PDA

View Full Version : قراردادن ساعت


hghodsi
October 15th, 2005, 13:13
با سلام خدمت مدير محترم سايت

اگر بتوان در بالاي صفحات ساعت را به وقت كشورهاي مختلف به صورت لحظه اي و آن لاين نشان داد واقعا عالي مي شود. باعث مي شود كه در اعلام خبرها و محاسبات بر اساس ساعتهاي مختلف اشتباه پيش نيايد.
فكر كنم اكثر بچه هاي اين سايت با اين كار موافق باشند ;)

مثلا ساعات به وقتهاي : ايران - گرينويچ - لندن - آمريكا - ژاپن

Reza
October 19th, 2005, 10:18
سلام

پيشنهاد خوبيه. لطفا اگر در سايتهاي خارجي ساعت خوب و مناسبي سراغ داريد، سايت مربوطه رو معرفي كنيد تا اگه بشه از اون استفاده كنم.

البته يه مشكلي كه اكثر ساعتها دارند، اينه كه با تغيير ساعت كامپيوتر اون ساعتها هم تغيير ميكنه. يعني اگر ساعت كامپيوتر شما دقيق نباشه، اون ساعتها هم دقيق نخواهد بود. لذا اگه ساعتي باشه كه اين مشكل رو نداشته باشه، خيلي خوبه.

ممنون آقا حميد :)

Farrokh
October 19th, 2005, 12:14
با سلام و آرزوي سلامتی و موفقيت

[Only registered and activated users can see links]

Sting
October 19th, 2005, 13:46
سلام :

رضا عزيز ميتوني از اين سايت استفاده كني

Clock ([Only registered and activated users can see links])

خوبي كه داره اينه كه وقت رو از روي GMT تنظيم ميكني و اصلا با ساعت كامپيوتر

كاري نداره ! ميتوني هر ساعتي رو كه بخواي بزاري اما پيشنهاد من فقط ساعت

New York و London و Tehran هستش ! هم زياد نشه هم مفيد باشه !

Reza
October 19th, 2005, 18:16
سلام
در اولين فرصت ساعتها رو در سايت قرار ميدم. البته به دلايل فني(بخوانيد كم سوادي)، احتمالا مجبورم ساعتها رو در پايين صفحات قرار بدم.

البته به نظر من اگر ساعت رو در پايين تمام صفحات فوروم قرار بدم، صفحات خيلي سنگين ميشه و دوستاني كه اينترنت كم سرعت دارن با مشكل مواجه ميشن. نظرتون چيه؟

Sting
October 20th, 2005, 23:52
Originally posted by [email protected] ۲۷ مهر ۱۳۸۴ @ ۰۵:۱۶ بعدازظهر
سلام
در اولين فرصت ساعتها رو در سايت قرار ميدم. البته به دلايل فني(بخوانيد كم سوادي)، احتمالا مجبورم ساعتها رو در پايين صفحات قرار بدم.

البته به نظر من اگر ساعت رو در پايين تمام صفحات فوروم قرار بدم، صفحات خيلي سنگين ميشه و دوستاني كه اينترنت كم سرعت دارن با مشكل مواجه ميشن. نظرتون چيه؟
آقا قرار بده ! ما كه سرعتمون خوبه :o :D :D :D :D بابا بزار مزه Wire Less بچشيم

ديگه :lol: :lol: مدت ها عقده شده بود ;)

hghodsi
October 31st, 2005, 10:02
آقا رضا ما منتظريم :blink: پس چي شد اين ساعتها ؟ در ضمن اگر در بالاي صفحه باشه خيلي بهتره ها !!

تازه مي توني از عكس ساعتها استفاده نكني تا حجم صفحه بالا نره ! فقط عدد ساعتها رو قرار بدي ! در يك سايتي ديدم كه اينطوري بود مي گردم برات پيدا مي كنم. ;)

اصلا ميشه كه با Php كد نويسي كرد كه ساعت رو از روي وب سرور ورداره و خودش ساعتهاي مختلف رو به وقت كشورهاي مختلف محاسبه كنه و در سايت نمايش بده ! من خودم زياد با php كار نكردم ! والا كدش رو مي نوشتم. ;) البته 6 ماهه كه يه كتاب در مورد php گرفتم ولي اصلا نتونستم 10 صفحه از اين كتاب رو بخونم. مگه فاركس ميزاره كه آدم به كاراي ديگش برسه ! تمام وقت آدم رو مي گيره !