006, 17:00
سلام

یک مورد فایل Word جهت تست آپلود می کنم

ظاهرا مشکل خاصی نیست .

من هم از دوستانی که زحمت کشیدن تشکر می کنم و امیدوارم دیگر شاهد مشکلاتی از دست نباشیم .

showmanfx
October 14th, 2006, 17:15
سلام به همه دوستان عزيزم.من اطلاع نداشتم كه سايت در حال جابجايي است و هر چه سعي ميكردم كه وارد سايت شوم نمي شد ولي امروز خوشحال شدم كه وارد شد.اگر چه سايت شما آنقدر وسيع است كه من نمي توانم هر جا كه ميخواهم راحت بروم.مثلا يك مطلب راجع به تحليل تكنيكال يك جا ميخوانم ولي دفعه بعد كه ميروم مثلا آن مطلب آقاي رشيدي را بخوانم پيدايش نميكنم.البته من يك مقدار هم ناشي هستم ولي هر جه هم تلاش ميكنم نميتوانم يك نظم ذهني براي خودم درست كنم.راست حسيني من بلد نيستم از سايت اسفاده كنم و يا يك مشكل ديگرم اين است كه وقتي در جايي نوشته اي ميبينم متوجه نميشوم كه در چه تاريخي نوشته شده است. آيا ميشود
قسمتي را در تاپيكها گنجاند كه تاريخ شمسي و ميلادي ئر هر نوشته اي در يك گوشه ثبت شود؟ اين كار كمك بسيار موثري به تازه كاران ميكند. با پوزش فراوان.

Mohsen
October 14th, 2006, 17:22
سلام
آقا رضا جداً خسته نباشید .
سرور جدید هم بر شما و هم بر تمام کاربران مبارک باشه و امیدوارم با توجه به امکانات جدید و به پاس تلاش های زیبای شما ، شاهد پربار تر شدن سایت سرمایه باشیم .
هم سرعت و هم سایر امکانات کاملاً خوب و در حد قابل قبول است . عکس زیر هم بابت تست و اعلام عدم وجود اشکال فوق الذکر (ببخشید که من باز فایل attach کردم :cry: ) ;)

16083

موفق و شاد باشید

Hamed2420
October 14th, 2006, 17:45
دلا جان:
آيا در انتهاي صفحه (پايين) پيغام Database Error رو مي بينيد؟
آيا تمام صفحات فروم اين مشکل رو دارند؟
آيا سرعت لود شدن صفحات کم است؟


دوستان ديگر هم مشکل مشابه دارند؟ لطفا دوستاني که مشکل فوق را ندارند نيز اعلام کنند.

با تشکر

با سلام
ببخشید که من اینقذه حساسم :blush:

مشکل آپلود از ظهر به بعد درست شد :banana:

اما مشکلات زیر رو من هنوز میبینم، Cache اکسپلورر رو هم پاک کردم اما هنوز این مشکلات هست:

16084

16085

ارادتمند شما

Reza
October 14th, 2006, 20:23
اون مشکل درست شد یعنی بعضی موقع ها اونطوری میشود و بعضی اوقات نه
ولی این یکی خیلی تکرار میشه!

با تشکر از همه دوستان

دلا جان، این گزینه رو فعال کردم که در زمانهای افزایش خطرناک فشار روی سرور، بازدید کننده جدید به سایت راه داده نشه تا از اختلال در عملکرد سرور جلوگیری بشه.

Reza
October 14th, 2006, 20:28
با سلام
ببخشید که من اینقذه حساسم :blush:

مشکل آپلود از ظهر به بعد درست شد :banana:

اما مشکلات زیر رو من هنوز میبینم، Cache اکسپلورر رو هم پاک کردم اما هنوز این مشکلات هست:

16084

16085

ارادتمند شما
حامد جان

تا جایی که من فهمیدم وقتی ارتباط اینترنت خیلی کند باشه این خطا دیده میشه. آیا برای شما هم همینطوره؟

امیدوارم مشکل برطرف بشه. اگر تکرار شد لطفا اعلام کنید.

با تشکر

Hamed2420
October 14th, 2006, 20:38
حامد جان

تا جایی که من فهمیدم وقتی ارتباط اینترنت خیلی کند باشه این خطا دیده میشه. آیا برای شما هم همینطوره؟

امیدوارم مشکل برطرف بشه. اگر تکرار شد لطفا اعلام کنید.

با تشکر

آقا رضا سلام:)
شاید مشکل این سرعت کانکشن باشه :nervous:
چرا که من از ADSL داتک استفاده میکنم و لطف کردند و باند بیت من رو به 128 کیلو بیت کاهش دادن:evil2:

اما یه چیزه دیگه :D (الان آقا رضا با خودشون میگن گیره چه آدمی افتادم :p )
قبلاً وقتی یک پیام خصوصی برامون فرستاده میشد، یک ایمیل هم برامون میومد که همون لحظه متوجه میشدیم، اما از صبح تا الان من در هنگام دریافت پیام خصوصی، ایمیل دریافت نمیکنم:blush:

متشکرم :happy:
ارادتمند شما

Reza
October 14th, 2006, 21:07
آقا رضا سلام:)
شاید مشکل این سرعت کانکشن باشه :nervous:
چرا که من از ADSL داتک استفاده میکنم و لطف کردند و باند بیت من رو به 128 کیلو بیت کاهش دادن:evil2:

اما یه چیزه دیگه :D (الان آقا رضا با خودشون میگن گیره چه آدمی افتادم :p )
قبلاً وقتی یک پیام خصوصی برامون فرستاده میشد، یک ایمیل هم برامون میومد که همون لحظه متوجه میشدیم، اما از صبح تا الان من در هنگام دریافت پیام خصوصی، ایمیل دریافت نمیکنم:blush:

متشکرم :happy:
ارادتمند شما
سلام آقا حامد

نه! با ADSL نباید مشکلی باشه. پس مشکل چیز دیگری است. . .
امیدوارم با گذشت یکی دو روز حل بشه. اگر نشد باید بگردیم دنبال ایراد.

در مورد دریافت ایمیل: من با دریافت PM ایمیل هم دریافت می کنم و مشکلی نیست. آیا دوستان دیگر مشکلی در این مورد دارند؟

ravian
October 14th, 2006, 21:37
سلام اقا رضا
دستتون درد نکنه سایت خوب شده امیدوارم دیگه همچین مشکلی پیش نیاد...موفق باشید

mummy
October 14th, 2006, 22:49
این چند روزه که تنونستم وارد سایت بشم خیلی ناراحت بودم!
مخصوصا نگران رنگینگ سایت بودم.
ان شاء الله که دیگه هیچ وقت سایت خراب نشه.
با تشکر از مدیران دلسوز فروم: آقا رضا ، قزمر خان ، آقا فرخ و سایر دوستان.

alibjn
October 14th, 2006, 23:46
با سلام و خسته نباشيد
خدمت اقا رضا و بقيه برو بچه هاي سايت سرمايه.
از اينكه مشكل سايت بر طرف شد خوشحالم
ان شا الله بتونيم از اين فضاي ايجاد شده چيزي
ياد بگيريم

NoName
October 15th, 2006, 01:55
سلام آقا رضا :) واقعا خسته نباشید.

Chipal
October 15th, 2006, 05:53
سلام .
من هم به نوبه خودم از آقا رضا و سایر دوستانی که خودشون نام بردند و همینطور آقا محسن عزیز و سایر دوستانی که برای رفع مشکل زحمت کشیدند ، و میدونم این چند روزه چه فشاری رو تحمل کردند ، تشکر میکنم .

امیدوارم هر جا که باشید ، همواره خوش و خرم زندگی کنید .
ارادتمند - چیپال

Erfaani
October 15th, 2006, 08:12
سلام آقا رضا

ضمن تشکر از شما من هم مشکلی ندارم

ممنون

chaos_of_death
October 15th, 2006, 10:38
من نزدیک به 80 درصد سایت رو با آفلاین اکسپلورر دانلود کردم.
سرعت خوب بود

ario
October 15th, 2006, 10:50
گاهي اوقات (به ندرت) نوشته هاي سايت براي من قرمز ميشه!:blink:

Shakhes
October 15th, 2006, 13:49
این گزینه رو فعال کردم که در زمانهای افزایش خطرناک فشار روی سرور، بازدید کننده جدید به سایت راه داده نشه تا از اختلال در عملکرد سرور جلوگیری بشه.


سلام بر اقا رضا مرد روزهای سخت

اقا رضا از زحمات بی دریغ شما در جهت راه اندازی مجدد سایت بی نهایت ممنونم و دیدم بی انصافیه اگه نخوام لااقل تشکری کرده باشم . در مورد این مطلب بالا فقط عرضی داشتم اونهم اینه که اگه مثلا ما سه صفحه برای ارسال مطلب نوشتیم ایا امکان داره با اومدن این پیغام که بعضی اوقات مکررا اعلام میشه بیاد و پیغام ارسال Eror بده اگر این اینطور باشه کار خیلی سخت میشه !! اگر هم امکان بروز چنین مشکلی نیست هم بفرمایید تا با خیال راحت بتونیم مطلب بنویسیم .

تندرست و پیروز باشید
ارادتمند

Reza
October 15th, 2006, 14:10
سلام بر اقا رضا مرد روزهای سخت

اقا رضا از زحمات بی دریغ شما در جهت راه اندازی مجدد سایت بی نهایت ممنونم و دیدم بی انصافیه اگه نخوام لااقل تشکری کرده باشم . در مورد این مطلب بالا فقط عرضی داشتم اونهم اینه که اگه مثلا ما سه صفحه برای ارسال مطلب نوشتیم ایا امکان داره با اومدن این پیغام که بعضی اوقات مکررا اعلام میشه بیاد و پیغام ارسال Eror بده اگر این اینطور باشه کار خیلی سخت میشه !! اگر هم امکان بروز چنین مشکلی نیست هم بفرمایید تا با خیال راحت بتونیم مطلب بنویسیم .

تندرست و پیروز باشید
ارادتمند
با سلام و تشکر از همه دوستان

جناب شاخص، اصولا پیغام فشار زیاد روی سرور رو نباید بصورت مکرر مشاهده کنید. لطفا اگر این پیغام رو چند بار پیاپی مشاهده کردید، همینجا اعلام کنید.

موردی که عنوان کردید ممکنه اتفاق بیفته. اما احتمال وقوعش نباید زیاد باشه. اما برای اطمینان بیشتر بهتره قبل از پست کردن مطلب، تمام متنی که نوشتید رو انتخاب (Ctrl+A) و سپس در Clip Board کپی کنید (Ctrl+C) تا در صورت بروز مشکل، نوشته ها از بین نروند.

لطفا هر یک از دوستان پیغام عدم دسترسی به سایت بدلیل فشار زیاد سرور رو مشاهده کردند همینجا اعلام کنند.

با تشکر

Reza
October 15th, 2006, 14:20
من نزدیک به 80 درصد سایت رو با آفلاین اکسپلورر دانلود کردم.
سرعت خوب بود

80% کل سایت رو دانلود کردی آشوب جان؟ :blink:

خوب شد این موضوع رو گفتی! حالا می دونم اگه آخر ماه Bandwidth کم اومد سراغ کی باید برم (شوخی)

chaos_of_death
October 16th, 2006, 02:59
80% ..........
حالا می دونم اگه آخر ماه Bandwidth کم اومد سراغ کی باید برم (شوخی)

:cry:

:blush: :happy:

ghods
October 16th, 2006, 12:02
با سلام و خسته نباشيد

با وجود حجم بالاي بازديد كننده از سايت ، ديدن صفحه زير عادي و ناراحت كننده شده . به اميد اينكه به زودي مشكل فوق برطرف گردد .

Reza
October 16th, 2006, 15:20
با سلام و خسته نباشيد

با وجود حجم بالاي بازديد كننده از سايت ، ديدن صفحه زير عادي و ناراحت كننده شده . به اميد اينكه به زودي مشكل فوق برطرف گردد .
با سلام
بجز در حوالي ظهر که حجم بازديد کنندگان افزايش پيدا مي کند، در ساير زمانها مشاهده اين پيغام به ندرت اتفاق مي افتد. در حوالي ظهر هم نبايد اين پيغام بطور مکرر مشاهده شود. اگر اينگونه نيست لطفا اعلام کنيد.

براي رفع کامل اين ايراد بايد Sever اختصاصي براي سايت بگيريم که هزينه زيادي دارد. لذا فعلا ناچاريم با همين وضعيت ادامه دهيم.

استفاده از امکان جستجو فشار زيادي به سرور وارد مي کند. لطفا دوستان عزيز در ساعات پر ترافيک از امکان جستجو در سايت استفاده نکنند.

با تشکر

ghods
October 16th, 2006, 15:53
استفاده از امکان جستجو فشار زيادي به سرور وارد مي کند. لطفا دوستان عزيز در ساعات پر ترافيک از امکان جستجو در سايت استفاده نکنند.

با تشکر

سلام مجدد

اگر جستجو در سايت را به يك موتور جستجو مثل google واگذار كنيد (مثل اغلب سايتها) ، آيا بار ترافيكي كمتر ميشود ؟

ارادتمند

alibeirami
October 16th, 2006, 17:27
نوشته اصلي بوسيله Reza

استفاده از امکان جستجو فشار زيادي به سرور وارد مي کند. لطفا دوستان عزيز در ساعات پر ترافيک از امکان جستجو در سايت استفاده نکنند.
آقا رضا خسته نباشید

یادمه داخل وی بولتین یه آپشنی بود که امکان سرچ برای یک نفر رو بین یک سرچ تا بعدی یه مدتی مثلا 1 دقیقه فاصله مینداخت احتمالا خودتون هم اون رو دیدید چرا از اون استفاده نمی کنید؟

Reza
October 16th, 2006, 18:54
سلام مجدد

اگر جستجو در سايت را به يك موتور جستجو مثل google واگذار كنيد (مثل اغلب سايتها) ، آيا بار ترافيكي كمتر ميشود ؟

ارادتمند
با سلام

بله. اما جستجو از طریق گوگل از دقت و انعطاف لازم برخوردار نیست.
اگر فشار روی سرور افزایش پیدا کند ممکن است ناچار به انجام این کار شویم.

Reza
October 16th, 2006, 18:55
آقا رضا خسته نباشید

یادمه داخل وی بولتین یه آپشنی بود که امکان سرچ برای یک نفر رو بین یک سرچ تا بعدی یه مدتی مثلا 1 دقیقه فاصله مینداخت احتمالا خودتون هم اون رو دیدید چرا از اون استفاده نمی کنید؟
اون گزینه بین دو سرچ توسط یک کاربر فاصله می ندازه که الآن روی دو دقیقه تنظیم کردم.

اما از جستجوی همزمان یا با فاصله کم توسط چند کاربر جلوگیری نمی کند.

Chipal
October 16th, 2006, 21:58
سلام .
آقا رضا فکر میکنم قسمت عمده ترافیک و فشار روی سایت به دلیل رفرش کردن مکرر سایت برای دیدنه پستهای جدیده .
اگر مثل سابق که تو صفحه اول سایت پستهای جدید به نمایش در میومد ، این حالت رو پیاده کنید ، فکر میکنم مشکل خیلی حل بشه .
این مورد بطور خاص در مورد تاپیک لایو تریدینگ صادق هست . دوستی رو میشناسم که با استفاده از یکی از براوزرها اتوماتیک هر چند لحظه صفحه رو رفرش میکنه تا پستها رو از دست نده !
برای این مورد هم فکر کنم استفاده از پیشنهاد آقای علیجان خیلی کمک کنه .
البته اینها در حد پیشنهاد بود ...
ارادتمند - چیپال

mehran_lp
October 19th, 2006, 21:56
سلام
چرا لینکی که تو امضای استاد فرخ هستش خرابه ؟!
من خیلی کنجکاو شدم

Mazdak Parsian
October 19th, 2006, 23:26
با سلام و خسته نباشید

در مورد جلوگیری از بار ترافیکی به علت Refresh کردن های مکرر و یا فشردن دکمه ارسالهای جدید که به کرات توسط کاربران استفاده میشود و حتی جلوگیری از ورود و خروج مکرر به سایت ، شاید بتوان از کاربران درخواست نمود برای دیدن ارسالهای جدید از Google Reader ([Only registered and activated users can see links]) استفاده کنند .

البته استفاده از این امکان مشروط به ایجاد تغییراتی در سایت و اضافه کردن RSS در تمامی صفحات می باشد .
من امروز این موضوع را در Google Reader ([Only registered and activated users can see links]) برای سایت سرمایه چک کردم . اما فقط تعداد بسیار محدودی از پستهای جدید قابل دسترسی بود . شاید دوستانی که در این مورد تخصص بیشتری دارند بهتر بتوانند راهنمایی کنند .

viper
October 19th, 2006, 23:38
سلام

اگه واقعا refresh کردن به سایت فشار زیادی وارد می کنه یه راه اینه که از scrolling bar استفاده بشه(چیزی مشابه سایت های خبری bloomberg,reuters ,.. ) و مثلا اسم تاپیک سپس اسم نویسنده و چند کلمه اول پست درج بشه و این بار مرتبا update میشه و با کلیک روی موضوعات نشان داده شده تاپیک مورد نظر باز می شود.

از همین فرمت برای rss که مزدک عزیز اشاره کردن میشه استفاده کرد.

موفق باشید

MASOOD OK
October 20th, 2006, 01:10
یه چز دیگه هم بنده حقیر خدمت دوستان عرض کنم که فکر کنم به پهنای باند ماهیانه سایت کمک میکنه و از شلوغ شدن بیش از هد تاپیک ها کم میکنه اون هم استفاده از Tnx ماشین برای سایت هست که دیگه کاربرانی که میخواهن تشکر کنن مجبور نباشن یه پست جدید بدن ( در نتیجه هم مصرف پهنای باند یه مقدار کم پایین میاد و ه تاپیک ها شلوغ نخواهد شد )
====
و البته از همه اینها کارساز تر استفاده از image hosting های مجانی و بسیار با کیفیت برای استفاده از پیوستهای تصوری میباشد . به نظر من اگه داخل سایت پیوستها برای کاربران محدود شوند و بجای آن از این سایتها استفاده کنیم بسیار خوب میشود ..

Reza
October 20th, 2006, 10:49
سلام .
آقا رضا فکر میکنم قسمت عمده ترافیک و فشار روی سایت به دلیل رفرش کردن مکرر سایت برای دیدنه پستهای جدیده .
اگر مثل سابق که تو صفحه اول سایت پستهای جدید به نمایش در میومد ، این حالت رو پیاده کنید ، فکر میکنم مشکل خیلی حل بشه .
این مورد بطور خاص در مورد تاپیک لایو تریدینگ صادق هست . دوستی رو میشناسم که با استفاده از یکی از براوزرها اتوماتیک هر چند لحظه صفحه رو رفرش میکنه تا پستها رو از دست نده !
برای این مورد هم فکر کنم استفاده از پیشنهاد آقای علیجان خیلی کمک کنه .
البته اینها در حد پیشنهاد بود ...
ارادتمند - چیپال
با سلام

در حال حاضر آخرین تاپیک هایی که در آنها مطلبی نوشته شده در صفحه اول با عنوان" آخرین عناوین" درج می شوند. اما برای آپدیت شدن آنها لازم است صفحه اول رفرش شود.

Reza
October 20th, 2006, 10:59
سلام
چرا لینکی که تو امضای استاد فرخ هستش خرابه ؟!
من خیلی کنجکاو شدم
لینک مشکل داره.

ظاهرا منظور جناب فرخ این پست بوده:
http://forum.sarmaye.com/showthread.php?p=64959#post64959

Reza
October 20th, 2006, 11:01
در مورد RSS، دو تا مشکل وجود داره. یکی اینکه ظاهرا آپدیت شدنش مقداری تاخیر داره. و دورم اینکه متن پست نشون داده نمیشه و فقط عنوان رو نشون میده.

در مورد استفاده از image hosting های مجانی: مشکل اینه که بعد از مدتی ممکنه اون هاست ها اطلاعات رو پاک کنند یا سایتشون توسط مخابرات فــیــلتـر بشه. در برخی تاپیکهای قدیمی (مثل آموزش تصویری فارکس) این اتفاق افتاده و عکسها قابل رویت نیستند.

لذا بهترین گزینه اینه که تصاویر و پیوستهای مهم که لازمه برای آینده باقی بمونند به پست ها ضمیمه بشوند و تصاویر غیر مهم (مانند بخش "موضوع آزاد") روی هاست های خارجی قرار گیرند. فکر می کنم سایت http://tinypic.com برای این منظور مناسبه.

Mazdak Parsian
October 20th, 2006, 13:53
در مورد RSS، دو تا مشکل وجود داره. یکی اینکه ظاهرا آپدیت شدنش مقداری تاخیر داره. و دورم اینکه متن پست نشون داده نمیشه و فقط عنوان رو نشون میده.

در مورد استفاده از image hosting های مجانی: مشکل اینه که بعد از مدتی ممکنه اون هاست ها اطلاعات رو پاک کنند یا سایتشون توسط مخابرات فــیــلتـر بشه. در برخی تاپیکهای قدیمی (مثل آموزش تصویری فارکس) این اتفاق افتاده و عکسها قابل رویت نیستند.

لذا بهترین گزینه اینه که تصاویر و پیوستهای مهم که لازمه برای آینده باقی بمونند به پست ها ضمیمه بشوند و تصاویر غیر مهم (مانند بخش "موضوع آزاد") روی هاست های خارجی قرار گیرند. فکر می کنم سایت [Only registered and activated users can see links] برای این منظور مناسبه.
با بررسی وب سایت بی بی سی ([Only registered and activated users can see links]) تاخیری مشاهده نشد .
امکان مشاهده پستها بصورت کامل ، بستگی به تنظیمات دارد .

Mazdak Parsian
October 20th, 2006, 14:06
مشاهده یکی از پستهای سایت سرمایه از طریق Google Reader ([Only registered and activated users can see links]) :


16370

Chipal
October 20th, 2006, 14:29
سلام آقا رضا .

2 تا مورد دیگه هم جسارتا قابل بررسی هست .
یکی اینکه در دیتا بیس اکسس ، گزینه ای هست که دیتا رو مرتب میکنه و گاه حجم اون رو حتی تا یک پنجم ! کاهش میده . من نمیدونم این گزینه در دیتا بیس سرمایه هم وجود داره یا نه ( منظورم نوعه پایگاه اطلاعاتی هست که استفاده میکنید ) . اینکار باعث مرتب شدن داده ها ، کاهش حجم اون ، و افزایش سرعت دسترسی به اطلاعات بطور چشمگیر میشه .

مورد دوم هم استفاده از قابلیتی هست که دیتای درخواستی کلاینت رو بر روی سرور فشرده میکنه و دوباره روی کامپیوتر کاربر باز میکنه . این مورد هم در مواردی که دیتا از نوع متن ( مثل فرومها و از جمله سرمایه ) هستش ،در حالت بهینه تا 60 % استفاده از پهنای باند رو کاهش میده .

فقط نمیدونم که آیا سرور مورد استفاده شما این گزینه رو ساپورت میکنه یا نه .

موفق و شادکام باشید .
ارادتمند - چیپال

ghods
October 23rd, 2006, 12:11
با سلام

يه سوال داشتم : آيا كندي مرور سايت سرمايه را بقيه دوستان هم دارند يا خير ؟

[Only registered and activated users can see links]

ariana
October 23rd, 2006, 12:45
با سلام

من در روز ، ده بيست بار اين ( پيام ) را هنگام ديدن سايت سرمايه ميبينم ! آيا ساير دوستان هم اين مشكل را دارند ؟!

در حال حاضر بدلیل ترافیک زیاد سایت، فشار روی Server افزایش یافته و امکان بازدید شما از سایت وجود ندارد. لطفاً چند دقیقه دیگر مجدداً سعی نمائید. با تشکر

ario
October 24th, 2006, 22:59
در حال حاضر بدلیل ترافیک زیاد سایت، فشار روی Server افزایش یافته و امکان بازدید شما از سایت وجود ندارد. لطفاً چند دقیقه دیگر مجدداً سعی نمائید. با تشکر

از وقتي كه سايت به سرور جديد منتقل شده اين مشكل بيشتر نشده؟ در سرور قبلي اين مشكلات كمتر به چشم مي خورد...:)

Hamed2420
October 24th, 2006, 23:17
با سلام

رفرش شدن سایت یکی از آرزوهای این چند روزه من شده:huh:

البته سرعت اینترنت ها هم به نظرم کاهش داشته.
نمیدانم، باقی دوستان هم مشکل مشابه رو دارند؟:rolleyes: :rolleyes:

ارادتمند شما

ario
October 24th, 2006, 23:40
يك مشكل هم اين است كه گاها" همچون امشب به مدت چند ساعت از forum live trading به من ايميل نميرسه... :(

Reza
October 25th, 2006, 00:14
در حال حاضر بدلیل ترافیک زیاد سایت، فشار روی Server افزایش یافته و امکان بازدید شما از سایت وجود ندارد. لطفاً چند دقیقه دیگر مجدداً سعی نمائید. با تشکر

از وقتي كه سايت به سرور جديد منتقل شده اين مشكل بيشتر نشده؟ در سرور قبلي اين مشكلات كمتر به چشم مي خورد...:)
در سرور قبلی، این امکان وجود نداشت که سیستم فروم بتونه مقدار لود سرور رو تشخیص بده. لذا وقتی فشار روی سرور افزایش پیدا می کرد، از ورود کاربران جدید جلوگیری نمی شد و همین موضوع باعث می شد که فشار بیشتر بشه و سرور از کار بیفته. لذا هم سایت دچار مشکل می شد و هم شرکت ارائه دهنده خدمات هاستینگ ارائه خدمات به ما رو متوقف کرد.

اما با تنظیم این گزینه، فشار روی سرور تحت کنترل خواهد بود و از ایجاد مشکل برای سایت و سرور جلوگیری میشه.

Reza
October 25th, 2006, 00:17
يك مشكل هم اين است كه گاها" همچون امشب به مدت چند ساعت از forum live trading به من ايميل نميرسه... :(
وقتی در یک تاپیک مشترک شوید، با درج پست در اون تاپیک برای شما ایمیل ارسال میشه. اما اگر بعد از ارسال ایمیل از سایت بازدید نکنید، با درج پستهای جدید در اون تاپیک، مجددا ایمیل ارسال نمیشه. (تا زمانی که از سایت بازدید کنید)

ario
October 27th, 2006, 12:38
وقتی در یک تاپیک مشترک شوید، با درج پست در اون تاپیک برای شما ایمیل ارسال میشه. اما اگر بعد از ارسال ایمیل از سایت بازدید نکنید، با درج پستهای جدید در اون تاپیک، مجددا ایمیل ارسال نمیشه. (تا زمانی که از سایت بازدید کنید)
امروز ديگه كاملا" مطمئن هستم كه هم لايو چارت را و هم صفحه اول را پس از هر پست در لايو چارت 1 بار refresh كردم ولي باز هم ايميل نيامد! من چند ساعت در روز به طور پيوسته اين مشكل را دارم و باقي روز درسته درست مي شود!‌:)

ario
October 27th, 2006, 13:01
امروز ديگه كاملا" مطمئن هستم كه هم لايو چارت را و هم صفحه اول را پس از هر پست در لايو چارت 1 بار refresh كردم ولي باز هم ايميل نيامد! من چند ساعت در روز به طور پيوسته اين مشكل را دارم و باقي روز درسته درست مي شود!‌:)
كسي هست اين مشكل را داشته باشد؟يا فقط من... ؟! شايد ايراد از ايميل خودم باشه! :huh:

Reza
October 27th, 2006, 16:07
ظاهرا فشار روی سرور سایت ForexFactory هم زیاد شده.

fx.PARADISE
October 29th, 2006, 21:55
استاد رضا سلام
ظاهرا از زمان انتقال سایت به سرور جدید مشکلات سایت هم بیشتر شده اگر مشاهده کرده باشید من در بیشتر ساعات شبانه روز !!! آن لاین هستم . تا امروز مشکلی با سایت نداشتم ولی امروز شاید حدود ده بار آن پیام ( اسمشو نبر):o را رویت کردم. این موضوع را از آن جهت گفتم که خواسته بودید چنانچه مشکلی مشاهده شد اطلاع دهیم .وگرنه مطمئن هستم هم چنان در جهت رفع معضل تلاش می فرمایید.

ario
October 29th, 2006, 22:28
ظاهرا فشار روی سرور سایت ForexFactory هم زیاد شده.
البته معمولا سر خبر اين مشكل را دارند

Reza
October 30th, 2006, 10:21
سلام
ظاهرا از زمان انتقال سایت به سرور جدید مشکلات سایت هم بیشتر شده اگر مشاهده کرده باشید من در بیشتر ساعات شبانه روز !!! آن لاین هستم . تا امروز مشکلی با سایت نداشتم ولی امروز شاید حدود ده بار آن پیام ( اسمشو نبر):o را رویت کردم. این موضوع را از آن جهت گفتم که خواسته بودید چنانچه مشکلی مشاهده شد اطلاع دهیم .وگرنه مطمئن هستم هم چنان در جهت رفع معضل تلاش می فرمایید.

با سلام
همانطور که مي دانيد سايت سرمايه از Server اختصاصي استفاده نمي کند و اين سايت با تعداد زيادي سايت ديگر روي يک سرور قرار دارند. اگر يکي از سايتها فشار زياد به سرور وارد کند، عملکرد سرور و در نتيجه ساير سايتها نيز با مشکل مواجه مي شود.

ظاهرا مشکل ديروز به سايت سرمايه مربوط نبود و سايت ديگري اين فشار را به سرور وارد مي کرد.

لطفا در صورت مشاهده مجدد اين پيام، اعلام فرمائيد.

با تشکر

ario
October 31st, 2006, 12:07
با سلام
با تشکر
آيا امكانش نيست كه تاپيكي مثل live traiding را كه دائما" بايد refresh كرد و پست هاي جديدش را خواند , بدون مراجعه به سايت و از طريق ايميل پست ها را خواند؟ بدون اين كه به سايت مراجعه كنيم ايميل هاي جديد فرستاده شود و در ميل باكس خودمان مطالاب را دنبال كنيم...
يا لا اقل به جاي مراجعه پس از 1 پست جديد , پس از 5 يا 10 پست جديد به سايت مراجعه كنيم... تا بدين صورت فشار بر روي سايت كمتر شود
با تشكر

raminayat
October 31st, 2006, 19:25
من امروز چندین بار با عدم امکان ورود به ساعت مواجه شده ام.
الان هم که توانستم وارد شوم پس از چندین بار زدن دکمه رفرش بوده است.

Reza
October 31st, 2006, 21:47
من امروز چندین بار با عدم امکان ورود به ساعت مواجه شده ام.
الان هم که توانستم وارد شوم پس از چندین بار زدن دکمه رفرش بوده است.
چه پیامی دریافت می کردید؟ فشار زیاد روی سرور یا پیامی دیگر؟

صفحه اول سایت برای چند دقیقه در ساعت 14:45 در دسترس نبود. اما این مشکل خیلی سریع برطرف شد.

raminayat
October 31st, 2006, 22:42
پیام فشار زیاد بر سرور دریافت کردم
همین الان موقع فرستادن پاسخ هم همین پیغام را می دهد.

S_K_H
October 31st, 2006, 22:43
چه پیامی دریافت می کردید؟ فشار زیاد روی سرور یا پیامی دیگر؟

صفحه اول سایت برای چند دقیقه در ساعت 14:45 در دسترس نبود. اما این مشکل خیلی سریع برطرف شد.

رضا جان
من هم یکبار دیشب و یک بار هم امروز همین ساعتی که فرمودید با خطای متفاوتی مواجه شدم . فکر کنم آرم شرکت هاستینگ بود اما یادم نیست چی بود ... رفرش کردم دیگه نیامد
اولش ترسیدم گفتم نکنه دوباره یه بالایی سر سایت امده ...
بهرحال من می فهمم کار شما مبنی بر اداره یک چنین فرومی کار بسیار سختی است و واقعا از خداوند برایتان آروزی موفقیت و سلامتی دارم
شادباشید

Alifar
November 13th, 2006, 07:00
پیام فشار زیاد بر سرور دریافت کردم
همین الان موقع فرستادن پاسخ هم همین پیغام را می دهد.
با سلام
این پیام اکثرا برا من هم ظاهر میشه و با عث تکرار پستهام میشه!؟

amir mozafari
November 30th, 2006, 18:48
با سلام
همانطور که مي دانيد سايت سرمايه از Server اختصاصي استفاده نمي کند و اين سايت با تعداد زيادي سايت ديگر روي يک سرور قرار دارند. اگر يکي از سايتها فشار زياد به سرور وارد کند، عملکرد سرور و در نتيجه ساير سايتها نيز با مشکل مواجه مي شود.

ظاهرا مشکل ديروز به سايت سرمايه مربوط نبود و سايت ديگري اين فشار را به سرور وارد مي کرد.

لطفا در صورت مشاهده مجدد اين پيام، اعلام فرمائيد.

با تشکر

با سلام به مدیریت و دوستان سایت سرمایه
من مدت زیادی است که در سایت سرمایه عضو هستم ولی عضویت من هم مثل عضویت خیلی از دوستان عضویت خنثی میباشد! یعنی فقط یک مستمع آزاد هستم. البته این موضوع در مورد من فقط به خاطر این است که هنوز خودم را در حد و اندازه ای نمیبینم که بتوانم مطلب و یا مقاله ای در خور دوستان سایت سرمایه بگذارم.
و اما در مورد سایت، چند روزی هست که با این پیام که ترافیک سرور زیاد است خیلی مواجه میشوم.
من به شخصه،خودم را مدیون سایت سرمایه میدانم، چون واقعا" الفبای فارکس را از اینجا یاد گرفتم. چون اگر انجمنهای سرمایه نبود نمیدانم باید دستم را به کجا میگرفتم تا بتوانم تاتی تاتی در این بازار پر تلاتم راه رفتن را یاد بگیرم. و میدانم که این در مورد خیلی از دوستان نیز صادق است.
انتقال سایت به یک سرور Dedicated ممکن است امروز یک امر لازم نباشد ولی به زودی یک لزوم خواهد شد.
من طبق بررسی که کردم، با یک سرور با هزینه ماهیانه 80 دلار میتوان اوضاع سایت را بهبودی بخشید.
من از مدیریت سایت تقاضا دارم که نظر خود را در مورد اجاره یک سرور مجزا برای سایت سرمایه ارایه کنند. من هم آمادگی خودم را جهت هر نوع کمکی که از دستم بر می آید اعلام میدارم.
با تشکر

viper
September 23rd, 2007, 04:00
سلام آقا رضا

من موفق نشدم در تالار مدیریت سرمایه فایل ضمیمه کنم.

با تشکر

Reza
September 23rd, 2007, 07:37
سلام آقا رضا

من موفق نشدم در تالار مدیریت سرمایه فایل ضمیمه کنم.

با تشکر
جناب viper

با سلام، مشکل برطرف شد. اگر موردی بود لطفا اعلام کنید.

با تشکر

ghafari3
September 23rd, 2007, 12:36
برای آپلود آواتار چه از هارد دیسک و چه از سایت دیگه با اخطار زیر مواجه میشم:

Unable to save image

لطفاً رسیدگی کنید.

با تشکر.

Reza
September 23rd, 2007, 12:55
برای آپلود آواتار چه از هارد دیسک و چه از سایت دیگه با اخطار زیر مواجه میشم:

Unable to save image

لطفاً رسیدگی کنید.

با تشکر.
لطفا دوباره چک کنید و اگر مشکلی بود اعلام کنید. / با تشکر

ghafari3
September 23rd, 2007, 13:39
لطفا دوباره چک کنید و اگر مشکلی بود اعلام کنید. / با تشکر

با تشکر از شما.

مشکل حل شد.

ghafari3
January 23rd, 2008, 12:06
برای آپلود عکس در امضا با اخطار Unable to save image مواجه میشم. لطفاً رسیدگی نمایید.

با تشکر.

Reza
January 25th, 2008, 08:41
برای آپلود عکس در امضا با اخطار Unable to save image مواجه میشم. لطفاً رسیدگی نمایید.

با تشکر.
باید مشکل حل شده باشه. اگر موردی بود اعلام کنید. / با تشکر